-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δε μου αρέσει που πάντρεψα το αμάξι χτες το βράδυ
Στο πάρκινγκ της σχολής έχει κάτι κολωνάκια (απο σίδερο οι μαλάκες) κι εγώ, άλλος μ@λ@κ@ς ξέχασα ότι είχα παρκάρει δίπλα τους. Ε, όπως έκανα όπισθεν ήταν στην δεξιά μπροστά μεριά και έγδαρα το φτερο.Υπάρχει θεός τελικά
Ηταν μια μικρή προειδοποίηση
-
Μεγαλόψυχος ο Μεγαλοδύναμος
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Και έλεγα ποιό θύμα το αγοράζει αυτό..
Καλό είναι δηλαδή; 150 έχει το ρημάδι.
Φανταζόμουν οτι το πλαίσιο το'χει μεν διαθέσιμο αλλά δε θα πουλάει και πολλά.Καπιταλομουτρα σαν τον κων5 δεν εχουν αναγκη...δινουν εκει 150 ευρω για μια λαμπα και μετα παραπονιουνται για τον λογαριασμο της ΔΕΗ που πηρε αυξηση 15 ευρω.. Ας ειναι,οπως λες κι εσυ,προκειται για ΘΥΜΑ.
-
Είστε ποταπός κύριε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ψιλο κιτςμου θυμιζει αυτες τις λαμπες που ειχαν οι ravers και εκαναν να φωσφοριζουν τα περιεργα χρωματα..
σου λειπει τωρα ενα φλαι μπουφαν, κονκαρδες, φτιαγμενο παπακι και θα'σαι τζετΜπορει να θέλει ο άνθρωπος να γυριστεί σπίτι του η επόμενη διαφήμιση ursus
-
Δεν μου αρέσει που την πάτησα σαν αρχάριος με μια μικρή και με κάνει ότι θέλει.
-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που την πάτησα σαν αρχάριος με μια μικρή και με κάνει ότι θέλει.1u1z 0mg t3h n00b g07 pwn3d!!!
wtf n00b gtfo llol
-
-
-
+1 εκ πείρας
-
H gamojazz background music είναι όλα τα λεφτά
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν μου αρέσει που την πάτησα σαν αρχάριος με μια μικρή και με κάνει ότι θέλει.Είναι μέχρι να βρεις την δεύτερη!
-
M' άρεσε το χθεσινοβραδινό χαλαρό cruising στην πόλη, σε δρόμους με μηδενική κίνηση και με ωραία παρέα. Γύρισα σχεδόν την μισή Αθήνα.
Μ' άρεσε που είδα αρκετά περιπολικά να τριγυρνούν στους δρόμους περιπολία σε πολλές περιοχές καθώς και πεζούς αστυνομικούς μεταμεσονύκτιες ώρες στο κέντρο.
Δεν μ' αρέσει που η δικιά μου ξεκίνησε κουβέντα περί γάμου και να κάνουμε παιδάκι.
Δεν μ' αρέσει που 2 ακόμα φίλες μου ( ) τις τελευταίες μέρες με στρίμωξαν να τους απαντήσω πως τις βλέπω και τι νιώθω για εκείνες και πως βλέπω το ενδεχόμενο να γίνουμε ζευγάρι.
Μ' αρέσει που με κατάλληλους χειρισμούς και διπλωματικές απαντήσεις, κατάφερα πάλι να βγω ατσαλάκωτος.
Τι διάολο έχουν πάθει όλες αυτήν την περίοδο με τις δεσμεύσεις;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Έρχεται το καλοκαίρι και πρέπει να αρχίσουν να κάνουν το πρόγραμμά τους
-
Καλοκαίρι χωρίς γκόμενο=no go, ειδικά αν μερικές φίλες έχουν...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν μ' αρέσει που η δικιά μου ξεκίνησε κουβέντα περί γάμου και να κάνουμε παιδάκι.
Άντε βρε θα κάνεις παρέα με τον ρατανπλάν τώρα
Δεν μ' αρέσει που 2 ακόμα φίλες μου ( ) τις τελευταίες μέρες με στρίμωξαν να τους απαντήσω πως τις βλέπω και τι νιώθω για εκείνες και πως βλέπω το ενδεχόμενο να γίνουμε ζευγάρι.
Είναι απλό τις δίνεις το τηλέφωνό μου και θα σου λύσω εγώ το πρόβλημα
Τί διάολο έχουν πάθει οι καλοστεκούμενες αυτήν την περίοδο και είναι δεσμευμένες
-
Τα 'χουν με μας...
-
Τρέμε κύριε drdine
-
Βασικά αυτές πρέπει να τρέμουν.
Όταν έχεις το πάνω χέρι, δεν φοβάσαι τίποτα (μέχρι να τα κάνεις σκατά, that is )
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]