-
Ο χρήστης baltsiotis έγραψε:
Ελπίζω μόνο να μην καταλήξω κάπως έτσι και με μαζέψουν με τον ζουρλομανδύα.....
Αν η φώτο αυτή είναι για ζουρλομανδύα, νομίζω ότι είμαι -ακόμη;- στό επίπεδο σοβαρών ψυχικών διαταραχών.
αυτα ειναι στη βαρυμπομπη νομιζω ε?κοντα σε ενα νεκροταφειο??ο τυπος ειναι μελος τ φορουμ να μας τ δειξει ενα ενα????
-
Ο χρήστης ritmo130tc έγραψε:
η πλαινη οψη.
καταρχας προσεξε που παρκαρεις γιατι στον τοιχο της πολυκατοικιας απο πισω εχει no parking
Μπραβο σου ειναι ενα αρκετα σωστο α112 3 σειρας (το τιμονακι το abarth ειναι μια παραφωνια οπως επισης και τα καθισματα μαυρα φλας φαναρια)
αυτο το ξερεις?www.a112abarth.gr
Οι ζαντες μοιαζουν λιγο με του Mark 3 ;
-
Ο χρήστης andreas_te71 έγραψε:
αυτα ειναι στη βαρυμπομπη νομιζω ε?κοντα σε ενα νεκροταφειο??ο τυπος ειναι μελος τ φορουμ να μας τ δειξει ενα ενα????Nαι, αλλά ο τύπος είναι αλλού ...γενικώς! KEEP CLEAR!
-
τι εννοεις niga?
-
Άσε αυτά δεν λέγονται δημοσίως! Απλώς επισημαίνω ότι έχει και δίκανο!
-
Kαλά δε θα επισκεφτώ το οικόπεδο του!
-
Καλοκαιρινή περιποίηση.....
-
Oh dear God, that brown looks so much '70s!
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
Oh dear God, that brown looks so much '70s! -
επισημα πλεον...ΜΕΓΕΙΑ..!! λες να σε δουμε με αυτο στο Απολωνιο..?
-
Αν κατάλαβα καλά αυτό είναι του NIGA; Αν ναι, ένα μεγάλο μπράβο.
-
Ευχαριστώ, αλλά τo μπράβο αξίζει κυρίως στον καλό μου φίλο ΚΡ61 που το περιποιήθηκε με μεράκι.... Και βέβαια στον 7pas100 που ελυσε κάποιους γρίφους που μόνο σε Εγγλέζικο αυτοκίνητο μπορείς να συναντήσεις....
Εγώ μόνο ένα γυάλισμα εδέησα να του κάνω κι αυτό μετά από τέσσερις μήνες.... Επίσης έχω μάθει ποιά είναι η σωστή ώρα να φωτογραφίζεις ένα αυτοκίνητο.....Γιάννη ε όχι και να έρθω με αυτό στο Απολλώνιο.... για διασκέδαση πάω όχι για να μοζοχιστώ..... Άσε που θα πατώσω με το κοντέρ να δείχνει 20 χιλιόμετρα λιγότερα από το κανονικό.....
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
γρίφους που μόνο σε Εγγλέζικο αυτοκίνητο μπορείς να συναντήσεις....Όπως για παράδειγμα;
Άντε, βάλε κανένα γρίφο να γουστάρουμε... -
Μπράβο σε όλους. Προσωπικά, όταν βλέπω ένα καλό Μίνι, alfa, bmw, και άλλα τέτοια που υποφέρουν από 'πινελιές', με πιάνει μια απίστευτη χαρά.
-
Έτσι είναι baltsiotis, και τώρα που πέσανε απανωτά το πορτοκαλί Mini και το καφέ του niga, και τα δύο είναι χάρμα οφθαλμών...
-
Ε αφου συζηταμε για καφε μινι, παρτε κ μια φωτο απο το δικο μου
http://i239.photobucket.com/albums/ff13 ... ou5050.jpg
Ελπιζω συντομα να ειναι ετοιμο το επισης ΚΑΦΕ μινι του αδελφου μου.
-
Ο χρήστης P6B έγραψε:
γρίφους που μόνο σε Εγγλέζικο αυτοκίνητο μπορείς να συναντήσεις....
Όπως για παράδειγμα;
Άντε, βάλε κανένα γρίφο να γουστάρουμε...Ρώτα τον 7pas100 να σου εξηγήσει γιατί αφού έβαλα καινούρια λάστιχα φρέναρα κι άλλαζε λωρίδα και γιατί δεν συμπαθούσε καθόλου τις ανηφόρες ιδιαίτερα αυτή του Καρέα την οποία αρνίόταν να ανέβει!!! Μπορεί να ήταν αποτέλεσμα των ενεργειών κακού μηχανικού του προηγούμενου ιδιοκτήτη και να είμαι άδικος με το να το αποδίδω στην καταγωγή του αυτοκίνητου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχαν ξανατύχει τέτοια περιστατικά σε κανένα παλιό αυτοκίνητο και το Μινι είναι από τα πιο καινούρια που έχω.....
Α! .... και δεν μου έχει χαλάσει μίζα ποτέ σε αυτοκίνητο! Με το Μινι έκανα πρωτιά! -
Παντα υπαρχει μια πρωτη φορα, καλοριζικο να ναι
Εγω δεν μπορεσα να παρω το 850 του 75 που βρηκα, ατυχια μεγαλη
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Καλοκαιρινή περιποίηση.....Κουκλί NIGA, με γεια και με χαρά φίλε!
-
Τι ιστορικο αυτοκινητο εχουν τα μελη του forum..?