-
Ο χρήστης skye έγραψε:
neep for speed lappas edition -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει αυτό που μου είπε απόψε ένας αδελφικός φίλος.'Χρηστάρα ξέρω πως οδηγείς εδώ και 20 χρόνια και μια ζωή ήσουν οκ. Με αυτό το αμάξι με τρομάζεις'.
τι εκανες και τον τρομαξες?
-
Μαρεσει που περασα τελεια στο λιμανι...
Μαρεσει που εχει τετοια πορτα και δεν αφηνει τον καθε ταγαροβλαχο να μπαινει μεσα...
Τσιου μπιου αλεο -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Μαρεσει που περασα τελεια στο λιμανι...
Μαρεσει που εχει τετοια πορτα και δεν αφηνει τον καθε ταγαροβλαχο να μπαινει μεσα...
Τσιου μπιου αλεοεσύ απο την πίσω πόρτα μπήκες;;
-
Δε μου αρέσει που οι στούρνοι της Δημοτικής Αστυνομίας, αυτές τις μέρες, κοπανάνε αλύπητα όπου δουν αυτοκίνητο με αθηναϊκές πινακίδες. Σήμερα με πήρε και μένα η μπάλα γιατί δεν είχα σταθμεύσει σε απόσταση 5 μέτρων από την πινακίδα του 'stop'.
Και θέλουν και 80 ευρώ οι σκατόβλαχοι
Θα πάω αύριο να τους πω τι θα πάρουν -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει αυτό που μου είπε απόψε ένας αδελφικός φίλος.'Χρηστάρα ξέρω πως οδηγείς εδώ και 20 χρόνια και μια ζωή ήσουν οκ. Με αυτό το αμάξι με τρομάζεις'.
Εγω θα το εκτιμουσα αν ημουν στη θεση σου κ θα τον θεωρουσα καλο φιλο .
Οι φιλοι καμια φορα οφειλουν να μας στενοχωρουν λεγοντας μας την αληθεια . -
Μα γιαυτό έβαλα το ' ' . Ξέρω πολύ καλά ότι δεν το είπε χωρίς λόγο.
-
Μου αρέσει που σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά φέτος το 'Big Boy' (Coiler 186)
και ξεσκίζειΠεριμένω τον ΧΛ σε μεγάλες πίστες (εξωτερικού).
Ένα μικρό πρόβλημα έχω, μόλις κατέβω από το λιφτ χρειάζεται να κουμπώσει κάποιος την δέστρα μου. Έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά μου και δεν μπορώ να σκύψω αλλά μόλις με κουμπώσουν, ΞΕΣΚΙΖΩ.
-
Έλα ρε, αφού για την ώρα μόνο στο λοφάκι το δοκιμάζεις!
Are you man enough to try the steep?
-
Απότομες πίστες με κουράζουν αφάνταστα, 1 κατεβασιά μόνο.
Δεν μου αρέσει που παλιά έβγαζα ετήσια κάρτα στη Φλώρινα και τώρα εκεί με δυσκολία βγάζω μία κατεβασιά.Υπάρχουν όμως πολλές εύκολες πίστες.
-
Καλά και εγώ μονίμως στα εύκολα είμαι!
-
Μ' αρεσει η καυτη φασολαδα με τις πιπεριες τις κοκκινες μεσα ,μεσα στο καταφυγιο και εξω να εχει -20 .
Ας βαλω και μια καθαρη τουαλετα καλου κακου,,,,yes! -
Μ'αρεσει το hackintosh pc μου...
Μ'αρεσει που το hackintosh pc μου ειναι τσαμπα σε αντιθεση με οτιδηποτε σχετιζεται με την apple*..Δεν μ'αρεσει που... δεν μ'αρεσει αρκετα ωστε να πιστευω πως αξιζε τον κοπο..
Δεν μ'αρεσει που τρεχει η μυτη μου κ εχει κλεισει η φωνη μου (αυτη η καργια που βγηκα προχθες πρεπει να με κολλησε)
Μ'αρεσει που τουλαχιστον δεν με ποναει ο λαιμος μου, κατι ειναι κ αυτοΔεν αρεσει στο pc μου που φιλοξενει λειτουργικο που δεν ειναι linux
*μπορει να τη μισω σαν εταιρεια για πολλους λογους, αλλα το παραδεχομαι: πολλα προϊοντα της μ'αρεσουν
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Μ'αρεσει το hackintosh pc μου...
Μ'αρεσει που το hackintosh pc μου ειναι τσαμπα σε αντιθεση με οτιδηποτε σχετιζεται με την apple*..Δεν μ'αρεσει που... δεν μ'αρεσει αρκετα ωστε να πιστευω πως αξιζε τον κοπο..
Δεν μ'αρεσει που τρεχει η μυτη μου κ εχει κλεισει η φωνη μου (αυτη η καργια που βγηκα προχθες πρεπει να με κολλησε)
Μ'αρεσει που τουλαχιστον δεν με ποναει ο λαιμος μου, κατι ειναι κ αυτοΔεν αρεσει στο pc μου που φιλοξενει λειτουργικο που δεν ειναι linux
*μπορει να τη μισω σαν εταιρεια για πολλους λογους, αλλα το παραδεχομαι: πολλα προϊοντα της μ'αρεσουν
Την διαφορά πάντα θα την κάνει η αίσθηση της ελευθερίας και την κοινοκτημοσύνης
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δεν μ'αρεσει που... δεν μ'αρεσει αρκετα ωστε να πιστευω πως αξιζε τον κοπο..
Την διαφορά πάντα θα την κάνει η αίσθηση της ελευθερίας και την κοινοκτημοσύνης
οχι νταξ δεν ειναι κακο μωρε το mac os... ισα ισα ΚΑΛΟΥΛΙ ειναι
απλα σε συγκριση με μια καλη και κυριως καλοστημενη διανομη linux οπως αυτη που φοραει το pc μου, δεν πιανει μια, οπως ακριβως και τα windows
-
Εγώ πάλι χρησιμοποιώ linux σε macbook.
Καθένας με την τρέλα του -
Μου αρέσουν οι μαζόχες που χρησιμοποιούν λινουξ!
Δεν μου αρέσει το λίνουξ!
Περήφανος χρήστης παραθύρων αλουμιλ!
-
Εγώ πάλι χρησιμοποιώ linux σε macbook.
Καθένας με την τρέλα τουτο ειχε κανει ενας φιλος αυτο και αντιμετωπιζε προβληματα σοβαρα ( εγω τουλαχιστον δεν θα την παλευα να μην μπορω να δω ενα βιντεακι στο youtube )
βεβαια φανταζομαι η υποστηριξη θα εχει προοδευσει απο τοτε δραματικαedit edit::::
Δεν μου αρέσει το λίνουξ!
να φας σκετες πατατες τοτε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το ειχε κανει ενας φιλος αυτο και αντιμετωπιζε προβληματα σοβαρα ( εγω τουλαχιστον δεν θα την παλευα να μην μπορω να δω ενα βιντεακι στο youtube )
βεβαια φανταζομαι η υποστηριξη θα εχει προοδευσει απο τοτε δραματικαΑπόλυτη υποστήριξη στα πάντα(εκτός κι αν με δουλεύεις ρε μπαγάσα )
Ακόμα και η wifi υποστηρίζεται πλέον εγγενώς( βαρέθηκα να την κομπαιλάρω ) -
το ειχε κανει ενας φιλος αυτο και αντιμετωπιζε προβληματα σοβαρα ( εγω τουλαχιστον δεν θα την παλευα να μην μπορω να δω ενα βιντεακι στο youtube )
βεβαια φανταζομαι η υποστηριξη θα εχει προοδευσει απο τοτε δραματικαΑπόλυτη υποστήριξη στα πάντα(εκτός κι αν με δουλεύεις ρε μπαγάσα )
αμα το είχε δοκιμάσει στα παλιά PPC λογικό ήταν να μην είχε java flash (full υποστήριξή) και κάμποσα άλλα προβλήματα
στα καινούρια, συνήθως με καθυστέρηση ενός kernel, υποστηρίζονται τα πάντα
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]