-
Ταξι BMW 730(!!) με εδρα Λαυριο.Το συναπαντησα σημερα το πρωι μπροστα απο το ΚΑΤ.
-
Αμ εγώ που είδα αγοραίο ML;
-
Mini cooper με καροτσα το ειδα κοντα στο Praktiker της Santa Barbara (Αγια Βαρβαρα)

-
Taxi opel zafira επαρχίας που έλεγε: ΕΔΡΑ ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ.
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Mini cooper με καροτσα το ειδα κοντα στο Praktiker της Santa Barbara (Αγια Βαρβαρα)Mini Pick-up (1961–1982)
A pick-up truck, 11 ft (3.4 m) from nose to tail, built on the longer Mini Van platform, with an open-top rear cargo area and a tailgate. The factory specified the weight of the Pickup as less than 1,500 lb (680 kg) with a full 6 imperial gallons (27 L; 7 US gal) of fuel.
As with the Van, the Pickup did not have a costly chrome grille. Instead, a simple set of stamped metal slots allowed airflow into the engine compartment. The Pickup was spartan in basic form, although the factory brochure informed prospective buyers that “[a] fully equipped Mini Pick-up is also available which includes a recirculatory heater.” Passenger-side sun visor, seat belts, laminated windscreen, tilt tubes and cover were available at extra cost. Like the van, the Pickup was renamed as the Mini 95 in 1978.
A total of 58,179 Mini Pickups were built.
http://en.wikipedia.org/wiki/MiniΕίναι απο τα 58.179 Mini Pickups που παρήχθηκαν?
-
Ας ελπισουμε οτι αυτοι που του εδωσαν ιστορικες πινακιδες το Ψαξανε λιγο το θεμα!!!!
-
ε λογικα ναι καποιο απο αυτα θα ειναι
-
Ταρίφας έχει κλείσει το στενό και έχει κατέβει για να φορτώσει από παρακείμενο κατάστημα. Πίσω του ουρα καμια 5-6 αυτοκίνητα, όλοι σχετικά υπομονετικοί.
Ξαφνικά ακούγεται από το πίσω μέρος της ουράς μεγάφωνο τσιγγάνου: 'Φφφφ-φφφφ Ρε φιλαράκι, γιατί με κλείνεις το δρόμο; Πάρε σε παρακαλώ το αμάξι σου, δεν είναι τσιφλίκι ο δρόμος'
Όσους διέκρινα είχαμε λιώσει στο γέλιο. Ο ταρίφας βγήκε σε 0 χρόνο με την προβοσκίδα στο πάτωμα. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Mini cooper με καροτσα το ειδα κοντα στο Praktiker της Santa Barbara (Αγια Βαρβαρα)
Είναι mini pick up,υπάρχει και στον Πύργο ένα λευκό.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Ταρίφας έχει κλείσει το στενό και έχει κατέβει για να φορτώσει από παρακείμενο κατάστημα. Πίσω του ουρα καμια 5-6 αυτοκίνητα, όλοι σχετικά υπομονετικοί.
Ξαφνικά ακούγεται από το πίσω μέρος της ουράς μεγάφωνο τσιγγάνου: 'Φφφφ-φφφφ Ρε φιλαράκι, γιατί με κλείνεις το δρόμο; Πάρε σε παρακαλώ το αμάξι σου, δεν είναι τσιφλίκι ο δρόμος'
Όσους διέκρινα είχαμε λιώσει στο γέλιο. Ο ταρίφας βγήκε σε 0 χρόνο με την προβοσκίδα στο πάτωμα.μου βάζει ιδέες ο τσιγγάνος πάντως.
-
-
Eίναι turbo πάντως τα σκόρδα.
-
Μλκες, αμα αυτο το πραγμα τρακαρει κ φερει καμμια κωλοτουμπα, μεχρι που θα φτασει η σκορδιλα?
-
εγώ σκέφτομαι να ετοιμάσω σε cd το τραγούδι του καραγκιόζη και όταν πετυχαίνω ηλιθιότητες στους σρόμους, να ανοίγω τέρμα το στερεοφωνικό και να του το αφιερώνω.
μέσα στις επόμενες ημέρες θα το κάνω. -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
εγώ σκέφτομαι να ετοιμάσω σε cd το τραγούδι του καραγκιόζη και όταν πετυχαίνω ηλιθιότητες στους δρόμους, να ανοίγω τέρμα το στερεοφωνικό και να του το αφιερώνω.
μέσα στις επόμενες ημέρες θα το κάνω. -
απο το νετ:

-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:

-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μλκες, αμα αυτο το πραγμα τρακαρει κ φερει καμμια κωλοτουμπα, μεχρι που θα φτασει η σκορδιλα?Φαντάσου να τρακάρει με κανένα φορτηγό της ΜΕΒΓΑΛ τιγκαρισμένο στα γιαουρτάκια. Και να πέσει πάνω τους το αγροτικό που ακολουθούσε, με τα αγγούρια από το χωράφι!
ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ! -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μλκες, αμα αυτο το πραγμα τρακαρει κ φερει καμμια κωλοτουμπα, μεχρι που θα φτασει η σκορδιλα?
Φαντάσου να τρακάρει με κανένα φορτηγό της ΜΕΒΓΑΛ τιγκαρισμένο στα γιαουρτάκια. Και να πέσει πάνω τους το αγροτικό που ακολουθούσε, με τα αγγούρια από το χωράφι!
ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΖΑΤΖΙΚΙ!Και σε ολους αυτους να τρακαρει και το φορτηγακι της φαρμακαποθηκης που κουβαλαει κλισματα!!!!
συγνωμην αλλα ηταν παρορμηση της στιγμης.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]