-
Κ: Μέσα σε δευτερόλεπτα πλάκωσαν 30 άτομα με όπλα και περιπολικά
Μ: Σε πόση ώρα, ένα τέταρτο, μισή ώρα;
Κ: Ένα τέταρτο.Κι εκεί έκλεισα τα παράθυρα και ξεκίνησα να φύγω, αλλά πήγαινα με 50.
(αυτό πώς λέγεται τώρα; Σύννομη καταδίωξη; )Κ: Έτσι κι αλλιώς για ποιό λόγο να ξεφύγω; Αν είχα περάσει με κόκκινο, να σταματήσω, να με γράψουν και να πληρώσω το πρόστιμο, ΟΚ.Τόσες φορές έχω περάσει με κόκκινο.
Α: Το χάρηκα πολύ, έγινα κι εγώ παρατράγουδο
Α: Ένιωσα σαν στο Πολυτεχνείο. -
Tωρα βλεπω τη συνεντευξη σε κουτσομπολιστικη εκπομπη.Ο Καρβελας ειπε πως του λεγαν συνεχεια:Εξω ρε!!!! και τον πειραξε αυτο το ΡΕ.
Μα καλα δεν υπηρχε καποιος ανωτερος αλα Σερβετας να πει στους αστυνομικους :Οχι ρε ,οχι ρε, Εξω ΦΟΥΣΤΗ!!!!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
...
Μάκης - Είναι φυμέ τα τζάμια
Καρβέλας - Ναι, αλλά άμα προσπαθήσεις βλέπεις
Πάνια - Είναι φούμο
...Καλά, πώς το έχασα αυτό!!!
Φυμέ, φούμο, φούμαρα, ε, κάτι φούμαραν τα παιδιά εκεί μέσα!
Στην καταδίωξη , τους χιόνισαν κανονικά τους τσιμπά.. . -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ρε συ ξέχασα το καλύτερο!Περιγράφει ο Καρβέλας το πως του την έπεσαν οι αστυνομικοι
.... σαν ένα βλάχο λοχία στο στράτο, Μάκη ξέρρεις, που πήγες στρατό?....
Μάκης
... καλά δεν ξέρεις ότι δεν πήγα στρατό?Καρβέλας
... γιατί? τι είσαι μάρτυρας του Ιαχωβά ή αδερφή?....Δώσε ρε παιδί μου.......... αυτά είναι!!!!!!!!!!!!!!!1
ελιωσα στο γελιο οταν το ειδα...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Επίσης, επέμενε ότι 'αυτοκίνητο = άσυλο' και ότι μόνο με εισαγγελέα μπορούσαν να τον βγάλουν έξω και να το ψάξουν. Τα οποία, αν δεν απατώμαι, είναι π@π@ριες όταν έχουν προηγηθεί αυτόφωρα παραπτώματα (άρνηση συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικού, επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση κατά της αρχής, κτλ).
Έτσι όπως τα λέει ο Καρβέλας είναι. Κανονικά σε κυκλώνουν και φωνάζουν: 'Κατέβα ρε πστη να σε συλλάβουμε'!
Ρε τι μλκιες ακούμε...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κ: Μέσα σε δευτερόλεπτα πλάκωσαν 30 άτομα με όπλα και περιπολικά
Μ: Σε πόση ώρα, ένα τέταρτο, μισή ώρα;
Κ: Ένα τέταρτο.Μα στην Ελλάδα ζούμε. Υπάρχει περίπτωση να μαζευεί αστυνομία σε 15'??? Εδώ να φωνάζεις ληστεία έξω από ατυνομικό τμήμα, θα σε συλλάβουν για φασαρία!
-
Μήπως θίχθηκε η προσωπικότητα των σπουδαίων καλλιτεχνών; Η Πάνια που έχει ξεφτιλίσει 200 διανοητικώς προβληματικά άτομα σαν ζώα του Μεντράνο, τώρα θίχτηκε; Έπρεπε να τους βάλουν χειροπέδες και στα πόδια._
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μήπως θίχθηκε η προσωπικότητα των σπουδαίων καλλιτεχνών; Η Πάνια που έχει ξεφτιλίσει 200 διανοητικώς προβληματικά άτομα σαν ζώα του Μεντράνο, τώρα θίχτηκε; Έπρεπε να τους βάλουν χειροπέδες και στα πόδια._Παραπονιόταν ότι την έκοβαν οι χειροπέδες
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Μα καλα δεν υπηρχε καποιος ανωτερος αλα Σερβετας να πει στους αστυνομικους :Οχι ρε ,οχι ρε, Εξω ΦΟΥΣΤΗ!!!!!!
Θίχτηκε η προσωπικότης του δημιουργού του 'ο σκύλος μου είναι gay' ...ξύδι, βραχιολάκια και μέσα. Σαν κάτι πουροαναρχικούς συμπεριφέρονται....δεν μπορώ την αστυνομεύουσα δύναμη
-
Για να τα έκανε σε καμιά Αμερικανία αυτά και θα βλέπαμε πόσες τρύπες θα μάζευε το κάρο του...
Αλλά έτσι είναι, στη μπανανία είσαι υπεράνω νόμου αν είσαι επώνυμος και το δείχνεις έμπρακτα!!!
Για τρύπες δεν ξέρω αλλά αυτό δεν το γλύτωνε!
Το κράτησε όμως ο άτιμος τις δυο πρώτες φορές ... .
Αν γινόταν αυτό στη Βάρης-Κορωπίου ακόμη θα μέτραγαν νεκρούς και τραυματίες από τα απέναντι διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι αλήτες οι αμερικάνοι έχουν διαζώματα κι όχι μπαριέρες από τσίχλα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για να τα έκανε σε καμιά Αμερικανία αυτά και θα βλέπαμε πόσες τρύπες θα μάζευε το κάρο του...
Αλλά έτσι είναι, στη μπανανία είσαι υπεράνω νόμου αν είσαι επώνυμος και το δείχνεις έμπρακτα!!!
Για τρύπες δεν ξέρω αλλά αυτό δεν το γλύτωνε!
Το κράτησε όμως ο άτιμος τις δυο πρώτες φορές ... .
Αν γινόταν αυτό στη Βάρης-Κορωπίου ακόμη θα μέτραγαν νεκρούς και τραυματίες από τα απέναντι διερχόμενα αυτοκίνητα. Οι αλήτες οι αμερικάνοι έχουν διαζώματα κι όχι μπαριέρες από τσίχλα.
Tazie...Mustang.... οδηγουσε.... ειναι πολυ user friendly αυτοκινητο
Τετοιο ειχα:) -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Παραπονιόταν ότι την έκοβαν οι χειροπέδες
Μαλιστα προτεινε επανασχεδιασμο αυτων,με αλλες πιο μαλακες,γιατι λεει τους βασανισαν,δεν ειχαν απλως κρατουμενους...!
Καλα νομιζουν οτι εχουν κοινο?
Οτι κοσμος τους υποστηριζει?
Τους εκραξαν και οι πετρες...,μονο η συζυγος Πασχαλη-DNA,τους υποστηριξε... -
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
Μαλιστα προτεινε επανασχεδιασμο αυτων,με αλλες πιο μαλακές,γιατι λεει τους βασανισαν,δεν ειχαν απλως κρατουμενους...!
Τους εκραξαν και οι πετρες...,μονο η συζυγος Πασχαλη-DNA,τους υποστηριξε... -
Kαλά δεν ντρέπονται οι μπάτσοι.Κυνηγάνε και ΓΡΙΟΥΛΕΣ τώρα.
Έπρεπε να την μπουσουριάσουν αμέσως τη γιαγιά.
Το θα πάρω τηλέφωνο τον Τριανταφυλλόπουλο μου θύμιζε κάτι πιτσιρίκια στο δημοτικό που λέγανε θα φωνάξω τον πατέρα μου ή θα φωνάξω τον αδερφό μου που ξέρει και καράτε!
Η άλλη η Πάνια που νόμιζε ότι μιλούσε στον Κάτμαν.Αυτοί έχουν περισσότερο γέλιο και από το ζεύγος Κούγια-Βατίδου. -
Μαλιστα προτεινε επανασχεδιασμο αυτων,με αλλες πιο μαλακες,γιατι λεει τους βασανισαν,δεν ειχαν απλως κρατουμενους...!
Τους εκραξαν και οι πετρες...,μονο η συζυγος Πασχαλη-DNA,τους υποστηριξε...Κοιτα, οτι οι χειροπεδες σε σκιζουν ισχυει.
Οταν μου ειχαν περασει μια φορα, και τις φορουσα για καμια ωρα, ποναγαν τα χερια μου (λιγω πιο κατω απο τους καρπους, εκει που πιανει το ρολοι) για 2 βδομαδες..Απο κει κι'επειτα, γιατι ειναι αυτοι οι 2 εδω;
Αυτοι ανηκουν στα Ζωα.. -
Μαλιστα προτεινε επανασχεδιασμο αυτων,με αλλες πιο μαλακες,γιατι λεει τους βασανισαν ...
Μήπως είχε στο κεφάλι τις κάτι σαω κι αυτές
-
-
Καταδικάστηκαν ο Ν. Καρβέλας και η Α. Πάνια
Σε 14 μήνες μήνες φυλακή, με εξαγορά προς 10 ευρώ την ημέρα και σε 10 μήνες με τριετή αναστολή , καταδικάστηκαν σήμερα από το αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια αντίστοιχα.
Ο μουσικοσυνθέτης και η παρουσιάστρια απαλλάχθηκαν από το αδίκημα της απειλής, άσκησαν έφεση και περιμένουν να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Εάν ισχύσει η ποινή και στο Εφετείο τότε θα αφαιρεθεί από τον Νίκο Καρβέλα το δίπλωμα οδήγησης για ένα μήνα.
...
Μόνο ενός μήνα αφαίρεση διπλώματος προβλέπεται για το σκηνικό που έγινε; Μια χαρά την έβγαλε η 'γριά', με 4200ευρώ καθάρισε...
-
Σε 14 μήνες μήνες φυλακή, με εξαγορά προς 10 ευρώ την ημέρα και σε 10 μήνες με τριετή αναστολή , καταδικάστηκαν σήμερα από το αυτόφωρο μονομελές πρωτοδικείο, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια αντίστοιχα.
Ο μουσικοσυνθέτης και η παρουσιάστρια απαλλάχθηκαν από το αδίκημα της απειλής, άσκησαν έφεση και περιμένουν να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Εάν ισχύσει η ποινή και στο Εφετείο τότε θα αφαιρεθεί από τον Νίκο Καρβέλα το δίπλωμα οδήγησης για ένα μήνα.
...
Μόνο ενός μήνα αφαίρεση διπλώματος προβλέπεται για το σκηνικό που έγινε; Μια χαρά την έβγαλε η 'γριά', με 4200ευρώ καθάρισε...
Μάλιστα. Μια χαρά καθάρισαν!! Είναι τυχεροί που είναι γνωστοί...αν δεν ήταν θα του είχαν πάρει το δίπλωμα για περισσότερες μέρες.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
...
Μάλιστα. Μια χαρά καθάρισαν!! Είναι τυχεροί που είναι γνωστοί...αν δεν ήταν θα του είχαν πάρει το δίπλωμα για περισσότερες μέρες.
Δεν του το πηραν,αν του το παρουν θα ειναι μετα την αποφαση του εφετειου(απο οτι καταλαβα).ΠΑντως σημερα στο Αλτερ εφτασε οδηγωντας μια BMW 5αρα,ηταν σε live μεταδοση.
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!