-
μου την σπάει που σε αυτή την '!$$£%$£¬%£χώρα δεν υπάρχει βούληση
για τίποτα .....Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα diesel
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τα ΠΡΑΣΙΝΑ τέλη (φαντάσου κατόχους RX8)
Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τις αποσύρσεις
κ.ο.κγιατί δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές !!!!!
το σίγουρο είναι ότι το κράτος δεν θα χάσει ούτε 1€. με όποια και καλά
περιβαλλοντική πολιτική .... το αντίθετο μάλλον ....οπότε Χ¬$%/¬¬% ψηλά και αγνάντευε !!!
-
εκεί που έχεις βάλει το Passat πιθανόν να θέλεις να προσθέσεις/αντικαταστήσεις το Passat CC
A4-Passat CC-C180 Blue... θα ήταν η τελική μου τριάδα.
Η C5 θα ήταν και αυτή αν είχε τον 1,6Τ -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Από τη λίστα που έδωσες απλά είναι η επιλογή που είναι μίλια μπροστα. Ωστόσο φοβάμαι ότι με το κόστος των έξτρα θα φτάσεις στάνταρ στα 40Κ...
C180 Kompressor BlueEFFICIENCY Classic
Βασική τιμή: €33.500
Σύνολο επιλογών: €2.961
Σύνολο τιμής: €36.461Λευκό ακρυλικό 'Cirrus White'
Επένδυση εσωτερικού σε MBtex - ανθρακί €563
CRUISE CONTROL - Σύστημα ρύθμισης ταχύτητας €241
Αντικλεπτικό σύστημα με προστασία κατά της ρυμούλκησης €328
Καθρέπτες με αυτόματη αντιθαμβωτική λειτουργία €308
Πλευρικοί αερόσακοι για τους πίσω επιβάτες €449
Γυάλινη ηλιοροφή ηλεκτρικά ανοιγόμενη & ανακλινόμενη €1.367
Ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών €1.467Μπορεις να κρατησεις τη τιμη σε λογικα επιπεδα νομιζω. Τα πιο ακριβα εξτρα στον εξοπλισμο ειναι τα Xenon, τα δερματα και η οροφη...
Λές?
Απλά φίλος πήρε την σε180 και χωρίς πολλά πολλά πήγε στα 40Κ. Είχε βάλει και το πακέτο που βάζει το αστέρι στο κέντρο της μάσκας βέβαια...
Τα πράσινα τέλη θα σκάσουν μύτη στάνταρ μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Σε συνδυασμό με τις αυξημένες τιμές του πετρελαίου δεν αποκλείεται να δούμε καμία διαφήμιση τύπου 'Τώρα το ΡοΧι8 από 18.000 Ε!!'
-
Προσωπικα δεν ειμαι οπαδος του εξτρα εξοπλισμου...
Πχ Cruise Control, Xenon, ηλεκτρικους καθρεπτες ,δερματα, αισθητηρες παρκαρισματος - βροχης, cd changer 40 θεσεων κτλ δεν τα θεωρω απαραιτητα και θα ειμουν διατεθειμενος να τα αφαιρεσω προκειμενου να μειωσω το κοστος.
Απο την αλλη, θα πληρωνα κατι παραπανω για εξοπλισμο ασφαλειας: αεροσακους, esp, χειριστηρια στο τιμονι (προσωπικα το θεωρω εξοπλισμο ασφαλειας) κτλ.
Με προχειρους υπολογισμους και χωρις πολλους και ουσιαστικους συμβιβασμους, η τελικη τιμη μενει σε λογικα επιπεδα....
Την ηλιοροφη, παρ'ολο που τη θεωρω πολυτελεια (και μαλιστα πανακριβη) θα την εβαζα στο συγκεκριμενο αμαξι, λογω εμφανισης...
-
Να σημειώσω ότι πλέον το Α4 εκτός από τους κινητήρες 1.8 TFSI 120 HP και 1.8 TFSI 160 HP άρχισε να διατίθεται και με κινητήρες 2.0 ΤFSI 180 HP και 2.0 TFSI 211 HP.
Για τιμές και εξοπλισμούς αναλυτικά δες εδώ:
http://www.audi.gr/site/cars.asp?catid=773
Θεωρώ είναι μια πολύ καλή λύση!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Προσωπικα δεν ειμαι οπαδος του εξτρα εξοπλισμου...Πχ Cruise Control, Xenon, ηλεκτρικους καθρεπτες ,δερματα, αισθητηρες παρκαρισματος - βροχης, cd changer 40 θεσεων κτλ δεν τα θεωρω απαραιτητα και θα ειμουν διατεθειμενος να τα αφαιρεσω προκειμενου να μειωσω το κοστος.
Μάλλον δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ και το λες αυτό...
Δεν μπορώ να διανοηθώ να πάρεις Μerc και να μην βάλεις τα δέρματα-xenon-parktronic...
Δοκίμασε να την παρκάρεις, οδήγησε ένα αμάξι με χenon το βράδυ για να δεις την διαφορά...
Aσε που σε 6-7 χρόνια που θα θες να την δώσεις δεν θα κουνηθεί χώρις ένα από αυτά τα extra, που τότε πια θα είναι σχεδόν απαραίτητα και standard... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Προσωπικα δεν ειμαι οπαδος του εξτρα εξοπλισμου...
Πχ Cruise Control, Xenon, ηλεκτρικους καθρεπτες ,δερματα, αισθητηρες παρκαρισματος - βροχης, cd changer 40 θεσεων κτλ δεν τα θεωρω απαραιτητα και θα ειμουν διατεθειμενος να τα αφαιρεσω προκειμενου να μειωσω το κοστος.
Μάλλον δεν τα έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ και το λες αυτό...
Δεν μπορώ να διανοηθώ να πάρεις Μerc και να μην βάλεις τα δέρματα-xenon-parktronic...
Δοκίμασε να την παρκάρεις, οδήγησε ένα αμάξι με χenon το βράδυ για να δεις την διαφορά...
Aσε που σε 6-7 χρόνια που θα θες να την δώσεις δεν θα κουνηθεί χώρις ένα από αυτά τα extra, που τότε πια θα είναι σχεδόν απαραίτητα και standard...Καταρχας δε σκεφτομαι να πουλησω το αμαξι πριν καν το αγορασω...
Για τα xenon και τους αισθητηρες παρκαρισματος θα συμφωνησω, απλα δεν τα θεωρω απαραιτητα.
Για το δερμα, δεν ξερω... -
αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα φαν του δερματος (απο πρακτικης αποψης), στο συγκεκριμενο αμαξι θα ηθελα δερμα. οι αισθητηρες παρκαρισματος με εκνευριζουν σε οποιοδηποτε αυτοκινητο. για το ΧΕΝΟΝ και την ηλιοροφη ειμαι θετικος.
στα υπολοιπα συμφωνω με τον σαξον, κατι 40αρια cd changer κλπ μου φαινονται απο περιττες πολυτελειες εως κ τελειως πεταμενα λεφτα ορισμενα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οι αισθητηρες παρκαρισματος με εκνευριζουν σε οποιοδηποτε αυτοκινητοΑυτό έλεγα και εγώ στα αμάξια φίλων μου.
Οταν πήρα το δικό μου, άλλαξα γνώμη...Εξαρτάται φυσικά και από το αμάξι, σε ένα πχ Polo δεν είναι απαραίτητοι, σε ένα Χ5 είναι...Ορισμένες φορές είναι πράγματι κουραστικοί, εμένα μου έχουν σώσει τη ζωή... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
οι αισθητηρες παρκαρισματος με εκνευριζουν σε οποιοδηποτε αυτοκινητο
Αυτό έλεγα και εγώ στα αμάξια φίλων μου.
Οταν πήρα το δικό μου, άλλαξα γνώμη...Εξαρτάται φυσικά και από το αμάξι, σε ένα πχ Polo δεν είναι απαραίτητοι, σε ένα Χ5 είναι...Ορισμένες φορές είναι πράγματι κουραστικοί, εμένα μου έχουν σώσει τη ζωή...σου εχουν σωσει τη ζωη; μιλαμε για τους αισθητηρες παρκαρισματος ετσι;
τι ειχες πισω ρε παιδι μου, καναν ΚΑΡΧΑΡΙΑ; -
Οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται ανθρώπινη ύπαρξη πίσω απο το αυτοκίνητο ή μόνο σταθερά αντικείμενα?
Εννοώ ... ένα κρυμμένο παιδάκι ή μια ηλικιωμένη που στέκεται πίσω ... θα το αντιλειφθεί ο αισθητήρας?
Αναφέρομαι στους ηχητικούς και όχι με κάμερα ... -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι αισθητήρες αντιλαμβάνονται ανθρώπινη ύπαρξη πίσω απο το αυτοκίνητο ή μόνο σταθερά αντικείμενα?
Εννοώ ... ένα κρυμμένο παιδάκι ή μια ηλικιωμένη που στέκεται πίσω ... θα το αντιλειφθεί ο αισθητήρας?
Αναφέρομαι στους ηχητικούς και όχι με κάμερα ...για παιδακι που τρεχει δεν ξερω (δεν το'χω δοκιμασει), αργοκινητη γιαγια την αντιλαμβανονται (δοκιμασμενο)
παρ'ολα αυτα ειναι εντελως ηλιθιο και αγχωτικο μηχανημα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αναφέρομαι στους ηχητικούς και όχι με κάμερα ...για παιδακι που τρεχει δεν ξερω (δεν το'χω δοκιμασει), αργοκινητη γιαγια την αντιλαμβανονται (δοκιμασμενο)
Στα ψηλά οχήματα τύπου Suv ίσως θα βοηθούσε ... όπως και να έχει πάντως πρόκειται για σύστημα που βοηθάει απλώς και ΔΕΝ αναπληρώνει την δέουσα προσοχή του οδηγού και φυσικά δεν παρκάρει το αυτοκίνητο μόνο του.
-
Για τους αισθητήρες παρκαρίσματος νομίζω είστε υπερβολικοί. Οδηγώ περίπου εναλλάξ ένα Honda Accord και ένα A4 και ποτέ δε μου έχουν λείψει.
Το Accord έχει και ηλιοροφή που μάλλον ποτέ δε χρησιμοποιώ. Στην περίπτωση της C-Class όμως, με το αυτοκίνητο άσπρο και την Panorama οφοφή είναι απλά κούκλα....
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το σύστημα Parktronic??
Απορώ,καθόσον μόνο θετική παρουσία έχει στο C200K του πατήρ.
Το πολύ πολύ,αν σε εκνευρίζουν καμιά φορά (που δεν μου χει τύχει,ειλικρινά), το κλείνεις. -
Eγώ θα πρότεινα Octavia 5 RS full extra γιατί έtsi.........
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Eγώ θα πρότεινα Octavia 5 RS full extra γιατί έtsi.........Από κατανάλωση πως πάει ?
έξοδα συντήρησης και services ?
το combi είναι συμπαθητικό . . . -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το γνωστό ... θέμα ....
έχεις μέχρι 35.000€
και ψάχνεις τις λίστες για
το επόμενο αυτοκίνητο σου ...1.Να ΜΗΝ είναι SUV κτλ
2.Να ΜΗΝ είναι Ιταλικό, Αμερικάνικό, ΚορεάτικοΚριτήρια επιλογής-- με σειρά προτεραιότητας
ποιότητα κύλισης
design
κατανάλωση -- έξοδα συντήρησης
αξιοπιστία
οδηγική ευχαρίστηση
Χώροιβλέπω τα ...κάτωθι
A3 1.8 TSI
Α4 1.8 TSI
120i
Accord 2.0 Tourer
C 180K blue eff
Passat 1.8Tsiκάποιο από αυτά ??
κάποιο που μου ξεφεύγει ...... ???thanks ....
Αν δεν έγραφες χώρους για τους πίσω επιβάτες θα έλεγα 120i απλά επειδή είναι εξαιρετικό σε συνολικό feel από Audi. Τη Merc δεν την έχω οδηγήσει, αλλά φαντάζει βαριά...αλλά πιο άνετη και με σαφώς μεγαλύτερους χώρους.
Αλλά κάπως λίγα δεν είναι τα 35Κ για την C?
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Eγώ θα πρότεινα Octavia 5 RS full extra γιατί έtsi.........
Από κατανάλωση πως πάει ?
έξοδα συντήρησης και services ?
το combi είναι συμπαθητικό . . .Θα έλεγα 12
πιο φθηνο από τις αρχικες επιλογές (πλην Honda βεβαιώς βεβαίως.... φαντάζομαι)
το combi δεν βγαίνει 2.0Τ ... αν θέλεις 2.0Τ και station και κάνεις υποχώρηση για SUV
ΙΜΟ Seat Altea Freetrack και θα πάρεις και ρέστα -
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
το γνωστό ... θέμα ....
έχεις μέχρι 35.000€
και ψάχνεις τις λίστες για
το επόμενο αυτοκίνητο σου ...1.Να ΜΗΝ είναι SUV κτλ
2.Να ΜΗΝ είναι Ιταλικό, Αμερικάνικό, ΚορεάτικοΚριτήρια επιλογής-- με σειρά προτεραιότητας
ποιότητα κύλισης
design
κατανάλωση -- έξοδα συντήρησης
αξιοπιστία
οδηγική ευχαρίστηση
Χώροιβλέπω τα ...κάτωθι
A3 1.8 TSI
Α4 1.8 TSI
120i
Accord 2.0 Tourer
C 180K blue eff
Passat 1.8Tsiκάποιο από αυτά ??
κάποιο που μου ξεφεύγει ...... ???thanks ....
Αν δεν έγραφες χώρους για τους πίσω επιβάτες θα έλεγα 120i απλά επειδή είναι εξαιρετικό σε συνολικό feel από Audi. Τη Merc δεν την έχω οδηγήσει, αλλά φαντάζει βαριά...αλλά πιο άνετη και με σαφώς μεγαλύτερους χώρους.
Αλλά κάπως λίγα δεν είναι τα 35Κ για την C?
μάλλον είναι θέμα φορολογίας στο τελωνείο, μιας και είναι 1600cc
Μέχρι 35Κ±