-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Και ό,τι το σκεφτόμουν σήμερα και αναρρωτιόμουν πως είναι δυνατόν να είναι άνετα αυτοκίνητα με τροχούς που έχουν προφίλ 45άρι (C6 που θεωρείται υπόδειγμα άνεσης) έως και 30άρι και τόσο σφιχτές αναρτήσεις. Και εκτός αυτού μερικά (F430) στρίβουν αδιανόητα καλά χωρίς κλίσεις κλπ παραμένοντας άνετα. Στα καθημερινά μας αμάξια ξέρουμε πως η ανάρτηση είτε θα είναι σκληρή αλλά θα έχεις καλύτερη πρόσφυση είτε θα είναι μαλακή και θα γέρνεις. Επίσης κάνει αισθητή διαφορά στην άνεση το προφίλ (όταν άλλαξα από 65 σε 55 ένιωθα τις λακούβες σα μαχαιριές, μετά συνήθησα) ενώ αυτά με λάστιχα πάχους 1-2 δάχτυλα είναι άνετα. Τι στο καλό έχουν κάνει αυτοί οι μηχανικοί πια;Όταν η ανάρτηση μόνη της κοστίζει όσο το δικό σου(μου) αυτοκίνητο ολόκληρο [ ], κάτι παραπάνω δεν θα έχει;
-
Έτσι όπως το θέτεις έχεις δίκιο, εδώ όσο κάνει όλο το αμάξι μου έχει η τουρμπίνα της Carrera
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εμένα είπες πιτσιρικά;Γιατί?δεν είσαι?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πώς γίνεται αυτό? Δλδ είναι δυνατόν να μπορεί να έχει καλή ποιότητα κύλισης και να μπορεί να κρατήσει η ανάρτηση τις δυνάμεις που ασκούνται από το ιπποφορβείο? Φίλος που οδήγησε 911 τωρινή πάντως μου είπε ότι ήταν κούτσουρο.
Χθές το βράδυ με γύρισε σπίτι φίλος με 997 turbo.Πολύ κούτσουρο σε σχέση με την 430.Η 430 είναι σαν Citroen με υδροπνευματική ακόμη και αν το magnettino είναι στην θέση sport.......
Απίστευτο! Δύο σε ένα λοιπόν! Δεν θα θες να το αφήσεις αυτό το αμάξι εφόσον μπορεί να τα συνδυάσει τόσο καλά.
-
-
Τι είναι αυτό;
-
Thanks.
-
... του οποίου ο (εμφανώς καθυστερημένος) ιδιοκτήτης ήθελε να έχει πάρει Alfa Spider. Κρίμα το αυτοκινητάκι
-
Ε,αφού μοιάζουν και τα 2 μοντέλα!Συν του ότι αν είναι alfa, τότε το αμάξι είναι πιο μουράτο
Άλλο Fiat, άλλο Alfa Romeo... -
-
Ιταλικό Mitsubishi L200-κάτι.... στην Κρήτη.
Τέρας! (Εννοώ από άποψη μεγέθους).
-
και απο αποψη εμφανισης τερας ειναι(το πισω μερος)...
-
L200 και navara έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα.
-
Κυκλοφορούν κάμποσα τέτοια τριγύρω.
Και ναι, είναι τέρατα. -
-
αυτο ειναι το αμερικανο ACURA NSX...?ωραιο ειναι παντως οπως και το ευρωπαικο HONDA NSX...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
L200 και navara έχει γεμίσει όλη η Ελλάδα.Στην Αθήνα δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα πάντως. Πιο συχνά έχω δει Hummer. Πάλι καλά δηλαδή...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στην Αθήνα δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα πάντως. Πιο συχνά έχω δει Hummer. Πάλι καλά δηλαδή...
Μηπως επειδη ειναι ντιζελ;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Στην Αθήνα δε θυμάμαι να έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα πάντως. Πιο συχνά έχω δει Hummer. Πάλι καλά δηλαδή...
Κάνε μια βόλτα στην επαρχία...
Δεν υπάρχει χωριό χωρίς L200...πετρέλαιο φυσικά... -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Κάνε μια βόλτα στην επαρχία...
Δεν υπάρχει χωριό χωρίς L200...πετρέλαιο φυσικά...+1
Έχω βαρεθεί να βλέπω L200 εδώ στην Ηλεία και αρκετά σαν αυτό πιο πάνω.
Carspotting [#5]