-
Φυσικά και γίνεται. Απλά θες και έναν μετασχηματιστή.
-
Είχα ένα κοντινό μοντέλο και είχα επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Μια χαρά την έβγαζα
-
Να σας πω ρε σεις...πήγα και πήρα σήμερα ένα WD εξωτερικό 500GB για backup...και θέλει λέει φορμάτ σε NTFS. ΟΚ λέω...πάμε...το έχω ξεκινήσει και εδώ και μισή ώρα έχει κάνει κάτω από 10% και σέρνεται.
Είναι λογικό?
-
Υπάρχουν 2 είδη φορματ, το αργό και το πολύ αργό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φυσικά και γίνεται. Απλά θες και έναν μετασχηματιστή.έχω έναν που αλλάζει τις τάσεις...1.5, 3, 5 κτλ
μπορώ να κόψω τα καλωδιάκια κ να το βάλω κατευθείαν το ένα στο + και το άλλο στο - ; Η πρέπει να έχω και κροκοκδειλάκια;
-
Μπορεις, ναι. Πιο ασφαλές με κροκοδειλάκια πάντως.
-
το συνέδεσα πρόχειρα να δω αν δουλεύει αλλά τζίφος. Εχει ένα άσπρο καλωδιάκι κι ένα μαύρο τα οποία απογύμνωσα. Λογικά το άσπρο είναι το θετικό και το μαύρο το αρνητικό. Τα έβαλα αλλά τίποτα. Δεν ανάβει. Παίζει τίποτα με πολικότητα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το συνέδεσα πρόχειρα να δω αν δουλεύει αλλά τζίφος. Εχει ένα άσπρο καλωδιάκι κι ένα μαύρο τα οποία απογύμνωσα. Λογικά το άσπρο είναι το θετικό και το μαύρο το αρνητικό. Τα έβαλα αλλά τίποτα. Δεν ανάβει. Παίζει τίποτα με πολικότητα;γιατι δεν παιρνεις μια τετραδα ΑΑΑ επαναφορτιζομενες και παιδευεσε ετσι?
-
Φυσικά έχει σημασία η πολικότητα.
Εκτός από αυτό, οι φτηνοί μετασχηματιστές όταν τους βάζεις στο 1,5V και έχεις μικρό φορτίο, αν μετρήσεις την τάση έχεις γύρω στα 3V.
Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες,
έχω καμιά δεκαριά δίπλα στον φορτιστή και τις φορτίζω κάθε μερικές μέρες για να μη χαλάσουν. -
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες,
έχω καμιά δεκαριά δίπλα στον φορτιστή και τις φορτίζω κάθε μερικές μέρες για να μη χαλάσουν.Καθε μερικές μερες? Wow! Γιατι τοσο αγχος? Εγω εχω και αρχαιες NiCd και χωρις καμια ιδιαιτερη φροντιδα λειτουργουν καλα ακομα και σημερα! Βασικα ιδιαιτερα οι συγχρονες μπαταριες δεν θα ελεγα πως εχουν ιδιαιτερη αναγκη.
Χτες παντως πηγα και πηρα μια οχτάδα επαναφορτιζομενες νεας γενιας GP RECYKO... οι οποιες ουσιαστικα εχουν την ιδιοτητα να μην χανουν το φορτιο τους! Χοντρικα δλδ... αν τις αφησω στο 100% μετα απο ενα χρόνο θα ειναι 80-85% το φορτιο... ηταν ενα θεματακι ως τωρα αυτο αν τις ηθελε για τον φακο σου η καποια αλλη συσκευη που δεν πολυχρησιμποιεις...
-
Το βρωμολαπτοπ μου μέσα
Πατάω ωραία και καλά το κουμπάκι, ανοίγει, και προσπαθεί να μπει στα windows. Φορτώνει η μπάρα στην αρχική σελίδα των win και φορτώνει, φορτώνει, φορτώνει...ακόμα και 1 μέσα μετά δεν έχουν ανοίξει τα win.
Σε safe mode μπουτάρει κανονικάΕίχε παρουσιάσει το ίδιο πρόβλημα πριν κάποιο καιρό, στο σερβις είπαν ότι δεν βρήκαν πρόβλημα και απλά ξαναπέρασαν windows και τα σχετικά.
Καμιά ιδέα; Αν και θα ξαναφύγει στο σερβις μέσω εγγύησης, αλλά αργούν να το επιστρέψουν και το χρειάζομαι
-
δοκίμασε μέσα από το safe mode να κάνεις restore.
start > programs>accesoires>system tools>system restore
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δοκίμασε μέσα από το safe mode να κάνεις restore.start > programs>accesoires>system tools>system restore
την προηγούμενη φορά δεν είχε πιάσε
θα ξαναδοκιμάσω -
αλλιώς φορμάτ εάν έχει το σιντι των παραθύρων μαζί σου.
εφόσον σου είπαν κ την προηγούμενη φορά ότι δεν είναι hardware. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλλιώς φορμάτ εάν έχει το σιντι των παραθύρων μαζί σου.δεν έχει
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
δεν έχει
ρε μλκ.... ρε ελεεινε... παλι δεν πηρες image του συστηματος?!!!!
τι noobas θεε μου....
Και αμα δεν σου δινει CD, εχει recovery partition...
-
δοκίμασε μέσα από το safe mode να κάνεις restore.
start > programs>accesoires>system tools>system restore
την προηγούμενη φορά δεν είχε πιάσε
θα ξαναδοκιμάσωLong shot.
Μήπως έχεις κανα wireless αναμένο και ψάχνει να συνδεθεί και καθυστερεί? -
δεν έχει
βαλε linux
-
+9.04
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]