-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Παιδια απο οσο εψαξα μαλλον για το 1000Η θα παω!
Απλα θα περιμενω
1 την Vaio αν θα βγαλει τπτ
2 ποτε θα βγουνε τα διπλοπυρηνα και αν αξιζουνΔεν διευκρίνισες το κόστος που έχεις περίπου στο νου σου. αν δεν υπάρχει μεγάλος περιορισμός σε αυτό το θέμα υπάρχει ο επόμενος δυναμίτης στις 11 ίντσες αλλά τσούζει λιγο η τιμή του (θα έχεις όμως ανθρακονημάτινα τμήματα. Τύφλα να' χει το XBOW της ΚΤΜ δηλαδή! ).
Vaio
Για το μέγεθος που ρώτησες πιο πάνω δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά αλλά συνυπολόγισε ότι με το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος εκτός από οθόνη παίρνεις και ένα πιο φυσιολογικό σε μέγεθος πληκτρολόγιο για να κάνεις πιο άνετα τη δουλειά σου. Γενικά μιλώντας από 11 και κάτω όλα είναι πολύ εύκολα στη μεταφορά.Ρε συ εδωσα ηδη αρκετα για το λαπτοπ το Vaio
Ειχα ακουσει οτι θα βγαλει netbook και περιμενω
οσο για τιμη μεχρι 500 πιστευω ειναι καλα ετσι δεν ειναι? -
Μ'αρέσουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι! Περιμένεις αλήθεια να βγει τόσο φτηνό netbook με το σήμα Vaio επάνω;
Εδώ αυτό που έχω βάλει στο μάτι εγώ, που το φτιάχνει η φτηνότατη Gigabyte, είναι ακριβότερο (επειδή είναι και Tablet εντάξει...), περιμένεις να ...ρίξει τα μούτρα της η Sony;
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
θελω να βλεπω απο το greek-mmovies και εγκατεστησα ενα προγραμμα veoh. εκανα εγγραφή, αλλά έχω δει ενα βίντεο μονο. τα υπόλοιπα μου λεει ότι ειναι 'unable to download, try later'.γιατί το κάνει? έχει κανείς από εσάς το ίδιο πρόβλημα?
Σε μερικές χώρες το Veoh δεν είναι διαθέσιμο!
Η Αυστρία πχ είναι μία από τις χώρες που σου βγάζει το παρακάτω μήνυμα'Veoh is no longer available in AUSTRIA. '
-
Πετρο, αν εχεις VPN απ το πανεπιστημιο σοθ στην Ελλάδα συνδέσου μέσω αυτού, χαμηλότερες ταχύτητες αλλά θα δουλεύει.
Αλλη λύση, που μπορεί να δουλέψει.
Φτιάξε ένα λογαριασμό στο no-ip και συνδέσου μέσω αυτού.
Νομίζω σου δίνει ip απο αμερική... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μ'αρέσουν οι αισιόδοξοι άνθρωποι! Περιμένεις αλήθεια να βγει τόσο φτηνό netbook με το σήμα Vaio επάνω;Εδώ αυτό που έχω βάλει στο μάτι εγώ, που το φτιάχνει η φτηνότατη Gigabyte, είναι ακριβότερο (επειδή είναι και Tablet εντάξει...), περιμένεις να ...ρίξει τα μούτρα της η Sony;
Κοιτα αν ειναι netbook δεν πιστευω να το παω σε πολυ υψηλα επιπεδα τιμης αντε να παει 600 παραπανω οχι.
Αλλα και παλι θα το σκεφτω μιας και για μενα κανει τη διαφορα η εταιρεια! -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
θα το σκεφτω μιας και για μενα κανει τη διαφορα η εταιρεια!Γιατί αλήθεια; Έχω δουλέψει διάφορους laptop, για μένα την διαφορά την κάνει η οθόνη και μόνον... Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες, που συνηθίζονται! Μόνον μια άσχημη οθόνη δεν παλεύεται και δυσκολεύει την ζωή!
Κατά τ' άλλα, δεν βλέπω διαφορά στις μάρκες, είναι κάτι σαν τις τηλεοράσεις: οι περισσότερες επώνυμες σήμερα, δείχνουν ικανοποιητικότατα, οπότε...αγοράζω μια κορεάτικη σε καλή τιμή και τελείωσα!
Ε, κάπως έτσι και με τους laptop: αν μου κάνουν αυτά που προσφέρει, ποιος ο λόγος να κοιτάξω την μάρκα;
-
Για μενα η οθονη της ειναι σε αλλο επιπεδο .πραγματικα διαμαντι!
Κατα τα αλλα ειναι στα ιδια επιπεδα μιας και οι καρτες επεξεργαστες κτλ ειναι ουτω η αλλως κατασκευασμενα απο συγκεκριμενες εταιρειες σε ολες τις μαρκες!
Αλλα ειναι και θεμα αισθητικης...μονο η ποιοτητα που εχει το laptopοταν το ακουμπαω με κανει να τρελαινομαιΑυτη τη στιγμη εχω 2 Vaio σπιτι 1 vaio στη γερμανια και 1 στο γραφειο του father οποτε καταλαβαινεις οτι ειμαι λιγο Vaioista
-
Μιας και μεταφέρθηκε ο router σε άλλο δωμάτιο, κάπως θα πρέπει να έχω και εγώ ίντερνετ. Με καλώδιο δύσκολο, οπότε λέω να πάρω κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613515 . Μεσολαβεί ένας τοίχος, θα δουλεύει κανονικά? Από ταχύτητα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μιας και μεταφέρθηκε ο router σε άλλο δωμάτιο, κάπως θα πρέπει να έχω και εγώ ίντερνετ. Με καλώδιο δύσκολο, οπότε λέω να πάρω κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613515' target='_blank . Μεσολαβεί ένας τοίχος, θα δουλεύει κανονικά? Από ταχύτητα?Ενας τοιχος δεν ειναι καθολου προβλημα
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Μιας και μεταφέρθηκε ο router σε άλλο δωμάτιο, κάπως θα πρέπει να έχω και εγώ ίντερνετ. Με καλώδιο δύσκολο, οπότε λέω να πάρω κάτι τέτοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613515' target='_blank' target='_blank . Μεσολαβεί ένας τοίχος, θα δουλεύει κανονικά? Από ταχύτητα?Ψάξε από reviews στο Internet να δεις αν έχει δικό της software κι αν το software είναι ανεξάρτητο από τον οδηγό της κάρτας. Όταν λέω software, εννοώ αυτό που ψάχνει για ασύρματα δίκτυα και κάνει την σύνδεση κλπ...
Γενικά, εγώ τουλάχιστον θέλω να μπορώ να εγκαταστήσω ΜΟΝΟΝ τον οδηγό και μετά να χρησιμοποιώ το software των Windows (υποθέτω μιλάμε για Windows, nαι; ) γι'αυτή τη δουλειά...Δεν έχω κάτι να οσυ προτείνω, εγώ την ψιλοπάτησα με μία LevelOne, που την αγόρασα βιαστικά, η οποία ΔΕΝ κάνει αυτά που σου λεω παραπάνω: software και driver είναι δεμένα μεταξύ τους, οπότε 'τσακώνονται' με το αντίστοιχο των Windows. Ακόμη και να απενεργοποιήσεις το build-in των Windows, δύσκολα πετυχαίνεις σύνδεση...
Οπότε, ψάξτο λίγο, για να μην κουράζεσαι μετά.
-
thanks για τις απαντήσεις. Γρηγόρη αν βρω πωλητή να ξέρει αυτό μου λες...
-
http://www.billiger.de/show/produkt/236 ... 374638_img
Είδα αυτό σε μια ερώτηση κάποιου, και σκέφτομαι να το αγοράσω. Μένω Γερμανία. Αν το αγοράσω από Ελλάδα, υπάρχει πρόβλημα αν θα παίζει σε κεραία στη Γερμανία? Ή πρέπει να το αγοράσω οπωσδήποτε από τη Γερμανία?
-
Γνωριζει κανεις καποια καλη rapidshare search engine?
αν ναι θα θελε να τη μοιραστει μαζι μας?
θενξ
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
thanks για τις απαντήσεις. Γρηγόρη αν βρω πωλητή να ξέρει αυτό μου λες...Μην ψάχνεις για πωλητή, ψάξε για χρήστη στο net!
-
paulgiot google. 'ονομα τραγουδιου rapidshare'
-
για τηλεοπτικη σειρα ψαχνω,και συγκεκριμενο επισοδιο
εχω εξαντλησει ο,τι google parameter μου ρθε στο κεφαλι,αλλα τπτ
εχω παρει σβαρνα οτι search engine βρισκω αλλα τζιφος μεχρι τωρα
μπορει απλα να μαι ατυχος και να μην ειναι ανεβασμενο...
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
για τηλεοπτικη σειρα ψαχνω,και συγκεκριμενο επισοδιοεχω εξαντλησει ο,τι google parameter μου ρθε στο κεφαλι,αλλα τπτ
εχω παρει σβαρνα οτι search engine βρισκω αλλα τζιφος μεχρι τωρα
μπορει απλα να μαι ατυχος και να μην ειναι ανεβασμενο...
Τι ακριβως ψαχνεις;Ισως να το εχει δει καποιος σε τορεντ.
-
το χω βρει σε torrent αλλα εχει 3 seeders maximum και σταματαει καθε 10 λεπτα
το χω βρει και στο youtube αλλα μισο γμτ.
τεσπα θα ψαξω σε καποιο forum με σχετικο περιεχομενο για rapidshare links
-
Καηκε το φτωχο πλην τιμιο 30αρη maxtop ATA. Επειδη σε λιγο καιρο θα παρω νεο υπολογιστη δεν θελω να δωσω 50-60 ευρο για σκληρο ΑΤΑ και σκεφτομαι να παρω ενα εξωτερικο σκληρο να δουλευω το μπρικι μου και οταν ερθει η ωρα να παρω νεο pc να μου μεινει και ο σκληρος.
Συμφωνειτε ή οχι? Επισης ποιο εξωτερικο ή εσωτερικο προτεινετε? Εχω σταμπαρει τον νεο WD 640gb στα 89 ευρο
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
http://www.billiger.de/show/produkt/23621329-GT-U8000-RH.htm?src=s141374638_img' target='_blankΕίδα αυτό σε μια ερώτηση κάποιου, και σκέφτομαι να το αγοράσω. Μένω Γερμανία. Αν το αγοράσω από Ελλάδα, υπάρχει πρόβλημα αν θα παίζει σε κεραία στη Γερμανία? Ή πρέπει να το αγοράσω οπωσδήποτε από τη Γερμανία?
carissimo ξερεις αν αυτο κανει για Macbook Pro?
το λεω γιατι βρηκα http://store.apple.com/us/product/TR374LL/A αυτο ειναι ακριβο...εκτος αν παω μεσω ebay....
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]