-
Ποο δεν υπάρχει, φαντάσου να το δεις στον κεντρικό καθρέφτη σου να σου κολλάει προφυλακτήρα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
]σοβαρα τωρα εχεις καποιου ειδους καγκουρο/μαλακα μαγνητη και τα βλεπεις ολα?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
:hahaiv:http://img202.imageshack.us/img202/8359 ... 933100.jpg
Σανη???
-
Renault 19
-
Στο μερος αναφερομουν,μαλλον επρεπε να γραψω Σανη Χαλκιδικης.
-
α οκ πάσο
-
Σε εναν απο τους πιο κεντρικους δρομους της Πατρας, ηρθε η κυρα να παει για ψωνια και πιο διαγωνια δε μπορουσε να το αφησει το αμαξι!!!
Αφηστε το γεγονος οτι σταματαει και σε δευτερολεπτα εχει σηκωσει χειροφρενο, εχει κλειδωσει και εχει φυγει...για να μην προλάβεις να τη δεις και της κάνεις παρατήρηση.
Κεντρικό δρόμο Πάτρας =?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σε εναν απο τους πιο κεντρικους δρομους της Πατρας, ηρθε η κυρα να παει για ψωνια και πιο διαγωνια δε μπορουσε να το αφησει το αμαξι!!!
Αφηστε το γεγονος οτι σταματαει και σε δευτερολεπτα εχει σηκωσει χειροφρενο, εχει κλειδωσει και εχει φυγει...για να μην προλάβεις να τη δεις και της κάνεις παρατήρηση.
Κεντρικό δρόμο Πάτρας =?
Αρατου το κοβω να ειναι παραπλευρως της πλατειας Ολγας..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η Αράτου είναι κεντρικός δηλαδή?
Κεντρικό στενάκι ίσως...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Η Αράτου είναι κεντρικός δηλαδή?
Κεντρικό στενάκι ίσως...
+1 αν και τραβαει κινηση πολυ..
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Εκει πριν ηταν παρκαρισμενη ΖΧ κυπαρισσι 1.4.... ......................τριπορτη ομως!
Του Νονού είναι οικογενειακή έκδοση? (5θ δηλαδή )
-
Εγω δεν ημουνα παντως γιατι η περιγραφη ειναι ολοιδια κατα τα αλλα,ακομα και 3πορτη ειναι.. Δεν εχω παρκαρει ποτε εκει για ευνοητους λογους..
εδιτ διορθωσε απο 3πορτη σε 5πορτη ο βλανκ ανγε..Λεω κι εγω..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εγω δεν ημουνα παντως γιατι η περιγραφη ειναι ολοιδια κατα τα αλλα,ακομ ακαι 3πορτη ειναι.. Δεν εχω παρκαρει ποτε εκει για ευνοητους λογους..εγώ πάλι πήγαινα εκεί με τα πόδια (από τα Ψηλά Αλώνια ) γιατί στην Πάτρα κατά το παρκάρισμα και ξε-παρκάρισμα έχω δει τα απίστευτα σε σημείο που (κάποια στιγμή) αγχωνόμουν να το παρκάρω σε οποιοδήποτε δρόμο της Πάτρας.
Και το τραγικό της σημερινής μέρας:
έρχεται τύπος με CL600 (προηγούμενο μοντέλο) στο ABFAB.Αφού κάνει ένα γύρο, σταματάει παρκάροντας όπως-όπως (επί του παραλιακού δρόμου και όχι κοντά στο πεζοδρόμιο), πετάει την πόρτα του οδηγού (από εκεί την πλευρά περνούσαν και αμάξια Πώς δεν του την πήρε κανείς ), αφήνει τη μηχανή ανοιχτή και τα κλειδιά πάνω (σημειώνω ότι δεν ήταν κανείς άλλος μέσα στο αμάξι) και μπαίνει τρέχοντας στο μαγαζί.Βγαίνει μετά από (παραπάνω από) 10 λεπτά, μπαίνει στο αμάξι και φεύγει 'κομμάτια'.
Τώρα...ή ήρθε για την είσπραξη του μαγαζιού (ή μαγαζάτορας ή ληστής ) ή τον έπιασε κόψιμο και έτρεχε και δεν έφτανε.
Τον έβλεπα από το μπαλκόνι και έλεγα 'δεν υπάρχει αυτό άτομο'.Το τραγικό είναι ότι σε εκείνο το σημείο περνάνε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ κούρδοι και γενικότερα λαθρομετανάστες...
-
Πατρα και αμαξι κεντρο..? Για κανενα λογο..Ακομα και το πολυ κεντρο το παρακαμπτω πολλες φορες μεσω δασυλλιου..Ακομα και περιμετρικη καποιες φορες αν και δε συμφερει απο βενζινη για να μη ταλαιπωρω το αμαξι..
-

Προσέξτε τον ευμεγέθες σταυρό στο πίσω μέρος ...
-
Τελευταια στιγμη τον ειδα.Ετοιμαζομουν να ρωτησω που ειναι !! Ελπιζω να τον εχει περασει με βερνικι για να μην σκευρωσει
-
αυτό είναι που λένε του την έριξα στο δόξα πατρί...
-
...και υιό και αγιο πνευματι μη σου πω......
-
ξεχασα να το γραψω χθες! στον περιφερειακο το πρωι πριν τη νεαπολη προς δυτικα, η VMS πινακιδα που εχουν εγραφε τα εξης : Ομαλη κυκλοφορια, Τηρειται τα ορια ταχυτητας, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!! γμτ δε προλαβα να το βγαλω φωτο να το ανεβασω!
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]