-
Ο χρήστης giangiak έγραψε:
Καλά θα κάνεις πάντως να διαβάσεις το τρέχον Autobild ούτως ώστε να πετάξεις συνειδητοποιημένα τα λεφτά σου -εφόσον είσαι αποφασισμένος....
Κι εγώ ήμουν αναποφάσιστος αλλά διαβάζοντας το περιοδικό, όσο υποκειμενικά και αν είναι τα όσα γράφονται, άλλαξα γνώμη.
Φιλε μπορεις να γινεις ποιο σαφης.Τι λεει δηλαδη ? Ποια ειναι τα μειονεκτηματα του αυτοκινητου ωστε να ισχυριζεσε πως πανε τα λεφτα τζαμπα?
Σιγουρα θα υπαρχουν καποια μειονεκτηματα αλλα ποια θα ειναι η ιδανικη προταση στην κατηγορια αυτη με τα ιδια λεφτα.Προτινει κατι καλυτερο και αν ναι ποιο ?φιλικα
Γιατί δεν πας μέχρι το περίπτερο να το πάρεις; Ό,τι και να σου πω είναι λίγο.
Το συγκρίνει με το Leon 1.8 TSI αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, ότι δηλαδή το Leon είναι προφανώς καλύτερο αλλά ότι το 308 GT το περιοδικό το βγάζει πιο αργό από το 308 με τα 150 άλογα από στάση λόγω ατελείωτου σπινιαρίσματος (+torque steering) και πολύ κακού στησίματος. Δεν είναι κρίμα;
Όσο υποκειμενικά και αν είναι αυτά, άντε να δεχτώ ότι υπερβάλουν κιόλας, δεν είναι κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και να μην πάρεις κάτι καλύτερο;
Προσωπική γνώμη, πάρε το Golf GT (το έχει φίλος μου-φοβερό γκάζι!) ή το Leon 1.8 (ή Fr) ή ακόμα και το Civic αν σου αρέσει τόσο πολύ...
Φιλικά όλα, καλή αγορά!
-
στην Κυπρο που ήμουν το πασχα, πέτυχα πολλά 308 τα περισσότερα των οποίων ήταν 3d που στην Ελλάδα 3d όσο και να κοιτάω δεν έχω δει ακόμα, και από τότε που το είδα με τθς 3 πόρτες αναθεώρησα και αποφάσισα ότι το 308 το τρίπορτο είναι πολύ όμορφο ενώ το 5άπορτο είναι πολύ άσχημο...
Πως τα καταφεραν..??? -
Υποχρεςτικη η βενζινη 98 οκτανιων στο 308?Γνωριζει καποιος?
-
MISSION ACCOMPLISHED PEUGEOT 308 GT 175hp στα 21400.Παραδωση ερχομενη τεταρτη
-
Kαλοτάξιδο.
-
MISSION ACCOMPLISHED PEUGEOT 308 GT 175hp στα 21400.Παραδωση ερχομενη τεταρτηΗ τιμη ειναι ειδικη?Εξηγησε αν μπορεις γιατι δεν παρακολουθουσα το νημα
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
MISSION ACCOMPLISHED PEUGEOT 308 GT 175hp στα 21400.Παραδωση ερχομενη τεταρτη
Η τιμη ειναι ειδικη?Εξηγησε αν μπορεις γιατι δεν παρακολουθουσα το νημα
Απο Κυπρο εγινε η αγορα.Η αρχικη τιμη 23100.Απλη εκπτωση και καταληξαμε 21400
-
α οκ με γειες τοτε
(αυτες ειναι τιμες)
-
Καλά τα περιοδικά είναι να τα εμπιστεύεσαι όσο τον πωλητή μιας αντιπροσωπίας .
Δηλαδή έλεος με το torque steering των 150 και 175 ίππων !! Τι να πουν και κάτι αυτοκίνητα με 225 ίππους, 240 και 300 ίππους στους μπροστά τροχούς..Ο ένας του δίνει χρυσό τιμόνι ενος αυτοκινήτου και ο άλλος το βρίσκει μέτριο και ασαφές. Ο ένας το βγάζει το καλύτερο στο φρενάρισμα με διαφορά και ο άλλος το τελευταίο .
Ο ένας λέει κορυφαία οδηγικά χαρακτηριστικά και ο άλλος λέει κακό στήσιμο.
έλεος πια...
Μια χαρά αμαξάκι πήρες φίλε! Πολύ καλή επιλογή ! καλοτάξιδο!!
-
Καλές βόλτες
-
Καλά χιλιόμετρα!!!
http://www.carmagazine.co.uk/Drives/Sea ... nt-block=1
πιαστο αυγό και κούρευτο δλδ...
μόλις επιστρέψω σαλόνικα, έχω ραντεβού με ένα τετοιο (με 17αρες όμως). Για να δούμε, γιατι το άρθρο του 'bild όντως αναφέρει περίεργα πράγματα.
-
Μολις παρελαβα το αμαξι σημερα.Μαυρο - πανεμορφο.Μιλησα με 2 υπευθυνους στην αντιπροσωπια και δυστηχως με εχουν συγχισει πληρως.Δεν ξερω ποιο να πιστεψω.Ο ενας μου ειπε να χρησιμοποιω βενζινη 95 οκτανιων και ο αλλος μου ειπε βενζινη 98 ή και 100.Η πραγματικοτητα ειναι πως στην ταπα της βενζινης αναγραφετε UNLEADED 95/98.
Εγω ακομη δεν ξερω τι να βαζω.Αξιζει να βαζω 98 και με το αναλογο κοστος ή να του βαλω απο την αρχη 95 να συνιθησει να δουλευει και το αμαξι με αυτο το καυσιμο.
-
95 να του βάζεις. Αν η βενζίνη στην Κύπρο είναι ΟΚ, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Απλά με 98+ θα έχει λίγο καλύτερη απόδοση. Δεν υπάρχει λόγος πάντως.
-
Photo απο το αμαξι.Ειναι απο κινητο .δυστηχως δεν ειχα καλυτερη αναλυση
http://img241.imageshack.us/my.php?imag ... 001cb8.jpg
-
Με γεια ο Γάλλος!
-
Photo απο το αμαξι.Ειναι απο κινητο .δυστηχως δεν ειχα καλυτερη αναλυσηhttp://img241.imageshack.us/my.php?imag ... 001cb8.jpg' target='_blank
Καλοτάξιδο
(καλύτερη επιλογή από το Civic ) -
ΠΟΛΥ όμορφο σ'αυτό το χρώμα και σε αυτήν την έκδοση! Σαφώς καλύτερο αυτοκίνητο από το Civic, επιπλέον, σε αντίθεση με την Ελλάδα, το αγόρασες και σε εξαιρετική τιμή (εδώ αν δεν κάνω λάθος θα έπρεπε ν'αποταμιεύσει κάποιος 3-4Κ παραπάνω...)
Καλοτάξιδο και καλότυχο εύχομαι!
-
Βασικά να τα ΕΚταμιεύσει θα έπρεπε
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Βασικά να τα ΕΚταμιεύσει θα έπρεπεΟι καϊπιρίνιες σου φταίνε!
(Ξύπνησα στις 7:30 με βασανιστική δίψα, αλλά κατά τ'άλλα, μια χαρά! ζήλια...ψώρα...) -
Καλοφόρετο
peugeot 308 GT 175HP vs HONDA CIVIC 1.8