-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μου αρέσει που η αδερφή μου με φώναξε για να δώ τον υποψήφιο γκόμενο (ενώ της έκανα πλάτες για να βγεί )
Αχ αυτά τα μικρά Πραγματικά ζηλεύωΔε μου αρέσει που είναι Χρυσαυγίτης
Χάθηκε να βρεί έναν Για Χρυσαυγίτης πάντως την παλεύει -
υπάρχουν χρυσαυγίτες με μακρυά μαλλιά
Anyway, ας κοπιάσει, θα την παλέψουμε παρέα -
Μαρεσε οι paulaner που ηπια με 2 παλιοφιλους, αν και στο τέλος πληρώσαμε όσα θα πληρώναμε όλον τον καιρό που είχαμε να βρεθούμε
Μου αρέσει το κρύο που έχει βγάλει, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Δεν μου αρέσει που έχω μπλέξει τα μπούτια μου
-
Mαρεσει η αναβαση που εκανα κυριολεκτικα Ποτανα με τα χειμερινα μου
-
με 40 ανέβαινες, απλά με τα χειμερινά φαίνεται να πας με 240
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
με 40 ανέβαινες, απλά με τα χειμερινά φαίνεται να πας με 240Επρεπε να εισαι
-
Δε μ' αρέσει που αύριο τελειώνει η 12ήμερη άδειά μου και θα πρέπει να φορέσω πάλι την παραλλαγή και να επιστρέψω στην παγωμένη Ορεστιάδα.
Μ' αρέσει που πέρασα ευχάριστα αυτές τις 12 ημέρες με την οικογένειά μου, τους φίλους μου και... το κρεβατάκι μου
-
Μου αρέσει που αυτό τον καιρό δεν έχω αρκετό χρόνο για τα forum.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μου αρέσει που αυτό τον καιρό δεν έχω αρκετό χρόνο για τα forum.αρέσει στο φόρουμ όμως
-
Όλοι ευχαριστημένοι λοιπόν.
-
Μου αρέσει το λάδι μας φέτος. Βγάλαμε γύρω στα 180 κιλά (ασπρολιά-κορωνέικη). Μηδέν οξύτητα,πολύ ωραία γεύση, πικρίζει ελάχιστα (προσωπικά μου αρέσει έτσι). Τις ασπρολιές τις πετσόκοψε ο πατέρας πέρισυ, αν δεν δώσουν παραγωγή του χρόνου, θα αντικατασταθούν με κορωνέικες που είναι πιο μανιτζέβελες.
Μου αρέσει που θα πάρω να πουλήσω καμια 20ρια κιλά στην Ολλανδία με τιμή τουλάχιστον 10€/Λ Θα βγάλουμε τα έξοδα του ταξιδιού
Τελικά το κονέ της αδερφής μου με τον κνίτη μάλλον ναυάγησε, αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει ή όχι αυτή η εξέλιξη
-
Μ αρεσει η Γερμανια, γιατι οι ανθρωποι ειναι αλλου!
Πρωτη φορα μου λεει αγνωστος καλη ορεξη σε φαγαδικο και ευχαρηστω γκαρσονι που παρηγγειλα.
Δεν μου αρεσει που τα βραδια το -5 ειναι για πλακα και το τσιγαρο απαγορευεται στα περισσοτερα μαγαζια.
Πολυ κρυο το ενα τσιγαρο τελικα...
Για οδιγικη παιδεια δεν θα γραψω, νιωθω οτι ειμαι στον Αρη!Μ αρεσει που θα παω Αμστερνταμ αυριο, αλλα δεν μ αρεσει το οτι δεν υπαρχουν αμαξια εκει και οτι εχουν κ εκει ενα θεματακι με το καπνησμα....
Μπαφους οσους θες, αλλα οχι τσιγαρο.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πρωτη φορα μου λεει αγνωστος καλη ορεξη σε φαγαδικο και ευχαρηστω γκαρσονι που παρηγγειλα.
....Wag αυτοί μια χαρά είναι εμείς είμαστε αλλού γι'αλλού σε άλλο γαλαξία
Η ευγένεια έξω είναι καθημερινή πρακτική στην πλειάδα των περιπτώσεων. -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Πρωτη φορα μου λεει αγνωστος καλη ορεξη σε φαγαδικο και ευχαρηστω γκαρσονι που παρηγγειλα.9 στα 10 'φαγάδικα' που τρώω γίνεται αυτό που λες εδώ στο Γκριχενλαντ...
-
Εκεί που πάει ο Wagner στην Ελλάδα για φαί, του συμπεριφέρονται σαν σκουλήκι. Ή πάμε Μύκονο (Ψαρού, μπριζολού και δεν ξέρω πώς αλλιώς τα λένε) ή δεν τρώμε και καθόλου...
-
πειτε μας τωρα οτι οι ελληνες εχουμε την ευγενεια των γερμανων
και οδηγικη παιδεια εχουμε: ενας προχθες μου ειπε ευχαριστω που τον αφησα να περασει
αρα αφου ενας ειπε ευχαριστω, και σε μερικα φαγαδικα λενε ευχαριστω και στην ελλαδα τα γκαρσονια, γιναμε γερμανια. τελος.-
αντε σοβαρα τωρα, η ευγενεια που βλεπουμε/βλεπετε στα αλλα κρατη εχει να κανει με την παιδεια που εχουν απο το σπιτι τους..... τους μαθαινουν οι γονεις τους να ειναι ευγενικοι. απο μικρα παιδια
-
Δεν μου αρέσει αυτό που μου είπε απόψε ένας αδελφικός φίλος.
'Χρηστάρα ξέρω πως οδηγείς εδώ και 20 χρόνια και μια ζωή ήσουν οκ. Με αυτό το αμάξι με τρομάζεις'.
-
Πρόσεχε φίλε...
-
έστω και με 20 χρόνια καθυστέρηση...
-
neep for speed lappas edition
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]