-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
Μ'αρεσε η κοπελα που μας εξυπηρετησε στο εστιατοριο αποψεΤ(ην)ι φαγατε ?
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εχουν περίεργη συμπεριφορά όταν είναι αγέλη. Πολλές φορές είναι επικίνδυνη η κατάσταση.Ας ρωτησουμε καποιον που ξερει ..
Στελιοοοοοοοοοο ... ?
-
Μ'αρέσει η κοπέλα που κάθεται δίπλα μου αυτή τη στιγμή και κάνει μπούκλες τα μαλλιά της
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
Μ'αρέσει η κοπέλα που κάθεται δίπλα μου αυτή τη στιγμή και κάνει μπούκλες τα μαλλιά τηςαντε καλα αυτη,εσύ στο κομμωτήριο τι πηγες να κάνεις?? ανταυγιες?
-
Δε μ' αρέσει που περίμενα δύο ώρες στην Εθνική Τράπεζα για να μου πουν ότι ο λογαριασμός δε μπορεί να κλείσει καθώς έχει αρνητικό υπόλοιπο 0,17 € και ως εκ τούτου πρέπει να πάω στο κατάστημα όπου άνοιξε για να πληρώσω το χρέος. Έλεος! 0,17 € και πρέπει να τρέχω στην Πάτρα. Και μαμώ τα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν... Υπό άλλες συνθήκες πρέπει να επικοινωνήσουν με γράμμα (ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι Φαξ) και ΙΣΩΣ γίνει η δουλειά και από δω.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ' αρέσει που περίμενα δύο ώρες στην Εθνική Τράπεζα για να μου πουν ότι ο λογαριασμός δε μπορεί να κλείσει καθώς έχει αρνητικό υπόλοιπο 0,17 € και ως εκ τούτου πρέπει να πάω στο κατάστημα όπου άνοιξε για να πληρώσω το χρέος. Έλεος! 0,17 € και πρέπει να τρέχω στην Πάτρα. Και μαμώ τα ηλεκτρονικά συστήματα έχουν... Υπό άλλες συνθήκες πρέπει να επικοινωνήσουν με γράμμα (ΠΡΟΣΟΧΗ! Όχι Φαξ) και ΙΣΩΣ γίνει η δουλειά και από δω.ΓΙατι δεν εκανες καταθεση 0,17€ και μετα να τον έκλεινες;
-
Το προσπάθησαν και δεν το έπαιρνε το σύστημα... κάτι άλλο έπαιρνε
-
ΕΘΝΙΚΗ-ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ των πιστωτικων ιδρυματων
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
ΕΘΝΙΚΗ-ο ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ των πιστωτικων ιδρυματωνKαι λίγα λες!
-
μου αρέσει που από Δευτέρα θα είμαι σε δύο βδομάδες άδεια.......
φεύγω για ΔΙΑΚΟΠΕΣ........ -
Ο χρήστης tm έγραψε:
να παιξουν θελουν.. δεν πρεπει να φοβασαι, βασικαΔεν έχω τη διάθεση να διαπιστώσω τι ακριβώς θέλουν. Όταν συναντώ σε 5 λεπτά 5 αδέσποτα, η πιθανότητα ένα απο αυτά να μη θέλει να παίξει είναι μεγάλη. Κι επειδή οι δρόμοι είναι ανηφόρα-κατηφόρα, δεν μπορώ πάντα να κερδίζω σε ταχύτητα.
Ειδικά χθες, ο ένας από τους τρεις σκύλους μόνο να παίξει δεν ήθελε. Γρύλιζε (και όχι γάβγιζε), ουρά δεν κουνούσε και ήταν και λίγο τεράστιος.
Αν εσένα σου φαίνονται καλές συνθήκες για ποδήλατο, πάω πάσο. Εγώ, όμως, θέλω να κάνω ένα μισάωρο ποδήλατο μετά τη δουλειά, να αναπνεύσω καθαρό αέρα και να χαλαρώσω, όχι να είμαι στην τσίτα πότε θα εμφανιστεί το επόμενο αδέσποτο. -
Ορμάνε και δαγκάνουν τα κωλόσκυλα. Στερέωσε στο ποδήλατο ρόπαλο (μπαστούνι του μπέηζμπολ) και προπονήσου ώστε να μη πέφτεις καθώς το χρησιμοποιείς.
Τα περισσότερα από αυτά (σχεδόν όλα) δεν θα ορμούσαν αν δεν υπήρχε ΕΝΑ σκυλί που ορμάει. Αυτό το σκυλί πρέπει να εντοπίσουν οι περίοικοι και να το εξοντώσουν. Μετά τα άλλα θα κάθονται ήσυχα, το πολύ πολύ να γαβγίζουν από μακριά.
-
Eδώ δαγκώνουν αυτοκίνητα, τι παιχνίδια μου λέτε;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
να παιξουν θελουν.. δεν πρεπει να φοβασαι, βασικα
Δεν έχω τη διάθεση να διαπιστώσω τι ακριβώς θέλουν. Όταν συναντώ σε 5 λεπτά 5 αδέσποτα, η πιθανότητα ένα απο αυτά να μη θέλει να παίξει είναι μεγάλη. Κι επειδή οι δρόμοι είναι ανηφόρα-κατηφόρα, δεν μπορώ πάντα να κερδίζω σε ταχύτητα.
Ειδικά χθες, ο ένας από τους τρεις σκύλους μόνο να παίξει δεν ήθελε. Γρύλιζε (και όχι γάβγιζε), ουρά δεν κουνούσε και ήταν και λίγο τεράστιος.
Αν εσένα σου φαίνονται καλές συνθήκες για ποδήλατο, πάω πάσο. Εγώ, όμως, θέλω να κάνω ένα μισάωρο ποδήλατο μετά τη δουλειά, να αναπνεύσω καθαρό αέρα και να χαλαρώσω, όχι να είμαι στην τσίτα πότε θα εμφανιστεί το επόμενο αδέσποτο.εισαι και λοκατζης παναθεμα σε... Βρε ακακα ειναι τα καημενα. Και να κανουν πως γρυλλιζουν παρε φορα και ορμα τους να δεις τελικα ποιος φοβαται ποιον Εγω σε μια περιπτωση κατεβηκα απο το ποδηλατο και επαιξα κανονικα μπαλλα τον σκυλο... εφαγε τρελλες σεντρες... και πριν κανα διμηνο εκει που ετρεχα εκανε πως ορμαει ενας σκυλουμπας, του εριξα 'καρατια' στο κεφαλι και πηγε να το σκεφτει (βεβαια ο ιδιος εκει που ετρεχα μια βδομαδα μετα που παιξαμε ξυλο, με δαγκωσε στην γαμπα και τον πηρα στο κυνηγι... και τον εψαχνα για μερικες μερες με φολες και ροπαλο με καρφια )
Τεσπα, ειναι ακακα σε γενικες γραμμες... στην χειροτερη ισως σε ψευτοδαγκωσουν, μην μασας.... Αν παραυτα κωλυεσε, να παρεις κατι τετοιο στις βολτες σου --> http://www.security-discount.com/produc ... eries.html' target='_blank
-
πω πω.. τώρα θα γίνει χαμός
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Μ'αρέσει η κοπέλα που κάθεται δίπλα μου αυτή τη στιγμή και κάνει μπούκλες τα μαλλιά της
αντε καλα αυτη,εσύ στο κομμωτήριο τι πηγες να κάνεις?? ανταυγιες?
Πτυχίο απο Αμάραντο
-
υπαρχει ενα πραγματακι με μπαταριες που βγαζει εναν ηχο που ακουνε μονο τα σκυλια και το βαζουν στα ποδια.
-
Δεν μ αρέσουν τα ηλίθια chain mails
Τουλάχιστον να ταν χαριτωμένα ή να είχαν πλάκα, παέι στο καλό. Εδώ μιλάμε για αγνή βλακεία. Απορώ, απορώ, απορώ -
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
δεν πήγα κομμωτήριο, απλά καθόταν δίπλα μου σε ένα σεμινάριο
και είναι και χαζή αλλά ωραία χαζή -
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
δεν πήγα κομμωτήριο, απλά καθόταν δίπλα μου σε ένα σεμινάριο
και είναι και χαζή αλλά ωραία χαζήΦΙΛΕ είσαι ΑΚΥΡΟΣ
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]