-
Είμαι σε μποτιλίάρισμα προχθές το πρωί.
Μπροστά μου μηχανή ψιλό-street (δεν είδα μοντέλο) δικάβαλο με ζευγάρι, οδηγούσε ο άντρας...
Η κοπελιά πίσω φορούσε χαμηλοκάβαλο τζίν.
Το σχήμα του ΟΟ , ο τρόπος που είχε κάτσει πάνω στη μηχανή , το ψιλοκατέβασμα του ήδη χαμηλού τζίν , το στρινγκάκι που αχνοφαινόταν ...Όλα τα παραπάνω έκαναν ένα σχεδόν ΤΕΛΕΙΟ σύνολο και θέαμα.
ΟΧΙ το γνωστό ξεκ@λι που βλέπουμε συνήθως, μιλάμε για πραγματικά καλή περίτπωση.Εκείνη τι στιγμή ευχήθηκα να κρατήσει το μποτιλιάρισμα κάνα μισάωρο, πραγματικά δεν με πείραξε καθόλου.
Δευτερόλεπτα μετά η μηχανή βρήκε ένα άνοιγμα και χάθηκε. -
This thread is worthless without pics κλπκλπκλπ
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
This thread is worthless without pics κλπκλπκλπΌλα έγιναν σε δευτερόλεπτα...
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
This thread is worthless without pics κλπκλπκλπ
Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα...
δικαιολογίες...
-
-
Αφου δεν του ξυλώθηκε ο πατος πάλι καλα γιατι ο κοτσαδόρος εχει όριο 50κιλα καθετη δύναμη.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Αφου δεν του ξυλώθηκε ο πατος πάλι καλα γιατι ο κοτσαδόρος εχει όριο 50κιλα καθετη δύναμη.Εδω δεν του ξυλωσαν τον πατο τιποτα μπατσοι, ο κοτσαδορος θα του τον ξυλωσει?
-
Χθες ψιλοσταματημένοι σε φανάρι διάλογος μεταξύ συνοδηγού (Σ) και Πακιστανού (Π):
(Σ): Φύγε ρε!
(Π): Δώσε κάτι μωρή!
(Σ): Άντε πηδήξου ρε μλκα. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αφου δεν του ξυλώθηκε ο πατος πάλι καλα γιατι ο κοτσαδόρος εχει όριο 50κιλα καθετη δύναμη.
Εδω δεν του ξυλωσαν τον πατο τιποτα μπατσοι, ο κοτσαδορος θα του τον ξυλωσει?
Μάλλον θα είχαν κινητό στο χέρι και γιαυτό δέν πλησίασαν οι μπάτσοι
-
Πριν από μια ώρα είδα στην Νέα Σμύρνη Toyota Prius ταξί!
-
εχω επιβιβαστει κιόλας σε prius taxi
-
δοκιμασε να διαφωνισεις με τροχομπατσο οταν εχεις δικιο. Θα σου ανοιξουν νεοι οριζοντες. Μεχρι τοτε ειπαμε, εισαι βλακας. Κ για να τελειωνουμε με αυτο το θεμα, ρε αγορακι μου εγω (κ ο Wagner βεβαιως, βεβαιως) εχω ορεξη να διαφωνω με τους μπατσους. Οταν εχω δικιο, οποιος κ να ειναι απεναντι μου δεν με νοιαζει. Αν δεν το εχεις καταλαβει ή αν δεν εχεις δει ενα pattern (μπατσοι, μπραβοι, γομαρια, πλουσιοι μετα συνοδειας) ως τωρα, δικο σου προβλημα. Ή αν δεν εχεις τα @@ να το κανεις εσυ. Μην με βγαζεις ψευτη ομως κ μην κοροιδευεις.
-
-
Το περιπολικό πέρασε από δίπλα μου τραβώντας με σκοινί ψιλο-ερήπιο παπάκι πάνω στο οποίο βρισκόταν αστυνομικός άκρανος (προφανώς το είχαν κατασχέσει γιατί το πήγαιναν στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης, δηλαδή 100 μέτρα πιο κάτω). Στη διασταύρωση που βλέπετε αναγκάστηκε να φρενάρει ψιλο-απότομα το αμάξι. Το μηχανάκι, όμως, δεν είχε την ίδια δυνατότητα πέδησης και για να αποφύγει να σκάσει στο περιπολικό ο αστυνομικός το ψιλοέριξε στο πλάι Σηκώθηκε σχεδόν αμέσως και το περιπολικό έκανε να ξεκινήσει. Όμως, το σκοινί δεν ήταν ούτε ελαστικό ούτε πολύ χοντρό με αποτέλεσμα να σπάσει Η φωτογραφία είναι τη στιγμή που κοιτούν πως θα το ξαναδέσουν.
-
-
-
Τελευταία φορά που μπήκα σε Prius ταξί, or any Prius, for that matter, ήταν στο Μόναχο. Είναι ωραία εμπειρία πάντως γιατί το αυτοκίνητο είναι εντελώς αθόρυβο.
-
πακιστανός πριν 1-2 μέρες (ενώ ήμουν σταματημένος σε φανάρι) επέμενε να μου πλύνει το καθαρό παρμπρίζ μου.
Να του λέω 'ρε...τι να καθαρίσεις?μας δουλεύεις?'
'καθαρίσει τσάμπα κύριος!'Τόσο πολύ βαριότανε πια?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τελευταία φορά που μπήκα σε Prius ταξί, or any Prius, for that matter, ήταν στο Μόναχο. Είναι ωραία εμπειρία πάντως γιατί το αυτοκίνητο είναι εντελώς αθόρυβο.Αθορυβο ξεαθορυβο, το αυτοκινητο αυτο ειναι ελεεινα ασχημο, εμετικο και τερατωδες!!!
Το ακουω βερεσε περι αεροδυναμικου σχεδιασμου, μιας και τα οφελη του(αν οντως εχει), ειναι καθαρα μες την πολη -
και τι σχέση έχει η σχεδίαση με ένα ταξί ; λες να τον ενδιαφέρει τον οδηγό ταξί ή τον πελάτη αυτό ;
ή τα Οκταβια, Αβενσις, Καρινα κτλ που κυκλοφορούν είναι σχεδιαστικά θαύματα ;το πριους είναι μία πολύ καλή λύση για τον ταξιτζή. Δεν καίει, δεν ρυπαίνει.-
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]