-
απλά τέλειο.
-
Να το χαίρεσαι
-
Στο χω ξαναπεί και σε άλλο φόρουμ.
Απίστευτο και το αυτοκίνητο και η ιστορία του. -
thx guys!
-
Η φωτό από το Γαλαξείδι είναι πολύ όμορφη!
ωραίο αυτοκίνητο και ωραίο μέρος: απίθανος συνδυασμός!Μπράβο Cosmo Mike και συγχαρητήρια για το στολίδι σου
-
Μπράβο για το καμάρι σου!!!
-
θα ήθελα να σας παρουσιασω την κοπελα μου την Giulia,με περναει λιγα χρονια αλλα ο ερως χρονια δεν κοιτα!
πολλα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον φιλο scuderia monofaro που αφησε τις δουλειες του, την οικογενεια του και ασχοληθηκε με το 'προξενιο' αλλα και στο να αποφυγουμε τις κακοτοπιες, σαν να επροκειτο για δικο του αυτοκινητο.
Δεν το λεω για να τον παινεψω αλλα αν δεν ηταν αυτος, 100% δεν θα ειχα αυτο το αυτοκινητο στην κατοχη μου. -
Οι πρωτες σκεψεις μου μπηκαν στο μυαλο οταν ενας φιλος με εκανε βολτα με την Τζουλια του, το δευτερο 'καρφι' ηταν η αριστη τζουλια του scuderia monofaro, η χαριστικη βολη ηταν η βολτα με το βελοτσε του athanasios lagos που ακουσα το μοτερ μιας 'φροντισμενης' ιστορικης αλφα .
Στα 24 μου λογικα δεν θα επρεπε να ψαχνω για 4πορτο, η 'λογικη' λεει οτι θα επρεπε να ψαχνω για καποιο 'βελοτσια' οπως λεει και ο φιλος μονοφαρος, με 2λιτρο τσιγκλισμενο μοτερ.
Ομως το σουλουπι της τζουλιας μου αρεσει παρα πολυ και οπως να το κανουμε ειναι 40 χρονια γκομενα!
Ετσι λοιπον βρεθηκαμε στο γκαραζ ενος πολυ ευγενικου κυριουλη καπου στα νοτια της Αθηνας να χαζευουμε την κυρα . . .
Ηταν το τελευταιο απο την συλλογη 11 κλασσικων που ειχε και ειναι σε πραγματικα πολυ καλη κατασταση.
Δεν εχει ανακατασκευαστει ποτε, εχει βαφτει μονο, το σαλονι της ειναι πληρως εργοστασιακο με αλλαγμενους μονο τους πατους των μπροστινων καθισματων και εχει μοτερ απο αλφεττα 1.6 ειναι ομως δηλωμενο κανονικα,περασμενο ΚΤΕΟ , πραγμα που μου αρεσε γιατι δειχνει νοικοκυρη ιδιοκτητη.
Μολις το ειδαμε με σκουνταγε ο Βασιλης να δωσουμε προκαταβολη, να σας πω την αληθεια ημουν λιγο φοβισμενος γιατι ναι μεν το αυτοκινητο ηταν σε κλειστο γκαραζ αλλα ηταν εκει μεσα κλεισμενο για καιρο με αποτελεσμα να εχει ενα τονο σκονη πανω του, να βρωμαει μουχλα.
Μετα απο ατελειωτες ωρες κουβεντας με τον Βασιλη, απειρα τηλεφωνα και αλλες τρεις επισκεψεις στο γκαραζ, την Δευτερα ηρθε στα χερια μου.
Στο πλυντηριο εγιναν τα αποκαλυπτηρια αφου εφυγε η μπιχλα απο πανω του και εκει φανηκε στα ματια μου ποσο δικιο ειχε ο Βασιλης που επεμενε απο την πρωτη στιγμη.
Αυτο που θελει η κουκλα ειναι μικρογυαλισματα, ενα σετ λαστιχα, ενα τελικο καζανι εξατμισης (αλλαχτηκε) και μπουζολαδοφιλτρα.
Δεν δικαιολογω τους αλφιστι αλλα τελικα η αυρα των αλφα εκεινης της εποχης ειναι λιγο διαφορετικη . . -
Καλορίζικη!!
-
Μολις ειδα την μασκα ημουνα σιγουρος οτι εβαλε το χερακι του ο Μονοφαρος!!!
Καλοριζικη. Ειναι μια κουκλα.
Καλως ορισες και στον κοσμο της Αλφα Ρομεο. Αμα μπεις, πολυ δυσκολα βγαινεις.
-
Καλορίζικη και καλοτάξιδη.
Πολύ όμορφη είναι!
ΜΠΡΑΒΟ! -
Την πατήσαμε κύριοι......
Η επιστήμη κατάφερε να κλωνοποιήσει τον Μονοφάρο !!!Καλορίζικη !!!
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Την πατήσαμε κύριοι......
Η επιστήμη κατάφερε να κλωνοποιήσει τον Μονοφάρο !!!Καλορίζικη !!!
πες πες πες.....καθε βραδυ στις μπυρες......νατα τα αποτελεσματα......και το φοβομουνα
-
Με γειά Λευτέρη! Οι πηγές μου λένε ότι είναι πράγματι εξαιρετική!
-
Με τις υγείες σας Λευτέρη! είναι πολύ όμορφη
(αν επιβεβαιωθούν οι φόβοι για κλωνοποίηση του μονοφάρου, θα χρειαστεί άλλη μια βάρδια η αθηναϊκή ζυθοποιεία) -
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Η επιστήμη κατάφερε να κλωνοποιήσει τον Μονοφάρο !!!
Θα το ξαναγράψω κι ας επαναλαμβάνομαι:
MITICO MARINO
-
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλοκαιρινή περιποίηση.....φίλε NIGA το είδα σήμεριτς από κοντά και πρέπει να σου πω πως... ψιλοκαψουρεύτηκα!
Μπράβο ρε 'συ, φαίνεται πολύ ωραία βάση για να κάνεις μια ορίτζιναλ σεβεντίλα -
Καλοριζικη η alfa..!! Απιστευτα ομορφη..
-
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
φαίνεται πολύ ωραία βάση για να κάνεις μια ορίτζιναλ σεβεντίλαΠόσο πιό 'ορίτζιναλ' να γίνει?
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?