-
Ένα άλλο περιστατικό...με γυρνάει πολλάααα χρόνια πίσω... όταν είχα ακόμα το Hyundai Coupe...
Είχαμε βγεί εγώ, ένας συνάδελφος και η αρραβονιαστικιά του σε μία ταβέρνα και έχουμε φάει του σκασμού... στον γυρισμό, αφήνω τα παιδιά στο σπίτι τους και παίρνω το δρόμο για το σπίτι μου...
Έπρεπε να περάσω πίσω από το νεκροταφείο της Ανάστασης στην Δραπετσώνα... εκεί έχει ένα φανάριο το οποίο (λογω της περασμένης ώρας!!!) ήταν πορτοκαλί που αναβόσβηνε...
Επειδή δεν υπήρχε ψυχή (εκτός από αυτές του νεκροταφείου... ) δεν σταμάτησα τελείως στην διασταύρωση, αλλά έκοψα πολλή ταχύτητα κοίταξα και πέρασα (έχει καλή ορατότητα)... αμέσως μόλις πέρασα, άναψε ο φάρος σε ένα περιπολικό που ήταν σταματημένο (και κρυμένο πίσω από ένα δέντρο) μετά την διασταύρωση...
Βγαίνει έξω ένας μπάτσος και μία μπατσίνα... και ακούω την λέξη 'κυριοσπερασεξωπαρακαλώ'! (ναι σαν μία λέξη ακούστηκε!)... ανοίγω την πόρτα, βγαίνω έξω... αλλά έλα που ο μ@λ@κ@ς είχα ξεχάσει πως είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι γιατί είχα φάει του σκασμού! Αμέσως το κρατάω και ανεβάζω το φερμουάρ! Η μπατσίνα γούρλωσε τα μάτια της! ο μπάτσος... κάνοντας αυτή τη γριμάτσα μου λέει... είσαστε μόνος στο αμάξι;;; 'ναι του απαντάω' ξανακάνει χμμμ μάλιστα...
Το ξέρετε ότι δεν σταματήσατε στην διασταύρωση; ε; δηλαδή τί κάνουμε; παίρνουμε ένα ακριβό αμάξι και όποιον πάρει ο χάρος; Τον κοιτάω... ορίστε; ποιό ακριβό αμάξι; Hyundai του λέω είναι... ο μπάτσος... α ναι ε; χμμμ... δεν το πρόσεξα... ... τέλος πάντων... πού μένετε; του λέω την διέυθυνση... με ξανακοιτάει... καλά...εντάξει... δεν σε γράφω τώρα... αλλά είναι η πρώτη και τελευταία φορά!!! (λες και θα με ξανάβλεπε!)...
Όποτε το σκέφτομαι... ειδικά την σκηνή με το φερμουάρ... σκάω στα γέλια! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
..ανοίγω την πόρτα, βγαίνω έξω... αλλά έλα που ο μ@λ@κ@ς είχα ξεχάσει πως είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι γιατί είχα φάει του σκασμού! Αμέσως το κρατάω και ανεβάζω το φερμουάρ! Η μπατσίνα γούρλωσε τα μάτια της! ο μπάτσος... κάνοντας αυτή τη γριμάτσα μου λέει... είσαστε μόνος στο αμάξι;;; 'ναι του απαντάω' ξανακάνει χμμμ μάλιστα... -
Και ένα τελευταίο 'Θεικό' σκηνικό!
Είμαστε με την μητέρα μου (πριν καμια 10ριά χρόνια) στο Λουτράκι όπου είχαμε επισκευθεί μία οικογενειακή μας φίλη, και ετοιμαζόμαστε να γυρίσουμε στον Πειραιά. Το σπίτι είναι γωνιακό, ακριβώς στον κεντρικό δρόμο, εκεί που περνάει και ένα ποταμάκι για όποιον γνωρίζει (ο δρόμος που πάει προς παραλία). Με το που μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε... δεν έχουμε βγεί ακόμα από το πάρκινγκ και μου έρχεται στο παράθυρο μπάτσος που ρύθμιζε την κυκλοφορία στην διασταύρωση! Ακολουθεί ο διάλογος:- Μπάτσος : Καλημέρα σας, τα χαρτιά σας παρακαλώ...άδεια ασφάλεια και δίπλωμα
- Εγώ : έκανα κάτι;
- Μπάτσος : δεν φοράτε ζώνη!
- Εγώ : Μααα...δεν έχω βγεί ακόμα στον δρόμο!
- Μπάτσος : Δεν έχει σημασία... άδεια και δίπλωμα!
(η μάνα μου ωστόσο έχει χεστεί και δεν βγάζει άχνα)
του δίνω τα χαρτιά... - Μπάτσος : Χμμμ... μάλιστα... από τον Πειραιά ε;
- Εγώ : Μάλιστα... από Αγιο Βασίλη...
- Μπάτσος : Ωραία είναι εκεί...
- Εγώ : Ναι...μια χαρά...
- Μπάτσος : και έχεις και κόκκινο αυτοκίνητο έ;
- Εγώ : Ε...ναι...
- Μπάτσος : Είσαι και Ολυμπιακός;;;
- Εγώ : (με περίσσιο θάρρος) Ε, τί άλλο θα ήμουν;;;
- Μπάτσος : Έφυγες... στην χαρίζω... άντε και καλό σας ταξίδι!!!
Αυτά... μόνο σε μένα συμβαίνουν;;;
-
Χειραψία σου έκαναν στο δεύτερο σκηνικό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χειραψία σου έκαναν στο δεύτερο σκηνικό;Εεεε... όχι...
-
Πραγματικά, θα 'θελα να ξέρω τι σκέφτονταν όταν τους είπες ότι είσαι μόνος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πραγματικά, θα 'θελα να ξέρω τι σκέφτονταν όταν τους είπες ότι είσαι μόνος.Χαχαχα... έλα ντέ...
Μήπως... ότι είμαι μ@λ@κ@ς;;; -
Τώρα που το σκέφτομαι, το λιγότερο θα ήταν αυτό. Μην τους περνούσε από το μυαλό ότι είσαι τπτ ηδονοβλεψιας, ή ακόμα χειρότερα κανένας δράκος. Μετά, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τώρα που το σκέφτομαι, το λιγότερο θα ήταν αυτό. Μην τους περνούσε από το μυαλό ότι είσαι τπτ ηδονοβλεψιας, ή ακόμα χειρότερα κανένας δράκος. Μετά, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.Ηδονοβλεψίας οδηγόντας; Και πίσω από νεκροταφείο; Δράκος σε νεκροταφείο; Τί είμαι, βρυκόλακας;
-
Εμένα κάποτε είχαν βαλθεί να με βγάλουν τρομοκράτη επειδή κουβαλούσα με το 307 καμιά 50αρια γυάλινα μπουκάλια για ανακύκλωση. Πάλι καλά που είχα κάτι παλιότερες αποδείξεις από το μηχάνημα που τα βάζεις.
-
Τώρα που το σκέφτομαι, το λιγότερο θα ήταν αυτό. Μην τους περνούσε από το μυαλό ότι είσαι τπτ ηδονοβλεψιας, ή ακόμα χειρότερα κανένας δράκος. Μετά, άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Ηδονοβλεψίας οδηγόντας; Και πίσω από νεκροταφείο; Δράκος σε νεκτοταφείο; Τί είμαι, βρυκόλακας;
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους. Έχουν δει τα χίλια μύρια εκεί έξω. Το τί ανωμαλία και τρέλα κυκλοφορεί έξω δεν λέγεται και σε πολλές περιπτώσεις ούτε που μπορούμε να φανταστούμε. Συνεπώς όταν βλέπουν κάποιον σχεδόν με την πουλάδα απ'έξω ε αρχίζουν να το ψάχνουν λίγο.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εμένα κάποτε είχαν βαλθεί να με βγάλουν τρομοκράτη επειδή κουβαλούσα με το 307 καμιά 50αρια γυάλινα μπουκάλια για ανακύκλωση. Πάλι καλά που είχα κάτι παλιότερες αποδείξεις από το μηχάνημα που τα βάζεις.Ωχ! Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Στον ίδιο δρόμο που έγινε αυτό το περιστατικό που γράφω... 100 μέτρα πιο πέρα έχει μία εφορία... ένα άλλο βράδυ που πέρναγα από εκεί (αυτή τη φορά μαζί με τα 2 άτομα που ανέφερα πιο πάνω), έσκασε σχεδόν δίπλα στο αυτοκίνητο μία χειροβομβίδα που είχε πετάξει το μπροστινό μου αυτοκίνητο προς την εφορία (ένα λευκό Renault Clio ήταν!)... από το οστικό κύμα, κάηκαν οι λάμπες από το εμπρός δεξί μου φανάρι... φαντάζεσαι να έπεφτα στους ίδιους μπάτσους όταν ανέφερα το περιστατικό;;;
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Ηδονοβλεψίας οδηγόντας; Και πίσω από νεκροταφείο; Δράκος σε νεκτοταφείο; Τί είμαι, βρυκόλακας;
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους. Έχουν δει τα χίλια μύρια εκεί έξω. Το τί ανωμαλία και τρέλα κυκλοφορεί έξω δεν λέγεται και σε πολλές περιπτώσεις ούτε που μπορούμε να φανταστούμε. Συνεπώς όταν βλέπουν κάποιον σχεδόν με την πουλάδα απ'έξω ε αρχίζουν να το ψάχνουν λίγο.
Ε...δεν ήταν και τελείως έξω η 'πουλάδα'... το φερμουάρ μου απλά είχα κατεβάσει και είχα λύσει την ζώνη
-
..........
- Μπάτσος : Χμμμ... μάλιστα... από τον Πειραιά ε;
- Εγώ : Μάλιστα... από Αγιο Βασίλη...
- Μπάτσος : Ωραία είναι εκεί...
- Εγώ : Ναι...μια χαρά...
- Μπάτσος : και έχεις και κόκκινο αυτοκίνητο έ;
- Εγώ : Ε...ναι...
- Μπάτσος : Είσαι και Ολυμπιακός;;;
- Εγώ : (με περίσσιο θάρρος) Ε, τί άλλο θα ήμουν;;;
- Μπάτσος : Έφυγες... στην χαρίζω... άντε και καλό σας ταξίδι!!!
Αυτά... μόνο σε μένα συμβαίνουν;;;
Παρόμοια φάση:
είχα μπει καταλάθος στον δακτύλιο ενώ δεν κυκλοφορούσα, από Χαμοστέρνας κάνοντας δεξιά προς Πετράλωνα. Μερικά στενά πιο κάτω μπλόκο. Σταματάω...- Είστε ζυγός και μπήκατε στον δακτύλιο σήμερα που κυκλοφορούν τα μονά. Άδεια, δίπλωμα, ταυτότητα.
- Εχμ... Ορίστε...Κοιτάξτε, δεν είδα το απαγορευτικό, δεν μένω εδώ κοντά. Νόμιζα ότι ο δακτύλιος είναι στο κέντρο, όχι τόσο χαμηλά...
- Έπρεπε να το δείτε, δεν προσέχετε.
- Όχι τόσο πολύ όπως φαίνεται.
- (κοιτώντας την ταυτότητα) είσαι από Κρήτη;
- Ε, ναι...
- Κι εγώ, από το Ηράκλειο. Θα σου τη σβούριχνα ( ), αλλά φύγε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
..........
Παρόμοια φάση:
είχα μπει καταλάθος στον δακτύλιο ενώ δεν κυκλοφορούσα, από Χαμοστέρνας κάνοντας δεξιά προς Πετράλωνα. Μερικά στενά πιο κάτω μπλόκο. Σταματάω...- Είστε ζυγός και μπήκατε στον δακτύλιο σήμερα που κυκλοφορούν τα μονά. Άδεια, δίπλωμα, ταυτότητα.
- Εχμ... Ορίστε...Κοιτάξτε, δεν είδα το απαγορευτικό, δεν μένω εδώ κοντά. Νόμιζα ότι ο δακτύλιος είναι στο κέντρο, όχι τόσο χαμηλά...
- Έπρεπε να το δείτε, δεν προσέχετε.
- Όχι τόσο πολύ όπως φαίνεται.
- (κοιτώντας την ταυτότητα) είσαι από Κρήτη;
- Ε, ναι...
- Κι εγώ, από το Ηράκλειο. Θα σου τη σβούριχνα ( ), αλλά φύγε.
Τυχερός ήσουν! Φαντάζεσαι να είχαν οι οικογένειές σας καμία 'βεντέτα';
-
Αστέρι ο μπάτσος!!! να'ναι καλά το παιδί...αυτός την δουλειά του έκανε... εγώ ήμουν ο λάθος! (και μάλλιστα διπλά)Τη δουλειά του δεν την έκανε...
αλλά έλα που ο μ@λ@κ@ς είχα ξεχάσει πως είχα ξεκουμπώσει το παντελόνι γιατί είχα φάει του σκασμού! Αμέσως το κρατάω και ανεβάζω το φερμουάρ! Η μπατσίνα γούρλωσε τα μάτια της! ο μπάτσος... κάνοντας αυτή τη γριμάτσα μου λέει... είσαστε μόνος στο αμάξι;;; 'ναι του απαντάω' ξανακάνει χμμμ μάλιστα...
ΙΜΟ στην ερώτηση 'είσαστε μόνος στο αμάξι', η αρνητική απάντηση είναι χειρότερη Αν είχες 'παρέα' δικαιολογείται κάπως. Εκτός και αν θα ήταν κανένας κολλητός οπότε είναι ακόμα χειρότερα...
Πραγματικά, θα 'θελα να ξέρω τι σκέφτονταν όταν τους είπες ότι είσαι μόνος.
Προφανώς ότι ...he's driving stick!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αστέρι ο μπάτσος!!! να'ναι καλά το παιδί...αυτός την δουλειά του έκανε... εγώ ήμουν ο λάθος! (και μάλλιστα διπλά)
Τη δουλειά του δεν την έκανε...
Την έκανε λέμε
Είδικά...αφού του έβγαλα...λαβράκι με τους αλλοδαπούς -
Αστέρι ο μπάτσος!!! να'ναι καλά το παιδί...αυτός την δουλειά του έκανε... εγώ ήμουν ο λάθος! (και μάλλιστα διπλά)
Τη δουλειά του δεν την έκανε...
Την έκανε λέμε
Είδικά...αφού του έβγαλα...λαβράκι με τους αλλοδαπούςΠοτέ δεν είναι αργά για αλλαγή καριέρας. You can still become a cop
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή καριέρας. You can still become a copΑυτό εξαρτάται από το αν του αρέσουν τα doughnuts!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ποτέ δεν είναι αργά για αλλαγή καριέρας. You can still become a cop
Αυτό εξαρτάται από το αν του αρέσουν τα doughnuts!
Ρε φίλε!
Από πού με ξέρεις;
Πού βρήκες την φωτογραφία μου;Παιδιά... και να ήθελα...δεν προλαβαίνω... με έχουν πάρει τα χρόνια... δεν παίρνουν 35αρηδες!
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!