-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αυτός ο giannispolo θα με πεθάνει το παλιόπαιδο με τις σκανταλιές του...Νομίζω ότι το forum οφείλει να του χορηγήσει ελευθέρας στο ποστάρισμαΑν εχω απειρα κανονακια αντιμπαν, και οχι σε 3 ριπορτ μπαν μαζι σου
-
Moυ αρέσει που παντρεύω έναν πολύ καλό μου φίλο σε 2 βδομάδες. Οι ρενάκηδες του grc τον ξέρουν.
Μου αρεσει το δώρο που θα πάρω ως κουμπάρος.
Μου αρέσει που από τεράστια κωλοφαρδία βρήκα γμστερό μαγαζάκι στην Καλλιθέα, για να κάνω αυτό που θέλω.
Μου άρεσε σήμερα που πήγα και είδα μπασκετάκι την Εθνική και επιπλέον μου άρεσε η 'γειτονιά' στα vip. Πασαρέλα λέμε!!!
Δε μου αρέσει που... άστο καλύτερα, στ' @@ μου, δε χαλάω για τίποτα τη διάθεσή μου σήμερα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ε μετά από 13 χρόνια με τη Στέλλα ήθελα το κάτιτις διαφορετικό ...Εν τέλει όμως πάνω κάτω τα ίδια ήταν , της φέρνει και λίγο ο Γρηγόρης :lol:Μεγαλο για να το βλεπει μας και αλλαξει αμαξι...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε γμτ μια φορα μονο εχω δει απο κοντα καποιον να πινει μοχιτο....ενα βραδακι με μια παρεα στο galaxy @ Hilton, και ειδαν κατι τσουκνιδες μεσα στο ποτηρι...ψιλοαηδειασαΤι διαολο τοσο καλο ειναι και το πινουν ολοι?
Δυοσμος ειναι σκυλε.... ακου εκει τσουκνιδες! Και εμενα προσωπικα μ αρεσει πολυ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ναι εμένα μου έκατσε μέχρι και ο HighFidelity με mojito αλλά χρειάστηκαν 4- 5
Έκτοτε, επειδή ...μου άρεσε, το έχω ρίξει στις καϊπιρίνιες που με βαράνε πιο γρήγορα και δεν χάνουμε και πολύτιμο χρόνο!
Άκου τσουκνίδες!
Κορυφή!Εγω το πρωτιμω επειδη αργει να βαρεσει και προλαβαινεις να παρεις και δευτερο και τριτο...
-
Αποκλιεται, ο Γιαννης ειναι επενδυτης....ενα 5 € σιγουρα το καθε μοχιτο, επι 4-5 μας κανουν 25 γιουργια....δεν ξερω τις τιμες που εχουν οι π@υτανες αλλα σιγουρα με τοσα € μαμουσε κατι καλητερο
5€ ;; Στον λήστη που πέσαμε τότε, έκανε...12€!
Έκαστο...Τα γράφω απλώς για να ανεβώ κατηγορία.... κάτι σε πιο premium δηλαδή...
Ο koutsan, σαφώς και μπορούσε κάτι καλύτερο, το κάνει για την εμπειρία όμως... Εγώ πάλι για τα...λεφτά!
NV Cafe - 14Ευ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Έκτοτε, επειδή ...μου άρεσε, το έχω ρίξει στις καϊπιρίνιες που με βαράνε πιο γρήγορα και δεν χάνουμε και πολύτιμο χρόνο!
Άκου τσουκνίδες!
Κορυφή!Εγω το πρωτιμω επειδη αργει να βαρεσει και προλαβαινεις να παρεις και δευτερο και τριτο...
Το πρώτο ποτό, άντε και το δεύτερο, τα πίνουμε γιατί έχουν ωραία γεύση, τα υπόλοιπα είναι για να μεθύσουμε.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άκου τσουκνίδες!
Το πρώτο ποτό, άντε και το δεύτερο, τα πίνουμε γιατί έχουν ωραία γεύση, τα υπόλοιπα είναι για να μεθύσουμε.
Εμενα γενικα αργουν να με βαρεσουν....
-
Αποκλιεται, ο Γιαννης ειναι επενδυτης....ενα 5 € σιγουρα το καθε μοχιτο, επι 4-5 μας κανουν 25 γιουργια....δεν ξερω τις τιμες που εχουν οι π@υτανες αλλα σιγουρα με τοσα € μαμουσε κατι καλητερο
Έκαστο...Τα γράφω απλώς για να ανεβώ κατηγορία.... κάτι σε πιο premium δηλαδή...
Ο koutsan, σαφώς και μπορούσε κάτι καλύτερο, το κάνει για την εμπειρία όμως... Εγώ πάλι για τα...λεφτά!
NV Cafe - 14Ευ
Eίναι γνωστοί απάλευτοι τύποι αυτοί του NV!
Ακόμη ένας λόγος να μην πατήσω ποτέ το πόδι μου στο συγκεκριμένο... -
NV Cafe - 14Ευ
Eίναι γνωστοί απάλευτοι τύποι αυτοί του NV!
Ακόμη ένας λόγος να μην πατήσω ποτέ το πόδι μου στο συγκεκριμένο...Εμενα μου χρεωνουν τα μισα.... οποτε
-
Δεν μ'αρέσει που ακόμα να μου έρθει η επιστροφή φόρου. Από τέλη Απριλίου που ήρθε το εκκαθαριστικό γραμμένους μας έχει ο Αλογοσκούφης. Άντε ρε μάστορα έχουμε και διακοπές να κάνουμε.
-
NV Cafe - 14Ευ
+3 το πάρκιν. πήγα χθες ωραία ήταν.
και για να επανέλθουμε στο θέμα,
μ'αρέσουν πολλά πράγματα -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που ακόμα να μου έρθει η επιστροφή φόρου. Από τέλη Απριλίου που ήρθε το εκκαθαριστικό γραμμένους μας έχει ο Αλογοσκούφης. Άντε ρε μάστορα έχουμε και διακοπές να κάνουμε.+00.
Υπέβαλα ηλεκτρονικά τη δήλωση την 1η Απριλίου και έκτοτε άκρα του τάφου σιωπή. Ούτε καν το εκκαθαριστικό δεν έχει έρθει. Οπότε για την επιστροφή φόρου έχουμε μέλλον ακόμα...
Υ.Γ.: Μήπως νόμισαν ότι η δήλωσή μου ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο και δεν την έλαβαν υπ' όψιν τους;;;
-
Μήπως χάθηκε το εκκαθαριστικό στο ταχυδρομείο;
Όσους ξέρω που έκαναν ηλεκτρονικές δηλώσεις, έλαβαν το εκκαθαριστικό τους εντός... ημερών.Επίσης, ανάλογα με το ποσό της επιστροφής μπορεί να σε καλέσουν στη ΔΟΥ για έλεγχο των δικαιολογητικών.
-
Αν δεν κάνω λάθος σε καλούν για επιστροφές άνω των 1500 €.
-
Πράγματι για ποσό άνω των 1500 ευρώ γράφει το εκκαθαριστικό ότι θα επιστραφεί μετά από έλεγχο από τη ΔΟΥ. Πήγα λοιπόν στην ΔΟΥ μου για να ρωτήσω σχετικά και μου ειπαν ότι για ποσά άνω των 1500 δεν σε καλούμε αλλα ελέγχουμε εμείς τα δικαιολογητικά που συνυπέβαλες με την δήλωσή σου. Μετά στέλνουν το οκ στο υπουργείο οικονομικών και αυτό με τη σειρά του στέλνει επιταγή με το ποσό της επιστροφής. Ζήσε Μάϊ μου
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πράγματι για ποσό άνω των 1500 ευρώ γράφει το εκκαθαριστικό ότι θα επιστραφεί μετά από έλεγχο από τη ΔΟΥ. Πήγα λοιπόν στην ΔΟΥ μου για να ρωτήσω σχετικά και μου ειπαν ότι για ποσά άνω των 1500 δεν σε καλούμε αλλα ελέγχουμε εμείς τα δικαιολογητικά που συνυπέβαλες με την δήλωσή σου. Μετά στέλνουν το οκ στο υπουργείο οικονομικών και αυτό με τη σειρά του στέλνει επιταγή με το ποσό της επιστροφής. Ζήσε Μάϊ μουΠέρσι έγινε το ίδιο στο δικό μου εκκαθαριστικό. Επιστροφή και έλεγχο από τοπική ΔΟΥ. Μου είπαν ότι θα με ενημερώσουν για την πληρωμή αλλά τζίφος για 2 μήνες. Μία μέρα περνούσα απ'έξω, μπήκα και πήγα και τα εισέπραξα χωρίς ειδοποίηση.
-
Είχα πάει να πάρει η οργή πριν 2 εβδομάδες και μου λέει ένας υπάλληλος περίμενε όταν μας στείλει η Αθήνα την επιταγή θα σε ειδοποιήσουμε. Λες να πάω λίγο αγριεμένος ή καλύτερα εξοργισμένος μετα τις αποκαλύψεις της μίζενς μπας και βγει άκρη?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το μονο που μπορει να της φερνει ειναι τπτ παραγγελειες που μπορει να του εχει κανει12 € για οινοπνευμα με αγριοχορτα ρε γμτ?
ταριφα κοκτειλ! αν ειναι και με ραδικια αγρια...
-
matiz συνέχεια:
Κάλεσα οδική βοήθεια, είπα με στέλνει ο Πάσχος θα μου κάνετε μια καλύτερη τιμή, μου είπαν όχι, το φόρτωσα και το ξεφόρτωσα συνεργείο, αφου συνενοήθηκα με τον μαντρά να πληρώσει την επισκευή.
Ο μαντράς μου είπε 'Τάσο σε καταλαβαίνω και είμαι στο πλευρό σου' ', και θα πληρώσω ότι χρειαστεί'.
Συγκινήθηκα που κατάλαβε το δράμα μου
(Αμα ξαναγοράσω μτχ χωρίς να το κάνω φύλο και φτερό να με χέσετε )
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]