-
Και εγώ για μετά το καλοκαίρι το προγραμμάτιζα, αλλά δεν πήγαινε άλλο.
-
Η αλλαγή ήταν επιβεβλημένη γιατί:
α)Το είχα καθυστερήσει πολύ (4 1/2 χρόνια σχεδόν χρήσης)
β) βρέθηκαν τα χρήματα.Προσφορές; Πόσο πιο κάτω να τα πουλήσουν; Από 700 αρχική...Δεν ξέρω.
-
Ρε σεις, γιατί απολογείστε; Πολύ καλά κάνατε.
Και τα δικά μου αν ήταν φαγωμένα και επικίνδυνα, δεν θα τα άλλαζα αμέσως;Το φθινόπωρο (αν είμαστε καλά) έχω σκοπό να αλλάξω προληπτικά εκτός από τα λάστιχα και την μπαταρία καθώς θα συμπληρώνει 5 χρόνια λειτουργίας.
BTW, έμαθε κανείς τι γίνεται με την αντιπροσωπεία της Peugeot στην Θεσσαλονίκη;
Στο επίσημο site της Peugeot για την Ελλάδα (Συγγελίδης) γράφει ότι ακριβώς έγραφε από τον Ιανουάριο: 'Προσεχώς θα ανακοινωθεί το επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών Peugeot'.Αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας της Peugeot, χωρίς παρουσία στο Internet...
-
Και μένα δυστυχώς έχουν φτάσει σχεδόν στο δείκτη φθοράς. Τα Matador φάνηκαν μη ανθεκτικά. Έκανα 34000 με αυτά σε αντίθεση με τα 50000 των PRIMACY XP, και παρά το μεγαλύτερο tread wear των πρώτων. Τελικά ανταποκρίνεται στην αλήθεια αυτός ο δείκτης;
Απ'ότι βλέπω ούτε φέτος θα συναντηθούμε έστω και μία μέρα...;
-
Pitt και εγώ είμαι για μπαταρία. Προληπτικά, αν και το χειμώνα κάτι στιγμιαία βρογχικα στην ανάφλεξη τα είχε. Εγώ σκέφτομαι πριν το χειμώνα πριν πλακώσει το ανύπαρκτο κρύο
Στάλθηκε από το Star N920e μου
-
Δεν μπορώ να φανταστώ την έννοια ότι τα λάστιχα 'φαγωνονται' στους ελληνικούς δρόμους που είναι γυαλί. Προσωπικά δε περιμένω να γίνει αυτό, γιατί απλά δεν γίνεται. Σκληραίνουν (σαπουνιαζουν νομίζω είναι ο ορος) και απλά δεν έχουν κρατημα
-
Ξέχασα να πω ότι απέναντι από την Lion άνοιξε μη αντιπροσωπεία Peugeot . Δεν ξέρω ποιος ειναι. Ακριβώς δίπλα στο Carrefour Μακεδονία
-
Ο χρήστης JohnnyX έγραψε:
Pitt και εγώ είμαι για μπαταρία. Προληπτικά, αν και το χειμώνα κάτι στιγμιαία βρογχικα στην ανάφλεξη τα είχε. Εγώ σκέφτομαι πριν το χειμώνα πριν πλακώσει το ανύπαρκτο κρύοΑκριβώς! Συνεπώς πάμε και για μπαταρία μαζί. Αν θέλει και κάποιος άλλος, ευπρόσδεκτος...
Όσον αφορά τα ελαστικά, θυμάμαι ότι έψαχνα να βρώ την επίσημη θέση της Michelin σχετικά με τον χρόνο ζωής τους και με έκπληξη διαπίστωσα ότι δεν υπάρχει καμιά αναφορά τους στον χρόνο (ούτε στα χιλιόμετρα) αλλά μόνο στις φθορές. Συνεπώς, σύμφωνα με την Michelin, δεν είναι αναγκαία η αντικατάσταση ενός σετ ελαστικών 5 ετών που έχει διανύσει 50.000χλμ εφόσον αυτά δεν παρουσιάζουν φθορές. Αντιθέτως, συνιστά άμεση αντικατάσταση ελαστικών που παρουσιάζουν φθορές, άσχετα με την ηλικία τους ή τα χιλιόμετρα που διάνυσαν, ακόμη και αν αυτά είναι σχετικά καινούρια ή με λίγα χιλιόμετρα. (:Φθορές = ομοιόμορφη ή ανομοιόμορφη φθορά πέλματος, εξογκώματα, αποκολλήσεις κομματιών από το πέλμα ή τα πλαϊνά, κλπ)
Ξέχασα να πω ότι απέναντι από την Lion άνοιξε μη αντιπροσωπεία Peugeot . Δεν ξέρω ποιος ειναι. Ακριβώς δίπλα στο Carrefour Μακεδονία
Δεν το πρόσεξα, αλλά δεν θα έπρεπε με κάποιο τρόπο ο Συγκελίδης να ανακοινώσει αν αυτός που λές είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος ή τι άλλο; Τσαπατσουλιές...
@Zonas εκτός από 13-15/6 είμαι στην διάθεσή σας όποτε θέλετε για μια διανυκτέρευση.
-
Και εγώ θέλω μπαταρία να αλλάξω προληπτικά.
Να βγάλετε καμιά ανακοίνωση να πάμε πολλοί μαζί;
Αλλά να πάρουμε την ίδια ή μια εξίσου καλή που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους;Όχι σαν μερικους που παίρνουν φτηνές και τις αλλάζουν στην διετία.
-
Ο χρήστης silversurferGR έγραψε:
Και εγώ θέλω μπαταρία να αλλάξω προληπτικά.Να βγάλετε καμιά ανακοίνωση να πάμε πολλοί μαζί;
Αλλά να πάρουμε την ίδια ή μια εξίσου καλή που μας έβγαλε ασπροπρόσωπους;Όχι σαν μερικους που παίρνουν φτηνές και τις αλλάζουν στην διετία.
Κάποιοι είχαν πρόβλημα και με την μανίσια. Ο Τηνιακός θυμάμαι ότι την άλλαξε πριν κλείσει χρόνο.
Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την ζωή της μπαταρίας, ο κυριότερος ίσως είναι ο οδηγός...Θα τα δούμε από το φθινόπωρο αυτά, γιατί η αλλαγή της μπαταρίας μας δεν νομίζω ότι είναι δουλειά ενός λεπτού όπως στα περισσότερα αυτοκίνητα. Πρέπει να ξηλωθούν αρκετά εξαρτήματα για να βγεί η μπαταρία. Επίσης έχω την εντύπωση ότι η αλλαγή της μπαταρίας πρέπει να δηλωθεί και στον εγκέφαλο.
-
-
Δεν χρειάζεται να δηλωθεί στον εγκέφαλο, απλά ιδανικά πρέπει να ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία για την απενεργοποιήση και ενεργοποίηση αντίστοιχα του BSI.
-
Καλησπέρα σε όλους.
Μετά το καλοκαίρι και εγώ θέλω να αλλάξω λάστιχα (225/50/R17) στη Θεσσαλονίκη οπότε θα ήταν καλό να τα περάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μέχρι τότε μια έρευνα αγοράς με τα δεδομένα της μαζικής αγοράς -
Το κατάστημα της Peugeot δίπλα στο Carrefour και απέναντι από την Lion είναι της Grand Avenue!
-
driving instructor, φυσικά θα μαζευτούμε όσοι μπορούμε, αλλά για έρευνα αγοράς από Σεπτέμβριο και μετά.
Έχουμε πολύ καιρό ακόμη.JohnnyX, ευχαριστώ για την πληροφορία. Πρόκειται για τον Γιαννίρη που έχει και την Citroen.
-
Εμ αφου μπηκε στο παιχνιδι ο Συγγελιδης...
-
Καλημέρα σε ολους.
Ο αρχιγκαντέμης ξαναχτύπησε!Το αμάξι ξαφνικά έσβησε (στις 3 το μεσημέρι Παρασκευή στη μέση της Λαμπράκη).Ο τεχνικός της οδικής βοήθειας αποφάνθηκε αντλία καυσίμου (η πίσω αυτή τη φορά) και το φόρτωσε για το συνεργείο.Ο δείκτης της βενζίνης ήτανε στην άσπρη γραμμή πριν τις κόκκινες.Στο συνεργείο μετα το κατέβασμα από το γερανό ο δείκτης έδειχνε το απόλυτο μηδέν!Αποτέλεσμα:Κυκλοφορούσα χωρίς βενζίνη πράγμα που κατέστρεψε την αντλία (κατά το μάστορα πάντα). Κόστος 285 ευρά! Προσοχή λοιπόν στά φλοτέρ!
Στίς 65000 χλμ αλλαγή τακάκια μπροστα.Κόστος σετ μπρος πίσω 70 ευρά.
Λάστιχα MISCHELIN LATITUDE απο το Φραγκούλη 520 ευρά. -
Ο χρήστης iomy έγραψε:
Καλημέρα σε ολους.
Ο αρχιγκαντέμης ξαναχτύπησε!Το αμάξι ξαφνικά έσβησε (στις 3 το μεσημέρι Παρασκευή στη μέση της Λαμπράκη).Ο τεχνικός της οδικής βοήθειας αποφάνθηκε αντλία καυσίμου (η πίσω αυτή τη φορά) και το φόρτωσε για το συνεργείο.Ο δείκτης της βενζίνης ήτανε στην άσπρη γραμμή πριν τις κόκκινες.Στο συνεργείο μετα το κατέβασμα από το γερανό ο δείκτης έδειχνε το απόλυτο μηδέν!Αποτέλεσμα:Κυκλοφορούσα χωρίς βενζίνη πράγμα που κατέστρεψε την αντλία (κατά το μάστορα πάντα). Κόστος 285 ευρά! Προσοχή λοιπόν στά φλοτέρ!
Στίς 65000 χλμ αλλαγή τακάκια μπροστα.Κόστος σετ μπρος πίσω 70 ευρά.
Λάστιχα MISCHELIN LATITUDE απο το Φραγκούλη 520 ευρά.Πως κυκλοφορούσες χωρίς βενζίνη να το κάνω και εγώ;
Εχεις βάλει υγραέριο; -
Απλως κυκλοφορουσα με τις αναθυμιασεις εως που πηρε και οποιο σκουπιδι υπηρχε στο τεποζιτο και μετα εμεινε.Δεν ξερω φυσικα αν αυτο μπορει να καταστρεψει την αντλια.
Sorry για τους τονους αλλα δεν εχω καταφερει να τους βρω στο android!
-
Τα σχόλιά σας γι΄ αυτό http://3008club.ru/index.php?showtopic=4059&st=160
http://www.aliexpress.com/item/Peugeot- ... 10503.html
Peugeot 3008 '08