-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το οδηγαρα και το ποτο παντως δεν το εβαλε στην ιδια προταση. Ουτε αφησε να εννοηθει οτι οδηγει υπο την επηρεια αλκοολ.Τώρα ησύχασα....
-
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις και που θες να καταληξεις.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις και που θες να καταληξεις.Η πραγματικότητα των τροχαίων ατυχημάτων λέει άλλα πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση , ο μύθος του 'πίνω αλλά εμένα δεν με πιάνει' δεν ισχύει , απόδειξη αυτά που λεει ο pipinos σχετικά με τη διάγνωση του γιατρού.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παλικάρι δεν οδηγούσε με υπερβολικό ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του.... -
Trailer για μεγάλα σκάφη....

-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ειδα να γραφει καπου οτι οδηγησε μεθυσμενος.Το μηνυμα περι να σταματησουν τα ηταν γιατι **δεν μας ενδιαφερουν τα λαδωμενα ποδια **,τα συκωτια και τα ποτα αφου εδω γραφουμε για τα απιθανα των ελληνικων δρομων και οχι για τις κραιπάλες .
Speak for yourself!
Όχι σε ελληνικό δρόμο, αλλά σε ελληνικό πάρκινγκ. Το σκηνικό είναι σαν βγαλμένο από ταινία. Κατά τις 12 το βράδυ, έχουμε τελειώσει με την ομάδα τη παράσταση στο παλιό πανεπιστήμιο στη Πλάκα και φεύγουμε να πάμε να τα πιούμε. Περνάμε από ένα δρόμο που από κάτω του ήταν ένα υπαίθριο πάρκινγκ (ο δρόμος ήταν 3-4 μέτρα ψηλότερα). Από το πάρκινγκ ακουγόταν Μάριος Φραγκούλης, κάτι σαν και αυτό, αλλά πιο επικό. Σταματάμε να δούμε τι γίνεται και βλέπουμε ένα X5 με αναμένη μηχανή και φώτα παρατημένο με τη πόρτα ορθάνοιχτη στη μέση του πάρκινγκ, να κλείνει την έξοδο. Ακριβώς από κάτω από τη μάντρα, στο βάθος του πάρκιγνκ, μια ασημί SLK που παίζει μουσική στη διαπασών με τη μηχανή αναμμένη. Ξανθιά με υπέρκοντη φούστα και ροζ στρινγκ (πεταγόταν από πάνω) έχει πάει από τη μεριά του οδηγού και φιλιέται υπερπαθιασμένα με τον κουστουμαρισμένο οδηγό. Καθόμαστε ένα πεντάλεπτο από πάνω βγάζοντας φωτογραφίες και προσέχοντας να μην ενοχλήσουμε, μέχρι που τελειώνει το τραγούδι και αρχίζουμε το χειροκρότημα όλοι μαζί... Το ζευγάρι ατάραχο, συνεχίζει τη δουλειά του. Κάπου εκεί φύγαμε, και αργότερα πετύχαμε τα 2 αμάξια να φεύγουν σπιναριστά προς τη Φιλελλήνων.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ξανθιά με υπέρκοντη φούστα και ροζ στρινγκ (πεταγόταν από πάνω) έχει πάει από τη μεριά του οδηγού και φιλιέται υπερπαθιασμένα με τον κουστουμαρισμένο οδηγό. Καθόμαστε ένα πεντάλεπτο από πάνω βγάζοντας φωτογραφίες
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ξανθιά με υπέρκοντη φούστα και ροζ στρινγκ (πεταγόταν από πάνω) έχει πάει από τη μεριά του οδηγού και φιλιέται υπερπαθιασμένα με τον κουστουμαρισμένο οδηγό. Καθόμαστε ένα πεντάλεπτο από πάνω βγάζοντας φωτογραφίες και προσέχοντας να μην ενοχλήσουμε, μέχρι που τελειώνει το τραγούδι και αρχίζουμε το χειροκρότημα όλοι μαζί... **Το ζευγάρι ατάραχο, συνεχίζει τη δουλειά του. **μόνο φιλιόντανε?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ξανθιά με υπέρκοντη φούστα και ροζ στρινγκ (πεταγόταν από πάνω) έχει πάει από τη μεριά του οδηγού και φιλιέται υπερπαθιασμένα με τον κουστουμαρισμένο οδηγό. Καθόμαστε ένα πεντάλεπτο από πάνω βγάζοντας φωτογραφίες

+100000
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:

+100000
Δουλειά για το σπίτι που λέμε...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:

+100000
Θα το κοιτάξω γιατί δεν είχα φωτογραφική εκείνο το βράδυ.
Στάνταρ πρέπει να υπάρχουν. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις και που θες να καταληξεις.
Η πραγματικότητα των τροχαίων ατυχημάτων λέει άλλα πράγματα.
Σε κάθε περίπτωση , ο μύθος του 'πίνω αλλά εμένα δεν με πιάνει' δεν ισχύει , απόδειξη αυτά που λεει ο pipinos σχετικά με τη διάγνωση του γιατρού.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παλικάρι δεν οδηγούσε με υπερβολικό ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του....Επειδή είναι offtopic και έδωσα ήδη απάντηση το μεσημέρι που το forum κόλλησε και δεν την ανέβασε, θα γράψω όσο γίνεται λιγότερα.
Μπορώ να γράφω για το αλκοόλ σελίδες και κατεβατά, μέχρι και σύγκριση με τον καφέ αν θες μπορώ να κάνω (quote, αλλά και το πώς ενεργεί πάνω μου το κάθε ένα). Απλά, θα αναφέρω πως στα αλκοτέστ που γίνονται, το ποσοστό αυτών που έχουν καταναλώσει αλκοόλ είναι εξαιρετικά μικρό (πηγή ΕΣΥΕ και όποιος θέλει ας το κάνει quote) και συνήθως, αυτοί που περνάνε το όριο είναι στην 1η κατηγορία που πριν μερικά χρόνια (αλλαγή του ΚΟΚ) θα ήταν νόμιμοι. Αυτό το ποσοστό, με αναγωγή στο σύνολο, δεν δικαιολογεί τα ατυχήματα γιατί θα έπρεπε οι πιωμένοι να τρακάρουν 100% κάθε μέρα για να έχουν ακόμα και το 30% των ατυχημάτων. Σε αυτό το σημείο, σε προκαλώ 100% με στατιστικές, γιατί και αυτό που γράφεις είναι urban legend, όπως και η ταχύτητα.
Επίσης, η διάγνωση του γιατρού, είναι δεδομένη με το αλκοόλ, όπως και με το τσιγάρο, και τα σουβλάκια κτλ κτλ. Αυτό δε σημαίνει πως αν κάτι βλάπτει σε μεγάλες ποσότητες, σε μικρές είναι κακό. Ίσα ίσα που το συνιστούν οι γιατροί σε πολλές περιπτώσεις (πεσμένος αιματοκρίτης, καρδιακά νοσήματα κτλ). Το ότι το αλκοόλ προκαλεί βλάβες στον οργανισμό σε μακροχρόνια βαριά χρήση, είναι άσχετο με το ζήτημα της οδήγησης. Άλλωστε, το πρόβλημα στο συκώτι ή τα νεφρά, δεν έχουν σχέση με την οδήγηση, εκτός και αν δε δουλεύουν καθόλου.
Πάμε στην πράξη τώρα. Αυτό που έγραψα ήταν πως ο ένας φίλος, ο Μ κάνει ζημιές σε γυναίκες. Αυτό είναι άσχετο με το αλκοόλ 100%. Θα στο εξηγήσω επιστημονικά και πρακτικά. Το αλκοόλ είναι κατασταλτικό του ΚΝΣ και ουσιαστικά σου δίνει μια άνεση να κάνεις αυτό που είχες μέσα σου. Αν δεν το έχεις, το αλκοόλ δε θα σε οδηγήσει να κάνεις κάτι. Πάμε στην πράξη. Ο ίδιος φίλος, ο Μ, όταν βγαίνει μαζί μου (σπάνια πλέον γίνεται τέτοιος χαμός) πίνει το Βόσπορο και τη Μεσόγειο μαζί. ΔΕΝ κάνει τίποτε με ΚΑΜΙΑ κοπέλα, γιατί είμαι εγώ σοβαρός δίπλα και τον κρατάω. Τα ίδια γίνονταν παλιά με όποιον και να έβγαινε. Σε κάποια φάση, κατάλαβε ότι τα χρόνια πέρασαν και πρέπει να κάνει βλακείες πριν γίνει Mammy blue. Όταν έχει, λοιπόν, καλή παρέα, κατάλληλη για τέτοιες δουλειές, δηλαδή άτομα που μπορούν να κάνουν πλάκα και να μην λένε οι κοπέλες 'πάει σάλεψε αυτός, πάμε να φύγουμε πριν βγάλει το 45άρι', αλλά 'τι ωραίος τύπος', τότε, κάνει ζημιές και μάλιστα έχοντας πιεί 2-3 ποτά. Γιατί; Γιατί παλιά δεν το είχε μέσα του και ό,τι και να έκανε δε θα του έβγαινε. Σήμερα το έχει και αρκεί η παρέα και 1 ποτό για να την πέσει με άνεση. Αντιθέτως εγώ, και αναφέρω πραγματικό περιστατικό, βρε όλο τον Johny Daniels να μου φέρεις να πιώ, να μου την πέφτει η άλλη, θα είμαι απολύτως σοβαρός. Μου έλεγε μια barwoman:
- Δεν σε έχω δει να κάνεις μία μ...ια, να χορέψεις, να την πέσεις δίπλα, να ανέβεις στην μπάρα. Ποτέ, τίποτε. Είσαι μονίμως σοβαρός. Τι άλλο να κάνω; Σας έχω δώσει τα πάντα πλέον.
- Το ουίσκι δε με πιάνει, της λεώ, φέρε βενζίνη για να με τρελλάνει. Μη ψάχνεις. Βγαίνει από μέσα σου αυτό. Ό,τι και να μου δώσεις, λιπόθυμος να φύγω, δε θα κάνω μ...ια
Στη συνέχεια, αναγκάστηκε να κάνει το εξής: Σφηνάκια Jack σε κανονικό ποτήρι, μήπως μας πιάσει. Πάλι δεν έγινε τίποτε. Φύγαμε κύριοι, χωρίς ούτε μία κίνηση πουθενά, χωρίς χορό, χωρίς χαμόγελο σε κανέναν. Αλλοιωμένη φωνή, κούραση, ό,τι θες βάλε, αλλά μ...ια δεν έγινε. Μετά το έκοψε και αυτή και δεν προσπάθησε ξανά.
Αυτό τι αποδεικνύει; Πολύ απλά το ότι ή το έχεις ή όχι. Το αλκοόλ, απλά σου δίνει λίγο θάρρος και τίποτε άλλο. Αν δε σου βγαίνει, τότε, ας πας να πιείς μπουκάλια ολόκληρα... τίποτε δε θα γίνει.
Πάμε τώρα στην οδήγηση. Ναι, έχουμε οδηγήσει και οι 3 πιωμένοι. Και γρήγορα και αργά, αλλά συνήθως κυριλέ, χωρίς τρέξιμο κτλ, για λόγους ασφαλείας. Όταν αναφέρομαι σε πιωμένοι, μιλάω για 2.00+ όπως γράφει το αλκοολόμετρο μέχρι σημείου να κάνει reset και να θέλει βγάλε-βάλε τις μπαταρίες (ο Μ το κατάφερε αυτό). Κλήσεις κτλ δεν έχουμε, παρά μόνο ο 3ος της παρέας που τον έχουν πιάσει 2 φορές και έχει πάει 2 φορές δικαστήριο. Χτυπάμε ξύλο δηλαδή... Σε κάποια φάση όμως, όταν κάναμε εξετάσεις και οι 3, αυτός με τα 2 δικαστήρια, κόντευε να πεθάνει και το έκοψε μαχαίρι. Τώρα 1 φορά την εβδομάδα και σπίτι ή σε καμιά γιορτή θα πιεί λίγο. Παντρεύτηκε κιόλας και σοβάρεψε με τα παιδιά. Εγώ το έκοψα μαχαίρι επίσης και πίνω 1 φορά την εβδομάδα χαλαρά (3 ποτά, 2 σφήνες χτες). Ο Μ το έχει μειώσει πολύ, αλλά δεν το έχει κόψει τελείως. Πίνει μόνο ΠΣΚ στην Παραλία και 2-3 ποτάκια ώστε να είναι και νόμιμος. Δυστυχώς ή ευτυχώς, τα καλά του παρελθόντος έχουν τελειώσει πλέον.
Και για να κλείσω. Υπάρχουν άτομα που όταν πιούν κάνουν βλακείες στην οδήγηση και άτομα που δεν κάνουν. Αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του αλκοόλ, αλλά και το άτομο. Γνωρίζω άτομο (θείος) που με 3 ποτήρια κρασί σε ένα βράδυ είναι τύφλα και δεν μπορεί να οδηγήσει, ενώ πρακτικά αν τον μετρήσουν θα είναι νόμιμος. Όταν βγαίναμε, λοιπόν, έπινε 3 ποτήρια, γινόταν τύφλα και έδινε το αμάξι σε άλλον που είχε πιεί 2 Kg. Το γνωρίζω και προσωπικά μιας και μέχρι στιγμής, ανίκανος για οδήγηση μετά από αλκοόλ υπήρξα ΜΙΑ φορά που έβλεπα την Παραλιακή με 9 λωρίδες, έχοντας πιεί ΜΟΝΟ 3 ποτά (η μπόμπα της μπόμπας) σε διάστημα 3-4 ωρών. Αν το υπολογίσεις βγαίνει 30,2=0,6 στην αναπνοή που τότε με τον ΚΟΚ ίσα ίσα περνούσα το 1ο όριο. Αφαίρεσε και 0,054=0,2 λόγω μεταβολισμού, θα είχα στην αναπνοή 0,4 που ήταν τότε ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ. Κι όμως, έβλεπα 9 λωρίδες στο δρόμο και την άσφαλτο να ανοίγει. Και για να γίνω ακόμα πιο ακραίος. Πέρσι, σε μία Κυριακάτικη γιορτή. Εγώ με έναν άλλο μαζί έχουμε πιεί ό,τι υπήρχε. Κιλά κρασί, ρακές κτλ. Πάμε να φύγουμε και δεν τον άφηναν να οδηγήσει γιατί ήταν τύφλα. Έδιναν το αυτοκίνητο σε εμένα. Βρε παιδιά κι εγώ τύφλα είμαι, έλεγα. Όχι, εσύ θα τον πας σπίτι του, απαντούσαν, αυτός θα σκοτωθεί. Γιατί; Η μέτρηση θα έδειχνε χοντρικά το ίδιο (λίγο τα κιλά διέφεραν εις βάρος μου). Να μην πω για τρακάρισμα (έπεσε πάνω μου και το έχω αναφέρει και το κάνει συνέχεια quote ο Κορλεόνε) που δεν τον κυνήγησα, αν και ήταν πιωμένος, γιατί θεώρησα, και θεωρώ ακόμα, πως δεν έφταιγε το αλκοόλ που δε με είδε, αλλά η βροχή που είχε καλύψει τον καθρέπτη του και η μ...ια που έκανε να αλλάξει 3-4 λωρίδες με τη μία σε τέτοιες συνθήκες.
Ξεχωρίζω, λοιπόν, τις καταστάσεις και καταλαβαίνω πότε φταίει ο αλκοόλ, πότε το έχει ο άλλος μέσα του, πότε δεν το έχει, τι ακριβώς συμβαίνει. Δεν κρύβομαι, λοιπόν, πίσω από το δάχτυλό μου λέγοντας ο αλήτης ο Μ πίνει και ρίχνει τις κοπέλες, πίνει και οδηγεί, άρα είναι κακός κι εγώ ο καλός. Τις ρίχνει γιατί έχει στυλ τέτοιο, γιατί το πήρε απόφαση να γίνει έτσι, τόσο απλά*.
Ευχαριστώ.
- Προκαλώ τον λιγούρη σφίχτη με το κυριλέ ντύσιμο, να πιεί ό,τι θέλει, μα ό,τι ό,τι θέλει και να ρίξει την τύπισσα που πήγε και της είπε:
- Έτσι όπως σε βλέπω, είσαι best seller...!!!
-
Αλλο ενα epic απο τον Πιπινο..
-
Και για να το κλείσω. Ο φίλος μου ο Μ με το αμάξι είναι στο ΣΕΦ. Μέσα με γυναίκα και κάνουν, ό,τι είναι να κάνουν. Περνάει η ΕΛΑΣ και βλέπει το αμάξι να κουνιέται. Κατεβαίνουν και πάνε να δουν. Την ώρα της πράξης, φακός και χτύπημα στο τζάμι. Τρομάζει η κοπέλα που φόραγε ακόμα τα τακούνια και ρίχνει κλωτσιά και καρφώνει το τακούνι στον αναπτήρα και τον ξηλώνει μαζί με την κονσόλα. Τρελλαμένος ο Μ, σηκώνεται και βγαίνει έξω με το ... όρθιο. Οι αστυνομικοί βλέπουν το φίδι και μένουν άναυδοι. Πετάει τότε ατάκα αλά 'Λούφα και Παραλλαγη':
- Τι θέλετε μωρέ βραδιάτικα; Δε βλέπετε ότι κάνω δουλειά; Μου έσπασε και η άλλη το ταμπλώ με τις μ...ιες σας. Άντε να μην πηδήξω κανένανε...!!!
Ζήτησαν συγγνώμη και έφυγαν διακριτικά και ο τύπος έκλαιγε τη μοίρα του και το σπασμένο του ταμπλώ, ενώ η άλλη είχε μείνει στο αμάξι με ανοιχτά πόδια και το τακούνι καρφωμένο στον αναπτήρα.
Άντε πιές τώρα και κάνε το ίδιο. Βρε αν δεν είναι να σου συμβεί, δε σου συμβαίνει, παρά μόνον αν κοιμηθεί ο Θεός.
Ευχαριστώ.
- Τι θέλετε μωρέ βραδιάτικα; Δε βλέπετε ότι κάνω δουλειά; Μου έσπασε και η άλλη το ταμπλώ με τις μ...ιες σας. Άντε να μην πηδήξω κανένανε...!!!
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Και για να το κλείσω. Ο φίλος μου ο Μ με το αμάξι είναι στο ΣΕΦ. Μέσα με γυναίκα και κάνουν, ό,τι είναι να κάνουν. Περνάει η ΕΛΑΣ και βλέπει το αμάξι να κουνιέται. Κατεβαίνουν και πάνε να δουν. Την ώρα της πράξης, φακός και χτύπημα στο τζάμι. Τρομάζει η κοπέλα που φόραγε ακόμα τα τακούνια και ρίχνει κλωτσιά και καρφώνει το τακούνι στον αναπτήρα και τον ξηλώνει μαζί με την κονσόλα. Τρελλαμένος ο Μ, σηκώνεται και βγαίνει έξω με το ... όρθιο. Οι αστυνομικοί βλέπουν το φίδι και μένουν άναυδοι. Πετάει τότε ατάκα αλά 'Λούφα και Παραλλαγη':- Τι θέλετε μωρέ βραδιάτικα; Δε βλέπετε ότι κάνω δουλειά; Μου έσπασε και η άλλη το ταμπλώ με τις μ...ιες σας. Άντε να μην πηδήξω κανένανε...!!!
Ζήτησαν συγγνώμη και έφυγαν διακριτικά και ο τύπος έκλαιγε τη μοίρα του και το σπασμένο του ταμπλώ, ενώ η άλλη είχε μείνει στο αμάξι με ανοιχτά πόδια και το τακούνι καρφωμένο στον αναπτήρα.
Άντε πιές τώρα και κάνε το ίδιο. Βρε αν δεν είναι να σου συμβεί, δε σου συμβαίνει, παρά μόνον αν κοιμηθεί ο Θεός.
Ευχαριστώ.
Θα την πεταγα απο το αμαξι - Τι θέλετε μωρέ βραδιάτικα; Δε βλέπετε ότι κάνω δουλειά; Μου έσπασε και η άλλη το ταμπλώ με τις μ...ιες σας. Άντε να μην πηδήξω κανένανε...!!!
-
Σου έχω χειρότερο. Παιδί από το opel-club με Corsa. Τσακώνεται με την κοπέλα του στην Ε.Ο. ενώ πηγαίνουν με 170. Νευριάζει αυτή, πιάνει το τιμόνι και του κόβει μία δεξιά. Φεύγουν από το δρόμο, τούμπες κτλ και σώζονται από θαύμα. Τι της κάνεις της άτιμης; Ολική καταστροφή το αυτοκίνητο, δηλαδή με το καλημέρα 15.000€ ζημιά γιατί αυτός κοίταξε την σερβιτόρα ή ξέχασε την επέτειό τους ή κάτι άλλο παρόμοιο...
Ευχαριστώ.
-
Σου έχω χειρότερο. Παιδί από το opel-club με Corsa. Τσακώνεται με την κοπέλα του στην Ε.Ο. ενώ πηγαίνουν με 170. Νευριάζει αυτή, πιάνει το τιμόνι και του κόβει μία δεξιά. Φεύγουν από το δρόμο, τούμπες κτλ και σώζονται από θαύμα. Τι της κάνεις της άτιμης; Ολική καταστροφή το αυτοκίνητο, δηλαδή με το καλημέρα 15.000€ ζημιά γιατί αυτός κοίταξε την σερβιτόρα ή ξέχασε την επέτειό τους ή κάτι άλλο παρόμοιο...Ευχαριστώ.
Την σκοτωνα απο ατυχημα θα ηταν απο δικαιολογιες πολλες
-
Σου έχω χειρότερο. Παιδί από το opel-club με Corsa. Τσακώνεται με την κοπέλα του στην Ε.Ο. ενώ πηγαίνουν με 170. Νευριάζει αυτή, πιάνει το τιμόνι και του κόβει μία δεξιά. Φεύγουν από το δρόμο, τούμπες κτλ και σώζονται από θαύμα. Τι της κάνεις της άτιμης; Ολική καταστροφή το αυτοκίνητο, δηλαδή με το καλημέρα 15.000€ ζημιά γιατί αυτός κοίταξε την σερβιτόρα ή ξέχασε την επέτειό τους ή κάτι άλλο παρόμοιο...Ευχαριστώ.
-
α) Δεν τσακωνομαστε στο αυτοκινητο
β) Δεν τσακωνομαστε στο αυτοκινητο με 170 χαω
γ) Δεν βαζουμε ψυχικως διαταραγμενα ατομα στο αυτοκινητο γενικωςΟσο για την γκομενα: Εχουμε φροντισει να απαλαγουμε απ' αυτην στα προηγομενα δειγματα ψυχικης διαταραχης.
-
....................
Βρε συ pipinos διαβάζεις τι γράφεις ή απλά τα αφήνεις να τρέχουν στο πληκτρολόγιο?
Επί τη ευκαρία

αέρινο-ανέμελο τρακτέρ με οδηγό που σίγουρα έχει σφίξει τα τσιπουράκια του -
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Σου έχω χειρότερο. Παιδί από το opel-club με Corsa. Τσακώνεται με την κοπέλα του στην Ε.Ο. ενώ πηγαίνουν με 170. Νευριάζει αυτή, πιάνει το τιμόνι και του κόβει μία δεξιά. Φεύγουν από το δρόμο, τούμπες κτλ και σώζονται από θαύμα. Τι της κάνεις της άτιμης; Ολική καταστροφή το αυτοκίνητο, δηλαδή με το καλημέρα 15.000€ ζημιά γιατί αυτός κοίταξε την σερβιτόρα ή ξέχασε την επέτειό τους ή κάτι άλλο παρόμοιο...
Ευχαριστώ.
Την σκοτωνα απο ατυχημα θα ηταν απο δικαιολογιες πολλες
Και μόνο που το σκέφτομαι, μου έρχονται μόνο μακάβριες και ανατριχιαστικές εικόνες στο μυαλό...ακόμα και το σκηνικό να τη σκοτώσω και να τη σείρω γύρω από την Αθήνα όπως ο Αχιλλέας στον Έκτορα (που τον έσερνε γύρω-γύρω από την Τροία προς παραδειγματισμό)...
Στην πραγματικότητα αν μου τύχει μάλλον από το σοκ ότι έχασα έτσι 'για πλάκα' (από τη μ@λ@κί@ μιας γκόμενας) το μονάκριβο αμάξι μου, δε θα έκανα τίποτα.
Μερικά σκαμπίλια θα τα έριχνα στα σίγουρα (για να μην πω και μερικές κλωτσιές ) και θα την έβαζα να μου πληρώσει για ό,τι προκάλεσε-έκανε.Ρε τι κόσμος κυκλοφορεί εκεί έξω...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]