-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το ειχε κανει ενας φιλος αυτο και αντιμετωπιζε προβληματα σοβαρα ( εγω τουλαχιστον δεν θα την παλευα να μην μπορω να δω ενα βιντεακι στο youtube )
βεβαια φανταζομαι η υποστηριξη θα εχει προοδευσει απο τοτε δραματικαΑπόλυτη υποστήριξη στα πάντα(εκτός κι αν με δουλεύεις ρε μπαγάσα )
αμα το είχε δοκιμάσει στα παλιά PPC λογικό ήταν να μην είχε java flash (full υποστήριξή) και κάμποσα άλλα προβλήματα
στα καινούρια, συνήθως με καθυστέρηση ενός kernel, υποστηρίζονται τα πάντα
ιντελ μακομπούκι έχω
-
λές να μην το ξέρω
υγ
και μια και μίλησες για κοινοκτημοσύνη να έρθω να πάρω το impreza για καμιά βδομάδα ??
-
Φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ, να πω και εγώ τίποτα σχετικό;
Μ'αρέσει το κρύο που έβγαλε σήμερα. -3 πριν
Μου άρεσε η βόλτα που έκανα πριν με τον πέζουλα!!
Μου αρέσει που η μακέτα βγαίνει πολύ καλή -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
λές να μην το ξέρωΣιγά μη και δεν το ξέρεις
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
και μια και μίλησες για κοινοκτημοσύνη να έρθω να πάρω το impreza για καμιά βδομάδα ??
Αφού ανατρέψεις το ισχύον καθεστώς της ιδιοκτησίας ευχαρίστως
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αφού ανατρέψεις το ισχύον καθεστώς της ιδιοκτησίας ευχαρίστως
να το πάρω απο την Τάσενα εννοείς
-
Ξέρεις καλά τι εννοώ
Το ιμπρέζα είναι ιδιοκτησία μου -
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ξέρεις καλά τι εννοώ
Το ιμπρέζα είναι ιδιοκτησία μουθα το απαλλοτριώσω τότε μαζί με τη strat ή τη gibson του skye
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ξέρεις καλά τι εννοώ
Το ιμπρέζα είναι ιδιοκτησία μουθα το απαλλοτριώσω τότε μαζί με τη strat ή τη gibson του skye
Αν περίμενα να στηρίξω την ευτυχία μου σε ένα ιμπρέζα και μια στράτ
Αλλα όπως είπαμε κάνε την ανατροπή και τα βρίσκουμε.. -
Δεν μου αρέσει που κάνει τόσο κρύο...
Δεν μου άρεσε καθόλου που μόνο εκείνο το 10'ο που ήμουν πάνω στη μηχανή άρχισε να βρέχει...
-
Μ αρεσει η Γερμανια, μ αρεσουν οι Γερμανιδες -οχι ολες-δεν μ αρεσει που θα φυγω συντομα απο δω
-
+1 , σ'άρεσε και σένα πουλάκι μου ε?
Τέλη Φεβρουαρίου θ'ανέβω με αμάξι
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
+1 , σ'άρεσε και σένα πουλάκι μου ε?Τέλη Φεβρουαρίου θ'ανέβω με αμάξι
Μπηρα, λουκανικα, ποδιλατα παντου, κοντα τα κεντρικα της Μερτσεντες και -αρκετες- πολυ ομορφες γερμανιδουλες.
Τρελα!!!!! -
+φράου χέλγκα με υπερτεράστιο σνίτσελ και εξίσου μεγάλα μπουλόνια
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
, κοντα τα κεντρικα της Μερτσεντες και -αρκετες- πολυ ομορφες γερμανιδουλες.
Τρελα!!!!!Πήγες να τους πεις τα προβλήματα που σου έβγαλε η merc?
Ξανθούλες με γαλάζια μάτια, λευκή επιδερμίδα με ροδοκόκκινα μαγουλάκια μούρλια είναι τα άτιμα..+ σώματα σωλήνες
-
, κοντα τα κεντρικα της Μερτσεντες και -αρκετες- πολυ ομορφες γερμανιδουλες.
Τρελα!!!!!Πήγες να τους πεις τα προβλήματα που σου έβγαλε η merc?
Ξανθούλες με γαλάζια μάτια, λευκή επιδερμίδα με ροδοκόκκινα μαγουλάκια μούρλια είναι τα άτιμα..+ σώματα σωλήνες
Ναι τους τα πα και δεν με πιστευουν....
Κατι για ανακλησεις μου λεγανε.... Εκκα, Λαϊνοπουλος και Γκριζ τους απαντουσα...
Αστα.... Δεν βγαλαμε ακρη!Εκτος απο τις γερμανιδουλες παιζουν και κατι αλλες, λιγο ποιο σκουρες, αλλα γαλαζιο ματι, ξανθιες και 1,80+ και δεν εχω καταφερει να προσδιορισω τι αλλο ειναι, εκτος απο πανεμορφες!
Μαγκες....
Θα κατσω εδω!!!!
Το μονο κακο ειναι οτι για να κανεις τσιγαρο, πρεπει να φας τρελο κρυο!!!
στα περισσοτερα μαγαζια.... δεν επιτρεπαιτε!
Αλλα βγαινοντας απο το μαγαζι βρηζοντας μ ενα σερτικο -καρελια χρυση κασσετινα- στο στομα, κανεις τις καλυτερες γνωρημιες....-********* **** ** ************** ***** *** ***** *********** ************ **** ****** *** *******!!
-Χαϊ, σορρυ....
-Γκουερ αρ γιου φρομ;
-Γκρις, γιου νοου.... κρετα, μυκονος, σαντορινη;;;
-Κρετα!!!κτλ κτλ κτλ
-
Μείνε wag μείνε
Γερμανία είναι τέλεια!
Αυτές πρέπει να είναι μίξη Wag γερμάνα μητέρα και μεσόγειος πατέρας δλδ δολοφονικός συνδυασμός -
Μείνε wag μείνε
Γερμανία είναι τέλεια!
Αυτές πρέπει να είναι μίξη Wag γερμάνα μητέρα και μεσόγειος πατέρας δλδ δολοφονικός συνδυασμόςΚ εγω αυτη την εντυπωση εχω!
-
Όλα καλά με τις βορειοευρωπαίες, γιατί κι εγώ είμαι λάτρης του ξανθού , αλλά υπάρχουν δύο βασικά προβλήματα.
Είναι άκωλες και το γούστο τους στα τζην (ίσως λόγω του ανωτέρω προβλήματος) περιορίζεται σε λύσεις παντελόνι στον αφαλό βγαλμένα απ τη δεκαετια του 80Βάλτε κανα χαμηλοκάβαλο ρεεεεεεεε
-
Ή μπορεί να είναι έξυπνες και να μην βγάζουν μέση έξω με -20.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]