-
Εισαι ιεροσυλος.- Μπαινεις στην μπλακ λιστ με τους κια-youdie-daewoo-chevrolet-γερμαν-ιστι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειστε τραγικοι koutsan και tasos_daewoo.. Το bravo δεν κανει για καθημερινο... Ασε που δεν το δινω σε οποιον κι οποιον να παει να σκοτωθει και να το χρεωθω εγω μετα.. Θελει χερια λεμε.. Με 3000 πουλαει ο στελιος το δικο του,ριχτου ενα πμ,θα χαρει να βρει κοροιδο να δωσει το ραλι...Πλακιτσα κανω στο 'κοροιδο' αλλα κι εσυ ρε νταεβου πηγες κι αγορασες;Μονο ενοικιαση σ αυτες τις μαρκες..
Ελά ντε... Δεν αγόραζε κανά ιταλικό 10ετίας, να βρει την υγειά του. Όλο με δωρεάν μετακινήσεις μέσω της οδικής θα την έβγαζε...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ελά ντε... Δεν αγόραζε κανά ιταλικό 10ετίας, να βρει την υγειά του. Όλο με δωρεάν μετακινήσεις μέσω της οδικής θα την έβγαζε...ΕΓω λεω να αγοραζε καλυτερα κανα γκολφ ΙΙΙ να μη χρειαζεται και a/c ετσι κι αλλιως τα παραθυρα θα ταν μονιμα κατω,τα ταμπλω θα χαν ανοιξει στη μεση απ τον καιρο,το μοτερ απο 70 θα απεδιδε 30 αλογα και γενικα για την κυριακη θα ταν καλο.Απο δευτερα βλεπουμε..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
και ειδαν κατι τσουκνιδες μεσα στο ποτηρι...ψιλοαηδειασα -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Ναι εμένα μου έκατσε μέχρι και ο HighFidelity με mojito αλλά χρειάστηκαν 4- 5Έκτοτε, επειδή ...μου άρεσε, το έχω ρίξει στις καϊπιρίνιες που με βαράνε πιο γρήγορα και δεν χάνουμε και πολύτιμο χρόνο!
Άκου τσουκνίδες!
Κορυφή! -
Ναι εμένα μου έκατσε μέχρι και ο HighFidelity με mojito αλλά χρειάστηκαν 4- 5Σιγουρα πληρρωσες εσυ ομως
-
Ναι εμένα μου έκατσε μέχρι και ο HighFidelity με mojito αλλά χρειάστηκαν 4- 5
Σιγουρα πληρρωσες εσυ ομως
Kι όμως ναι!
Του είπα: 'Γιάννη μου, τόσο που έφτασε ο λογαριασμός, προτιμώ να με μαμήσουν, παρά να πληρώσω', ε , και δεν έχασε ευκαιρία!'
-
Αποκλιεται, ο Γιαννης ειναι επενδυτης....ενα 5 € σιγουρα το καθε μοχιτο, επι 4-5 μας κανουν 25 γιουργια....δεν ξερω τις τιμες που εχουν οι π@υτανες αλλα σιγουρα με τοσα € μαμουσε κατι καλητερο
-
Δλδ, το μοχίτο είναι ένα ποτό που αμα δε το πιείς θα σε γ@μήσουν;
-
Αποκλιεται, ο Γιαννης ειναι επενδυτης....ενα 5 € σιγουρα το καθε μοχιτο, επι 4-5 μας κανουν 25 γιουργια....δεν ξερω τις τιμες που εχουν οι π@υτανες αλλα σιγουρα με τοσα € μαμουσε κατι καλητερο5€ ;; Στον λήστη που πέσαμε τότε, έκανε...12€!
Έκαστο...Τα γράφω απλώς για να ανεβώ κατηγορία.... κάτι σε πιο premium δηλαδή...
Ο koutsan, σαφώς και μπορούσε κάτι καλύτερο, το κάνει για την εμπειρία όμως... Εγώ πάλι για τα...λεφτά!
-
Ε μετά από 13 χρόνια με τη Στέλλα ήθελα το κάτιτις διαφορετικό ...Εν τέλει όμως πάνω κάτω τα ίδια ήταν , της φέρνει και λίγο ο Γρηγόρης
-
Το μονο που μπορει να της φερνει ειναι τπτ παραγγελειες που μπορει να του εχει κανει
12 € για οινοπνευμα με αγριοχορτα ρε γμτ?
-
Ε μετά από 13 χρόνια με τη Στέλλα ήθελα το κάτιτις διαφορετικό ...Εν τέλει όμως πάνω κάτω τα ίδια ήταν , της φέρνει και λίγο ο ΓρηγόρηςΕίναι που αδυνάτισα , γι' αυτό....
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Δλδ, το μοχίτο είναι ένα ποτό που αμα δε το πιείς θα σε γ@μήσουν;δεν ξερω, εγω μπιρες πινω
ολα τελευταιος τα μαθαινωδεν μαρεσει που εφαγε μπαν ο γιαννησπολος
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Δλδ, το μοχίτο είναι ένα ποτό που αμα δε το πιείς θα σε γ@μήσουν;
δεν ξερω, εγω μπιρες πινω
Kαι με σχετική αποτυχία θα έλεγα...
δεν μαρεσει που εφαγε μπαν ο γιαννησπολος
Πότε έγινε πάλι αυτό;
Δεν μ'αρέσουν τα ban! -
+1
Μπύρα και κρασί σταθερές αξίες και αξιόπιστες στα ελληνικά μπαρ.
Τί έγινε τελικά τι έκανε πάλι o γιάννηςpolos? -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Kαι με σχετική αποτυχία θα έλεγα...
ηταν ζεστή ρε η 2η
Τί έγινε τελικά τι έκανε πάλι o γιάννηςpolos?
δεν ξερω, εφαγε εντιτ ο,τι ηταν ...
-
Εγω παντως εχω μερες να τσακωθω μαζι του.
-
Αυτός ο giannispolo θα με πεθάνει το παλιόπαιδο με τις σκανταλιές του...Νομίζω ότι το forum οφείλει να του χορηγήσει ελευθέρας στο ποστάρισμα
-
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]