-
Ο χρήστης Scuderia Triskelion έγραψε:
Κολλημένη μηχανή, μέρος 2ον !!!Ανταλλακτικά υπάρχουν ή θα τα φτιάξεις εσύ???
Καλή δύναμη !!!
-
Ευτυχώς υπάρχουν, μεταχειρισμενα, καθώς ταιριάζει σε μεγάλο ποσοστό με IFA 8
-
Εχω βρει ενα lada 1200 σε αρκετα καλη κατασταση... δν ειμαι κ εξπερ στα αμαξια απλα μου αρεσουν περισσοτερο τα παλια... εχει κατι σαπια στις πορτες χαμηλα κ σε αλλα σημεια που ποναει αλλα μου φαινεται λογικο για τοσο παλιο αμαξι... δουλευει ρολοι το αμαξακι.. αλλα ο τυπος μου ειπε οτι καιει μονο λιγο λαδι!! Εκει που το ειχε δν ειχε σημαδια απο λαδια κατω!! 600 ευρω αξιζει λετε?? Τι πρεπει να προσεξω???
Εχω φωτο...πως να την βαλω εδω?? -
-
Νομίζω υπάρχει κάποιος που ίσως θα απαντήσει για το θέμα σου
Mods ίσως να πάει εδώ ? ..
viewtopic.php?f=16&t=32045&start=255 -
Έγινε...
-
Thnx!! Roditis?? Ekei tha kataliksei to Lada an agorastei!!
-
Ναι Ροδίτης. Με το καλό να αγορασθεί!!!
Γράφε όμως με ελληνικά! Απαγορεύονται τα γρεεκλισ -
Ενταξει!
-
Το ό,τι καίει λάδια δεν σημαίνει ότι θα τα δεις από κάτω. Δεν τα χάνει, τα καίει. Και το λίγα τι σημαίνει; Ίσως πρέπει να το δει κάποιος μηχανικός
-
Καποια τσιμουχακια δν εβαλε γνησια κ του καει περιπου ενα λιτρο σε καθε αλλαγη... Απο Δευτερα θα το παω σε μηχανικο.. Απλα ηθελα την γνωμη σας γενικα σαν αμαξι...
-
Για το συγκεκριμενο παντως θα βρεις πληθωρα ανταλλακτικων ακομα και σημερα . Αν δε σε ενδιαφερει αποκλειστικα Lada αλλα και τα ξαδελφια του απο Ιταλια Ισπανια μερια βλεπε Fiat Seat εχω καποιες ενδιαφερουσες περιπτωσεις σε σχετικα καλυτερη κατασταση .
-
Σε τι τιμες φιλε μου??
-
Αν σε ενδιαφέρει, υπάρχει ένα Seat 124 DLS που πρόκειται να πάει στην πρέσσα και είναι πραγματικά κρίμα.
Χρωστάει €1080 τέλη κυκλοφορίας προηγούμενων ετών και ο ιδιοκτήτης του το μόνο που επιθυμεί είναι να αποπληρώσει το χρέος ο επόμενος ιδιοκτήτης.
Η καρότσα είναι πεντακάθαρη από σκουριές και σάπια. Το εσωτερικό, άψογο.
Όλα τα μηχανικά του μέρη είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πλήρως λειτουργικά όπως και τα ηλεκτρολογικά του.
Έχει και σασμάν 5 ταχυτήτων. -
Ο χρήστης Psimitrelos έγραψε:
Σε τι τιμες φιλε μου??Tο ενα ειναι αυτο που αναφερει ο volvo164 υπαρχει και ενος φιλου Seat 124 στρογγυλοφαναρο το οποιο ομως προοριζεται μονο για ιστορικο γιατι δεν εχει πινακιδες ( υπαρχει τιμολογιο πωλησης ) στη μιση τιμη απο το Lada . Ειχε αγορασθει για να μην καταληξει σε πρεσα και με σκοπο να αναπαλαιωθει αλλα επειδη ο ιδιοκτητης εχει αλλα 4 παρομοια δεν ασχοληθηκε .
-
Δηλαδη δν βγαζει καθολου πινακιδες?? Που ειναι το αμαξι? Εχουμε φωτο καπου?
-
Ο χρήστης Psimitrelos έγραψε:
Δηλαδη δν βγαζει καθολου πινακιδες?? Που ειναι το αμαξι? Εχουμε φωτο καπου?Με την κατασταση ...σημερα ειδα το μυνημα . Με τιμολογιο βγαζεις μονο ιστορικες πινακιδες .
-
Καλησπέρα. Το fiat 126 polski personnal ανήκει σε αυτό το τόπικ ή στα Φίατ; Γιατί ούτε στα Φίατ έχω δει να γίνεται αναφορά σε αυτό. Ευχαριστώ
Ανατολικό Μπλοκ