-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
:ysterical:
Πρέπει να είχαν τυπωθεί πολύ νωρίτερα αυτές οι πινακίδες πάντως, τις δίναν γύρω στο '75-'76. Οι αρχικές του άσπρου 4L μου (1η άδεια 1975) είχαν κορώνα φανταστείτε...και μια κοκκινη mercedes..εχει βιβλιο μεταβολων (παλια αδεια κυκλοφοριας,οπως στα επαγγελματικα..)και εχει το πουλι και κορωνα
-
Για τισ κανονικες πινακιδες που εδιναν και ειχαν το πουλι δεν ξερω να πω ποτε σταματησαν να τις δινουν αλλα για τις πινακιδες των αφορολογητων αυτοκινητων ΕΕ των εταιριων του νομου 89 νομιζω.... τοτε τις εδιναν μεχρι να τελειωσουν αυτες που ειχαν σε στοκ.... και ας ειχαν το πουλι για αρκετα χρονια μετα....
-
Θα σας ποστάρω εδώ το Corolla του πεθερού μου, που το χρησιμοποιούμε αποκλειστικώς για να πηγαίνουμε για μπάνιο το καλοκαίρι. Τα τελευταία 7 χρόνια, έχει κάνει μόλις 750 km συνολικά. Ιδιαίτερα προβλήματα μηχανικά δεν έχει παρουσιάσει, αλλά η λαμαρίνα του δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Επίσης, οδηγικά, με τις σούστες που διαθέτει, δεν είναι για πολλά... Συμφέρει να του βγάλω πινακίδες κλασσικού ή να το αφήσω έτσι, μιας που το ετήσιο κόστος του είναι περίπου στα 180 € (93 € τα τέλη και άλλα 90 η ασφάλεια ενός εξαμήνου, που το κάνω κάθε Μάϊο, μέχρι και τον Οκτώβριο). Βέβαια, ο πεθερός μου περιμένει την απόσυρση για να το ξεφορτωθεί, αλλά αντιστέκομαι σθεναρώς...
Το δικό μου είναι ένα Renault 10 του 1970, αλλά βρίσκεται κουκουλωμένο στην πυλωτή και περιμένει οικονομική ανάκαμψη για να συνέλθει. Φωτογραφίες προσεχώς...
Όταν -κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον- τελειώσει, ελπίζω να είναι κάπως έτσι:
ή έτσι:
-
lesoko ιδιο ηταν το πρωτο αυτοκινητο του πατερα μου, και σε ιδιο χρωμα.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
lesoko ιδιο ηταν το πρωτο αυτοκινητο του πατερα μου, και σε ιδιο χρωμα.Στο Renault 10 αναφέρεσαι ή στο Toyota Corolla;
Όσον αφορά το Renault 10, πέρασαν 3 από τα χέρια της οικογένειας, αλλά δυστυχώς τα δύο διαλύθηκαν σε στούκες (1 εγώ και 1 ο αδελφός μου) και το τρίτο (το μόνο στρογγυλοφάναρο, το οποίο το είχαμε για ανταλλακτικά) μας το έκλεψαν. Από τα δύο πρώτα υπάρχουν φωτογραφίες εδώ: http://www.renault10.com/Leonidas.htm
Αυτό που έχω τώρα είναι το 4ο,σε χρώμα σιέλ, το οποίο το πήρα από έναν παπού, πριν το πάρει ο ΟΔΔΥ, αλλά δυστυχώς το είχε εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια, αλλά και όσο το κυκλοφορούσε δεν το πρόσεχε, οπότε πολύ δύσκολα μπορεί να αναπαλαιωθεί. Συμφέρει καλύτερα να φέρεις ένα από τη Γαλλία (2 με 3 χιλιάρικα κοστίζουν) και να πριτσινώσεις τα ταμπελάκια με τους αριθμούς του δικού σου επάνω, παρά να δώσεις 5 χιλιάρικα σε φαναρτζήδες και ρεκτιφιατζήδες για αμφίβολα αποτελέσματα. -
lesoko ωραίες οι οικογενειακές φωτογραφίες! Τυχερός που τις έχεις!
Αν θυμάσαι την άνοιξη είχα βάλει μία φωτογραφία από ένα κυπαρισσί που είχαμε δει να πουλιέται, το οποίο ήταν σε πολύ καλή κατάσταση. Την είχες ψάξει εκείνη την περίπτωση;
-
Ο χρήστης lesoko έγραψε:
lesoko ιδιο ηταν το πρωτο αυτοκινητο του πατερα μου, και σε ιδιο χρωμα.
Στο Renault 10 αναφέρεσαι ή στο Toyota Corolla;
Όσον αφορά το Renault 10, πέρασαν 3 από τα χέρια της οικογένειας, αλλά δυστυχώς τα δύο διαλύθηκαν σε στούκες (1 εγώ και 1 ο αδελφός μου) και το τρίτο (το μόνο στρογγυλοφάναρο, το οποίο το είχαμε για ανταλλακτικά) μας το έκλεψαν. Από τα δύο πρώτα υπάρχουν φωτογραφίες εδώ: http://www.renault10.com/Leonidas.htm' target='_blank
Αυτό που έχω τώρα είναι το 4ο,σε χρώμα σιέλ, το οποίο το πήρα από έναν παπού, πριν το πάρει ο ΟΔΔΥ, αλλά δυστυχώς το είχε εγκαταλελειμμένο για πολλά χρόνια, αλλά και όσο το κυκλοφορούσε δεν το πρόσεχε, οπότε πολύ δύσκολα μπορεί να αναπαλαιωθεί. Συμφέρει καλύτερα να φέρεις ένα από τη Γαλλία (2 με 3 χιλιάρικα κοστίζουν) και να πριτσινώσεις τα ταμπελάκια με τους αριθμούς του δικού σου επάνω, παρά να δώσεις 5 χιλιάρικα σε φαναρτζήδες και ρεκτιφιατζήδες για αμφίβολα αποτελέσματα.Στην κορολα αναφερομαι.
-
Ωραίες οι φωτογραφίες!!
Και φτηνότερα απο 2 χιλιάρικα βρίσκεις στη Γαλλία γιατί δεν είναι εμπορικό, όλοι κυνηγάνε τα οχτάρια.
-
Μιας και μου το ζήτησε ο 124 abarth stradale, βάζω και εγώ μια φωτογραφία του Fiat 124 Coupe BC, που έχω απο τον πατέρα μου.
Η φωτογραφία αυτη ειναι απο άλλο πανομοιότυπο με το δικό μου (χρώμα, ζάντες, κλπ) 124, μιας και δεν βρήκα δική μου φωτογραφία σε αυτο το computer.
-
αχ αχ τι μου θυμίζετε!!!!!
-
-
Καλως ήρθες στην παρέα μας
18 Ιανουαρίου θα γίνει η συγκέντρωση
μείνε συντονισμένοςαυτο το αυτοκίνητο ήταν άσπρο παλιά?
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Καλως ήρθες στην παρέα μας
18 Ιανουαρίου θα γίνει η συγκέντρωση
μείνε συντονισμένοςαυτο το αυτοκίνητο ήταν άσπρο παλιά?
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΠΟΡΝΤΟ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙ ΕΓΩ
ΤΟ ΠΗΡΑ ΜΑΥΡΟ -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΕΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΔΥΟ FORD TAUNUS P7A, ΕΝΟΣ 17Μ 1700 4ΠΟΡΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ 20Μ TS 2300S HARDTOP, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΦΕΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΕΚΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΑΖΕΜΑΤΑ ΣΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ 1967. ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΒΑΨΩ ΣΤΟ ORIGINAL DUNKELBLAU 67 (ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΚΟΥΡΟ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΩ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΙΑ ΠΙΟ ORIGINAL ΥΛΙΚΟ. ΠΛΑΪΝΑ, ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΚΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ 17Μ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ RESTORATION, ΤΙ ΝΑ ΠΩ?
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΞΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 1968 ΕΩς ΤΟ 1985 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΜΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΕΩς ΤΟ 2004. 300.000 ΧΛΜ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ (ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΣΑΝΣΜΑΝ Κ.Λ.Π.), ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.500.000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΝΕΙ ΑΓΕΡΑΣΤΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ, ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Υ.Γ. ΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ
-
Kαλώς ήλθες! Επίτέλους μία αδελφή ψυχή εδώ μέσα!
Τις φωτογραφίες μπορείς να τις ανεβάσεις σε κάποιο site όπως το photobucket.com, to imageshack ή το xs και να βάλεις έδω το λινκ ή στο classic ford forum.
Δες εδώ: viewtopic.php?f=11&t=22303' target='_blank
Τις περιμένω οπωσδήποτε.
Υπάρχει φίλος που τελειώνει τώρα την ανακατασκευή του δίπορτου κουπέ P7B του πατέρα του. Αν χρειάζεσαι κάτι μπορώ να σε φέρω σε επαφή -
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ HARDTOP ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΑΝ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ). ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΕΤ WHITEWALLS 14'' ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ P5. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. -
Καλωσήρθες Νίκο
δυστυχώς δεν μπορούμε να την δούμε την εικόνα -
αδερφέ μπες στο
πατάς στο BROWSE για να βρεις τις φώτο σου και οταν ανεβούν κανε ενα copy-paste εδώ αυτο που θα σου λέει διπλα από το:
Μικρογραφία για forum
ΖΗΤΩ ΤΑ FORD!!!!
-
-
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?