-
Πες τα ddl Μπορει ο καθε ψυχοπαθης να οδηγει? Καλα αστους αυτους ειναι που ειναι επικινδυνοι, πρεπει να ειναι και για τους υπολοιπους?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Δεν είναι επικίνδυνο που οδηγάνε όμως; Μία ομαλή διαταραχή οκ αλλά κάτι πιο σοβαρό που στην Ελλάδα το αφήνουμε αέρα πατέρα...?κακά τα ψέματα είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο παρέβηκα προσωπικά κάθε αρχή μου κοροϊδεύοντας αυτον τον άνθρωπο ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
κακά τα ψέματα είναι άλλο το ένα και άλλο το άλλο παρέβηκα προσωπικά κάθε αρχή μου κοροϊδεύοντας αυτον τον άνθρωπο ...Δεν μιλάω για εσένα και χαίρομαι που το καταλαβαίνεις, γιατί δεν είναι ωραίο να 'γελάμε' με την ασθένεια του άλλου. Καμία σχέση.
Απλά το γενικοποιώ και αναφέρω ότι μερίκοι άνθρωποι μπορεί να έχουν δίπλωμα (συνήθως με κάποιο λάδωμα αφού είμαστε στην ελλαδάρα) ενώ είναι επικίνδυνοι. Και δεν μιλάμε απλά για μία αχρωματοψία ή κάποια πάθηση να μην βλέπεις καλά, μιλάμε για διαταραχές... Αν ο άλλος του κάτσει και πατήσει τσίτα γκάζι και φάει 30άτομα που περιμένουν σε μία στάση λεωφορίου? Αυτό αναφέρω, ότι υπάρχουν άτομα που δεν είναι 'υγειή' αρκετά για να οδηγήσουν (στην κατηγορία των μη υγειή βάζω και άτομα που τρελένονται όταν βλέπουν κίνηση και όπου δουν άνοιγμα κάνουν σαν τρελοί).
-
-
Μια βολή με αντιαρματικό θα τον στρώσει νομίζω.
Τι σαλάκες ρε -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ο λαλάκας της ημέρας. (σόρρυ, του απογεύματος ήθελα να πώ)[
-
-
Γιατί δεν τον έκλεισε κανείς από πίσω να μείνει εγκλωβισμένος εκεί για κάμποσες ώρες; Τι θα έκανε; Θα καλούσε την αστυνομία;
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ο λαλάκας της ημέρας. (σόρρυ, του απογεύματος ήθελα να πώ)
............................Γιατί δεν το έβαλε και μέσα?
Καλά ρε γαμώτο δεν σκέφτονται καθόλου ??? Μια γυναίκα με καρόται πως θα περάσει από εκει??? μην πω ένας ανάπηρος ....
-
Στην Ελλάδα όποιος δεν έχει τουλάχιστον β' βαθμού συγγένεια με κάποιον άλλο, απλά δεν υπάρχει γι αυτόν. Γιατί αυτός δηλαδή να αποτελέσει εξαίρεση;
-
Ο χρήστης StarAlliance έγραψε:
Να δούμε τι; Έναν άρρωστο άνθρωπο;
Δεν είναι ζώο, ούτε είναι παράξενος. Αρρωστος είναι.
Στη θέση σου θα κατέβαζα τα βίντεο. (Με τη λογική του, εάν ήμουν εγώ στη θέση του κατά κάποιον τρόπο και φερόμουν 'διαφορετικά', δε θα ήθελα να με βιντεοσκοπούν και να γελάνε μαζί μου στο youtube).
+άπειρο
Τα σχόλια που βλέπω (λχ. jtblaster) πρώτα απ'όλα εσάς εκθέτουν.
Τα βιντεο πρεπει να βγουν απο εδω. Πρωτον γιατι ειναι παρανομα (απαγορευεται να βιντεοσκοπεις αλλον και να τον δημοσιευεις χωρις αυτος να εχει ιδεα). Δευτερον οπως πολυ καλα ειπαν οι προλαλησαντες, συμφωνα με το νομο οι παραφρονες (ψυχικα διαταραγμενοι) εχουν παντα ελαφρυντικα απεναντι στο νομο σε σχεση με εναν ανθρωπο που εχει σωας τας φρενας. Αυτα απο μενα
Τώρα θυμηθήκαμε ότι τα διαδικτυακά βίντεο είναι παράνομα? υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο στο you tube και όχι μονό που εκθέτουν πρόσωπα κ καταστάσεις!
Είναι γνωστό πως το θέμα είναι πλέον ανεξέλικτο κ γενικά είμαστε άξιου τις μοίρας μας για ότι κάνουμε, και έγκειται καθαρά στο θέμα ευσυνειδησίας του καθενός. Περαστικά μας! -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Ο λαλάκας της ημέρας. (σόρρυ, του απογεύματος ήθελα να πώ)
............................Γιατί δεν το έβαλε και μέσα?
Καλά ρε γαμώτο δεν σκέφτονται καθόλου ??? Μια γυναίκα με καρόται πως θα περάσει από εκει??? μην πω ένας ανάπηρος ....
Υπαρχουν αναπηροι στην Ελλαδα;;;
Σωπα ρε φιλε...
Σε λιγο θα μας πεις οτι κυκλοφορουν κ εξω, αναμεσα μας! -
Το ποιο απίθανο που θα αναφερω ... δεν είναι κάτι συγκεκριμένο αλλά ένα μειγμα συμπτώσεων και γεγονότων που με έχουν ... 'βιδώσει' στη πόλη!
Από τον Δεκέμβρη τα Τέμπη, τον Ιανουάριο οι αγρότες και τώρα το θέμα με τις απεργίες και τις βενζινες συν τις καιρικές συνθήκες, δουλειές, θέματα υγείας και γιορτές και ΣΚ με επισκέπτες στο σπίτι μου ... κλείνω 2 μήνες και, χωρίς να ξέρω τι υπάρχει πέρα απο το Καλοχώρι και πέρα απο την Καρδία ...
Ζήτημα να έχω κάνει καμιά 100 χιλιόμετρα στο χιλιομετρητή (εντός πόλης και πολλά λέω) ενώ σε 2 αυτοκίνητα έβγαλα και τους πόλους απο τις μπαταρίες! Εγκλωβισμένος γιατί δεν 'βολεψε' το πρόγραμμα μου με το πρόγραμμα των υπολοίπων ... δρόμων, αγροτών, βενζινάδων κλπ! -
είναι προς όφελός μας οι απεργίες, γλυτώνουμε έξοδα
πλάκα κάνω προφανώς
-
-
-
-
-
-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]