-
Σήμερα είδα smart που είχαν βάλει τον 3ο επιβάτη στο πορτ-παγκάζ και είχε ανοίξει και το παράθυρο γιατί δεν χωρούσε τελείως!
Δυστυχώς δεν έχει κάμερα το κινητό που είχα μαζί.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Σήμερα είδα smart που είχαν βάλει τον 3ο επιβάτη στο πορτ-παγκάζ και είχε ανοίξει και το παράθυρο γιατί δεν χωρούσε τελείως!Δυστυχώς δεν έχει κάμερα το κινητό που είχα μαζί.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Σήμερα είδα smart που είχαν βάλει τον 3ο επιβάτη στο πορτ-παγκάζ και είχε ανοίξει και το παράθυρο γιατί δεν χωρούσε τελείως!Δυστυχώς δεν έχει κάμερα το κινητό που είχα μαζί.
Εχουμε δει φωτογραφια με το ιδιο σκηνικο(αλλα με κλειστο παραθυρο αν θυμαμαι καλα).
-
Έχω δει 5 άτομα σε σμαρτ.
Οδηγός, συνοδηγός, κοπέλα πάνω στον συνοδηγό και 2 άτομα στο χώρο αποσκευών με τη πόρτα ανοιχτή και τα πόδια τους να κρέμονται απ'έξω. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχω δει 5 άτομα σε σμαρτ.... και 2 άτομα στο χώρο αποσκευών με τη πόρτα ανοιχτή και τα πόδια τους να κρέμονται απ'έξω.και απορω: Το καπακι -καλυμα του χωρου του κινητηρα, που ειναι 'τσιγαροχαρτο', δεν βουλιαξε ωστε να βρισκει τωρα στον κινητηρα?
-
Οπως εχω ξαναγραψει, μεχρι να βρεθει καποιος να βαλει 11 σε Cinque (ή Uno? Δεν θυμαμαι, πανε πολλα χρονια), ειναι ολοι ερασιτεχνες
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Έχω δει 5 άτομα σε σμαρτ.
Οδηγός, συνοδηγός, κοπέλα πάνω στον συνοδηγό και 2 άτομα στο χώρο αποσκευών με τη πόρτα ανοιχτή και τα πόδια τους να κρέμονται απ'έξω. -
Η τυπισσα παρκαρε χθες εξω απο το γραφειο μου υστερα απο αρκετη προσπαθεια κ το αποτελεσμα ηταν αυτο! Μαλιστα ηρθε κ με ρωτησε αν εδω επιτρεπετε να παρκαρει
Δεν αντεξα γελασα κ τις ειπα οτι εδω επιτρεπεται αλλα ειναι λιγο δυσκολο να το ονομασεις παρκαρισμα!
-
Τελευταίο μοντέλλο
CORVETTE με
πινακίδες ΑΝ.Π. χχχχ (ανάπηρος πολέμου)
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Τελευταίο μοντέλλοCORVETTE με
Eννοείς που να το πάει το κοβέτ ο κουλός?
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Κατι μου θυμιζει αυτο.Μηπως εχουν μπει φωτο πριν καιρο;
Βρηκα ποστ απο παλια
viewtopic.php?f=5&t=25902&p=1271944&hilit=%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82#p1271556
viewtopic.php?f=5&t=25902&p=1271987&hilit=%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82#p1271995 -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Υπαρχουν ακόμα αυτες οι πινακιδες? Α ρε Ελλας Ελληνων!
-
δεν το ειδα live, μου το περιεγραψαν κ πηγα κ ειδα τα αποτελεσματα για να σιγουρευτω.
Στην πολυκατοικια που μενει η κοπελια που εχω υπαλληλο, καποιοι γειτονες της εχουν το κακο συνηθειο να παρκαρουν μπροστα στις εισοδους της πυλωτης της πολυκατοικιας της κ να κλεινουν ολα τα παρκινγκ. Μετα απο πολλους τσακωμους με τους νταβαδες που κανουν του κεφαλιου τους, επεσε η πρωτη κληση κ μετα επεσε κ η δευτερη avec de γερανος να εξαφανισει το αμαξι του ιδιου καριολη που εχει βρει ρεζερβε την θεση κ παρκαρει εκει. Μετα απο αυτο ισιωσε ο τυπας, κ παλι καλα γιατι επειδη εχει ΤΤ η κοπελια, δεν την επαιρνε να το ζορισει κ πολυ.
Ισιωσε = αρχισε να το αφηνει στην διπλανη εισοδο. Αμ δε, λαθςο ανθρωπο βρηκε να κλεισει, καθ'οτι ο διπλα κυκλοφορει με φορτηγακι 20ετιας, οποτε μετα τα πρωτα 10 λεπτα που δεν μπορουσε να βγει, οπισθεν καρφωτη, κ σπρωχνει το αυτοκινητο που τον κλεινει στον δρομο, βγαινει κ φευγει ως κυριος.
Κ οι δυο πορτες μαζι με ολη την μουρη πανε για πεταμα. B class Mercedes. Να δουμε, θα ξαναπαρκαρει?
-
Μάλλον δε θα παρκάρει ξανά εκεί. Αξίζει να μάθουμε όμως αυτός με το φορτηγάκι τι συνέπειες θα έχει.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν το ειδα live, μου το περιεγραψαν κ πηγα κ ειδα τα αποτελεσματα για να σιγουρευτω.Στην πολυκατοικια που μενει η κοπελια που εχω υπαλληλο, καποιοι γειτονες της εχουν το κακο συνηθειο να παρκαρουν μπροστα στις εισοδους της πυλωτης της πολυκατοικιας της κ να κλεινουν ολα τα παρκινγκ. Μετα απο πολλους τσακωμους με τους νταβαδες που κανουν του κεφαλιου τους, επεσε η πρωτη κληση κ μετα επεσε κ η δευτερη avec de γερανος να εξαφανισει το αμαξι του ιδιου καριολη που εχει βρει ρεζερβε την θεση κ παρκαρει εκει. Μετα απο αυτο ισιωσε ο τυπας, κ παλι καλα γιατι επειδη εχει ΤΤ η κοπελια, δεν την επαιρνε να το ζορισει κ πολυ.
Ισιωσε = αρχισε να το αφηνει στην διπλανη εισοδο. Αμ δε, λαθςο ανθρωπο βρηκε να κλεισει, καθ'οτι ο διπλα κυκλοφορει με φορτηγακι 20ετιας, οποτε μετα τα πρωτα 10 λεπτα που δεν μπορουσε να βγει, οπισθεν καρφωτη, κ σπρωχνει το αυτοκινητο που τον κλεινει στον δρομο, βγαινει κ φευγει ως κυριος.
Κ οι δυο πορτες μαζι με ολη την μουρη πανε για πεταμα. B class Mercedes. Να δουμε, θα ξαναπαρκαρει?
Φωτο δεν εχουμε;;;
Μάλλον δε θα παρκάρει ξανά εκεί. Αξίζει να μάθουμε όμως αυτός με το φορτηγάκι τι συνέπειες θα έχει.
....Ποιο φορτιγακι;;;
Ειδες εσυ κανα φορτιγακι;;; -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν το ειδα live, μου το περιεγραψαν κ πηγα κ ειδα τα αποτελεσματα για να σιγουρευτω.
............... λαθςο ανθρωπο βρηκε να κλεισει, καθ'οτι ο διπλα κυκλοφορει με φορτηγακι 20ετιας, οποτε μετα τα πρωτα 10 λεπτα που δεν μπορουσε να βγει, οπισθεν καρφωτη, κ σπρωχνει το αυτοκινητο που τον κλεινει στον δρομο, βγαινει κ φευγει ως κυριος.
Κ οι δυο πορτες μαζι με ολη την μουρη πανε για πεταμα. B class Mercedes. Να δουμε, θα ξαναπαρκαρει?Eγω το ειδα lIve to 1985, στην παραλια Γλυφαδας. Ο γνωστος μου ειχε Οpel Kadet 5ετιας τοτε, το οποιο ειχε παρκαρει καθετα, οπως και τα διπλα στη σειρα αυτοκινητα και κλειστηκε απο Honda Civic που παρκαρε πισω του. Μετα απο μια ωρα αναμονη, τα 'πηρε' και διελυσε το Civic (πορτες και εμπρος φτερο), αλλα και το δικο του (πορτμπαγκαζ και πισω φτερα). Ζημια του φιλου 250.000 δραχμες τοτε (σημερα ισως 2.000 ευρω), του 'εχθρου' αγνωστη και περιπου διπλασια.
Παντως, αν και σημερα γελαμε οταν το θυμωμαστε, εκεινη την ημερα η κατασταση ηταν διαφορετικη, αφου οι συμβουλες μου για ηρεμια δεν επιασαν τοπο! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
....Ποιο φορτιγακι;;;
Ειδες εσυ κανα φορτιγακι;;;Εγώ όχι .. δεν ήμουν σπίτι εκείνη τη στιγμή
Κανένας άλλος όμως δεν το είδε; Εκτός κι αν όλοι στη γειτονιά τον είχαν άχτι και 'απουσίαζαν' εκείνη τη στιγμή -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
....Ποιο φορτιγακι;;;
Ειδες εσυ κανα φορτιγακι;;;Εγώ όχι .. δεν ήμουν σπίτι εκείνη τη στιγμή
Κανένας άλλος όμως δεν το είδε; Εκτός κι αν όλοι στη γειτονιά τον είχαν άχτι και 'απουσίαζαν' εκείνη τη στιγμήΣε καθε γειτονια υπαρχει ενας μαλακας που την δινει σε ολους.....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
δεν το ειδα live, μου το περιεγραψαν κ πηγα κ ειδα τα αποτελεσματα για να σιγουρευτω.Στην πολυκατοικια που μενει η κοπελια που εχω υπαλληλο, καποιοι γειτονες της εχουν το κακο συνηθειο να παρκαρουν μπροστα στις εισοδους της πυλωτης της πολυκατοικιας της κ να κλεινουν ολα τα παρκινγκ. Μετα απο πολλους τσακωμους με τους νταβαδες που κανουν του κεφαλιου τους, επεσε η πρωτη κληση κ μετα επεσε κ η δευτερη avec de γερανος να εξαφανισει το αμαξι του ιδιου καριολη που εχει βρει ρεζερβε την θεση κ παρκαρει εκει. Μετα απο αυτο ισιωσε ο τυπας, κ παλι καλα γιατι επειδη εχει ΤΤ η κοπελια, δεν την επαιρνε να το ζορισει κ πολυ.
Υ.Γ. Μήπως ψάχνεις για υπάλληλο;
-
[/quote]
Σε καθε γειτονια υπαρχει ενας μαλακας που την δινει σε ολους.....[/quote]
Nαι ρε πουστη μου! Οπως το γραφεις ειναι! Κ ακομα καλυτερα καθε πολυκατοικια!
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]