-
Υπάρχει διαφορά, αλλά είναι σχεδόν αμελητέα για 1.4-1.6L. Σε ερώτηση μου στην Εθνική Ασφαλιστική το προηγούμενο φθηνόπωρο, ήταν 20 € για τις ίδιες καλύψεις..
-
Ο χρήστης ftskamins έγραψε:
ναι αλλα το bravo ειναι 1400cc οχι 1600cc.
μικροτερα ασφαλιστρα,μαλλον μικροτερη καταναλωση και απο επιδοσεις...8,3 δινει η πεζο και 8,2 η φιατ το 0-100.Και σωστα να μην ειναι τα νουμερα οι επιδοσεις ειναι παρομοιες για τα 2 αυτοκινητα.(πιστευω οτι το πεζο ειναι λιγο μπροστα)πλάκα μας κάνεις; Ποια είναι δηλ η διαφορά στην ασφάλεια 1400 από 1600;
Oι φορολογισιμοι ιπποι οι οποιοι απ οσο ξερω παιζουν ρολο στην τιμη των ασφαλιστρων
Αμα βρεις ασφαλιστικη που ειτε ασφαλιζει 2λιτρο ειτε 1.4 με ιδια αξια(π.χ 25.000ευρω)σου δινει ιδια τιμη ασφαλιστων πες την μου να την εχω υπ οψιν.ναι αλλά μιλάμε για 1400 vs 1600...το 2λιτρο που κολλά;
-
Πήγα χθες για test drive το HONDA .Ομολογω οτι εσωτερικα ειναι πανεμορφο αλλα και να οδηγας και να βλεπεις τα μπλε στροφομετρα ειναι μεγαλη απολαυση.Δυστηχως δεν μπορεσα να το πιεσω γιατι υπηρχε αρκετη κινιση στο δρομο.θα ακολουθησει συντομα και test drive tou peugeot .Μεχρι τωρα νομιζω πως ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα.Πριν κοιμηθω λεω πως θα παρω το HONDA και με το που κοιμαμαι ξυπνουν τα sport ενστικτα μου και λεω θελω το PEUGEOT.Απο πλευρας συντηρησης ποιο ειναι ποιο οικονομικο ? Αν γνωριζει καποιος ας απαντηση
-
Μάλλον το 308.
-
Ποσα χρονια εγγυηση δινει η Peugeot?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ποσα χρονια εγγυηση δινει η Peugeot?Πριν λίγο καιρό που ρώτησα για το Rallye, διαπίστωσα ότι δίνει το ελάχιστα επιτρεπόμενο, ήτοι 2 χρόνια
-
Κάτι που θα λάβαινα προσωπικά υπ'οψη είναι και το απαράδεκτο service της peugeot στην Ελλάδα. Το οικογενιακό μας 307 έχει δει τις μισές αντιπροσωπείες από β.π. έως... Θήβα, και τώρα σκεφτόμαστε που θα το πάμε για το επόμενο service... (Παρόμοιες ιστορίες έχω και από γνωστούς). Κρίμα, γιατί ένα 207 rallye δε με χάλαγε καθόλου για δεύτερο μικρό...
-
επικο θαψιμο του 308gt απο το autobild η μου φανηκε εμενα?
ειναι τοσο χαλια?κριμα και μου αρεσε σαν εμφανιση η εκδοση αυτη...
-
Ο χρήστης midas έγραψε:
Κάτι που θα λάβαινα προσωπικά υπ'οψη είναι και το απαράδεκτο service της peugeot στην Ελλάδα. Το οικογενιακό μας 307 έχει δει τις μισές αντιπροσωπείες από β.π. έως... Θήβα, και τώρα σκεφτόμαστε που θα το πάμε για το επόμενο service... (Παρόμοιες ιστορίες έχω και από γνωστούς). Κρίμα, γιατί ένα 207 rallye δε με χάλαγε καθόλου για δεύτερο μικρό...καλά σε αυτό πάσχουν όλες πλην Toyota....δηλ ο Σαρακάκης της honda είναι καλύτερος;
-
Καλο το χοντα αλλα αδικηται απο τον κινητηρα του που δεν εχει την σπιρταδα ενος παλιου civic,ειναι και 1,8 . .Το ιδιο ισχυει και για το πεζο,,,πολυ βαρυ και χωρις ουσια .
Εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επικο θαψιμο του 308gt απο το autobild η μου φανηκε εμενα?ειναι τοσο χαλια?κριμα και μου αρεσε σαν εμφανιση η εκδοση αυτη...
Το γράφω και πιο πάνω: η έκδοση GT έβγαλε προς τα έξω αδυναμίες του αυτοκινήτου που δε φαίνονται στις απλές. Αν ρωτήσεις εμένα, η μαλακή ανάρτηση και τα υπερ-σπορ λάστιχα είναι πολύ κακός συνδυασμός. Και το -εξαιρετικό σε λειτουργία- ηλεκτρικό τιμόνι όλων των σύγχρονων Πεζό δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
επικο θαψιμο του 308gt απο το autobild η μου φανηκε εμενα?
ειναι τοσο χαλια?κριμα και μου αρεσε σαν εμφανιση η εκδοση αυτη...
Το γράφω και πιο πάνω: η έκδοση GT έβγαλε προς τα έξω αδυναμίες του αυτοκινήτου που δε φαίνονται στις απλές. Αν ρωτήσεις εμένα, η μαλακή ανάρτηση και τα υπερ-σπορ λάστιχα είναι πολύ κακός συνδυασμός. Και το -εξαιρετικό σε λειτουργία- ηλεκτρικό τιμόνι όλων των σύγχρονων Πεζό δεν αρκεί για να σώσει την κατάσταση.
καλα αυτο το αμαξι δε το ειδε κανεις πριν παει για πωληση? διαβασα για ψαρεματα κτλ κτλ και αποτι καταλαβα μαλλον ασυνδετο ειναι..
εντυπωσιακη αποτυχια...ξενερωτικο καργα παρολο που εμφανισιακα δειχνει ομορφο...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Καλο το χοντα αλλα αδικηται απο τον κινητηρα του που δεν εχει την σπιρταδα ενος παλιου civic,ειναι και 1,8 . .Το ιδιο ισχυει και για το πεζο,,,πολυ βαρυ και χωρις ουσια .
Εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο.Λίγο άσχετο-σχετικό.Το Νοέμβριο που ήμουν Dubai, σε ένα εμπορικό κέντρο όπου διαφήμιζαν τα honda μου δώσανε φυλάδιο όπου το civic 1.8 i-vtec το δίνουν εκεί με 156 hp. Προφανώς έχουν άλλες προδιαφραφές ρύπων οπότε το έχουν ρυθμίσει και διαφορετικά
-
Τελικα η επιλογη μου θα ειναι το PEUGEOT .Πηγα σημερα και μου εκανε επιπλεον εκπτωση 2000 ευρω.Απο 23600 σε 21600 (απο Κυπρο για να μην απορησετε για τις τιμες.Στο νησι η φορολογια ειναι αρκετα μικροτερη μεχρι τα 1600 σε αντιθεση με την Ελλαδα) .Σε αντιθεση με την Ελλαδα το αμαξι προσφερετε με 18αρες ζαντες,συστημα υποβοηθησης σταθμευσης μπροστα αλλα και το ποιο σημαντικο με** 5ετη πληρη εγγυηση**.Με τα ημιδερματινα ειναι πανεμορφο και ο μονος αντιπαλος αυτη τη στιγμη ειναι η επιλογη χρωματος.Μαυρο ή μολυβι .Εχω δει και αλλα αμαξια με πανοραμικη οροφη αλλα του 308 ειναι φανταστικη.
Για το HONDA η τιμη που βρισκετε στα 23000 μετα την εκπτωση που προσφερει η αντιπροσωπεια αλλα νομιζω με λιγο υποδιεστερο εξοπλισμο.Νομιζω η επιλογη του PEUGEOT αποτελει μονοδρομο .Προσφερετε με full εξοπλισμο και ειναι αρκετα πιο sport σε σχεση με το HONDA.Υπαρχουν αρκετες πινελιες αλουμινιου,λιγο διαφορετικη διακοσμηση γυρο απο το κιβωτιο ταχυτητων, ημιδερματινα καταπλικτικα sport καθισματα και αλλαγμενο τον εμπρος προφηλακτηρα.
Θα ηθελα να ακουσω και τις δικες σας αποψεις με βαση πλεον και τις νεες τιμες που προσφερονται τα 2 αμαξια.
ps.Για να μην παρεξηγηθω το αμαξι το ερωτευτητα.Δεν αλλαζω γνωμη με τιποτα πλεον.Καλυτερα να παρω ενα αμαξι που γουσταρω και ας σπασει και καμια φορα παρα κατι αλλο.(Παντα υπαρχει και η εγγυηση )
-
mono αν μπορεις απεφυγε τις 18αρες...
τσαμπα κοπανημα χωρις κανενα ουσιαστικο λογο
περα της ομορφιας -
αν ειναι απο κυπρο δε τιθεται αυτο το ζητημα..πολυ καλυτερα τα πραγματα αποτι εδω..
-
Καλά θα κάνεις πάντως να διαβάσεις το τρέχον Autobild ούτως ώστε να πετάξεις συνειδητοποιημένα τα λεφτά σου -εφόσον είσαι αποφασισμένος....
Κι εγώ ήμουν αναποφάσιστος αλλά διαβάζοντας το περιοδικό, όσο υποκειμενικά και αν είναι τα όσα γράφονται, άλλαξα γνώμη.
-
5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ? και εδω μονο δυο οι παλιο..
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Καλά θα κάνεις πάντως να διαβάσεις το τρέχον Autobild ούτως ώστε να πετάξεις συνειδητοποιημένα τα λεφτά σου -εφόσον είσαι αποφασισμένος....Κι εγώ ήμουν αναποφάσιστος αλλά διαβάζοντας το περιοδικό, όσο υποκειμενικά και αν είναι τα όσα γράφονται, άλλαξα γνώμη.
Φιλε μπορεις να γινεις ποιο σαφης.Τι λεει δηλαδη ? Ποια ειναι τα μειονεκτηματα του αυτοκινητου ωστε να ισχυριζεσε πως πανε τα λεφτα τζαμπα?
Σιγουρα θα υπαρχουν καποια μειονεκτηματα αλλα ποια θα ειναι η ιδανικη προταση στην κατηγορια αυτη με τα ιδια λεφτα.Προτινει κατι καλυτερο και αν ναι ποιο ?φιλικα
-
Ο χρήστης gatony έγραψε:
Εγω δεν θα επαιρνα κανενα απο τα δυο.Λίγο άσχετο-σχετικό.Το Νοέμβριο που ήμουν Dubai, σε ένα εμπορικό κέντρο όπου διαφήμιζαν τα honda μου δώσανε φυλάδιο όπου το civic 1.8 i-vtec το δίνουν εκεί με 156 hp. Προφανώς έχουν άλλες προδιαφραφές ρύπων οπότε το έχουν ρυθμίσει και διαφορετικά
Και παλι το σετ απ του 1,8 αδικει το συνολο.Αδικαιολογητα θα ελεγα.Αν ηταν αλλη εταιρια δεν θα το συζητουσα αλλα για Χοντα ειναι αδικαιολογητο .
peugeot 308 GT 175HP vs HONDA CIVIC 1.8