-
Βέβαια, ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει APIs για μερικά ζώα αφού τα εξημέρωσε.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
@mjacob
Οταν boot-άρισε το σύμπαν, φόρτωσε drivers μόνο για τον άνθρωπο.
Γι αυτό δεν υπάρχουν και σχετικά api-calls για ζώα.όχι ρε γμτ... καλά ποιός μλκς έχει root εκεί πανω;
Βρε λες οι μλκς οι ινδουιστές που επικαλούνται κατα εκατομμύρια μετενσαρκώσεις προς και από ζώα, να κάνουν το Σύστημα να πετάει core dumps διαρκώς; Γι' αυτό έχουμε γεμίσει dumps all over και πάμε κατά διαόλου;
Άραγε τι ποσότητα κουράδας [dump] αντιστοιχεί σε μια αποτυχημένη εκτέλεση του ΑΡΙ προς κάποιο ζώο; Η έννοια του 'σκατόψυχος' πάντως σίγουρα ηχεί διαφορετικά τώρα πια....
Για ρίξε κανά σύρμα στον Ζαχαρία να αρχίσει φτιάχνει τπτ...
-
Επαναφερω το θεμα για να εκφρασω τον απεντροπιασμο μου σε αυτους που ασυνειδητα γκαζωνουν και χτυπουν στο διαβα τους καθε λογης εμψυχο ον.
Αφορμη το γεγονος οτι σημερα στις 12 μμ και μετα απο εναν γκαζοφονια που ακουσα βρηκα ενα μικρο γατακι εξω απο την εισοδο του σπιτιου μου πραγματικα να σπαρταραει απο τους πονους αφου ο ασυνειδητος περασε απο πανω του.
Αμεσως προσπαθησα να δω τι εχει ,,ενω προσπαθουσε να σταθει ορθιο στα πισω ποδια του με κραυγες απελπισιας.Πρωτη φορα στην ζωη μου ενιωσα τοσο ανυμπορος για ενα μικρο ζωακι σαν αυτο ,,πραγματικα ραγισε η καρδια μου.
Γιατρος δεν ειμαι οποτε απο εκεινη την ωρα προσπαθω να βρω εναν κτηνιατρο να κανει κατι,,,αλλα σε αυτη την χωρα τελικα ας κανουμε το σταυρο μας που ειμαστε εμεις οι ανθρωποι ζωντανοι ,,,ποσο μαλλον τα ζωα.!!!
Οι του δημοσιου κτηνιατροι ,,,,---εναν βρηκα---ειναι λεει μπαχαλο απο τοτε που τους μετακομισε το κρατος σε αλλα γραφεια και δεν εχουν ιατρεια παρα καποιον ιδιωτη.Απαντηση αρνητικη για βοηθεια .Ακομα ψαχνω για καποιον ιδιωτη αλλα δυστιχος εναν βρηκα και δεν απαντα εως τωρα.Φιλοζωηκη εδω στο Αγρινιο δεν υπαρχει και εχω παρατηρησει και αλλα περιστατικα .
Ειναι λυπηρο πραγματικα να ειμαστε τοσο χαλια χωρα .Και τα ζωα εχουν ψυχη .Θα παρακαλουσα αν καποιος απο εδω γνωριζει που μπορω να απευθυνθω για να βοηθησω αυτο το ατυχο ζωο ας γραψει ,,,,,πμ!!,,,,,,Ευχαριστω!!!
-
Πήγαινέ το αύριο σε έναν κτηνίατρο,αν δεν είναι πολύ σοβαρά δηλ κι επιζήσει.
Εχω τρομερή ευαισθησία με τα ζώα,με όλα τα ζώα.
Το παραπάνω γεγονός δε με εκπλήσει,έχω δει προπορευόμενο να αποκλίνει επίτηδες της πορείας του με 80km/h για να πατήσει περιστέρι!!!
Τα ζώα αντιλαμβάνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό την ψυχολογική κτηνωδία του ανθρώπου εν αντιθέση με μας που ο ένας γ@μάει τον άλλο.
Ας αναρωτηθούμε ποιοί είναι τελικά 'ζώα' (με την κακή έννοια της λέξης). -
αν κ το θεμα ξεφυγε...
Χιλιάδες σκυλιά πέθαναν στην Κίνα, λόγω μελαμίνης στην τροφή τους
Περισσότερα από 1.500 σκυλιά που εκτρέφονταν για τη γούνα τους στην Κίνα πέθαναν από νεφρική ανεπάρκεια, λόγω της ύπαρξης μελαμίνης στη ζωοτροφή τους. Το γεγονός ανακοίνωσαν κτηνίατροι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ωστόσο οι κινεζικές αρχές φαίνεται πως επιχείρησαν να το αποσιωπήσουν.
Το περιστατικό έρχεται να προστεθεί στο διατροφικό σκάνδαλο με τη μελαμίνη στο βρεφικό γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το περσινό σκάνδαλο με το θάνατο χιλιάδων κατοικίδιων στις ΗΠΑ από επιμολυσμένες με μελαμίνη ζωοτροφές.Όπως αναφέρει η εφημερίδα Southern Metropolis Daily, οι εκτροφείς σκύλων στο Ζισάν της επαρχίας Λιαονίνγκ τους έδιναν ζωοτροφές που περιείχαν μελαμίνη σε εξαιρετικά υψηλές συγκεντρώσεις. Καθηγητής Κτηνιατρικής στο Γεωργικό Πανεπιστήμιο Σενιάνγκ επιβεβαίωσε στο AP τους θανάτους: «Πρώτον βρήκαμε μελαμίνη στην τροφή των σκύλων και δεύτερον διαπιστώσαμε ότι οι πέτρες στα νεφρά τους στο 25% των περιπτώσεων προέρχονταν από μελαμίνη» δήλωσε ο Δρ Ζανγκ Γουενκούι.
Ο καθηγητής αρνήθηκε να αποκαλύψει τον παραγωγό της ζωοτροφής, σύμφωνα όμως με την εφημερίδα πρόκειται για την Harbin Hualong Feed Co. στο Χαρμπίν. Ούτε η εταιρεία ούτε και το κινεζικό υπουργείο Γεωργίας προέβησαν σε κάποια ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός.
Η μελαμίνη, ένα βιομηχανικό χημικό που χρησιμοποιείται σε πλαστικά και λιπάσματα, προφανώς προστέθηκε επίτηδες στη ζωοτροφή, καθώς περιέχει άζωτο και κάνει το προϊόν να φαίνεται πλουσιότερο σε πρωτεΐνες στους ελέγχους. Τα σκυλιά που πέθαναν στο Λιαονίνγκ ανήκαν σε μια ασιατική ράτσα με τρίχωμα που θυμίζει ρακούν. Στην Κίνα η γούνα τους χρησιμοποιείται κυρίως σε γιακάδες για παλτά.http://www.tanea.gr' target='_blank' target='_blank' target='_blank
σημειωση: εχουν περασει περιπου 3 εβδομαδες απο τοτε, αλλα μιας κ τωρα ξεθαψαμε το θεμα....
και μιας και περι γουνας ο λογος, απο το σαιτ της PETA
Would You Wear Your Dog?
When PETA conducted an undercover investigation into the dog and cat fur trade in 2005, investigators went to an animal market in Southern China and found that dogs and cats were languishing in tiny cages, visibly exhausted. Some had been on the road for days, transported in flimsy wire-mesh cages with no food or water. Animals were packed so tightly into cages that they could not move. Because of the cross-country transport in such deplorable conditions, our investigators saw dead cats on top of the cages, dying cats and dogs inside the cages, and cats and dogs with open wounds. Some animals were lethargic, and others were fighting with each other, driven insane from confinement and exposure.και τελος:
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(8.11.200
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ!
Η γουνοποιία και γουνεμπορία είναι αποτέλεσμα μαζικής θανάτωσης και φρικτής κακοποίησης ζώων. Κάθε χρόνο, 40.000.000 περίπου γουνοφόρα ζώα θανατώνονται για τη γούνα τους με τους πιο άθλιους και ανατριχιαστικούς τρόπους που έχουν επινοηθεί, προκειμένου να διατηρηθεί το κόστος χαμηλό και να παραμείνει η γούνα τους ανέπαφη.Τη σημερινή εποχή, που μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε παντός είδους όμορφα σχέδια, χρώματα και υφάσματα, πώς μπορούμε ακόμα να γδέρνουμε ζώα για να τα φοράμε; Ποιος ηθικός κώδικας μας δίνει το δικαίωμα να προβαίνουμε σε τέτοιου είδους φρικαλεότητες και να φτιάχνουμε ρουχισμό μοδάτο από ζωντανά πλάσματα; Σήμερα που μιλάμε για απειλούμενα είδη και συρρίκνωση βιοτόπων, πώς έχουμε την πολυτέλεια να σπαταλάμε έτσι πολύτιμες ζωές για να τις μετατρέπουμε σε πανωφόρια και αξεσουάρ;
Ο Σύλλογος «Πολίτες για τα Δικαιώματα της Φύσης και της Ζωής», σε συνεργασία με τη Φιλοζωική Ομάδα του Facebook, ξεκινάει από το Σάββατο 8 Νοεμβρίου, μια σειρά διαδηλώσεων, σε εμπορικά κυρίως κέντρα της Αθήνας, με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου, προωθώντας το σύνθημα «Ας αφήσουμε τη ζωή να ζήσει». Αφετηρία θα είναι το εμπορικό κέντρο Κολωνακίου και τόπος συνάντησης η ομώνυμη πλατεία, στις 11.00 το πρωί.
Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν είναι όλα πια εξαγοράσιμα κι ότι υπάρχουν αξίες που πρέπει να διατηρηθούν και να περιφρουρηθούν. Μία από αυτές είναι το δικαίωμα στη ζωή για όλα τα πλάσματα!
Καλούμε την Ελληνική Κυβέρνηση να σταματήσει το αιματοβαμμένο αυτό εμπόριο με όλες του τις προεκτάσεις (εισαγωγές, εξαγωγές, εκτροφή, γουνοποιία κλπ), επιχορηγώντας την εγχώρια βιομηχανία γούνας να στραφεί σε άλλου είδους εμπορικές δραστηριότητες, πιο οικολογικές και ανθρώπινες, όπως είναι για παράδειγμα η κατασκευή και εμπορία της συνθετικής γούνας.
Για τον ΠΟΦΥΖΩ
Mάριζα ΧριστοδούλουΕΓΩ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ:
ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΓΟΥΝΕΣ - ΔΕΡΜΑΤΑ
ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ.ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ:
http://www.youtube.com/watch?v=O_8Ko-9uKRs' target='_blank' target='_blank
http://www.youtube.com/watch?v=EndxD_yndYk' target='_blank' target='_blank
ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ και ΚΑΡΚΙΝΟΣ στα κερδοσκοπικα κινεζικα (και μη) παρασιτα. ΑΝ ειστε λιγακι ανθρωποι, μην αγοραζετε προϊοντα με γουνες κ δερματα. τουλαχιστον οχι οσο βλεπετε τις συνθηκες αυτες. πριν ορισμενοι κερδοσκοποι που ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για οτιδηποτε αφορα τον πλανητη μας τον καταστρεψουν τελειως και μας εχει μεινει μονο τo Olympos Island (ναι, θα ναι νησι τοτε )
ο πλανητης δεν ειναι τσιφλικι κανενος και δεν εχει κανεις δικαιωμα να γαμαει το μελλον μας. αυτοι βεβαια δε νοιαζονται για το δικο τους (αφου πειραματα κανουν κ στους εαυτους τους οπως με το γαλα) σιγα μη νοιαστουν για το δικο μας ή για να δημιουργησουν αξιοπρεπεις συνθηκες στη θανατωση ζωων. γι'αυτο καρκινο στις οικογενειες τους και μποικοταζ απο εμας. -
*'Με το ποσό των 3.000 ευρώ έχει επικηρυχτεί στην Κρήτη το «ανθρωπόμορφο κτήνος» που αποφάσισε να επιβεβαιώσει τον... ανδρισμό του θανατώνοντας με φρικιαστικό τρόπο ένα ανυπεράσπιστο σκυλί.
Η πρωτοφανής αγριότητας κτηνωδία συνέβη στο χωριό Ροδωπού του δήμου Χανίων και έχει προκαλέσει την οργή των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, που δηλώνουν αποφασισμένοι να φτάσουν στα ίχνη του -χωρίς αμφιβολία- ψυχικά διαταραγμένου δράστη.
Το σκυλί βρέθηκε την Τρίτη από κάποιον περαστικό οδηγό που δεν πίστευε στα μάτια του όταν το αντίκρισε νεκρό στη μέση του δρόμου μέσα σε λίμνη αίματος. Ο δράστης είχε δέσει σφικτά με χοντρό σύρμα τα πίσω πόδια του άτυχου ζώου και το είχε σύρει με το αυτοκίνητό του αναπτύσσοντας μάλιστα μεγάλη ταχύτητα και διανύοντας πολλά χιλιόμετρα, αφού το σκυλί βρέθηκε με το κεφάλι του διαλυμένο, ενώ έφερε πολύ βαριές πληγές σε όλο το σώμα και το δέρμα του είχε... εξαφανιστεί.
Η κινητοποίηση των ευαισθητοποιημένων πολιτών των Χανίων ήταν άμεση, ενώ η εισαγγελέας υπηρεσίας που ενημερώθηκε σχετικά από την κ. Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων «Η προστασία των ζώων», ζήτησε τη συλλογή στοιχείων που θα οδηγήσουν στα ίχνη του δράστη. Μάλιστα, με τη βοήθεια χορηγών συγκεντρώθηκε το ποσό των 3.000 ευρώ που θα δοθεί σε όποιον προσφέρει πληροφορίες και στοιχεία σχετικά με την άγρια δολοφονία.
Μιλώντας στην «Espresso» η κ. Μπομπολάκη τόνισε πως είναι αποφασισμένη να δώσει έκταση στο θέμα και να φτάσει στην Ευρωπαϊκή Ενωση. «Αγριότητα τέτοιας έκτασης δεν μπορεί να εξηγηθεί με λογικό τρόπο. Ο δράστης είναι άκρως επικίνδυνος, αφού μπορεί να επαναλάβει την πράξη του στον γείτονά του, στη γυναίκα του ή στο παιδί του. Ειλικρινά, όταν είδαμε το ζώο σε αυτή την κατάσταση κοντέψαμε να λιποθυμήσουμε. Τα Χανιά έχουν ξεσηκωθεί και θα οργανώσουμε φιλοζωικές συγκεντρώσεις γιατί το κακό έχει παραγίνει».
Πηγή http://www.espressonews.gr'*
Αυτή και αν είναι ντροπή κ αισχος... Χωριάτες-'τζούγκροι'-χυδαιοι χωριατες ενος νησιου που μονο περιφάνεια πρεπει να μας γεμιζει, που απλά παρακαλαω να μην δω μπροστά μου γιατι δεν ξερω και εγω ...πώς θα μπορούσα να τον δεσω κ να τον σερνω,όχι με συρμα αλλα απο τα... μην πω!!!
Το ποσο των 3.000 ευρω σαν αμοιβη εχει μεγαλώσει απο οσο γνωρίζω, αλλα δυστυχώς δεν εχει βρεθεί ακομα αυτο το αποβρασμα του ανθρωπινου ειδους!
-
Σκότωσα γάτα γμτ μου!!!
Στην παλιά εθνική οδό προς Ηράκλειο λίγο πριν τη διασταύρωση για το Ξεν. Αφροδίτη πήγαινα με 70 και πετάχτηκε η γάτα με φόρα και έπεσε πάνω στον δεξιό τροχό. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα είχε χόρτα στην άκρη του δρόμου και δεν φαινόταν. -
Καλα τι να λεμε..
Εδω αλλοι πληρωνουν για να δουν ταινιες με βασανισμο ανθρωπων οπως τα χοστελ κλπ, εδω θα κολλησουμε ?
Απορω πως ακομα δεν υπαρχει κανενα site με βασανισμους ζωων,ανθρωπων κλπ. . Αλλα τι λεω, ολο και κατι θα υπαρχει!
Με τετοια ανωμαλια που επικρατει θα ειχαν γινει παμπλουτοι..Ο νομος της ζουγκλας δεν πεθαινει...
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σκότωσα γάτα γμτ μου!!!
Στην παλιά εθνική οδό προς Ηράκλειο λίγο πριν τη διασταύρωση για το Ξεν. Αφροδίτη πήγαινα με 70 και πετάχτηκε η γάτα με φόρα και έπεσε πάνω στον δεξιό τροχό. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα είχε χόρτα στην άκρη του δρόμου και δεν φαινόταν.Ειναι πλημελημα φιλε μου ,,,με δυο χρονια με αναστολη εισαι ΟΚ!!!!!
-
με το γατάκι τι έκανες τελικά; τη γλίτωσε;
-
Ναι το γατακι τη γλυτωσε αφου κατφερα να το κρατησω ζωντανο τα αμοιρο ,,,και το πρωι να το δωσω σε καποιον κτηνιατρο ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΝΤΑ και απότι φαινεται θα τη γλυτωσει .Ειμαι και ολιγοψυχος τρομαρα μου !!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ναι το γατακι τη γλυτωσε αφου κατφερα να το κρατησω ζωντανο τα αμοιρο ,,,και το πρωι να το δωσω σε καποιον κτηνιατρο ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΝΤΑ και απότι φαινεται θα τη γλυτωσει .Ειμαι και ολιγοψυχος τρομαρα μου !!Mπραβο βρε φιλε!!!Μπορει να μην 'ταιριαζουν' τα χνωτα μας ποδοσφαιρικα αλλα εισαι ψυχαρα!Μπραβο!
-
coupea ψυχαρα πάντα αεκάρα!!
υγ όταν διαβάζω κάτι τέτοια μπορώ να πω και το αεκάκι, αεκάρα...
-
coupea ψυχαρα πάντα αεκάρα!!
υγ όταν διαβάζω κάτι τέτοια μπορώ να πω και το αεκάκι, αεκάρα...
-
Χαιρομαι να διαβαζω τετοια ποσταρισματα κ με κανουν να νοιωθω ομορφα που ειμαι κ εγω μελος αυτης της παρεας .
-
Ωραίος coupea! Μπράβο σου.
-
Βρε παιδια δεν θα αντεχα να πεθανει το γατακι ,,ειλικρινα και ευχαριστω για τα καλα σας λογια,,,,,
Τωρα αν ηταν Ολυμπιακος το γατι δεν ξερω αλλα ,,,,,,,,,σιγουρα παλι θα το εσωζα ,,,,,,,δεν παει στο δ@@@ο και οι ομαδες ,,,,,,,,,,παλαβωσαμε με δαυτες !!!!,,,,,,,,,Αντε υγεια !!!! ,,,,,φερε να πιουμε μικρε!!!!! -
Μη μου βάλετε τις φωνές. Δεν έχει σχέση με ζώα, το ξέρω, αλλά νιώθω ντροπή.
Μάνα διώχνει τα 5 παιδιά της από το σπίτι, 'κάτω από την πίεση του νέου της συντρόφου'. Ένα 7χρονο το μάζεψε η ασφάλεια πριν από 20 μέρες όταν το βρήκε να κοιμάται στις πλάκες πεζοδρομίου κεντρικού δρόμου, κατάκοπο. Διαβάστε, αν θέλετε:
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=21591Κατ' επανάληψη εγκυμονούν και γεννούν δυο ανήλικα κορίτσια με νοητική στέρηση...
http://www.patrisnews.gr/view.php?id=21553Ελλάς, 27 + 28.11.2008. Ντρέπομαι...
-
-
Μερικες φορες πραγματικα λυπαμαι για την καταντια μας ως κρατος αλλα πολυ περισσοτερο ως ανθρωποι.
Απαραδεκτες καταστασεις ,,,,τι φταινε τα παιδια???????,,,,,
ΝΙΩΘΩ ΝΤΡΟΠΗ ....