-
Tοσο απλο!!!
-
Αυτονόητο
Μπες και ξαναβγές -
...και να προσέχετε την πόρτα!
-
Λογω αναγκης, αγορασα μια ασυρματη καμερα, η οποια τοποθετηθηκε για να γραφει τον ιδιοκτητο χωρο της πυλωτης που παρκαρω το αυτοκινητο.
Εχει εξοδο video out, το κλασικο καρφακι (ενα μονο, δεν εχει ηχο) που συνδεεται στη τηλεοραση η σε scart.
Μιας και η τηλεοραση ειναι μακρυα, θα ηθελα να το συνδεσω στο laptop που ειναι κοντα.
Πως μπορω να το κανω?
Το Laptop εχει εισοδους usb, s video (μαλλον απο εδω?) ΙΕΕ1394 και θυρα vga. -
Λέει τίποτα το wireless baudtec που δίνουν με το conn-x;
Ένα ενσύρματο που είχα κάποτε ήθελα να το πετάξω απ το μπαλκόνι ωρες-ώρες.
Το speedtouch που χρησιμοποιώ τώρα (παλι από connx) είναι -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Λογω αναγκης, αγορασα μια ασυρματη καμερα, η οποια τοποθετηθηκε για να γραφει τον ιδιοκτητο χωρο της πυλωτης που παρκαρω το αυτοκινητο.
Εχει εξοδο video out, το κλασικο καρφακι (ενα μονο, δεν εχει ηχο) που συνδεεται στη τηλεοραση η σε scart.
Μιας και η τηλεοραση ειναι μακρυα, θα ηθελα να το συνδεσω στο laptop που ειναι κοντα.
Πως μπορω να το κανω?
Το Laptop εχει εισοδους usb, s video (μαλλον απο εδω?) ΙΕΕ1394 και θυρα vga.Δε ξέρω κατά πόσο ο φορητός έχει είσοδο βίντεο. Στον σταθερό που έχω, η είσοδος βίντεο είναι πάνω στην κάρτα τηλεόρασης που του έχω. Μήπως με μία USB κάρτα τηλεόρασης/βίντεο;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πως μπορω να το κανω?
Το Laptop εχει εισοδους usb, s video (μαλλον απο εδω?) ΙΕΕ1394 και θυρα vga.Δε ξέρω κατά πόσο ο φορητός έχει είσοδο βίντεο. Στον σταθερό που έχω, η είσοδος βίντεο είναι πάνω στην κάρτα τηλεόρασης που του έχω. Μήπως με μία USB κάρτα τηλεόρασης/βίντεο;
Η μόνη αναλογική είσοδος από τις παραπάνω είναι η s-video αλλά νομίζω είναι μόνο εικόνα - όχι ήχος.
-
Πραγματι με καρτα τηλεορασης ειναι πολυ ευκολο και ηδη το ειχα κανει, αλλα μιας και χαλασε ειπα μηπως γινεται μονο με καποιο καλωδιο.
Μονο svideo ειναι η ελπιδα μου δηλαδη?
Κανενα προβλημα με τον ηχο αφου δεν καταγραφει, μονο εικονα.
Υπαρχει καποιο converter απο το καρφακι σε s video? -
... 'βρήκα' το Google Earth PRO .... απλά θεϊκό
ΥΓ .... στο δημόσιο σχολείο που διδάσκω την Γεωγραφία την κάνουμε μέσω Google earth
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Πραγματι με καρτα τηλεορασης ειναι πολυ ευκολο και ηδη το ειχα κανει, αλλα μιας και χαλασε ειπα μηπως γινεται μονο με καποιο καλωδιο.
Μονο svideo ειναι η ελπιδα μου δηλαδη?
Κανενα προβλημα με τον ηχο αφου δεν καταγραφει, μονο εικονα.
Υπαρχει καποιο converter απο το καρφακι σε s video?Υπάρχει converter εύκολα, αλλά θα έβαζα τα λεφτά μου ότι το βυσματάκι στο laptop είναι έξοδος και όχι είσοδος ...
[Επίσης φαντάζομαι ότι δεν είναι καρφάκι (όπως αυτό των ακουστικών ας πούμε) αλλά RCA ομοαξονικό;] -
Ειναι εξοδος....
Ναι ομοαξονικο rca ειναι.
Καμια ιδεα? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
:slap:
Ειναι εξοδος....
Ναι ομοαξονικο rca ειναι.
Καμια ιδεα?Μάλλον πας για κάποια κάρτα TV/video Μπορείς να βρεις πάντως πολύ φτηνή αν το μόνο που σε νοιάζει είναι να έχει μια είσοδο RCA και δεν σε νοιάζει καθόλου για δυνατότητες h/w επεξεργασίας σήματος.
Όταν λες ασύρματη, φαντάζομαι επικοινωνεί ασύρματα με κάποια βάση έτσι; Και η βάση δεν έχει USB έξοδο ή τπτ. Παίζει να επικοινωνήσει άμεσα με το laptop αντί για τη βάση της; [bluetooth είναι;]
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... 'βρήκα' το Google Earth PRO .... απλά θεϊκόΥΓ .... στο δημόσιο σχολείο που διδάσκω την Γεωγραφία την κάνουμε μέσω Google earth
Τι παραπάνω έχει από την δωρεάν έκδοση;
-
Μάλλον πας για κάποια κάρτα TV/video Μπορείς να βρεις πάντως πολύ φτηνή αν το μόνο που σε νοιάζει είναι να έχει μια είσοδο RCA και δεν σε νοιάζει καθόλου για δυνατότητες h/w επεξεργασίας σήματος.
Όταν λες ασύρματη, φαντάζομαι επικοινωνεί ασύρματα με κάποια βάση έτσι; Και η βάση δεν έχει USB έξοδο ή τπτ. Παίζει να επικοινωνήσει άμεσα με το laptop αντί για τη βάση της; [bluetooth είναι;]
Αυτο φοβομουν αν και με μια καρτα τηλεορασης η συνδεση ηταν αστεια.
Το σετ της καμερας ειναι ετσι http://www.texnologia.gr/index.asp?mod= ... 511&p=1825Συνδεεται δηλαδη ασυρματα με τον δεκτη απο τον οποιο φευγει video out με κλασικο ομοαξονικο προς οποια συσκευη αναπαραγωγης επιλεξω.
-
Πολύ πιθανό να παίζει καμιά hackια να συνδέσεις απευθείας -χωρίς τη βάση/δέκτη- την κάμερα ως συσκευή bluetooth Αλλά μάλλον είναι περισσότερος μπελάς από να πάρεις μια απλή κάρτα τηλεόρασης να κάνεις τη δουλειά σου
[ Σε κανά winmobile θα ήταν ενδιαφέρον να στέλνει εικόνα ]
-
Καλα καταλαβα, καρτα θα αγορασω.
Ευχαριστω! -
flash player για windows mobile 6.1 για να παίζω tube flashakia??
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
... 'βρήκα' το Google Earth PRO .... απλά θεϊκό
ΥΓ .... στο δημόσιο σχολείο που διδάσκω την Γεωγραφία την κάνουμε μέσω Google earth
Τι παραπάνω έχει από την δωρεάν έκδοση;
Εκτιμώ ότι ... περισσότερες περιοχές σε υψηλή ανάλυση ... πολύ καλύτερη 3d ...και εκτιμώ ( χωρίς να είμαι σίγουρος ) ότι έχει και ελαφρώς πιο πρόσφατους χάρτες
Δεν τολμώ να την αναβαθμίσω ... ( για τους γνωστούς crack λόγους )
ΥΓ .... μπορείς να ρίξεις μια ματιά και να συγκρίνεις ...
Χαραδρογεφυρα της Εγνατίας στο Μετσοβο
-
-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]