-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Δυοσμος ειναι σκυλε.... ακου εκει τσουκνιδες! Και εμενα προσωπικα μ αρεσει πολυΚανονικα απ'οτι γνωριζω φτιαχνεται με μεντα, αλλα πολλοι βαζουν δυοσμο. Προσωπικα προτιμω μεντα.
-
Ο δυόσμος είδος μέντας είναι : πράσινη μέντα (Mentha viridis)
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που ακόμα να μου έρθει η επιστροφή φόρου. Από τέλη Απριλίου που ήρθε το εκκαθαριστικό γραμμένους μας έχει ο Αλογοσκούφης. Άντε ρε μάστορα έχουμε και διακοπές να κάνουμε.Φέτος έκανα εγώ τη δήλωση της μάνας μου μέσω internet.
30 Απριλίου έγινε , 20 Μαϊου ήρθε το μαγικό χαρτάκι και ζητούσε εξόφληση της α' δόσης μέχρι τέλος του μήνα. -
Εγώ κάθε χρόνο πληρώνω 30/4 κι ας κάνω χειρόγραφα τη δήλωση (την πηγαίνω ο ίδιος). Μια φορά μάλιστα πλήρωσα 30/3.
Στις επιστροφές δεν τους πιέζουν, δεν βιάζεται κανείς.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
matiz συνέχεια:
Κάλεσα οδική βοήθεια, είπα με στέλνει ο Πάσχος θα μου κάνετε μια καλύτερη τιμή, μου είπαν όχι...@ leonp έτσι είναι όταν είναι να πάρει το κράτος τρέχει όταν είναι να δώσει κομάται
-
matiz συνέχεια:
Κάλεσα οδική βοήθεια, είπα με στέλνει ο Πάσχος θα μου κάνετε μια καλύτερη τιμή, μου είπαν όχι...Λογικο,περιμενες να πιαστει κορόιδο ο τυπος;Σιγα μην εστελνα κορεατικο ως γνωστο μου... Στην πυρααααααααααααααα...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ο δυόσμος είδος μέντας είναι : πράσινη μέντα (Mentha viridis)Μαθαμε και κατι σημερα...
Γρηγορη Συνταγη με δυοσμο:
Σε μια φετα φρεσκο ψωμι, τριβουμε δυοσμο ωστε να την καλυψουμε.
Περιλουζουμε με αγνο και παρθενο ελαιολαδο, αλατι, κοκκινο πιπερι και τελος τριμμενη ντοματα η λεμονι. -
Δλδ, το μοχίτο είναι ένα ποτό που αμα δε το πιείς θα σε γ@μήσουν;Όχι αλλά σα ποτό είναι μαμησέ τα.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ο δυόσμος είδος μέντας είναι : πράσινη μέντα (Mentha viridis)ναι, ε? 1η φορα το ακουω...
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Πράγματι για ποσό άνω των 1500 ευρώ γράφει το εκκαθαριστικό ότι θα επιστραφεί μετά από έλεγχο από τη ΔΟΥ. Πήγα λοιπόν στην ΔΟΥ μου για να ρωτήσω σχετικά και μου ειπαν ότι για ποσά άνω των 1500 δεν σε καλούμε αλλα ελέγχουμε εμείς τα δικαιολογητικά που συνυπέβαλες με την δήλωσή σου. Μετά στέλνουν το οκ στο υπουργείο οικονομικών και αυτό με τη σειρά του στέλνει επιταγή με το ποσό της επιστροφής. Ζήσε Μάϊ μουΟπότε αν ολοκληρωθεί και ο έλεγχος, θα παρακαλάς να μην σε καλέσουν να περάσεις για...καφεδάκι από εκεί.
-
matiz συνέχεια:
Κάλεσα οδική βοήθεια, είπα με στέλνει ο Πάσχος θα μου κάνετε μια καλύτερη τιμή, μου είπαν όχι.....Τι περίμενες να σου πουν; Μια συνδρομή τους πλήρωσε, και κατέληξε να του έχουν προσωπικό οδηγό κάθε μέρα...
-
-
Να σε παρω στο παρτυ της κορης μου (αν κανω) να μας λες τετοια αστεια Vasqai... Θα φροντισω μονο να ναι καλοκαιρι..
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πράγματι για ποσό άνω των 1500 ευρώ γράφει το εκκαθαριστικό ότι θα επιστραφεί μετά από έλεγχο από τη ΔΟΥ. Πήγα λοιπόν στην ΔΟΥ μου για να ρωτήσω σχετικά και μου ειπαν ότι για ποσά άνω των 1500 δεν σε καλούμε αλλα ελέγχουμε εμείς τα δικαιολογητικά που συνυπέβαλες με την δήλωσή σου. Μετά στέλνουν το οκ στο υπουργείο οικονομικών και αυτό με τη σειρά του στέλνει επιταγή με το ποσό της επιστροφής. Ζήσε Μάϊ μου
Οπότε αν ολοκληρωθεί και ο έλεγχος, θα παρακαλάς να μην σε καλέσουν να περάσεις για...καφεδάκι από εκεί.
Ο έλεγχος των δικαιολογητικών του Ε1 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο - μόνο οτι αντιστοιχούν τα δικαιολογητικά που έβαλες με τα ποσά που έγραψες*. Σε άλλους ελέγχους σε καλούν για καφέ
[*] Σε μερικές ΔΟΥ, ελέγχουν τις βεβαιώσεις παρακράτησης φόρου που έχεις λάβει, και αν δεν έχουν πληρωθεί, αφαιρούν τα αντίστοιχα ποσά από την επιστροφή. Σε άλλες πάλι, όχι.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Περιλουζουμε με αγνο και παρθενο ελαιολαδο, αλατι, κοκκινο πιπερι και τελος τριμμενη ντοματα η λεμονι.Και μετα;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Περιλουζουμε με αγνο και παρθενο ελαιολαδο, αλατι, κοκκινο πιπερι και τελος τριμμενη ντοματα η λεμονι.Και μετα;
Περιμένουμε να γίνουν οι παντσέτες που βάλαμε στα κάρβουνα.
-
matiz 3
Χθες το πρωί το φόρτωσα και τό στειλα στο συνεργείο που μού πε ο μαντράς.
Σήμερα λέω δεν παίρνω κανα τηλέφωνο να δω πως πάμε.
Τάσ(ος): Γειά, είμαι ο Τάσος με το Ματίζ.
Μάσ(τορας):Γειά...
Τάσ: Πως πάμε;
Μάσ: Τι έχει το αυτοκίνητο;
Τάσ: Εμένα ρωτάς;
Μάσ: Αμα δε μου πείς τι έχει, τι να φτιάξω ρε φίλε;
Τάσ: Δε δουλεύει.
Μάσ: Α, καλά θα το κοιτάξω... -
Αυτές οι στιχομυθίες είναι όλα τα ευρώ
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Περιμένουμε να γίνουν οι παντσέτες που βάλαμε στα κάρβουνα.
Εννοειται...
Ορεκτικο ειναι αλλωστε, οχι για χορταση... -
matiz 3
Χθες το πρωί το φόρτωσα και τό στειλα στο συνεργείο που μού πε ο μαντράς.
Σήμερα λέω δεν παίρνω κανα τηλέφωνο να δω πως πάμε.
Τάσ(ος): Γειά, είμαι ο Τάσος με το Ματίζ.
Μάσ(τορας):Γειά...
Τάσ: Πως πάμε;
Μάσ: Τι έχει το αυτοκίνητο;
Τάσ: Εμένα ρωτάς;
Μάσ: Αμα δε μου πείς τι έχει, τι να φτιάξω ρε φίλε;
Τάσ: Δε δουλεύει.
Μάσ: Α, καλά θα το κοιτάξω...πάρε την οδική βοήθεια ......................................
.......................να σε πάει σε άλλο μάστορα γιατί σε βλέπω για Ματιζ 12 εδώ μέσα...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]