-
Oταν το κλειδωνεις και βαζεις τον συναγερμο δεν κλεινουν ολα τα παραθυρα αυτοματα???
-
Όχι στους εργοστασιακούς συναγερμούς στα Γερμανικά. Το απαγορεύουν λόγοι ασφαλείας από ότι μου είχαν πει στην BMW, όταν παραπονέθηκα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι στους εργοστασιακούς συναγερμούς στα Γερμανικά. Το απαγορεύουν λόγοι ασφαλείας από ότι μου είχαν πει στην BMW, όταν παραπονέθηκα.Σωστός! Και εγώ είχα ρωτήσει το ίδιο για το Insignia, και μου είπαν πως αν θέλω μπορώ να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί του κλειδώματος στο τηλεχειρηστήριο για να τα κλείσω!
-
Ακριβώς.
-
-
-
Ειναι η anniversary edition. Eργοστασιακη.
-
Μετά από απαίτηση πολλών(δύο!!!) συμφορουμιτών...εκτός από τα Ζώα...το ποστάρω και εδώ!
σήμερα πρωί πρωί, πρίν ακόμα ξημερώσει στο λιμάνι του Πειραιά... είχα πάει την γυναίκα μου στην δουλειά της και γύρναγα από Κόνωνος προς Αγ.Διονύσιο...ξαφνικά βλέπω μπροστά μου,μπορντώ Lanos χρέπι, να πηγαίνει βάρκα γυαλό! Στα φανάρι φτάνω δίπλα του...και τί να δώ... ο οδηγός, κρατούσε το τιμόνι στην ουσία με τον καρπό του χεριού του, γιατί στην παλάμη του είχε το κινητό του,στο οποίο 'μίλαγε' με βιντεοκλήση! Το άλλο χέρι...σας αφήνω να μαντέψετε πού το είχε...καθώς από την οθόνη του κινητού του... (sony ericsson ήταν από τόσο κοντά το είδα ),φαινόταν πως... η βιντεοκλήση ήταν 'ρόζ' περιεχομένου! Μάλιστα το ζώο...συνομιλούσε με την 'κυρία' που του έδειχνε τα 'καλλη' της, φορόντας και bluetooth στο αυτί Μόλις είδε πως τον είδα...προσπαθούσε να κρύψει το κινητό για να μην βλέπω την οθόνη του! (για το άλλο χέρι...σωστά μαντέψατε... )
-
Καλά και αυτός με την τσίμπλα στο μάτι...
-
Δεν ξέρω που να το βάλω, γιατί ταιριάζει σε πολλά θέματα, αλλά νομίζω εδώ είναι το πλέον κατάλληλο...
Πριν λίγες μέρες επέστρεφα από φαγητό, μεσημέρι. Χαζεύοντας το δρόμο βλέπω ένα παλιό, ημι-παρατημένο, μικρό αυτοκίνητο της δεκαετίας του 70 ή αρχές του 80 σε ανοιχτό χρώμα. Μου έκανε εντύπωση λόγω του μικρού μεγέθους του (σαν παλιό fiat 500 έμοιαζε, αλλά λόγω design ίσως ήταν κάποιο ιαπωνικό).
Το αυτοκίνητο ήταν σε κατάσταση που λογικά εκινείτο, είχε και πινακίδες.Τη στιγμή που απομακρυνόμουν από το αυτοκίνητο πλησιάζει ένα 2ο πανομοιότυπο αυτοκίνητο (ανοιχτόχρωμο, μικρό κλπ) το οποίο είχε κάτι κοινό με το πρώτο αυτοκίνητο.... ακριβώς ίδιο αριθμό κυκλοφορίας
Αφού ξεπέρασα την αρχική έκπληξη κατάλαβα τι έκανε ο τύπος: Είχε μεταφέρει από 1 αυθεντική πινακίδα σε κάθε αυτοκίνητο (μια μπροστά, μια πίσω) και σε κάθε αμάξι για την άλλη που έλειπε είχε βάλει ψεύτικη, χωρίς σφραγίδα κλπ.
Λογικά κυκλοφορεί σαν κύριος και με τα 2.
-
Καλόοοο! Μάγκας!
Με το σήμα των τελών κυκλοφορίας τι κάνει; Κολλάει το μισό στο ένα και το άλλο μισό στο άλλο;
Με τους αριθμούς πλαισίου των κινητήρων;
Θα μου πεις, τα ελέγχει κανένας αυτά...
-
3αρα BMW καμπριο ανοιγμενη στην ΕΟ Κορινθου Πατρων με φορτωμενο επιπλο μεγαλων διαστασεων με τα ποδια πανω... μετα απο λιγο τους τσιμπησε η τροχαια...
-
Ο χρήστης Geologos έγραψε:
3αρα BMW καμπριο ανοιγμενη στην ΕΟ Κορινθου Πατρων με φορτωμενο επιπλο μεγαλων διαστασεων με τα ποδια πανω... μετα απο λιγο τους τσιμπησε η τροχαια...Και γιατί τον σταμάτησαν ... δεν φορούσε το έπιπλο ζώνη ή για 'προσβολή δημοσίας αιδούς' για τα πόδια πάνω!!!
-
Χθες στην εισοδο για Πατρα, σταματημενος σε φαναρι κοιταω γυρω αφηρημενος, οπου βλεπω απεναντι στην εξοδο, δυο ατομα σε ενα clio να εχουν φορεσει μασκες (ιατρικες) και οι δυο, να κοιτανε ευθεια μπροστα τους με γουρλωμενα ματια και να μην μιλανε καθολου αλλα και να μη κανουν καμια κινηση.
Απλα καθονταν. -
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/bl ... _9769.html
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_9769.htmlΕΤΣΙ! Για να το βλεπουμε απο μακρια και να αλλαζουμε κατευθυνση!
-
παιδια περα απο τα αυτοκινητα στους δρομους υπαρχουν μερικα σημεια σε σχετικα απροσιτες περιοχες που υπαρχουν ανθρωποι! πριν τα χριστουγεννα εξω απο τη θερμη στη θεσσαλονικη ειδα τον αγγελο αναστασιαδη να κοβει βολτες πανω-κατω. Στον ιδιο δρομο πριν λιγες μερες ειδα εναν μπασκετμπολιστα, και χθες το βραδυ στη διαχωριστικη νησιδα του περιφερειακου ειδα εναν παππου με ενα σκουριασμενο ποδηλατο (Αλλα πρεπει να δουλευε κανονικα) να περιμενει....κατι! Παλιοτερα ειχα δει 3 η ωρα τα ξημερωματα που γυρνουσα απο τα-ξιδια στον κομβο για carrefour εναν παλι μυστηριο τυπο να περιμενει! Και αυτο που με απασχολει δεν ειναι πως θα φυγουν απο εκει. το προβλημα μου ειναι πως εφτασαν μεχρι εκει! Και την ωρα που ειναι εκει! :S μερικες φορες σκεφτομαι μηπως υπαρχει καποια μηχανη που κανει random spawn ανθρωπους σε τυχαια σημεια, οπως στο gta!!!
-
Να μειώσεις τα ξίδια.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να μειώσεις τα ξίδια.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]