-
-
Σαν πανοραμική οροφή φαίνεται το ανθρακόνημα!
-
Xτες το βράδυ στο Πόρτο Ράφτη, λευκό copen. Αρχίζω και βλέπω κάποια να κυκλοφορούν στους δρόμους
-
-
15 ferrari (F430, scuderia, 599 και 612) πριν από λίγο στην Πάτρα.
Προσωπικά τις είδα επί της Παλιάς Εθνικής οδού και τρίβανε Κανελοπούλου.Τρελό κάψιμο οι οδηγοί τους!
(τράβηξα και φωτογραφίες αλλά δεν προλαβαίνω τώρα να τις ανεβάσω)ΥΓ:Μου έκανε εντύπωση ότι όλες όσες πρόσεξα είχαν ελληνικές πινακίδες.
ΥΓ2:πρέπει να ήταν από το ferrari club, αφού 2 αμάξια που τους ακολουθούσαν, είχαν κολλημένα τα ανάλογα λογότυπα
YΓ3:sv2,μιας και έχεις τα μέσα, μήπως μπορείς να μας πεις που πηγαίνανε όλοι αυτοί? -
Εθεάθη νέο Λάνσερ σε έκδοση ΤΑΞΙ!!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
15 ferrari (F430, scuderia, 599 και 612) πριν από λίγο στην Πάτρα.κ γω τις ειδα!!!!!!!!!!!!!
σκεφτομουν να παω κ μαζι τους στο λιμανι!
αλλα βιαζομουν κ δεν..
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
15 ferrari (F430, scuderia, 599 και 612) πριν από λίγο στην Πάτρα.
Προσωπικά τις είδα επί της Παλιάς Εθνικής οδού και τρίβανε Κανελοπούλου.Τρελό κάψιμο οι οδηγοί τους!
(τράβηξα και φωτογραφίες αλλά δεν προλαβαίνω τώρα να τις ανεβάσω)ΥΓ:Μου έκανε εντύπωση ότι όλες όσες πρόσεξα είχαν ελληνικές πινακίδες.
ΥΓ2:πρέπει να ήταν από το ferrari club, αφού 2 αμάξια που τους ακολουθούσαν, είχαν κολλημένα τα ανάλογα λογότυπα
YΓ3:sv2,μιας και έχεις τα μέσα, μήπως μπορείς να μας πεις που πηγαίνανε όλοι αυτοί?Γίνεται επίσημη επίσκεψη του Ferrari Club Hellas στο Maranello με επίσκεψη στο εργοστάσιο και οδήγηση όλων των μοντέλων στο Fiorano.Δυστυχώς οικογενειακές υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν την συμμετοχή .Πάντως δύο μέλη του forum μας είναι στους συμμετέχοντες.
ποιοι;
-
Να προσθέσω πως 13 από τους συμμετέχοντες δεν είναι μέλη του φόρουμ.
-
-
R8 πριν λίγο στην Εθνικής Αντίστασης χρώματος ανθρακί με πινακίδα ΙΗΙ .
-
Προχθες Aston martin v8 vantage στη Πάτρα πανω σε οδική βοήθεια!!!!!
-
To νεο Accord εντυπωσιακο και φαρδυ...δεν το περιμενα τοσο φαρδυ...
Πολυ ομορφο απο κοντα...Opel GT παρα πολυ ομορφο για τα δικα μου γουστα...αλλα πολυ φτηνιαρικο μεσα...
-
-
Σήμερα το πρωί στις 9:30 έξω από το Σταθμό Λαρίσης είδα ένα ασημί Mitsubishi iEV
http://auto.pege.org/2007-iaa-2/mitsubi ... to-iev.jpg' target='_blank
-
Κίτρινη 599 διπλοπαρκαρισμένη έξω από το Coral στην Νίκης.
Χτές το βράδυ. -
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Κίτρινη 599 διπλοπαρκαρισμένη έξω από το Coral στην Νίκης.
Χτές το βράδυ.Δεν ηταν διπλοπαρκαρισμενη...
Απλα ειχε τραπεζακια στο δρομο και αναγκαστικα ηταν πιο εξω -
Αμέσως εσύ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αμέσως εσύ.Mα με πνιγει το δικιο
ΥΓ αν μεινετε εως αργα σημερα μπορει να προλαβω...
Carspotting [#5]