Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!
    • 1
    • 2
    • 50
    • 51
    • 52
    • 53
    • 54
    • 64
    • 65
    • 52 / 65
    Περί αυτοκίνησης
    159
    1293
    2802
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Z
      zorz last edited by

Ο χρήστης stam69 έγραψε:
      ΥΓ Αν καλούσα το 100, θα γινόταν τίποτα;

Αφού ήταν ήδη εκεί ρε!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        komis1 last edited by

Σωστό το μπλόκο στο λιμάνι της Πάτρας για αλκοοτέστ 2.30 Σάββατο βράδυ, ευγενικότατοι, δεν είχα πιεί αλλά έτυχε να μην έχω μαζί μου χαρτιά παρά μόνο άδεια κυκλοφορίας. Είπα να πάρω τους δικούς μου εκείνη την ώρα να μου τα φέρουν αλλά η αξιωματικός που μιλούσαμε μου είπε να πάω να τα πάρω από το σπίτι μου και να τα παρουσιάσω στο τμήμα αμέσως, αφού κράτησαν τα στοιχεία μου όπως τους τα είπα, και να τους καλέσει το τμήμα να βεβαιώσει ότι πήγα τα χαρτιά.

Έτυχε τελικά ένας από τους τροχαίους στο μπλόκο να είναι παλιός μου συμμαθητής από το δημοτικό που είχαμε να ειδωθούμε από παιδιά και μου είπε άστο δεν έγινε τίποτα (γιατί δεν υπάρχει icon για την κ*λοφαρδία;;;). Βασίλη είσαι και ο πρώτος!

Την επόμενη μέρα το πρωί πήγα τα χαρτιά μου από μόνος μου να τα παρουσιάσω στο τμήμα γιατί μ'αρέσει να είμαι και τυπικά εντάξει, αλλά μιας και ήταν και ο γνωστός μου ένιωσα διπλή υποχρέωση να πάω γιατί δεν ήθελα να μείνει έκθετος και στους συναδέλφους του. Πάντως ρε παιδί μου, μπράβο, κατανόηση και εξυπηρέτηση Πάντως όσες φορές με έχουν σταματήσει στην Πάτρα είναι πολύ ευγενικοί και επαγγελματίες (φροντίζω κι εγώ να είμαι πάντα εντάξει όμως, ζώνες, δεν τρέχω κτλ κτλ).

• K
          kacey last edited by

Α ρε μλκες μπατσοι, για αυτο θα ειστε ΜΠΑΤΣΟΙ για παντα...

Μια φορα καταφερα κ εγω να πεσω νωρις για υπνο. Αμ δε, οι γειτονες αποφασισαν οτι ΚΑΙ αποψε εχουν νταλκαδες κ να΄σου η Πεγκυ κ η Νατασσα...Κ εννοειται δευτερη φωνη οι ιδιοι...

Επειδη ειναι δεδομενα οτι

α) συνηθιζουν να το κανουν
          β) δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι 1πμ ενοχλεις (δεν ηταν πχ συζητηση βεραντισια που ξεφυγε κ ανεβηκαν οι τονοι)
          γ) αν τους πεις τιποτα τοτε η μουσικη δυναμωνει και διαρκει πολυ περισσοτερο (τσεκαρισμενο αυτο)

επεσε το τηλεφωνακι.

Μετα απο 16 λεπτα, να΄σου περιπολικο στο καθετο δρομο. Σταματαει, στηνουν αυτι. Κανουν τον κυκλο του τετραγωνου κ σταματανε ακριβως απο κατω. Στηνουν αυτι. Ακουνε (οπως κ ολη η γειτονια, ΑΝΕΤΑ).

Κ φευγουν χωρις να βγουν απο το αυτοκινητο...

Ξανα μανα τηλεφωνο, 'κυρια τηλεφωτητρια το κ το (ολα τα παραπανω)'. Μαλιστα, ειπατε δεν βγηκαν καν απο το αυτοκινητο? Θα ξαναενημερωσουμε.

Δεν ξαναεμφανιστηκαν ποτε...

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

• L
            lokatzis last edited by

Με κάθε επιφύλαξη ως προς την αλήθεια των όσων καταγγέλονται, ας διαβάσουμε όσοι ερχόμαστε σε 'κόντρα' με αστυνομικούς χωρίς να το πολυσκεφτόμαστε.

Στο κελί τους έστειλε η μήνυση κατά αστυνομικού στη Λευκάδα
            Σάββατο, 1 Αυγούστου 2009, 06:07

Από τη θέση του κατήγορου σε αυτή του κατηγορούμενου βρέθηκαν τρεις ομογενείς από τη Γερμανία, ηλικίας 19, 18 και 17 ετών, που περνούν τις ημέρες των διακοπών τους στη Λευκάδα, όπως κατήγγειλε στη zougla.gr ο πατέρας των δύο ενήλικων και θείος του ανήλικου, κ. Βαγγέλης Χιωτάκης.

Οι τρεις νεαροί επέστρεφαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι όπου διαμένουν, όταν είχαν την ατυχία, σύμφωνα με την καταγγελία, να βρεθεί στο δρόμο τους ένας αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος με το πολιτικό του όχημα τους ακολούθησε για αρκετή ώρα, αναβοσβήνοντάς τους συνεχώς τα φώτα, για να επιταχύνουν.

Αυτοί δεν το έπραξαν, με αποτέλεσμα ο αστυνομικούς να τους τρακάρει. Όταν οι νεαροί εξήλθαν του οχήματός τους, ο… υπαίτιος της σύγκρουσης κατέβηκε… για να ζητήσει τα 'ρέστα'. Επετέθη λεκτικά στον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος, χρησιμοποιώντας την επαγγελματική του ιδιότητα ως φόβητρο.

Επί τόπου έσπευσε η Τροχαία, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ωστόσο, τα πράγματα άρχισαν να περιπλέκονται, μόλις η οικογένεια του κυρίου Χιωτάκη θέλησε να καταθέσει μήνυση εις βάρος του αστυνομικού.

Όπως θα τον ακούσετε να καταγγέλλει, επί τρεις ώρες οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Λευκάδας προσπαθούσαν να τους μεταπείσουν.

Όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό και η διαδικασία της σύνταξης μηνυτήριας αναφοράς ολοκληρώθηκε, ως δια μαγείας, σύμφωνα με την καταγγελία, ο εν λόγω αστυνομικός επανεμφανίστηκε, με πρόθεση να καταθέσει μήνυση εις βάρος των νεαρών, όπως και έπραξε.

Το αποτέλεσμα ήταν να τεθούν οι δύο ενήλικοι υπό κράτηση, χωρίς, μάλιστα να γνωρίζουν το αδίκημα για το οποίο διώκονται.

Ακούστε όσα δήλωσε στη zougla.gr o κύριος Βαγγέλης Χιωτάκης:

Σύμφωνα, πάντα, με τον καταγγέλλοντα, οι κρατούμενοι έγιναν δέκτες ειρωνικών σχολίων από τους παριστάμενους αστυνομικούς.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της zougla.gr με την Ασφάλεια της Λευκάδας, το όργανο της τάξης που απάντησε αρνήθηκε το περιστατικό, παραπέμποντάς μας στον Διοικητή, o οποίος νωρίς το πρωί παραδέχθηκε το συμβάν, αρνούμενος, όμως, να σχολιάσει την καταγγελθείσα μεροληπτική συμπεριφορά των αστυνομικών υπέρ του συναδέλφου τους.

Ο κύριος Χιωτάκης επικοινώνησε ξανά μαζί μας, ενημερώνοντάς μας για την αρνητική, όπως τη χαρακτήρισε, στάση του Διοικητή, ο οποίος, επί τη αφήξει του, διέταξε να μεταφερθούν οι δύο νεαροί στο κρατητήριο, από το γραφείο του αξιωματικού υπηρεσίας όπου βρίσκονταν.

''Εκεί είναι η θέση των κρατουμένων'', σχολίασε χαρακτηριστικά, σε σχετική μας ερώτηση ο Διοικητής.

Με τη zougla.gr επικοινώνησε και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος κατήγγειλε τις τριτοκοσμικές συνθήκες κράτησης των δύο νεαρών. Επιπλέον, όπως ενημέρωσε, παρόλο που έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν, ο αστυνομικός παραμένει ελεύθερος, τη στιγμή που στους δύο νέους αρνούνται το δικαίωμα να συναντηθούν με τον δικηγόρο τους.

• W
              wagner669 last edited by

Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
              Με κάθε επιφύλαξη ως προς την αλήθεια των όσων καταγγέλονται, ας διαβάσουμε όσοι ερχόμαστε σε 'κόντρα' με αστυνομικούς χωρίς να το πολυσκεφτόμαστε.

Στο κελί τους έστειλε η μήνυση κατά αστυνομικού στη Λευκάδα
              Σάββατο, 1 Αυγούστου 2009, 06:07

Από τη θέση του κατήγορου σε αυτή του κατηγορούμενου βρέθηκαν τρεις ομογενείς από τη Γερμανία, ηλικίας 19, 18 και 17 ετών, που περνούν τις ημέρες των διακοπών τους στη Λευκάδα, όπως κατήγγειλε στη zougla.gr ο πατέρας των δύο ενήλικων και θείος του ανήλικου, κ. Βαγγέλης Χιωτάκης.

Οι τρεις νεαροί επέστρεφαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι όπου διαμένουν, όταν είχαν την ατυχία, σύμφωνα με την καταγγελία, να βρεθεί στο δρόμο τους ένας αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, ο οποίος με το πολιτικό του όχημα τους ακολούθησε για αρκετή ώρα, αναβοσβήνοντάς τους συνεχώς τα φώτα, για να επιταχύνουν.

[...]

Με τη zougla.gr επικοινώνησε και ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος κατήγγειλε τις τριτοκοσμικές συνθήκες κράτησης των δύο νεαρών. Επιπλέον, όπως ενημέρωσε, παρόλο που έχουν υποβληθεί μηνύσεις εκατέρωθεν, ο αστυνομικός παραμένει ελεύθερος, τη στιγμή που στους δύο νέους αρνούνται το δικαίωμα να συναντηθούν με τον δικηγόρο τους.

Εφοσον ειναι Γερμανοι πολιτες, μπορουν τα μελη της οικογενειας τους να επικοινωνησουν με το Γερμανικο προξενιο και εκει να δειτε τι γελια θα πεσουν....

• R
                ratanplan last edited by

Πριν 1 - 1,5 ώρα απο ΑΟ, βγαίνω για Βαρης Κορωπιου, μετα τα πρώτα φαναρια, επτυχαινω κολάδικο xsara, με εναμενο καρουμπαλο, χωρις σειρηνες. Μεχρι εκει ολα καλα, εγω με ενα Α3 καινουριο πηγαιναμε σχετικα σβέλτα, το κωλαδικο χωνοτανε απο διπλα στο χαβαλε
                Στρίβουμε μια αριστερη 90ρα σε φαναρι, ο μπατσος απο δεξια εγω απο αριστερα και να παιζουμε ποιος θα βαλει μουρη μεσα για να κοψει ο αλλος Παρα το οτι ημουν με το αστρα κερδισα ο τυπακος με το Α3 λιγο πιο μπροστα, λογω κινησης (ουτε εγω ουτε το Α3 δεν θελαμε να κανουμε συνεχομενες αλλαγες λωριδας εστω και αν τα αμαξια ηταν πολυ αραια μεταξυ τους για ευνοητους λογους) και καθομαστε πισω απο τον μπατσο ο οποιος εκανε τις αλλαγες λωριδας που λέγαμε, με σταθερη πλέον ταχύτητα (110-120 χλμ/ω) παμε τρενακι οι 3 μας με μια ικανοποιητικη αποσταση μεταξυ μας, πρωτη δοκιμη για προσπέραση στο τουνελ με εκλησε ο μπασκινας ομως τελικα τον περασα στην δεξια ανηφορικη πριν τα βλάχικα. Ηταν 2 ή 3 άρομα μεσα και προφανος καυλαντιζανε.

Και ρωταω εγω.....αφου δεν βιαζοτανε να παει πουθενα, γιατι πηγαινε με 120 χλμ και οχι με λιγοτερα? σε τετοιες εποχες πρεπει να κανουμε οικονομια στην βενζινη

• M
                  mercyful_fate last edited by

Δεν βιαζότανε, αλλά είχε τον φάρο αναμένο?

• R
                    ratanplan last edited by

Ακριβώς.

• C
                      citrovag last edited by

Βρισκονταν σε λαθος θεση στο γηπεδο και του εριξαν με taser

http://www.youtube.com/watch?v=qXkwa9uF ... r_embedded

• C
                        christos-lappas last edited by

Russian victims challenge police

• W
                          wagner669 last edited by

Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
                          Russian victims challenge police

Σε καποιες περιπτωσεις, η αναμονη του υπαιτιου σε μια σκοτεινη γωνια ειναι η μονη λυση.

Ειχα ερθει στα χερια μ εναν μπατσο, της ασφαλειας στη Σαλονικα, για μια θεση παρκιγκ.
                          Ειχα επαγγελματικο ραντεβου σε μια καφετερια, βρησκω θεση που αδειαζει και παρκαρα, ενω περιμενε να ξεπαρκαρει καποιος να φωναξει τον συναδελφο, να παρκαρει το συμβατικο.
                          Οταν μου πε φιλαρακι, παρτο απο δω, περιμενω να παρκαρει αλλος, του πα οτι δεν ειμαστε φιλαρακια και οτι δεν ειδα κενενα αυτοκινητο να περιμενει μπροστα μου.
                          Κατι ειπε, κατι ειπα, μ αρπαξε απο το χερι, μ εσπρωξε, τον ενημερωσα οτι δεν θελει να το συνεχισει και μετα απο ανταλλαγη γαλλικων, πηγε να ριξει την πρωτη, δεν τα καταφερε, γιατι φαγε push kick στη κοιλια. Πηγε να ριξει κ αλλη κ εφαγε συνδιασμο απο direct.
                          Στο μεταξυ ειχε βγει κοσμος απο την καφετερια, καλεσαν την αστυνομια, ηρθε ο συναδελφος, και ο τυπος που τις εφαγε εβγαλε την υπηρεσιακη του ταυτοτητα.

Τμημα με χειροπεδες εγω, απειλες απο τον ασφαλιτη να μου δειξει εμενα. Ενημερωνω τον υπευθυνο βαρδιας οτι θα καταθεσω μυνηση για υπερβαση εξουσιας, ξυλοδαρμο, εξυβριση και ενα καρο αλλα και οτι αυτοι ειναι οι μαρτυρες μου. Και δινω τις καρτες τους.
                          Δεκα ατομα, ολοι απο την ιδια γνωστη πολυεθνικη, ολοι σε πολυ συμαντικες θεσεις που ειχαν σχεση με την ασφαλεια προϊοντων.

Καγκελο ο υπευθυνος.
                          Βγαινει εξω να δει τον αλλο και ρωταει εναν απο τους μαρτυρες για το τι εγινε.
                          Του επαληθευει τα λεγομενα μου.
                          Παει στον ασφαλιτη και του λεει που εμπλεξε. Ερχοντε και οι δυο. Μα-μου-σου-του μηπως να το λυναμε χωρς προβληματα και μηπως το ενα, μηπως το αλλο και ο συναδελφος το ξεχασε και τα σχετικα.
                          Μεγαλοψυχια εγω εκεινη την ωρα και λεω να ζιτησει συγνωμη και παω να φυγω. Οπως κ εγεινε.
                          Βγαινοντας μου κανει ο τυπος στ αυτι.
                          Δεν τελειωσαμε, μη σε πετυχω....
                          Οπου εισεπραξε ως απαντιση 'Αν με πετυχεις, θα ναι σε σκωτινη γωνια, κοντα στο σπιτι σου και η λεξη glock θα ναι η τελευταια που θα δεις. Συνεχησε το σε παρακαλω....'

Δεν τον εχω δει απο τοτε

• F
                            festonero last edited by

Το'χω πει αλλού:

Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
                            Τα μισά απ'τα @@ που'χει ο Wagner να'χα ρπμ, θα'μουν άλλος άνθρωπος
                            Το πιθανότερο αν γύρναγα να πω κάτι τέτοιο εγώ σε αστυνομικό να με έκανε καλοκαιρινό..

• F
                              famas last edited by

Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
                              Το'χω πει αλλού:

Τα μισά απ'τα @@ που'χει ο Wagner να'χα ρπμ, θα'μουν άλλος άνθρωπος
                              Το πιθανότερο αν γύρναγα να πω κάτι τέτοιο εγώ σε αστυνομικό να με έκανε καλοκαιρινό..

Μπορώ να το βάλω για υπογραφή;

https://www.spritmonitor.de/en/detail/1383600.html

• W
                                wagner669 last edited by

Κυριακη απογευμα επεστρεφα απο Λαυριο, μεσω Βαρης Κορωπιου.
                                Μερικα αυτοκινητα πισω μου ενας φιλος μου με το αμαξι του.
                                Καποια στιγμη πετυχαινω ενα Octavia σκουρο γκρι, μπροστα του ενα Merc Ε200Κ στην αριστερι με 90~100ΧΑΩ. Και στη δεξια δυο μηχανες 'μεγαλου κυβισμου' οπως θα λεγαν και οι ρεπορτερ του Σταρ.
                                Στην αρχη δεν ασχολειθικα μαζι τους, γιατι ειχα στην ανοικτη ακροαση μια συητηση και απλα ειχα σταθερη αποσταση απο τις μιχανες.
                                Καποια στιγμη εκλεισα το τηλεφωνο και ειπα να κινηθω λιγο ποιο γρηγορα.
                                Φωτα στο ασφαλιτικο... Τιποτα....
                                Ξανα.... Τιποτα.....
                                Λεω Οκ.... Η μερα μου ηταν πολυ ηρεμη σημερα, δεν υπαρχει λογος να μου την χαλασεις.
                                παω πισω απο τις μιχανες και παιζω φωτα.... Τα ιδια.... Στα @@ τους.
                                Ε... Τους εγραψα κ εγω στα @@ μου και σε μια αριστερι περασα την πρωτη μιχανη, γιατι μαζευτικε ο Ροσσι και μονο γονατο δεν εβγαλε και στην επωμενη ο οδιγος της μπροστινης μιχανης απλα καταλαβε οτι υπαρχει ογκος δυο τονων πισω του, που δεν σκοπευει να κανει υπομονη, (καθως ο συναδελφος του ηταν ηδη πισω απο τον ογκο αυτο) και οτι ο οδηγος του ογκου εκεινη την ωρα τον εβλεπε μεσα απο το στοχαστο....
                                ....Οποτε αναγκαστικε να κρυφτει μπροστα απο το Ε200Κ.

*Μας επιασε φαναρι λιγο ποιο κατω, οποτε ανοιγει την ζελατινα και κατι λεει.
                                Δεν καταλαβα καλα, αλλα ηταν κατι του στυλ 'ποιος νομιζεις πως εισαι και οδηγεις ετσι'
                                Και εισεπραξε 'Καποιος που εχει με Leasing 2 τονους και εχει χομπυ να κυνηγα παπακια'

Λιγο ποιο μετα παιρνει τηλ ο φφιλος μου, που ειχε κολλησει πισω απο την συνοδεια.
                                -Βαγκ, ειδες ποιον μαλακα συνοδευουν και δεν μ αφηνουν να περασω;;;;
                                -Οχι. Οι μιχανες που ειναι ποιο ευαλωτες, αν τις ζμπροξεις λιγακι, θα κανουν στην ακρη....
                                *

• F
                                  festonero last edited by

Ο χρήστης famas έγραψε:

Μπορώ να το βάλω για υπογραφή;

Ελεύθερα

• M
                                    mercyful_fate last edited by

Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
                                    Κυριακη απογευμα επεστρεφα απο Λαυριο, μεσω Βαρης Κορωπιου.
                                    Μερικα αυτοκινητα πισω μου ενας φιλος μου με το αμαξι του.
                                    Καποια στιγμη πετυχαινω ενα Octavia σκουρο γκρι, μπροστα του ενα Merc Ε200Κ στην αριστερι με 90~100ΧΑΩ. Και στη δεξια δυο μηχανες 'μεγαλου κυβισμου' οπως θα λεγαν και οι ρεπορτερ του Σταρ.
                                    Στην αρχη δεν ασχολειθικα μαζι τους, γιατι ειχα στην ανοικτη ακροαση μια συητηση και απλα ειχα σταθερη αποσταση απο τις μιχανες.
                                    Καποια στιγμη εκλεισα το τηλεφωνο και ειπα να κινηθω λιγο ποιο γρηγορα.
                                    Φωτα στο ασφαλιτικο... Τιποτα....
                                    Ξανα.... Τιποτα.....
                                    Λεω Οκ.... Η μερα μου ηταν πολυ ηρεμη σημερα, δεν υπαρχει λογος να μου την χαλασεις.
                                    παω πισω απο τις μιχανες και παιζω φωτα.... Τα ιδια.... Στα @@ τους.
                                    Ε... Τους εγραψα κ εγω στα @@ μου και σε μια αριστερι περασα την πρωτη μιχανη, γιατι μαζευτικε ο Ροσσι και μονο γονατο δεν εβγαλε και στην επωμενη ο οδιγος της μπροστινης μιχανης απλα καταλαβε οτι υπαρχει ογκος δυο τονων πισω του, που δεν σκοπευει να κανει υπομονη, (καθως ο συναδελφος του ηταν ηδη πισω απο τον ογκο αυτο) και οτι ο οδηγος του ογκου εκεινη την ωρα τον εβλεπε μεσα απο το στοχαστο....
                                    ....Οποτε αναγκαστικε να κρυφτει μπροστα απο το Ε200Κ.

*Μας επιασε φαναρι λιγο ποιο κατω, οποτε ανοιγει την ζελατινα και κατι λεει.
                                    Δεν καταλαβα καλα, αλλα ηταν κατι του στυλ 'ποιος νομιζεις πως εισαι και οδηγεις ετσι'
                                    Και εισεπραξε 'Καποιος που εχει με Leasing 2 τονους και εχει χομπυ να κυνηγα παπακια'

Λιγο ποιο μετα παιρνει τηλ ο φφιλος μου, που ειχε κολλησει πισω απο την συνοδεια.
                                    -Βαγκ, ειδες ποιον μαλακα συνοδευουν και δεν μ αφηνουν να περασω;;;;
                                    -Οχι. Οι μιχανες που ειναι ποιο ευαλωτες, αν τις ζμπροξεις λιγακι, θα κανουν στην ακρη....
                                    *

Λάθος θέμα. Στα 'Ζώα' έπρεπε να το βάλεις.

• N
                                      nass last edited by

Νομίζω ήσουν φάουλ. Αν οι μηχανές πήγαιναν δεξιά δεν είχες κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το δίκιο του ισχυρότερου για να τις 'σπρώξεις' για να περάσεις. Χώρια που ήταν επικίνδυνο για τις μηχανές χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Το πρόβλημά σου ήταν το ασφαλίτικο αριστερά, όχι οι μηχανές και εκεί έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τη μαγκιά σου. Δηλαδή αν εσύ πήγαινες δεξιά με 60 με την ανοικτή σου ακρόαση και ερχόταν από πίσω και σε 'έσπρωχνε' ένας τράκτορας θα σου άρεσε ?

Off-topic φυσικά.

• W
                                        wagner669 last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                                        Νομίζω ήσουν φάουλ. Αν οι μηχανές πήγαιναν δεξιά δεν είχες κανένα δικαίωμα να χρησιμοποιήσεις το δίκιο του ισχυρότερου για να τις 'σπρώξεις' για να περάσεις. Χώρια που ήταν επικίνδυνο για τις μηχανές χωρίς να φταίνε σε τίποτα. Το πρόβλημά σου ήταν το ασφαλίτικο αριστερά, όχι οι μηχανές και εκεί έπρεπε να χρησιμοποιήσεις τη μαγκιά σου. Δηλαδή αν εσύ πήγαινες δεξιά με 60 με την ανοικτή σου ακρόαση και ερχόταν από πίσω και σε 'έσπρωχνε' ένας τράκτορας θα σου άρεσε ?

Off-topic φυσικά.

α - Δεν ειχα δικιο, αλλα αν θυμαμαι καλα ο ΚΟΚ δεν επιτρεπει σε κανεναν την παραλληλη κινηση, εκτος κ αν προκειτε για μποτηλιαρισμα. Οποτε... Επικρατει το δικιο του ισχυροτερου, γιατι το ασφαλιτικο δεν εκανε δεξια με την καμια.

β - Οι 2 μιχανες δεν ηταν ασχετοι που βγηκαν βολτα.
                                        Ηταν συνοδεια και εκλειναν επιτηδες την δεξια λωριδα ενω το ασφαλιτικο συνοδευε το Ε200Κ στην αριστερη, παραλληλα με τις μηχανες. Και στο κατω-κατω... Αν μετεφεραν τον Ομπαμα, να εβγαζαν ανακοινωση, να κλειναν ολους τους δρομους. Για κανεναν και καλα 'επισημο' δεν καθομαι να περιμενω.

γ - Το 'δεξια με 60' ειναι καθ ολα λογικο και νομιμο.
                                        Ουτε 2 λωριδες πιανω, ουτε ενοχλω κανεναν ουτε καν το κινητο δεν εχω κολλημενο στ αυτι, αλλα μιλαω μεσω ανοιχτης ακροασης. Οποτε αν ερθει ο τρακτορας και εχοντας ελευθερη την αριστερη τσαμπουκαλευτει.... Μαλλον δεν θα του αρεσει το τι θα του κανω εγω μετα και το τμημα νομικης προστασειας της Πειραιως

• N
                                          nass last edited by

Αν έχω προσέξει καλά οι μοτοσυκλετιστές που πάνε συνοδεία κάποιον (μη χέσω...) VIP δε φοράνε ποτέ κράνος. Επιπλέον πάνε πάντα κολλητά με το αυτοκίνητο και μάλιστα από την πλευρά που κάθεται ο VIP, όχι στην άλλη λωρίδα. Οπότε πως είσαι σίγουρος πως οι 2 μηχανές ήταν συνοδεία και όχι 2 άσχετοι μηχανόβιοι ? Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ συνοδεία τότε επιμένω πως ήσουν τελείως λάθος. Αν ΗΤΑΝ συνοδεία τότε και πάλι για να περάσεις (αναφαίρετο δικαίωμά σου μεν αλλά -ας πούμε- 'μικρό') έθεσες σε κίνδυνο τη ζωή τους ('μεγαλύτερο' δικαίωμα).

Εννοείται συμφωνώ μαζί σου με τους 'βασιλιάδες των δρόμων' ασφαλίτες των VIP που πάνε καρότσι τους πάντες (είχα μια παρόμοια ιστορία πριν λίγο καιρό στην περιφερειακή Υμηττού με VIP που μπήκε τελικά στο Ελ. Βενιζέλος από την πόρτα των VIP) αλλά δε συμφωνώ με τον τσαμπουκά στους δρόμους. Πραγματικά δεν αισθάνομαι πως θα χάσει η βενετιά βελόνι αν δε ρισκάρω την ασφάλειά μου για χάρη του εγωισμού μου.

• W
                                            wagner669 last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:
                                            Αν έχω προσέξει καλά οι μοτοσυκλετιστές που πάνε συνοδεία κάποιον (μη χέσω...) VIP δε φοράνε ποτέ κράνος. Επιπλέον πάνε πάντα κολλητά με το αυτοκίνητο και μάλιστα από την πλευρά που κάθεται ο VIP, όχι στην άλλη λωρίδα. Οπότε πως είσαι σίγουρος πως οι 2 μηχανές ήταν συνοδεία και όχι 2 άσχετοι μηχανόβιοι ? Αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ συνοδεία τότε επιμένω πως ήσουν τελείως λάθος. Αν ΗΤΑΝ συνοδεία τότε και πάλι για να περάσεις (αναφαίρετο δικαίωμά σου μεν αλλά -ας πούμε- 'μικρό') έθεσες σε κίνδυνο τη ζωή τους ('μεγαλύτερο' δικαίωμα).

Εννοείται συμφωνώ μαζί σου με τους 'βασιλιάδες των δρόμων' ασφαλίτες των VIP που πάνε καρότσι τους πάντες (είχα μια παρόμοια ιστορία πριν λίγο καιρό στην περιφερειακή Υμηττού με VIP που μπήκε τελικά στο Ελ. Βενιζέλος από την πόρτα των VIP) αλλά δε συμφωνώ με τον τσαμπουκά στους δρόμους. Πραγματικά δεν αισθάνομαι πως θα χάσει η βενετιά βελόνι αν δε ρισκάρω την ασφάλειά μου για χάρη του εγωισμού μου.

Η συνοδεια φαινεται απο μακρια κατ αρχας. Επισης ανεφερα οτι τους εβλεπα για αρκετη ωρα να κινουντε σε σχηματισμο, απλα ημουν απασχολιμενος και δεν μ ενοχλουσαν.
                                            Φωρουσαν κρανοι και τσαντακια στη μεση, δεν ειχαν πινακιδες και δεν αφηναν κανεναν να πλευρησει τα αυτοκινητα.
                                            Μεχρι που αρχησαν οι στροφες

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 50
                                            • 51
                                            • 52
                                            • 53
                                            • 54
                                            • 64