-
Εμενα μου σπαει τα νευρα που κλεινουν την Ι.Αττικου και αφηνουν μονο τους κατοικους να περνανε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έλα ντε... Μου 'χουν σπάσει τα νεύρα, άλλες μέρες περνάς, άλλες μέρες όχι, μπουρδέλο.Κωνσταντίνε που κλείνουν δρόμους στην Θεσσαλονίκη; Εγώ ευτυχώς τόσο καιρό δεν έπεσα σε κάνα τέτοιο περιστατικό. Το μποτιλιάρισμα που έχει ήδη η πόλη μου αρκεί, δε θέλω κι άλλο!
Σήμερα πέτυχα αλκοτέστ και ομολογουμένως ήταν άψογη. Ήταν πολλοί τροχονόμοι μαζί, σε σταματούσαν, δε καθυστερούσαν με χαρτιά κλπ, απλά φυσούσες και αν ήσουν εντάξει έφευγες στο λεπτό. Είχε αρκετό κόσμο σταματημένο. Ελπίζω να γίνονται συχνότερα τέτοια. -
Στην κουντουριώτου το μπλόκο; Ρε, παίζει να γυρνούσαμε μαζί, δες post περι θεσσ.
Σίγουρα τον δρόμο μπροστά στο τμήμα της Κρήνης.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Έλα ντε... Μου 'χουν σπάσει τα νεύρα, άλλες μέρες περνάς, άλλες μέρες όχι, μπουρδέλο.
Κωνσταντίνε που κλείνουν δρόμους στην Θεσσαλονίκη; Εγώ ευτυχώς τόσο καιρό δεν έπεσα σε κάνα τέτοιο περιστατικό. Το μποτιλιάρισμα που έχει ήδη η πόλη μου αρκεί, δε θέλω κι άλλο!
Σήμερα πέτυχα αλκοτέστ και ομολογουμένως ήταν άψογη. Ήταν πολλοί τροχονόμοι μαζί, σε σταματούσαν, δε καθυστερούσαν με χαρτιά κλπ, απλά φυσούσες και αν ήσουν εντάξει έφευγες στο λεπτό. Είχε αρκετό κόσμο σταματημένο. Ελπίζω να γίνονται συχνότερα τέτοια.Προσωπική άποψη: μόνο άψογους δεν μπορώ να χαρακτηρίσω από επαγγελματικής πλευράς αστυνομικούς που βγαίνουν σαφάρι να κόψουν κλήση ΜΟΝΟ για αλκοόλ και δεν ενδιαφέρονται για το αν οδηγείς χωρίς δίπλωμα-άδεια-ασφάλεια. Αν πάλι το σχόλιό σου αφορούσε τη συμπεριφορά τους (ευγενικοί, κτλ) πάω πάσο.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Προσωπική άποψη: μόνο άψογους δεν μπορώ να χαρακτηρίσω από επαγγελματικής πλευράς αστυνομικούς που βγαίνουν σαφάρι να κόψουν κλήση ΜΟΝΟ για αλκοόλ και δεν ενδιαφέρονται για το αν οδηγείς χωρίς δίπλωμα-άδεια-ασφάλεια. Αν πάλι το σχόλιό σου αφορούσε τη συμπεριφορά τους (ευγενικοί, κτλ) πάω πάσο.
+1
-
Ρε παιδιά, πρέπει να καταλάβετε πάντως ότι οι στοχευμένοι έλεγχοι επιτελούν κάποιο σκοπό.
Φανταστείτε πόσα λιγότερα αυτοκίνητα θα έλεγχαν αν κάναν εξονυχιστικούς ελέγχους. Με την ίδια λογική που λέτε γιατί δεν ελέγχουν την ασφάλεια θα μπορεί να σας πει κάποιος γιατί δεν ελέγχουν και το πέλμα του ελαστικού
ΔΕΝ είναι ελληνικό φαινόμενο, συμβαίνει παντού. Με έχουν σταματήσει, με τα ελληνικά νούμερα εδώ και απλά φύσηξα. Ούτε χαρτιά ούτε τπτ.
Προφανώς αν κάποιος περάσει με κόκκινο μπροστά τους και δεν κάνουν τπτ είναι κατακριτέοι, αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε το νόημα των ελέγχων αυτών. -
Καταλαβαίνω τι λες και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει σε κάθε αυτοκίνητο έλεγχος ελαστικών, πυροσβεστήρα, τριγώνου, φαρμακείου, θορύβου και καυσαερίων εξάτμισης, έλεγχος για όπλα, ναρκωτικά, κτλ. Θεωρώ, όμως, ότι η ύπαρξη διπλώματος, ασφάλειας και άδειας αποτελούν στοιχειώδεις προϋποθέσεις για οποιοδήποτε αυτοκίνητο κυκλοφορεί και, άρα, ο έλεγχός τους αναπόσπαστο κομμάτι οποιουδήποτε μπλόκου.
Προφανώς τα παραπάνω αποτελούν προσωπική άποψη και κάποιος άλλος μπορεί να θεωρεί πιο σημαντική την ύπαρξη εφεδρικού ζεύγους γυαλιών όταν ο οδηγός φοράει φακούς επαφής.
Υ.Γ.: Πόσος χρόνος χρειάζεται για να ελεχθούν τρία χαρτιά και (αν κάτι φαίνεται ύποπτο) να παρθούν μέσω υπολογιστή πληροφορίες για το όχημα;
-
Αν δεν κουβαλας για διαφορους λογους το διπλωμα σου(το ξεχασες στο αλλο σου αυτοκινητο,ξεχασες)αλλα θυμασαι τον αριθμο διπλωματος σου,μπορουν μεσω κεντρου να ελεγξουν αν εισαι νομιμος?
Με γραψανε για διπλωμα με το φορτηγακι της δουλειας(ειχα επικυρωμενη φωτοτυπια διπλωματος)αλλα δεν τους αρκουσε
δεν επεμενα στο αν μπορει να γινει ελεγχος με διασταυρωση στοιχειων τους απο το κεντρο
Πηρα την κλησουλα μου,10 Ε ,στις 10 μερες 5 Ε
Στα αλλα ημουν αψογος,αδεια,ασφαλεια,ζωνη ασφαλειας,ταχυτητα
Βλακεια κληση αλλα τι να κανουμε,ενας καφες -
την φωτοτυπία ποια αρχή την επικύρωσε?
η αστυνομία ακόμα και επικυρωμένη φωτοτυπία να έχει κανείς, θέλει το γνήσιο...
όμως η αστυνομία δεν επικυρώνει τη φωτοτυπία διπλώματος μου είχε πει αστυνομικός σε μπλόκο, σε ίδια ερώτηση που του υπέβαλλα. εσύ που την επικύρωσες? σε κεπ? -
Η αστυνομία μπορεί να 'χτυπήσει' μια πινακίδα και να δει άμεσα τα στοιχεία του ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου. Δε μπορεί να δει, με βάση π.χ. την ταυτότητά σου, αν έχεις δίπλωμα ή όχι, αν σου το έχουν αφαιρέσει, κλπ? Έλεος!!
-
Προσωπικά διαφωνώ σχετικά με τον πλήρη έλεγχο των αυτοκινήτων. Γνωρίζουμε όλοι τι πανικός γίνεται ημέρες αργειών στις διάφορες ταβέρνες που δε βρίσκεις να κάτσεις. Σίγουρα υπήρχε πολύ μεγάλος αριθμός οδηγών που χθες είχε πιει λίγο ή πολύ. Θεωρώ πολύ πιο επικύνδινο τον οδηγό που έχει πιει από τον οδηγό που μπορεί να μην έχει τα χαρτιά του μαζί ή μπορεί να είναι και χωρίς δίπλωμα. Εκτός του ότι αυτοί που δεν έχουν δίπλωμα είναι ελάχιστοι, η κατοχή διπλώματος στην Ελλάδα ελάχιστα σημαίνει έτσι που τα παίρνουμε. Αντιθέτως ένας σουρωμένος οδηγός είναι σίγουρα επικύνδινος. Αρά προτιμώ στον χρόνο που έχουνε να ελένξουν όσο περισσότερους γίνεται. Αν το κάνουν για εισπρακτικούς λογους δε με ενδιαφέρει προσωπικά, το αποτέλεσμα μετράει. Επιμένω πως θα έπρεπε να γίνονται συχνότερα. Η τροχαία πλέον είναι ανύπαρκτη.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
την φωτοτυπία ποια αρχή την επικύρωσε?
η αστυνομία ακόμα και επικυρωμένη φωτοτυπία να έχει κανείς, θέλει το γνήσιο...
όμως η αστυνομία δεν επικυρώνει τη φωτοτυπία διπλώματος μου είχε πει αστυνομικός σε μπλόκο, σε ίδια ερώτηση που του υπέβαλλα. εσύ που την επικύρωσες? σε κεπ?Σε ΚΕΠ,ναι
ειχα και επικυρωμενη φωτοτυπια διπλωματος και ταυτοτητας.
Οποτε δε μπορει να γινει πιστοποιηση ετσι? Και πως γίνεται να διασταυρώσουνε αν ένα διπλωμα είναι κλεμμένο ή οχι?
Δε εχω ποτε στο αμαξι εγγραφα οπως διπλωμα και αδεια,εχω επικυρωμενες φωτοτυπιες ταυτοτητας διπλωματος και άδειας απο τα ΚΕΠ,τις οποιες φροντιζω να ανανεωνω καθε 3 μηνες(μου εχουν πει στα ΚΕΠ οτι ισχυουν για 3 μηνες απο την ημερομηνια που αναγραφεται στην σφραγιδα).Δεν εχω τα εγγραφα μεσα στο αμαξι απο φοβο κλοπης τους.
Στη γειτονιά μου σπανε αυτοκινητα σε καθημερινή βάση ,στο παρελθον μας το ειχαν σπασει για το ραδιο και μας πηραν και το διπλωμα και και την αδεια που ειχαμε μεσα.Οποτε απο το να εχω το αγχος να βρεθω με κλεμενα εγγραφα ανα πασα στιγμη,προτιμω να εχω τις φωτοτυπιες.
Φροντιζω να τα παιρνω μαζι μου σε καθε μετακινηση μου εκτος πολης,αλλα για μετακινησεις εντος πόλεως δε τα κουβαλαω,εχω τις επικυρωμενες φωτοτυπιες -
είναι σωστή σκέψη αυτό που κάνεις, μιας και έχεις αυτό το πρόβλημα...
κάπως πρέπει να προφυλαχτείς, και για να είμαι ειλικρινής δεν είναι εύκολο να κουβαλάς πάντα μαζί σου τα έγγραφα σε κάθε μετακίνηση.
απλώς θυμάμαι ότι δεν το δέχονταν οι αστυνομικοί... ελπίζω τώρα με το δίπλωμα-κάρτα να είναι καλύτερα, μιας και η κάρτα χωράει στο πορτοφόλι...
για να είμαι ειλικρινής, και εμένα με έχουν σταματήσει 2 φορές χωρίς να έχω το δίπλωμα και ταυτότητα πάνω μου... μόνο άδεια κυκλοφορίας... όμως ήταν καλοί και με άφησαν και τις 2 φορές... ήμουν σχεδόν κάτω από το σπίτι μου, δεν ξέρω αν έπαιζε αυτό ρόλο...
πάντως το γεγονός ότι έχεις επικυρωμένα αντίγραφα δείχνει ότι δεν τους γράφεις στον κόκορα, και είναι καλό αυτό... όμως για να είμαι ειλικρινής, ένα φωτοτυπημένο έγγραφο φαντάζομαι μπορεί να παραχαραχθεί πιο εύκολα σε σχέση με το πρωτότυπο... ίσως για αυτό είναι αυστηροί...ΥΓ: την άδεια βάζε την κάπου στο πορτ παγκάζ, σε μια ζελατινη εκεί που είναι η ρεζέρβα, κάτω από το χαλάκι, ή εκεί που ανοίγουν κάτι ντουλαπάκια για τα πίσω φώτα... ίσως να είναι καλύτερα...
-
Το δίπλωμα γιατί δεν το αφήνετε μες στο αμάξι ρε παιδιά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το δίπλωμα γιατί δεν το αφήνετε μες στο αμάξι ρε παιδιάΓιατι δεν εχουμε μονο ενα αμαξι.Εγω το διπλωμα το εχω στο πορτοφολι.
-
εγώ ποτέ δεν έχω δίπλωμε μέσα στην πόλη... εκτός από τα βράδια...
γιατί σπάζουν αυτοκίνητα, γιατί βαριέμαι να το ξαναβγάζω, γιατί δε θέλω να αποτελεί μετέπειτα υποκλεμμένο αποδεικτικό στοιχείο κάποιου κλεπταποδόχου που θα το αγοράσει γιατί δεν έχει νόμιμο και θα το χρησιμοποιήσει ίσως και για δημόσιες υπηρεσίες... που να τρέχω τότε...σωστό, επίσης καμιά φορά οδηγώ και άλλο αμάξι... όμως για να είμαι ειλικρινής, σπάνια το παίρνω, μόνο όταν το θυμηθώ και δε μου φουσκώνει την τσέπη... πορτοφόλια κτλ τα έχω σταματήσει... το μόνο πορτοφόλι μου είναι αυτό... ακόμα και ταυτότητα δεν κουβαλώ... μετά από 10 χρόνια, είναι σαν καινούρια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το δίπλωμα γιατί δεν το αφήνετε μες στο αμάξι ρε παιδιά posting.php?mode=quote&f=5&p=1476043#
:hmmm:Γιατι δεν εχουμε μονο ενα αμαξι.Εγω το διπλωμα το εχω στο πορτοφολι.
Ξέχασα ότι έχει και καπιτέλες το φόρουμ
Πέτρο κι εγώ το έχω καταργήσει το πορτοφόλι προ πολλού, μου τη δίνει απίστευτα, απλά περισσότερο κινδυνεύεις να το χάσεις αν το κουβαλάς πάνω σου παρα μες στο αμάξι, ΙΜΟ.
πιστωτικές ταυτότητα και λεφτά σε εσωτερική τσέπη του μπουφάν με φερμουάρ και τελειώνει η υπόθεσηΩραίο πιαστράκι αυτό για τα λεφτά, γιά δώσε μου λίγο ίνφο
-
Είναι ανοξείδωτο ή και ασημένιο, ή και χρυσό , όπως θέλει ο καθένας, αξεσουάρ που αιχμαλωτίζει τα χρήματα... εγώ το χρησιμοποιώ και για τις κάρτες... έτσι, οι κάρτες είναι ομοιόμορφα τοποθετημένες και δεν μετακινούνται ξεχωριστά στην τσέπη... είναι πολύ κομψό, ορισμένα βέβαια είναι πολύ όμορφα...
εγώ διπλώνω τα χρήματα στη μέση, και ανάμεσά τους βάζω τις κάρτες...
οι τιμές εξαρτώνται από υλικό κατασκευής, κατασκευαστή... ξεκινούν από 10 ευ΄ρω με πολύ καλή ποιότητα κια φτάνουν έως το ταβάνι όμως και με λίγα χρήματα, πχ 20 ευρώ θα έχεις ένα πολύ καλό αξεσουάρ...
στα γερμανικά ονομάζεται geldschein klammer .
κάπως λέγεται και στα αγγλικά, αλλά δε θυμάμαι... αν το δει κανένα παληκάρι εδώ μέσα αυτό το ποστ, ας απαντήσει για τα αγγλικά...εδώ έχει μεγάλη ποικιλία... μπορείς να βρεις πολλά και ιδιαίτερα!
http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_w?__mk ... er&x=0&y=0 -
Κλαμερ λένε οι γκόμενες και το τσιμπιδάκι για τα μαλλιά
Θα χτυπήσω ένα, χρυσό με διαμάντια προφ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Θα χτυπήσω ένα, χρυσό με διαμάντια προφ
Τοτε δεν θα σου μεινουν λεφτα για να κραταει
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!