Χθες, γυρνώντας από βόλτα στο Λαύριο, είδα στο ύψος των Λεγρενών κάτι ωραία δρομάκια με λάσπη και άμμο, και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία! Έτσι, είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω το grip control και στην άμμο, και μπορώ να πω δουλεύει θαυμάσια
Μια που είχα τη φωτογραφική μαζί μου, ορίστε πού το έβαλα (οι ροδιές δικές μου!) :

Στην 1η, στο σημείο που φαίνεται σαν λίγο σκαμμένο, φρέναρα με τέρμα στριμμένο τιμόνι. Για να ξαναφύγω γκάζωσα, το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται σιγά-σιγά προς εμπρός, μέχρι που βγήκε από το σκαμμένο, και μετά επιτάχυνε σαν τρελό πάνω στην άμμο. Χωρίς το sand mode υποθέτω θα είχα κολλήσει σίγουρα εκεί.
Όσο για το mud mode δεν είμαι και σίγουρος ότι προσφέρει κάτι έξτρα σε σχέση με τα απλό ESP, και όλη τη δουλειά την κάνουν τα λάστιχα. Παραδίπλα είχε ένα λασπωμένο δρομάκι. Άφησα το απλό ESP, και δεν χαμπάριασε τίποτα. Εδώ ένα σημείο του:

Και εδώ η ροδιά που άφησα σε ένα άλλο σημείο:

Τώρα βέβαια το αυτοκινητάκι μου βρωμάει και ζέχνει από τη λασπουριά και δεν έχω προλάβει να το πάω για πλύσιμο (αν δείτε ένα βρωμιάρικο κόκκινο 3008 το δικό μου είναι!)
Γιώργος
ΥΓ. Ευχαριστώ όλους σας για τις πληροφορίες για τη βενζίνη, αν και μπερδεύτηκα κάπως!