-
Το σμαρτ δε νομιζω να προκαλει θαυμασμο αλλα αυθαδεια επειδη ειναι μια πολυθρονα με ροδες και την ακριβοπληρωνεις κιολλας...Ελεος τι να πω...
-
Ναι όλα αυτά τα κάνει το Smart αλλά για αυτό δεν κυκλοφορούν πολλά, επειδή λίγοι το πιστεύουν και ακόμα λιγότεροι προθυμοποιούνται να διαθέσουν τα λεφτά.
Αλλά γιατί ξεφύγαμε από το θέμα;
Εγώ ζήτησα μια συμβουλή για το αν πρέπει να πάρω ένα φτηνό αυτοκίνητο πόλης με 9 χιλιάρικα ή το αυτοκίνητο που μου αρέσει με 15 χιλιάρικα (και όχι για το τι άλλο μπορώ να πάρω με 15 χιλιάρικα).
-
Με την λογική που σκέφτεσαι ΜΑΚΡΥΑ από Σμαρτ.
-
εχει δικιο ο φιλος.. Γι αυτο δεν κυκλοφορουν πολλα Smart!
Φιλος, παρε το Smart, με κλειστα ματια.. Εσυ και κανα δυο αλλοι το 'χουν!!
Μοναδικο αμαξι, που προκαλει θαυμασμο και εκπληξη.. Ασε που αν πας καθολου παραοξω απο Αθηνα, θα νομιζουν οτι τους την πεσαν οι εξωγηινοι!
Μοναδικο κομματι! -
Είναι τρομερά υπερεκτιμημένο! Να έκανε 10κ να πεις πάει στα δυάλα, αλλά 14κ! Το θέλει και φίλος μου αλλά παρά το μπούρου μπούρου βλέπω να το παίρνει!
-
κ το smart κ το iq (εστω λιγοτερο) δεν θεωρουνται αυτοκινητα . Κομοδινακια με ροδες τα λες , ΑΛΛΑ ετσι οπως παει η βενζινη μας βλεπω ολους μα ολους προς τετοιες ( του κωλου) λυσεις ...
-
Θαυμαστά πράγματα συμβαίνουν στο 4ΤΦ τελευταία. Πρώτα τα κιμπάρικα Μεγκάν ΣεΣε, μετά τα αθάνατα Στάρλετ, ύστερα οι αξεπέραστες τεχνολογικώς Ελάν και τώρα τα πουλ-μουρ Σμαρτ...
-
ενταξει.. μερος του πουλ-μουρ που εχει το σμαρτ, ειναι που δεν κυκλοφορουν και πολλα.. Δεν ειναι οτι οπου και να γυρισεις θα δεις απο τουλαχιστον 1, που λεει ο λογος...
-
Επισης Smart ειναι πολυ λιγα σε ολη την Ελλαδα.Μονο στη γειτονια μου πρεπει να ειναι γυρω γυρω 3-4.
-
Λύσσα κακιά με τα smartάκια
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Λύσσα κακιά με τα smartάκια+1
-
ειναι που ειναι εξκλουσιβ, γι αυτο..
φθονος ειναι στην ουσια!
ε, ναι, ειναι καιρος να πουμε τα πραματα με τ' ονομα τους! -
Οκ, τώρα το είδα...
Ο χρήστης dimi13r έγραψε:
3. Smart ForTwo Passion 999cc 71hp 92Nm 750kg = 10.56kg/hp 14.157€** απλά ποθητό αμάξι και πουλ μουρ**. Όπου και να σκάσεις μύτη δεν θα σε κοροϊδέψει κανείς πιστεύω, ακόμα και σε κυριλέ μέρη. (μάλλον επειδή ξέρουν ότι λανσάρετε στην Ευρώπη από την Mercedes).(δεν αναφέρω όλες τις κατηγορίες γιατί το Smart υστερεί, επειδή δεν παίρνει παιδικό κάθισμα)
Που διάβασες ότι δεν παίρνει παιδικό κάθισμα;
-
Exclusive και πουλ μουρ το σμαρτ? Μονο τα διαφημιστικα να μετρησεις και οσα εχουν δοθει σε διαγωνισμους ειναι αμετρητα!
Το τελευταιο smart παραδεχομαι οτι μ'αρεσει, αλλα μονο αν το κερδιζα σε κανα διαγωνισμο ή ειχα κανενα κονεδακι να το τσιμπησω σε τσαμπα τιμη αλλιως η τιμη του ειναι απλα αστεια! -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Που διάβασες ότι δεν παίρνει παιδικό κάθισμα;Euroncap results :
Adult occupant 4* score : 28
Pedestrian 2* score : 10Child restraints
18 month old Child : Not applicable
3 year old Child : Not applicable -
Child occupant
There are no rear seats in the smart fortwo so child protection was not rated. An option package is available from smart which includes ISOFIX anchorages for the passenger seat and a switch to disable the passenger's side frontal airbag. The label warning of the dangers of fitting a rearward facing child restraint without first disabling the airbag was inadequate.Από εδώ.
-
Δηλαδή η Smart δίνει την δυνατότητα να βάλουμε παιδικό κάθισμα στο κάθισμα του συνοδηγού,
απλώς στο Euroncap δεν τους βαθμολόγησαν;Είχα την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται από τον ελληνικό ΚΟΚ, χωρίς να είμαι σίγουρος.
Τέσπα δεν έχω παιδιά και δεν με νοιάζει και τόσο.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το σμαρτ δε νομιζω να προκαλει θαυμασμο αλλα αυθαδεια επειδη ειναι μια πολυθρονα με ροδες και την ακριβοπληρωνεις κιολλας...Ελεος τι να πω...Το σμαρτ δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής να προκαλεί αυθάδεια, αλλά ανέλυσέ μου το σκεπτικό σου, με ενδιαφέρει
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Το σμαρτ δε νομιζω να προκαλει θαυμασμο αλλα αυθαδεια επειδη ειναι μια πολυθρονα με ροδες και την ακριβοπληρωνεις κιολλας...Ελεος τι να πω...
Το σμαρτ δεν έχω εντοπίσει μέχρι στιγμής να προκαλεί αυθάδεια, αλλά ανέλυσέ μου το σκεπτικό σου, με ενδιαφέρει
Μου φαινεται κοροϊδια οπως η 316 και το iQ.
-
Πουλ-μουρ το Σμαρτ!?! Ω μον ντιέ! Ω καιροί, ω ήθη!
Πάω να γράψω στο φόρουμ του Κοσμοπόλιταν που λέγαμε, δε με σηκώνει το κλίμα εδώ...
Smart Fortwo - να το παρω?