-
Έτσι, έτσι ... πουλάμε αλλά και αγοράζουμε αυτοκίνητα στην Ελλάδα.
Φαντάζομαι ένα αυτοκόλλητο Μ3 δίπλα στο 316 ... θα 'επιτάχυνε' και την καθέλκιση σύμφωνα με τα 0-100 ...Προς το παρόν είμαι με 2 μικρά 1200άρια αλλά σε καναδυο χρόνια θα βγω για αναζήτηση SUV ... θα ζήσω μεγάλες στιγμές ...
-
παιδιά έχουμε κανένα διάγραμμα ροπής της C με το μοτέρ 1600 ?
βλέπω ότι βγάζει την ίδια ιπποδύναμη με την C180k των 1800, την ίδια ροπή αλλά σε πιο
ψηλές στροφές .....υπάρχουν μετρήσεις ρεπρίζ .... της 180Κ blue ? ίδωμεν που θα καταλήξουμε ....
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
παιδιά έχουμε κανένα διάγραμμα ροπής της C με το μοτέρ 1600 ?
βλέπω ότι βγάζει την ίδια ιπποδύναμη με την C180k των 1800, την ίδια ροπή αλλά σε πιο
ψηλές στροφές .....Όχι, δεν έχει δώσει η ΜΒ.
υπάρχουν μετρήσεις ρεπρίζ .... της 180Κ blue ? ίδωμεν που θα καταλήξουμε ....
Όχι ακόμα. Σύντομα.
-
Γιατι κανεις δε σκεφτηκε να προτεινει κατι σουιδικο; Εχω εδω και 6μηνες το volvo S60 2.0t! Με 33000ευρω παιρνεις 180αλογα, 5κυλινδρους, παθητικη ασφαλεια υπερανω κριτικης και σκανδιναβικο design!! Το αυτοκινητο παει πολυ καλα, ειναι γρηγορο και με λογικη οδηγηση εχει μεση καταναλωση 9lt/100km! Γιατι η volvo και ειδικα αυτο το -παλιο αλλα οχι γερασμενο-μοντελο της να μην εχει την επιτυχια που της/του αξιζει;;
-
αν αυτό το μοτέρ το είχε στο V50 ...
που βλέπω ότι δεν το έχει θα ήταν μια πολύ καλή περίπτωση.
το βάζω και αυτό στην λίστα για test drive !!thanks kosta
-
mazda 3 mps 260 αλογα 38 κιλα ροπης μπλοκε διαφορικο χωρους ,και ολα αυτα με 28900
-
Ο χρήστης leonvt έγραψε:
mazda 3 mps 260 αλογα 38 κιλα ροπης μπλοκε διαφορικο χωρους ,και ολα αυτα με 28900αν όλες οι οικογενειακές μαούνες με απογοητεύσουν .....
-
Σήμερα διαβάζοντας όλα τα περιοδικά των τελευταίων ετών
που έχουν TEST τις μεσαίας κατηγορίας .... σε ένα ποσοστό 60%
καταλήγουν ότι καλύτερο αυτοκίνητο με βάση τα δικά τους κριτήρια
είναι το Α4 1.8Tsi. Μπορεί να τα κάνει όλα καλά, αλλά ρε γαμώτο δεν
είναι ερωτεύσιμο για κάτι ... -
Εγω παντως ευχομαι να κρατησεις και το ραλλακι
-
Καλησπέρα ... Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω αφορμή για άλλη μια γερμανοϊταλική σύρραξη, με όλο το θάρρος και την ειλικρινή περιέργεια, θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αποκλείεις φίλε johnkyr (για παράδειγμα) την 159? Το ξέρω ότι a priori απέκλεισες τα ιταλικά αυτοκίνητα. Ρωτάω, διότι μεγάλωσα με γερμανικό αυτοκίνητο (Audi 80), εχω vag, (octavia), αλλοι στην οικογένεια έχουν vag (leon), η γυναίκα μου έχει astra, παράπονο δεν υπήρξε ποτέ, ΑΛΛΑ όλη αυτή η γερμανίλα με κούρασε. Προσωπικά μάλλον είμαι ψημένος με την 159 (ότι δηλ. πλέον, με αυτήν, και δεδομένου ότι το φαινόμενο των monday cars είναι πληγή για όλους τους Ευρωπαίους κατασκευαστές, η AR δεν υπολείπεται ουσιαστικά σε θέματα ποιότητας από αυτούς). Αν και όταν αλλάξω αυτοκίνητο, με τα σημερινά μου μυαλά θα την έπαιρνα. Θα ήθελα να ακούσω όμως και την (ελπίζω) αντικειμενική άποψη ενός σοβαρού ανθρώπου, που δεν είναι ούτε αλφίστας, ούτε VWστας...
-
Είναι πανέμορφη .... οδηγοκεντρική ....
μου αρέσει σαν σχήμα ειδικά η station ....προσωπικά όμως είμαι προκατειλημμένος (αρα δεν ειμαι αντικειμενικός, sorry)
με τα ιταλικά. Περιστασιακά όποια ιταλικά έχω οδηγήσει fiat punto, grande punto, alfa 147
δεν μου άρεσαν σε κανέναν τομέα (είχαν και τα βασικά μοτερ), ΕΞΑΙΡΕΣΗ αποτελεί η alfa 33 (1992) με τον boxer κινητήρα, το αυτοκίνητο που ακούει τις εντολές του οδηγού όσο κανένα άλλο, ήχος πώρωση κτλ,
στις μέρες μας και τα ιταλικά/γαλλικά έχουν αρχίσει να μυρίζουν ΓΕΡΜΑΝΙΛΑ.η C5 το διαφημίζει κιόλας ......
Κοινή διαπίστωση είναι ότι όλα έχουν βαρύνει πολύ .... και τα μόνα μοτέρ με κυβισμό έως το
ελληνικό φορολογικό όριο των 1800cc, είναι του group VAG .... άσχετα αν καίνε ..... πολύ !!!!το πάμε από δω το πάμε από κι και στο τέλος .... πάλι vag
-
Σήμερα διαβάζοντας όλα τα περιοδικά των τελευταίων ετών
που έχουν TEST τις μεσαίας κατηγορίας .... σε ένα ποσοστό 60%
καταλήγουν ότι καλύτερο αυτοκίνητο με βάση τα δικά τους κριτήρια
είναι το Α4 1.8Tsi. Μπορεί να τα κάνει όλα καλά, αλλά ρε γαμώτο δεν
είναι ερωτεύσιμο για κάτι ...Εμένα το τελευταίο μου αρέσει πολύ.
Καμία σχέση με τα μοντέλα 00-07 που τα έβρισκα εντελώς αδιάφορα. -
DSG σίγουρα .... να δούμε κι αυτό το εξωτικό φρούτο.και κάτι που ξέχασα.... γιατί είμαι υπεράνω €€€€€
η BMW στην 320 μου έκανε εκπτωση 3000€
ενώ η Μερκ στην C180K blue 1000€
honda, mazda ..... έχουν τελειώσει για αυτούς οι εκπτώσεις ...Παντως αν σε ξενερωσε η BMW οσον αφορα την ισχυ και το 18ρι Passat CC(γι αυτο δε μιλαμε?) δε θα σε ξετρελανει.Ενδεχομενως να εχει καλυτερα μοιρασμενη την ισχυ στο φασμα των στροφων που μετραει και λογω turbo,αλλα εμενα για κρουαζιερα μου φανηκε.Πολιτισμενη και σβελτη,αλλα κρουαζιερα.Δεν οδηγουσα κιολας βεβαια,αλλα απο την αλλη το παλικαρι που τ'οδηγουσε ειναι κακοφημος για το βαρυ του ποδι
-
Πήγαινε κάνε δοκιμή και κανένα Σκόντα με ενδιαφέρει να δω την άποψή σου...
_
-
με το τεστ ντραιβ της μερσεντες τι έγινε τελικα? ο πωλητής, πέρα από καλοντυμένος, γνώριζε τι σημαίνει αυτοκίνητο? γιατί προσωπικά, σε ΕΚΚΑ που έχω επισκεφθεί κάνα δυο, το ξέρουνε το παραμύθι...
είμαι πάντως ακόμη υπέρ μερκ και κράτα κ το ραλάκι! παρόλα τα παραπάνω γραπτά. -
test drive merk, από τέλος ΑΥΓ, που θα γυρίσω από διακοπές ....
αύριο ίσως οδηγήσω το Accord .... αν ο Σ είναι συνεπής ... χλωμό ....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Προσπάθησε οπωσδήποτε να οδηγήσεις Passat CC. Δε νομίζω να σου λείψει απολύτως τίποτα εκεί μέσα, αν δεν πας για τη Merc.
Oδηγός 106 να οδηγήσει Passat CC και να του αρέσει... μόνο σε περίπτωση που έχει υποστεί λοβοτομή, έχει βάλει τεχνητά μέλη ή έχει πιει μπόμπες από τα Μάλια πριν καθίσει πίσω από το τιμόνι με το σηματάκι vw.
Αναγκάστηκα να το οδηγήσω, και δη μετά από νέο Accord, και πολύ ευχαρίστως θα αντάλλαζα την εμπειρία με όλα τα παραπάνω μαζί. Η ηλ. ελεγχόμενη ανάρτησή του έχει κορυφαία απόσβεση πάντως, στο 'comfort'.
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Προσπάθησε οπωσδήποτε να οδηγήσεις Passat CC. Δε νομίζω να σου λείψει απολύτως τίποτα εκεί μέσα, αν δεν πας για τη Merc.
Oδηγός 106 να οδηγήσει Passat CC και να του αρέσει... μόνο σε περίπτωση που έχει υποστεί λοβοτομή, έχει βάλει τεχνητά μέλη ή έχει πιει μπόμπες από τα Μάλια πριν καθίσει πίσω από το τιμόνι με το σηματάκι vw.
Αναγκάστηκα να το οδηγήσω, και δη μετά από νέο Accord, και πολύ ευχαρίστως θα αντάλλαζα την εμπειρία με όλα τα παραπάνω μαζί. Η ηλ. ελεγχόμενη ανάρτησή του έχει κορυφαία απόσβεση πάντως, στο 'comfort'.
Ρε μλκ, έχεις δει τα υποψήφια της λίστας;
Και κάπου έχω γράψει ότι προτιμώ το Accord, αλλά χάνει κατά κράτος από μοτέρ. -
Tην άποψή μου του την έχω πει εδώ και καιρό. Mazda 6 1.8. Πιο ολοκληρωμένο μεν το δίλιτρο, αλλά δεν δικαιολογείται τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή αγοράς σε σχέση με το 1.8.
-
η διαφορά είναι 4.000 από τα όποια τα περισσότερα αρκετά είναι φόροι ΕΤΤ
αν πας στο 2.0 έχεις και τα αυξημένα τέλη / ασφάλειες .... κτλ ...έχεις βέβαια και 6η στο κιβώτιο (στην 320 δεν την χρειάστηκα , για να δω αν υπάρχει την
κούμπωσα για λίγο την κατηφορική εθνική) .......κοιτώντας αν κάνω το αλμα σε 325, είδα ότι σε ρεπριζ είναι πολύ πίσω από τον 2.0TFSI
όποτε, την αγοράζεις μόνο αν είναι κολλημένος BMWδάκιαςγια να μην ψάχνω την βιβλιοθήκη μου ..... έχει κανείς πρόχειρα τις μετρήσεις από
ρεπρίζ του 106 ?Krusenstern
που πάει αυτός ο κόσμος (χάλασε) ― να χάνει η honda κατά κράτος από μοτέρ .......
Μέχρι 35Κ±