-
Λοιπον, σε ενα λαπτοπ με 1 gb ram , intel T5200 1.6GHz, ενσωματωμενα γραφικα (945GM)
λεω να βαλω + 1gb ram .-
Θα υπαρξει ουσιαστικη αναβαθμιση ή δεν θα ακολουθειται σωστα απο το υπολοιπο hardware ;
-
Κοστος περιπου ;
-
Πρεπει να παει το λαπτοπ σε συγκεκριμενο καταστημα ;
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενας φίλος έχει λαπτοπ με ενσωματομένη web camera. Πως την ενεργοποιεί για να τσατάρει με πιπινάκια; Φοράει σΒιστα κ από ότι είδα στον πίνακα ελέγχου είναι εγκατεστημένη.Πρεπει να εχει ηδη καποιο προγραμμα για την web cam,για ψαξτε το.Στο τοσιμπα αν πας τερμα αριστερα τον δεικτη του ποντικιου βγαζει τις επιλογες της καμερας.
-
Κι εδώ κάνει Fujitsu (Siemens) ... ...έχει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ενας φίλος έχει λαπτοπ με ενσωματομένη web camera. Πως την ενεργοποιεί για να τσατάρει με πιπινάκια; Φοράει σΒιστα κ από ότι είδα στον πίνακα ελέγχου είναι εγκατεστημένη.Επικίνδυνες αυτές οι webcams, αν δεν έχουν διακόπτη ενεργοποίησης..
Μπορεί να τραβηχτεί κανένα βίντεο κατά λάθος.. -
O κόσμος απαντάει με ντοκουμέντα φέστο
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Ενας φίλος έχει λαπτοπ με ενσωματομένη web camera. Πως την ενεργοποιεί για να τσατάρει με πιπινάκια; Φοράει σΒιστα κ από ότι είδα στον πίνακα ελέγχου είναι εγκατεστημένη.
Επικίνδυνες αυτές οι webcams, αν δεν έχουν διακόπτη ενεργοποίησης..
Μπορεί να τραβηχτεί κανένα βίντεο κατά λάθος..Πώς θα τραβηχτεί (και θα καταγραφεί;) κατά λάθος το βίντεο;
-
επειδή τη μπαταρία του λάπτοπ τη βλέπω σιγά σιγά να ψιλοπέφτει και δε θέλω να την αλλάξω από τώρα μπας και έχετε καμιά συμβούλη; Είναι στη μιάμιση ώρα τώρα (από 2 ώρες στην αρχή). Μου παν μερικοί ότι όσο είμαι στο σπίτι μπορώ να χρησιμοποιώ το ρεύμα βγάζοντας τη μπαταρία, άλλοι μου παν να βγάζω τη μπαταρία μόνο όταν παίζω παιχνίδια.
Μερικοί + Άλλοι = 3 άτομα όπου ο ένας πάει κόντρα στον άλλο. Οπότε αν έχετε καμιά συμβουλή ...
-
Στο σπίτι πάντα χρησιμοποιώ μόνο ρεύμα, την μπαταρία την βγάζω. Την αποφορτίζω και φορτίζω 2 φορές το μήνα για να μην είναι σε αχρησία.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ενας φίλος έχει λαπτοπ με ενσωματομένη web camera. Πως την ενεργοποιεί για να τσατάρει με πιπινάκια; Φοράει σΒιστα κ από ότι είδα στον πίνακα ελέγχου είναι εγκατεστημένη.
Επικίνδυνες αυτές οι webcams, αν δεν έχουν διακόπτη ενεργοποίησης..
Μπορεί να τραβηχτεί κανένα βίντεο κατά λάθος..Πώς θα τραβηχτεί (και θα καταγραφεί;) κατά λάθος το βίντεο;
Yπαρχουν προγραμματακια τα οποια ακομη κι αν εχεις διακοψει την συνομιλια μεσω messenger,skype κλπ μπορει ο αλλος να συνεχησει να ακουει απο το μικροφωνο η να βλεπε απο την καμερα χωρις εσυ να το παρεις χαμπαρι,και οπως ειναι φυσικο μπορει και να το καταγραψει.
-
Kαι γιατί δεν μου έχεις στείλει ακόμα πμ;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Στο σπίτι πάντα χρησιμοποιώ μόνο ρεύμα, την μπαταρία την βγάζω. Την αποφορτίζω και φορτίζω 2 φορές το μήνα για να μην είναι σε αχρησία.Thanx! Μάλλον και γω αυτό θα κάνω. Πάντως όταν το χεις κλειστό τη ξανατοποθετείς γαι να μη σκονίζεται, φαντάζομαι;
-
Όχι την έχω μέσα στο συρτάρι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι γιατί δεν μου έχεις στείλει ακόμα πμ;Χεχεχε!!!!!
Γιατι δεν εχω ασχολειθει και πολυ.Τυχαια ειχα πεσει σε κατι τετοια προγραμματακια και διαβασα κατι tutorials αλλα δεν το εψαξα διοτι δεν με ενδιαφερει. -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Λοιπον, σε ενα λαπτοπ με 1 gb ram , intel T5200 1.6GHz, ενσωματωμενα γραφικα (945GM)
λεω να βαλω + 1gb ram .-
Θα υπαρξει ουσιαστικη αναβαθμιση ή δεν θα ακολουθειται σωστα απο το υπολοιπο hardware ;
-
Κοστος περιπου ;
-
Πρεπει να παει το λαπτοπ σε συγκεκριμενο καταστημα ;
Επαναφερω την ερωτηση γιατι θα ηθελα μια γνωμη και
εχω κι αλλη μια
Στο facebook εχει καμια επιλογη να σβηστουν τα απαντα απο τον τοιχο ;
( Οχι διαγραφη λογαριασμου )
-
-
@egobrain: Μόλις σήμερα αναβάθμισα τον φορητό μου από τα 512MB στα 2GB RAM. Η διαφορά είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Μέχρι το μεσημέρι με βασικά προγράμματα ενεργά - antivirus, windows firewall, msn messenger, mozilla, word ή excel ή adobe reader & sap gui (για όσους ξέρουν) - ο υπολογιστής σχεδόν νέκρωνε και η εναλλαγή μεταξύ προγραμμάτων με Alt-Tab έπαιρνε τη μορφή μαραθωνίου. Πλέον το Alt-Tab είναι παιχνιδάκι με ακόμα περισσότερα προγράμματα ανοιχτά (skype, active desktop calendar, ...). Με 36 ευρώ ανέστησα έναν υπολογιστή 4 ετών (LATITUDE D510 PENTIUM M 730 - 1.60GHZ).
-
Ευχαριστω
Μαλλον θα παω στα 2gb . -
Και γω τη σκέφτομαι την αναβαθμισούλα στα 2 gb.
Ίσως και έναν μεγαλύτερο σκληρό, αν καταφέρω και βρώ 2,5 ide -
Οπωσδήποτε ν' αναβαθμίσετε τη μνήμη. Η φθηνότερη και ουσιαστικότερη αναβάθμιση. Μόνο να προσέξετε να πάρετε συμβατές μνήμες γιατί άμα την ανοίξετε δεν επιστρέφεται.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Οπωσδήποτε ν' αναβαθμίσετε τη μνήμη. Η φθηνότερη και ουσιαστικότερη αναβάθμιση. Μόνο να προσέξετε να πάρετε συμβατές μνήμες γιατί άμα την ανοίξετε δεν επιστρέφεται.+1.
Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω λάθος μνήμη και τελευταία στιγμή βρήκε ο αδελφός μου τον σωστό τύπο στον ιστότοπο της kingston
-
Ναι, αλλά ddr1 για λάπτοπ δεν βρίσκεις στην ελληνική αγορά. Μόνο καμιά 256άρα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]