-
ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.
Απορώ πως οι οργανώσεις για την προστασία των ζώων δεν έχουν κάνει τίποτε για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας κυρίες και κύριοι.
Προσωπικά απλώς το βάζω σε αρκετά Φόρα και το στέλνω με μάιλ μήπως κινητοποιηθούμε.http://www.peta.org/swf/fur_farm.swf
Μετά από αυτό... λυπάμαι που συγκαταλέγομαι στους ανθρώπους...
-
Απορώ πως οι οργανώσεις για την προστασία των ζώων δεν έχουν κάνει τίποτε για αυτό το ΑΙΣΧΟΣ. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας κυρίες και κύριοι.
Προσωπικά απλώς το βάζω σε αρκετά Φόρα και το στέλνω με μάιλ μήπως κινητοποιηθούμε.http://www.peta.org/swf/fur_farm.swf
-
-
Καλά να τα χτυπάνε τα κακόμοιρα τα ζώα (δεν ξέρεις τι ιστορία κρύβεται από πίσω) αλλά να τα γδέρνουν ζωντανά ρε συ...?
Δεν υπάρχουν λόγια να χαρακτηρίσει κανείς το βίντεο και τις πράξεις που καταγράφει...ΥΓ:Δεν άντεξα να το δω όλο...
-
Μου είχαν στείλει το ίδιο ακριβώς βίντεο με mail πριν από 6-7 μήνες. Τότε το είδα όλο, τώρα δεν αντέχω να το ξαναδώ.
Ντροπή μας και πάλυ ντροπή μας. Μεγαλύτερο κτήνος από τον άνθρωπο δεν υπάρχει άλλο! -
Αυτουνού ξέρετε τί τιμωρία του άξιζε?
Να τον βάλουν σε ένα κλουβί μαζί με ένα πεινασμένο λιοντάρι. -
Εκει κατω στην Ασια,η λέξη 'ηλιθιότητα' εχει αποκτησει νεο νόημα.Ειλικρινα,δεν μπορω να βρω αλλον χαρακτηρισμο για αυτον τον άνθρωπο που δεν σκοτωνει το ζωο το οποίο γδερνει.Ειναι αληθινός και γνησιος ηλίθιος με εγκεφαλική δυσλειτουργεία.
Το γιατι αυτος ο άνθρωπος εχει αναλάβει σε αυτη την επιχείρηση αυτην εδω την εργασια ειναι αυτο που με προβληματίζει περισσότερο.Ειναι μια πραξη που γινεται υπο την ανοχη (ισως και παρότρυνση) των αφεντικών και ίσως και της τοπικης κοινωνίας. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εκει κατω στην Ασια,η λέξη 'ηλιθιότητα' εχει αποκτησει νεο νόημα.Ειλικρινα,δεν μπορω να βρω αλλον χαρακτηρισμο για αυτον τον άνθρωπο που δεν σκοτωνει το ζωο το οποίο γδερνει.Ειναι αληθινός και γνησιος ηλίθιος με εγκεφαλική δυσλειτουργεία.
Το γιατι αυτος ο άνθρωπος εχει αναλάβει σε αυτη την επιχείρηση αυτην εδω την εργασια ειναι αυτο που με προβληματίζει περισσότερο.Ειναι μια πραξη που γινεται υπο την ανοχη (ισως και παρότρυνση) των αφεντικών και ίσως και της τοπικης κοινωνίας.Αυτό που λέει ο κυνηγός.
Θα ήθελα πολύ σε αυτούς που κάνουν αυτά τα πράγματα να τους κάνουν ακριβώς τα ίδια και οι φίλοι τους να κοιτάνε μέσα από κλουβιά.
Αίσχος. το έχω ξαναδεί το βίντεο και είναι από αυτά που σε κάνουν να μην θες να πατήσεις το πόδι σου σε χώρες που οι κάτοικοι έχουν σχιστά μάτια ( εκτός Ιαπωνίας ίσως ).
-
Το έχω ξαναδεί το βίντεο(βάρβαρο όσο και εκείνο με τα δελφίνια, που νομίζω ότι έγινε στην Ιαπωνία; ).
Απαράδεκτο, τι να πει κανείς. Αυτό το άτομο λέγεται άνθρωπος. Μάλλον πρέπει να τον γδάρουν και αυτόν ζωντανό, καθώς και όσους είναι γύρω και παρακολουθούν.
Τόσο μαλάκες είναι εκεί κάτω; Υπάρχουν πολύ απλοί και αποτελεσματικοί μέθοδοι νάρκωσης, ηλεκτροσόκ και θανάτωσης, πρέπει να τα κοπανάει στη γη και να τα γδέρνει ζωντανά;
Βέβαια, αν σκεφθείς ότι όλη η Ασία έχει καθεστώτα που φέρονται βάρβαρα και κτηνώδη στους πολίτες της, τι να πω, κάνουν και αυτοί ότι τους κάνουν; Αυτοί οι ίδιοι δεν δίνουν σημασία στις δικές τους αξίες - ζωές, μάλλον για αυτό δεν αντιμετωπίζεται το ίδιο 1000 θάνατοι εκεί με 1000 θανάτους στη (μεσανατολή - )Δύση.
-
Nα ειστε σιγουροι οτι η κακομεταχειρηση των ζωων ειναι συνηθες φαινομενο κ στην Ελλαδα κ λογω της εκτασης του η χωρα μας δεν υπολειπεται σε τιποτα απο τις Ασιατικες .
-
Αν ειναι ποτε δυνατον!
ΚΡΕΜΑΣΜΑ!
-
Πω πω, τι αίσχος είναι αυτό... Δεν ντρέπονται καθόλου??? Το ίδιο τους αξίζει κι αυτούς..
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Αυτουνού ξέρετε τί τιμωρία του άξιζε?
Να τον βάλουν σε ένα κλουβί μαζί με ένα πεινασμένο λιοντάρι.Όχι με πεινασμένο γιατί θα είναι γρήγορο το τέλος. Με χορτασμένο που μαθαίνει στα μικρά του να κυνηγά πρέπει.
-
Προσωπικά το ανεβάζω σε διάφορα Φόρουμ ώστε να το λαμβάνει υπ' όψιν η κοινή γνώμη. Κάποιος εάν θέλει -επείδη δεν ξέρω πως να το ανεβάσω- ας το βάλει και στο Facebook ρε παιδιά. Ίσως η διαμαρτυρία του κόσμου κάτι να κάνει....ελπίζω δηλαδη.
-
δυστυχώς τα ποιο άγρια ένστικτα τα έχουν οι άνθρωποι.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
δυστυχώς τα πιο άγρια ένστικτα τα έχουν οι άνθρωποι.......Συγνώμη φίλε μου, αλλά αυτό δεν είναι ένστικτο.
Καθαρή μαλάκινση είναι...Ούτε τα ζώα δεν το κάνουν αυτό!!!
Ακόμα και τα ζώα, πρώτα σκοτώνουν το θύμα τους και μετά το τρώνε (ή του κάνουν ό,τι άλλο θέλουν).Με το παραπάνω video, ειλικρινά ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο είδος με αυτούς...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
δυστυχώς τα πιο άγρια ένστικτα τα έχουν οι άνθρωποι.......
Συγνώμη φίλε μου, αλλά αυτό δεν είναι ένστικτο.
Καθαρή μαλάκινση είναι...Ούτε τα ζώα δεν το κάνουν αυτό!!!
Ακόμα και τα ζώα, πρώτα σκοτώνουν το θύμα τους και μετά το τρώνε (ή του κάνουν ό,τι άλλο θέλουν).Με το παραπάνω video, ειλικρινά ντρέπομαι που ανήκω στο ίδιο είδος με αυτούς...
το ξέρω.....
αλλά τι να πώ....
ΝΤΡΟΠΗ......ΑΙΣΧΟΣ......
θέλουν κρέμασμα...... -
Ξέρω γι ανθρώπους που έχουν κάνει το ίδιο σε άλλους ανθρώπους, οπότε τι να πει κανείς...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ξέρω γι ανθρώπους που έχουν κάνει το ίδιο σε άλλους ανθρώπους, οπότε τι να πει κανείς...Αυτό δεν με πειράζει...
- Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.
- Είναι παράνομο, άρα αν τους πιάσουν θα τους δικάσουν. Ενώ τα ζώα οι Κινέζοι τα γδέρνουν ζωντανά μπροστά στα εστιατόριά τους χωρίς να κρύβονται.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όχι με πεινασμένο γιατί θα είναι γρήγορο το τέλος. Με χορτασμένο που μαθαίνει στα μικρά του να κυνηγά πρέπει.Δέν χρειάζεται να το ψάχνουμε τόσο πολύ το πράγμα κανένα χεράκι, κανένα ποδαράκι να του κόβανε να έμενε ανάπηρος θα ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα να τον βλέπουν όλοι όσοι έχουν τα δικά του αιμοβόρα ένστικτα.
ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ....