-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
εχω και την πορτα του οδηγου σε λιγο τσαλακωμενη κατασταση και το σκεφτομαι..πλακα θα εχει..
τι λέει????
Ένα μπάνιο στον Νονό (της νύχτας ) να στανιάρει. -
απο το τροκτικο:

-
Αυτό πρέπει να είναι από Λουτράκι. Εκεί, δεν καταλαβαίνω το λόγο, αλλά πάρα πολλοί οδηγούν σαν να μην πω. Είχα τρομοκρατηθεί όταν βρέθηκα εκεί πέρα καλοκαίρι με κίνηση, χειρότερα κι απ το κέντρο της Αθήνας καθημερινή μεσημέρι είναι.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
απο το τροκτικο:
μεθυσμενος ηταν ο οδηγος τοσο μεγαλη τραπεζα και να χτυπησει στην γωνια θελει ταλεντο!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ου ναι σίγουρα Προφανώς έχει κοπανήσει το φτερό και για να δικαιολογήσει το χτύπημα ως αποτέλεσμα γκλαμουριάς έβαλε τα αυτοκόλλητα
σε διπλανό αυστραλιανό νήμα έπρεπε να μπει η φωτό
Παμε παλι.Ηταν κανονικες,εβαλα το δαχτυλο και ειχε τρυπα.
-
-
τωρα εχουμε και βαλλιστικη εξεταση μεσω photo!
δηλαδη αμα σε βαρεσει πενινταρι και δεν μεινει τιποτα τι θα λες?
ουτε διαμετρημα ξερουμε ουτε οπλο ουτε τι και πως αλλα το συμπερασμα συμπερασμα.. -
Είπαμε εγώ πάω πάσο.
-
CSI NY το κάνατε το τόπικ...
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
απο το τροκτικο:
....Της ειπε : { γυναικα παρκαρε το εξω απο την τραπεζα...εχει θεση...}
-
Και τι οδηγουσε η κυρια;Την μερσεντες ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και τι οδηγουσε η κυρια;Την μερσεντες ;Μπα...το αλλο η μερσεντες πηγε να της φαει την θεση
-
Δεν είναι περίεργο, αν το πήρε για παράδειγμα μεταχειρισμένο από Γιαννιτσά και το πηγαίνει Χαλκιδική θα είναι λίγο δύσκολο να το οδηγήσει μέχρι εκεί.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν είναι περίεργο, αν το πήρε για παράδειγμα μεταχειρισμένο από Γιαννιτσά και το πηγαίνει Χαλκιδική θα είναι λίγο δύσκολο να το οδηγήσει μέχρι εκεί.νομίζω ότι το περίεργο είναι που είναι κουλουμένο και μάλιστα εν μέρει (ala supercar κατά την παρουσίαση ).
-
Γιατι κ να το οδηγούσε περίεργο δεν θα ήταν, εχω π.χ ενα γνωστό, ο οποιος αγόρασε μια κομπίνα απο Ουγγαρία. Την πηγε μεχρη Βουλγαρία με ποταμόπλοιο κ μετα απο εκει οδηγώντας (με συνοδεία της Βουλγ. αστυνομίας μεχρη Ελλάδα παρακαλώ)!!
-
Tι είναι η κομπίνα;
-
Θεριζοαλωνιστική

-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Tι είναι η κομπίνα;Θεριζοαλωνιστική
http://www.ipiros.gr/portal2/images/stories/therizo.jpgΔιαολε ηρθα δευτερος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tι είναι η κομπίνα;
Θεριζοαλωνιστική
http://www.ipiros.gr/portal2/images/stories/therizo.jpgΔιαολε ηρθα δευτερος
εκ του combination και θερίζει και αλωνίζει
-
Και οι δύο CLAAS βάλατε, σταθερή αξία.
Θυμάμαι πριν χρόνια μικρός στο χωριό, που είχε αγοράσει κάποιος μια του κουτιού (πρέπει να ήταν κάποιο καλό μοντέλο) και όλο το χωριό είχε να λέει. Και τα δικά μου παιδικά μάτια είχαν εντυπωσιαστεί!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]