-
Κουβά με νερό. Να μην τραυματίσεις...
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Πριν απο λιγο κωλαμαξο με ΤΕΡΜΑ τα καλαντα,οταν λεω τερμα το εννοω,δειτε το μεγεθος του ηχειου,και ο κοσμος στα μπαλκονια να πεταει κερματα
Γ*μω την Ευρωπη μου μεσαΜε ποιον τα εχεις βαλει? :;
-
Δε ξερω να σου πω την αληθεια,ισως εχω αρχισει να γινομαι περιεργος παρα το νεαρο της ηλικιας μου(24),μου τη σπαν τα καλαντα,η εκκλησια,τα μπουζουκια τα λουλουδια ,ο ζαμανφουτισμος,οι δηθεν γκομενες,το οτι να ναι κρατος,οι παρκαδοροι και δε ξερω γω τι αλλο,νιωθω οτι δεν ανηκω εδω(Ελλαδα).Ειμαι ο μονος ?
-
Δε ξερω να σου πω την αληθεια,ισως εχω αρχισει να γινομαι περιεργος παρα το νεαρο της ηλικιας μου(24),μου τη σπαν τα καλαντα,η εκκλησια,τα μπουζουκια τα λουλουδια ,ο ζαμανφουτισμος,οι δηθεν γκομενες,το οτι να ναι κρατος,οι παρκαδοροι και δε ξερω γω τι αλλο,νιωθω οτι δεν ανηκω εδω(Ελλαδα).Ειμαι ο μονος ?+1
-
Δε ξερω να σου πω την αληθεια,ισως εχω αρχισει να γινομαι περιεργος παρα το νεαρο της ηλικιας μου(24),μου τη σπαν τα καλαντα,η εκκλησια,τα μπουζουκια τα λουλουδια ,ο ζαμανφουτισμος,οι δηθεν γκομενες,το οτι να ναι κρατος,οι παρκαδοροι και δε ξερω γω τι αλλο,νιωθω οτι δεν ανηκω εδω(Ελλαδα).Ειμαι ο μονος ?+2 και με λενε ακραιο
-
Ας γίνουμε 4.
Δεν πιστεύω να ειναι 'ακραίος' η λέξη, συνειδητοποιημένος και αγανακτησμένος θα έλεγα. -
Πάρτε κι εμένα σέντερ να κάνουμε ομάδα μπάσκετ.
-
Δε ξερω να σου πω την αληθεια,ισως εχω αρχισει να γινομαι περιεργος παρα το νεαρο της ηλικιας μου(24),μου τη σπαν τα καλαντα,η εκκλησια,τα μπουζουκια τα λουλουδια ,ο ζαμανφουτισμος,οι δηθεν γκομενες,το οτι να ναι κρατος,οι παρκαδοροι και δε ξερω γω τι αλλο,νιωθω οτι δεν ανηκω εδω(Ελλαδα).Ειμαι ο μονος ?Μόνος??????????? +και εγώ
... συμπληρώσω και κάποια άλλα, ο ωχαδελφισμός, το κίτς, η εικόνα και το τουπέ, η αναμονή σε ουρά, η 'πόρτα', το διπλοπαρκάρισμα, οι αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές, η παραβίαση του Stop/κόκκινου, η κακή εξυπηρέτηση, ο ψευτόμαγκας, η 'περιζήτητη' ξανθιά, τα τέλη/λογαριασμοί ... -
αυτά είναι,pure πνεύμα Χριστουγέννων FTW!!!
-
+1 και σε πολλά άλλα!
-
Δεν με καταλαβατε. Αυτο που εννοουσα ειναι οτι οι περισσοτερο μαλακες στο σκηνικο που περιγραφει, ειναι αυτοι που καταδεχονταν να τους δωσουν λεφτα κ τα πεταγαν απο το μπαλκονι. Βλακες ειναι οι 'καλαντιαρηδες' να μην το κανουν? αφου δουλευει?
Το δικο μου απιθανο, Κηφισσος 3πμ (πριν λιγο) πετυχα ΤΡΙΑ διαφορετικα αυτοκινητα απο ΑΟ εως ΣΕΦ τα οποια ενω ηδη πηγαιναν πολυ γρηγορα κ προσπερναγαν απο την αριστερη λωριδα, 1ον με ειδαν στον καθρεπτη τους να ερχομαι, 2ον πλακωθηκαν στα φρενα κ 3ον εβγαλαν φλας κ κουμπωθηκαν στην μεσαια πισω απο αυτον που θα προσπερναγαν, για να περασω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το δικο μου απιθανο, Κηφισσος 3πμ (πριν λιγο) πετυχα ΤΡΙΑ διαφορετικα αυτοκινητα απο ΑΟ εως ΣΕΦ τα οποια ενω ηδη πηγαιναν πολυ γρηγορα κ προσπερναγαν απο την αριστερη λωριδα, 1ον με ειδαν στον καθρεπτη τους να ερχομαι, 2ον πλακωθηκαν στα φρενα κ 3ον εβγαλαν φλας κ κουμπωθηκαν στην μεσαια πισω απο αυτον που θα προσπερναγαν, για να περασω.
Αναγνώστες του φόρουμ??
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
2ον πλακωθηκαν στα φρεναΑκου εκεί πλακώθηκαν στα φρένα...
Χρυσός κανόνας για κίνηση σε αυτοκινητόδρομο: δεν πατάμε ποτέ φρένο.
Αν τύχει κάτι; You see them coming, που λέει και ο JC.
Βέβαια εδώ στο Ελλάντα χρειάζεται πού και πού κάνα φρενάκι... αλλιώς....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν με καταλαβατε. Αυτο που εννοουσα ειναι οτι οι περισσοτερο μαλακες στο σκηνικο που περιγραφει, ειναι αυτοι που καταδεχονταν να τους δωσουν λεφτα κ τα πεταγαν απο το μπαλκονι. Βλακες ειναι οι 'καλαντιαρηδες' να μην το κανουν? αφου δουλευει?Το δικο μου απιθανο, Κηφισσος 3πμ (πριν λιγο) πετυχα ΤΡΙΑ διαφορετικα αυτοκινητα απο ΑΟ εως ΣΕΦ τα οποια ενω ηδη πηγαιναν πολυ γρηγορα κ προσπερναγαν απο την αριστερη λωριδα, 1ον με ειδαν στον καθρεπτη τους να ερχομαι, 2ον πλακωθηκαν στα φρενα κ 3ον εβγαλαν φλας κ κουμπωθηκαν στην μεσαια πισω απο αυτον που θα προσπερναγαν, για να περασω.
kacey μηπως οδηγεις καμμια hondara με τα συγκεκριμενα αυτοκολλητα στο παρ πριζ??
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν με καταλαβατε. Αυτο που εννοουσα ειναι οτι οι περισσοτερο μαλακες στο σκηνικο που περιγραφει, ειναι αυτοι που καταδεχονταν να τους δωσουν λεφτα κ τα πεταγαν απο το μπαλκονι. Βλακες ειναι οι 'καλαντιαρηδες' να μην το κανουν? αφου δουλευει?Έχετε δει τι κάνει ένα κέρμα έτσι και πέσει από τέτοιο ύψος (μπαλκόνι ορόφου) σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο;
Είχε δει τέτοιο περιστατικό να περνάει κάποιος με ακορντεόν και να του πετάνε κέρματα από τα μπαλκόνια και ήταν μια γιαγιά όπως τα πετάει ακούω γκαπ γκουπ είχε πετύχει διάνα όλα τα παρκαρισμένα η γριά. Πάω κοντά και είχαν κάνει γούβα σε οροφή καπώ φτερό σαν να είχαν φάει χαλάζι.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το δικο μου απιθανο, Κηφισσος 3πμ (πριν λιγο) πετυχα ΤΡΙΑ διαφορετικα αυτοκινητα απο ΑΟ εως ΣΕΦ τα οποια ενω ηδη πηγαιναν πολυ γρηγορα κ προσπερναγαν απο την αριστερη λωριδα, 1ον με ειδαν στον καθρεπτη τους να ερχομαι, 2ον πλακωθηκαν στα φρενα κ 3ον εβγαλαν φλας κ κουμπωθηκαν στην μεσαια πισω απο αυτον που θα προσπερναγαν, για να περασω.Αυτό έχει εξήγηση:
Εφυγαν οι 'Κυριακάτικοι' για τα χωριά ή τα εξοχικά τους...και στην Αθήνα έμειναν οι υπόλοιποι (που δεν ταξιδεύουν τέτοιες ημέρες) -
Προ ολίγου έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο ηρακλείου. Για όσους δεν ξέρουν γειτνιάζει με καταυλισμό τσιγγάνων. Φορτηγάκι αδιευκρίνιστης μάρκας και τύπου άθλια καγκουρεμένο με ζαντολάστιχα και μύρια πόσα άλλα πέρασε τέζα μπροστά από την πύλη με γυφτοτράγουδα στη διαπασών και πέντε παλικάρια όρθια στην καρότσα να χοροπηδούν αλαλάζοντας!!!
Πάντως άλλο να το βλέπεις και άλλο να στο λένε.
-
-
Κυριακή απόγευμα, κατά τις 17:30, πέτυχα στις στροφές της Εγνατίας πάνω από την Καβάλα κομβόι περίπου 25-30 λευκών αυτοκινούμενων τροχόσπιτων... Όλα με Ιταλικές πινακίδες και κατεύθυνση προς Αλεξανδρούπολη.
Οργανωμένη χριστουγεννιάτικη εκδρομή με αυτοκινούμενα??? -
Δεν ξέρω αν πρέπει να μπει εδώ ή στα Ζώα ή και στα 2!!
Είμαι σε ταξί τα Χριστούγεννα το βράδυ και είμαι στην περιοχή της Τούμπας. Περιμένουμε στο φανάρι και βλέπω να έρχεται από την απέναντι μεριά, ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο όπου στην εξωτερική μεριά του οδηγού, ήταν κρεμασμένος πάνω στην πόρτα ένας νέος Μ όρθιος!! Δεν πρόσεξα τίποτα άλλο, προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω τι έβλεπαν τα μάτια μου!!! Βασικά ακόμα αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να στήριξε τα πόδια του με κλειστή πόρτα (η πιο λογική ερώτηση από όλες τις υπόλοιπες που θα μπορούσε να κάνει κάποιος βλέποντας όσα παράλογα είδα!)...
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]