-
Πολυ αστειο. Οσο αστειο ειναι να εχετε αποψη ενω ειστε λαθος. Οσο αστειο οσο να εχετε αποψη ενω δεν ξερετε τι οριζει ΡΗΤΑ ο κοκ. Οσο αστειο ειναι να κοροιδευετε αυτους που ξερουν.
Αλλα πανω απ'ολα οσο αστειο οσο να μην μπορειτε να πειτε 'δεν ηξερα κ λεω μαλακιες'...
-
Μην τα παίρνεις όλα σοβαρά, δεν το έγραψα για να σε μειώσω.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Αντε διαβασε τον ΚΟΚ κ μετα μιλα, ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. Ρητα κ ξεκαθαρα στον ΚΟΚ,'Οι οδηγοι ειναι υποχρεωμενοι να σταματουν στο σημα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ'.
'σοφιστια' αυτο που οριζεται ΡΗΤΑ απο τον ΚΟΚ? Παρανομο το οτι ξεκινησε κ εφυγε απο καπου που δεν ειχε υποχρεωση να σταματησει (= σταματησε επειδη ετσι γουσταρε, εφυγε επειδη ετσι γουσταρε)?
ΣΥΝΕΛΘΕ.
Για να βεβαιωθει μια παραβαση, πρεπει καποιος μπατσος να την βεβαιωσει, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Εγω που ειμαι πολιτης θα κανω οτι γουσταρω κ αμα με πιασουν θα πληρωσω. Ο μπατσος ΔΕΝ μπορει να κανει οτι γουσταρει.
Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον συμφερει εκεινον. Ο μπατσος οχι. Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον βολευει για να αποφυγει μια κυρωση (οπως πχ κανει ενας δολοφονος στο δικαστηριο οταν υπαρχουν παρατυπιες στην διαδικασια που τον εφτασε μεχρι εκει), κ ακριβως αυτο θα κανω κ εγω. Ακου εκει 'σοφιστιες για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα'. ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΕΜΕ...
Απο τη στιγμή που έκανε το 'λάθος' να σταματήσει, έπαιξε και έχασε. Μετά θεωρείται φυγή απο μπλόκο.
Επίσης ο αστυνομικός είναι αστυνομικός συνέχεια, με πολιτικά ή όχι και ακόμα και εκτός υπηρεσίας μπορεί να οπλοφορεί, να βεβαιώσει παραβάσεις ή να σε συλλάβει.
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου, σε ενδεχόμενο δικαστήριο δέν περνάνε και αν δοκιμάσεις σε άλλα πολιτισμένα κράτη να φύγεις απο μπλόκο στην καλύτερη περίπτωση θα νοιώσεις τα 10,000 volt του tazer.
Και όχι, δέν το παίζω άγιος, όταν είχα το R6 για μεγάλο χρονικό διάστημα δέν είχα καθόλου την πινακίδα, μετά έκοψα το φτερό και την έχωσα απο κάτω. Όσο καιρό το οδηγούσα δέν έτυχε να με σταματήσουν αλλά και να με σταμάταγαν εγώ θα έφευγα. Αλλά επειδή στην Ελλάδα είναι μπουρδέλο και περνάνε τέτοια νταηλίκια δέν σημαίνει οτι είναι σωστά ή νόμιμα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Απο τη στιγμή που έκανε το 'λάθος' να σταματήσει, έπαιξε και έχασε. Μετά θεωρείται φυγή απο μπλόκο.Μπαίνουμε σε endless loop. Απάντησε ήδη σωστά ο kacey, κατά τη γνώμη μου.
Επίσης ο αστυνομικός είναι αστυνομικός συνέχεια, με πολιτικά ή όχι και ακόμα και εκτός υπηρεσίας μπορεί να οπλοφορεί, να βεβαιώσει παραβάσεις ή να σε συλλάβει.
!!! Παναγίτσα μου!!! Φοβάμαι.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Απο τη στιγμή που έκανε το 'λάθος' να σταματήσει, έπαιξε και έχασε. Μετά θεωρείται φυγή απο μπλόκο.
Μπαίνουμε σε endless loop. Απάντησε ήδη σωστά ο kacey, κατά τη γνώμη μου.
+1. Βέβαια, αν και νομικά κατοχυρωμένος (υποχρεωμένος να επιδείξει τα στοιχεία του ΜΟΝΟ σε αστυνομικό με στολή), από εκεί και πέρα υπεισέρχεται ο παράγοντας 'πόση όρεξη έχω για μπλεξίματα με την αστυνομία'.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αντε διαβασε τον ΚΟΚ κ μετα μιλα, ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. Ρητα κ ξεκαθαρα στον ΚΟΚ,
'Οι οδηγοι ειναι υποχρεωμενοι να σταματουν στο σημα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟΛΗ'.
'σοφιστια' αυτο που οριζεται ΡΗΤΑ απο τον ΚΟΚ? Παρανομο το οτι ξεκινησε κ εφυγε απο καπου που δεν ειχε υποχρεωση να σταματησει (= σταματησε επειδη ετσι γουσταρε, εφυγε επειδη ετσι γουσταρε)?
ΣΥΝΕΛΘΕ.
Για να βεβαιωθει μια παραβαση, πρεπει καποιος μπατσος να την βεβαιωσει, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. Εγω που ειμαι πολιτης θα κανω οτι γουσταρω κ αμα με πιασουν θα πληρωσω. Ο μπατσος ΔΕΝ μπορει να κανει οτι γουσταρει.
Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον συμφερει εκεινον. Ο μπατσος οχι. Ο πολιτης θα χρησιμοποιησει τον νομο οπως τον βολευει για να αποφυγει μια κυρωση (οπως πχ κανει ενας δολοφονος στο δικαστηριο οταν υπαρχουν παρατυπιες στην διαδικασια που τον εφτασε μεχρι εκει), κ ακριβως αυτο θα κανω κ εγω. Ακου εκει 'σοφιστιες για να δικαιολογησω τα αδικαιολογητα'. ΣΥΝΕΛΘΕ ΛΕΜΕ...
Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες του κώλου, σε ενδεχόμενο δικαστήριο δέν περνάνε και αν δοκιμάσεις σε άλλα πολιτισμένα κράτη να φύγεις απο μπλόκο στην καλύτερη περίπτωση θα νοιώσεις τα 10,000 volt του tazer.
Και όχι, δέν το παίζω άγιος, όταν είχα το R6 για μεγάλο χρονικό διάστημα δέν είχα καθόλου την πινακίδα, μετά έκοψα το φτερό και την έχωσα απο κάτω. Όσο καιρό το οδηγούσα δέν έτυχε να με σταματήσουν αλλά και να με σταμάταγαν εγώ θα έφευγα. Αλλά επειδή στην Ελλάδα είναι μπουρδέλο και περνάνε τέτοια νταηλίκια δέν σημαίνει οτι είναι σωστά ή νόμιμα.
Έτσι ακριβώς είναι. Δεν είσαι υποχρεωμένος να σταματήσεις σε κάποιον τύπο στον δρόμο με πολιτικά. Όμως αν σταματήσεις και σου γνωστοποιήσει την ιδιότητα του με τα προβλεπόμενα έγγραφα (υπηρεσιακή ταυτήτητα) είσαι υποχρεωμένος να υποστείς οποιονδήποτε έλεγχο, τροχονομικό ή άλλον. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης το όργανο έχει δικαίωμα να σε προσάγει και θα παραπεμφθείς για αντίσταση κατά της αρχής και απείθια. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι πεζός ή εβρισκόμενος σε δημοσιο χώρο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Μπαίνουμε σε endless loop. Απάντησε ήδη σωστά ο kacey, κατά τη γνώμη μου.
Οπως ειπε και ο kacey 'αστυνομικος με πολιτικα, δεν ειναι αστυνομικος, μεχρι να δειξει την ταυτοτητα του.'
Σταματησα να ξυσω τα @@ μου, ειδα εναν ενοχλιτικο και πηγα λιγο παρακατω.Επίσης ο αστυνομικός είναι αστυνομικός συνέχεια, με πολιτικά ή όχι και ακόμα και εκτός υπηρεσίας μπορεί να οπλοφορεί, να βεβαιώσει παραβάσεις ή να σε συλλάβει.
!!! Παναγίτσα μου!!! Φοβάμαι.
Εκτος υτπηρεσειας, ο αστυνομικος ειναι εκτος υπηρεσειας.
Μονο αν πετυχει τον Μπιν Λαντεν η τον Πασαρι μπορει να κανει κατι.Εχω σαπισει στο ξυλο ασφαλιτη στη Σαλονικα, ο οποιος δεν μ αφηνε να παρκαρω και τον εγραψα στα @@ μου. Δεν εδειξε ταυτοτητα και αρχησε να τσαμπουκαλευεται.
Ξεκινησε τον καυγα, εφαγε δυο 'push-kick', συνεχησε να μη καταλαβαινει που εμπλεξε, δυο 'direct' κ εφυγε κατω.
Οταν ηρθε ο 'συναδελφος' με το περιπολικο ηταν λιγο αργα, γιατι ειχε βγει κοσμος (μαρτυρες) κ ειχαμε καλεσει αστυνομια.Και όχι, δέν το παίζω άγιος, όταν είχα το R6 για μεγάλο χρονικό διάστημα δέν είχα καθόλου την πινακίδα, μετά έκοψα το φτερό και την έχωσα απο κάτω. Όσο καιρό το οδηγούσα δέν έτυχε να με σταματήσουν αλλά και να με σταμάταγαν εγώ θα έφευγα. Αλλά επειδή στην Ελλάδα είναι μπουρδέλο και περνάνε τέτοια νταηλίκια δέν σημαίνει οτι είναι σωστά ή νόμιμα.
Οσο κανουμε τις παπιες και δεν εξασκουμε τα δικαιοματα μας, οι ασφαλιτες και οι μπατσοι με τα πολιτικα κανουν οτι θελουν και θα συνεχησουμε να χουμε ζαρτινιερες, πρασινα παπουτσια και χιλια αλλα τοσα....
-
Φίλη έκανε πάρτυ πριν απο μία βδομάδα, το κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί, δεν έμφανίστηκε αστυνομία.
Τις προάλλες, εμφανίστηκαν αστυνομικοί στη πόρτα του διαμερίσματος της στις 11 μιση το βράδυ και ζήτησαν τα στοιχεία της γιατί κάποιος αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, της έκανε μήνυση επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Φίλη έκανε πάρτυ πριν απο μία βδομάδα, το κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί, δεν έμφανίστηκε αστυνομία.
Τις προάλλες, εμφανίστηκαν αστυνομικοί στη πόρτα του διαμερίσματος της στις 11 μιση το βράδυ και ζήτησαν τα στοιχεία της γιατί κάποιος αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, της έκανε μήνυση επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική.Τι γαμάτοι θεέ μου
Τραγικοί τύποι...Πάντως αυτά τα γαμάτα συμβαίνουν και στα εξωτερικά. Το χειρότερο είναι οτι σε ένα δικαστήριο ο λόγος τους μετράει περισσότερο από του πωλήτη (αστυνομικοί γαρ ) για αυτό ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...
-
Τις προάλλες, εμφανίστηκαν αστυνομικοί στη πόρτα του διαμερίσματος της στις 11 μιση το βράδυ και ζήτησαν τα στοιχεία της γιατί κάποιος αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, της έκανε μήνυση επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική.για να είχε κανα στριπτιζάκι το πάρτυ να δούμε αν θα την καλούσε
-
Τις προάλλες, εμφανίστηκαν αστυνομικοί στη πόρτα του διαμερίσματος της στις 11 μιση το βράδυ και ζήτησαν τα στοιχεία της γιατί κάποιος αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, της έκανε μήνυση επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική.Πολύ καλά της έκαναν!
Δεν είχε το μυαλουδάκι να σκεφτεί ότι κάποιος στη γειτονιά θέλει να κοιμηθεί; Δεν υπάρχει νόμος περί κοινής ησυχίας; ΘΑ έπρεπε να την πάνε αυτόφωρο.
Δεν σκέφτηκε ότι στη γειτονιά μπορεί να υπάρχουν μωρά (ναι μωρά) που να τρομάζουν από τη φασαρία;
Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοια γαϊδούρια; -
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Τις προάλλες, εμφανίστηκαν αστυνομικοί στη πόρτα του διαμερίσματος της στις 11 μιση το βράδυ και ζήτησαν τα στοιχεία της γιατί κάποιος αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, της έκανε μήνυση επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική.Πολύ καλά της έκαναν!
Δεν είχε το μυαλουδάκι να σκεφτεί ότι κάποιος στη γειτονιά θέλει να κοιμηθεί; Δεν υπάρχει νόμος περί κοινής ησυχίας; ΘΑ έπρεπε να την πάνε αυτόφωρο.
Δεν σκέφτηκε ότι στη γειτονιά μπορεί να υπάρχουν μωρά (ναι μωρά) που να τρομάζουν από τη φασαρία;
Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοια γαϊδούρια;Ο εν λόγω κύριος πριν κάνει την μύνηση θα μπορούσε πολύ απλά να καλέσει τους συναδέλφους του για να την συνετίσουν...Μετά αν συνέχιζε ας την πηγαίνανε και αυτόφωρο και στην ηλεκτρική καρέκλα
-
Ο χρήστης pk33 έγραψε:
Πολύ καλά της έκαναν!
Ως πότε θα ανεχόμαστε τέτοια γαϊδούρια;Την επόμενη φορά, μάγκα μου, που τα παιδιά/μωρά κλπ σου βγουν στο δρόμο το μεσημέρι να παίξουν και φωνάζουν ουρλιάζουν κλπ, θα φροντίσω να καλέσω την αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας και τη πρόνοια για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο από αμέλεια.
Πως σου φαίνεται;Σε άλλο πάρτυ που πήγα αυτή τη Παρασκευή, η αστυνομία ήρθε στη 1 (μαζί φτάσαμε ), και είπε στη κοπέλα να χαμηλώσει τη μουσική. Τόσο δύσκολο ήταν;
Καθόμασταν μετά στο μπαλκόνι και κυριολεκτικά ψιθυρίζαμε.
Αμφιβάλλω για το αν η μουσική που είχε ήταν πολύ δυνατή. Απαράδεκτη ίσως (γουστάρει κάτι κάλτ παρακμιακά φάση Πασχάλης, Ολύμπιανς κλπ).Δεν πας στα καλά καθούμενα να κάνεις μήνυση σε κάποιον και να τον τραβάς στα δικαστήρια μήνες μετά, επειδή έκανε ένα φυσιολογικό πάρτυ! Αστυνομία ναι, φτάνει και περισσεύει, έρχεται μία φορά, αν έρθει δεύτερη αυτόφωρο και τελείωσε!
Και μένα μου έχουν φέρει 2 φορές αστυνομία, αλλά αυτό επειδή ήταν καλοκαίρι και είχαμε ανοιχτές μπαλκονόπορτες και ακουγόμασταν μακριά.
Από τότε βέβαια ξεκίνησα να κάνω πάρτυ στο υπόγειο που είναι πολύ καλύτερο γιατί έτσι μπορούν και να κοιμηθούν όσοι είναι στο σπίτι.. -
Κατ'αρχας συζηταμε το τι προβλεπεται, το τι ισχυει κ εφαρμοζεται με τους ελληναρες μπατσους στην ελλαδαρα, ολοι το ξερουμε. Επειδη λοιπον εσυ επιμενεις περι 'υποχρεωσης', σου ξαναλεω:
Ο οδηγος ειναι υποχρεωμενος να σταματησει σε σημα αστυνομικου που φοραει στολη. Το που σταματησε κ γιατι κ γιατι την εκανε μετα ειναι δικια του καυλα. Νομικα ειναι κατοχυρωμενος.
'σταματησα για να μην τον πατησω επειδη μπηκε μες την μεση κ μετα εφυγα'
'επειδη φοβηθηκα γιατι μου φανηκε λιγο τραμπουκος'
'δεν σταματησα ποτε'
Ειδικα στο τελευταιο, κ σε αυτο που γραφεις οτι 'εφυγε απο μπλοκο της τροχαιας'. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΛΟΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΟΛΗ. ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΣΤΟΛΟ ΜΠΑΤΣΟ.
Κ για να στο πω πιο απλα, ενας-δυο-τρεις ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, δεν συνιστουν μπλοκο. Ειναι ΤΡΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
Αυτες τις 'σοφιστιες' ειχα να πω παλι.
Περι του συμβαντος για την κοινη ησυχια. Ο μπατσος κ ο οποιοσδηποτε αλλος μπορει να υποβαλει απ'ευθειας μηνυση. Το αν πρεπει επι τοπου κ την ωρα της παραβασης να βεβαιωθει απο καποιο οργανο, οπως επισης το αν μετραει οτι εκεινος ειναι οργανο (= την βεβαιωνει μονος του) ΔΕΝ το ξερω.
Αυτο που ξερω ειναι οτι για να καταδικαστει καποιος πρεπει να αποδειχτει ενοχος κ αντιστοιχα ο μπατσος να αποδειξει οτι ΕΚΕΙΝΟΣ Ο Χ γειτονας ειναι αυτος απο το σπιτι του οποιου ακουγοταν μουσικη.
Οποτε εγω θα εσκαγα στο δικαστηριο με 10 κολλητους κ θα ελεγα οτι εκεινη την μερα ημουν αλλου, κ ο αγαπητος κυριος μπατσογειτονας δεν ακουσε καλα απο ποιο σπιτι επαιζε η μουσικη.
-
Δεν ειναι γαιδουρια να κανεις ΜΙΑ φορα τον χρονο ΕΝΑ παρτυ επειδη ετυχε πχ να εχεις γενεθλια. Ενταξει μλκια ειναι να σε ενοχλουν οταν θες να κοιμηθεις αλλα ΜΙΑ φορα που εγινε ΕΝΑ παρτυ, οχι δεν τραβας μηνυση.
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Εχω σαπισει στο ξυλο ασφαλιτη στη Σαλονικα , ο οποιος δεν μ αφηνε να παρκαρω και τον εγραψα στα @@ μου. Δεν εδειξε ταυτοτητα και αρχησε να τσαμπουκαλευεται.
Ξεκινησε τον καυγα, εφαγε δυο 'push-kick', συνεχησε να μη καταλαβαινει που εμπλεξε, δυο 'direct' κ εφυγε κατω.
Οταν ηρθε ο 'συναδελφος' με το περιπολικο ηταν λιγο αργα, γιατι ειχε βγει κοσμος (μαρτυρες) κ ειχαμε καλεσει αστυνομια.Οσο κανουμε τις παπιες και δεν εξασκουμε τα δικαιοματα μας, οι ασφαλιτες και οι μπατσοι με τα πολιτικα κανουν οτι θελουν και θα συνεχησουμε να χουμε ζαρτινιερες, πρασινα παπουτσια και χιλια αλλα τοσα....
αμα σε πανε μεσα καμια φορα και σε σαπισουν κιαυτοι στο ξυλο μετα θα κλαιγεσαι στα καναλια απο δω κιαποκει.
μην ξανακουσω τετοια χαλια.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τις προάλλες, εμφανίστηκαν αστυνομικοί στη πόρτα του διαμερίσματος της στις 11 μιση το βράδυ και ζήτησαν τα στοιχεία της γιατί κάποιος αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, της έκανε μήνυση επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική.Τι γαμάτοι θεέ μου
Τραγικοί τύποι...Πάντως αυτά τα γαμάτα συμβαίνουν και στα εξωτερικά. Το χειρότερο είναι οτι σε ένα δικαστήριο ο λόγος τους μετράει περισσότερο από του πωλήτη (αστυνομικοί γαρ ) για αυτό ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ...
Ποιο παρτυ;;;;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Εχω σαπισει στο ξυλο ασφαλιτη στη Σαλονικα , ο οποιος δεν μ αφηνε να παρκαρω και τον εγραψα στα @@ μου. Δεν εδειξε ταυτοτητα και αρχησε να τσαμπουκαλευεται.
Οταν ηρθε ο 'συναδελφος' με το περιπολικο ηταν λιγο αργα, γιατι ειχε βγει κοσμος (μαρτυρες) κ ειχαμε καλεσει αστυνομια.Οσο κανουμε τις παπιες και δεν εξασκουμε τα δικαιοματα μας, οι ασφαλιτες και οι μπατσοι με τα πολιτικα κανουν οτι θελουν και θα συνεχησουμε να χουμε ζαρτινιερες, πρασινα παπουτσια και χιλια αλλα τοσα....
αμα σε πανε μεσα καμια φορα και σε σαπισουν κιαυτοι στο ξυλο μετα θα κλαιγεσαι στα καναλια απο δω κιαποκει.
μην ξανακουσω τετοια χαλια.
Εχω παιξει ξυλο με τυπους της ΟΠΚΕ, χειροπεδες πισω απο την πλατη, μεσα στο βανακι.
Μεχρι να ρθει ο δικηγορος μου, ειχα στριμοχτει σε μια γωνιτσα και γουσταρα που εκανα προπονησεις για αρση βαρων καποτε.
Τα push kick, στο αλεξησφαιρο ειναι ολα τα λεφτα!
Τα λουρια τους γ...νε τα πλευρα.Οσον αφορα την Σαλονικα και το που εβαλες.... Εγω ημουν σε νομημη αμυνα.
Για ποια χαλια μιλας;;;
Μηπως επρεπε να ζιτησω και συγνωμη που παρκαρα σε αδεια θεση, ενω δεν υπηρχε κανενας κ οταν επεσε το πρωτο μπουνιδη απο τον μπατσο, να σηκωθω να φυγω;;;Ο μπατσος δεν εδειξε ταυτοτητα και ξεκινησε καυγα για μια θεση σταθμευσης, εφαγε μερικες και ηρθε ο συναδελφος του και ειπε οτι ειναι μπατσος.
Οταν πηγαμε στο τμημα, γιατι με συνελαβαν για ξηλοδαρμο και ηρθαν 20ατομα απο τα οποια τα 10 ηταν στελεγχοι πολυεθνικης εταιρειας με τους οποιους ειχα ραντεβου και οι αλλοι ασχετοι και περαστικοι, με ρωτησαν αν θελω να καταθεσω μυνηση ΕΓΩ για επιθεση.Υ.Γ. Αυτο το emoticon προσεχε που και σε ποιον το βαζεις...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Υ.Γ. Αυτο το emoticon προσεχε που και σε ποιον το βαζεις...
μαρεσεις
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Υ.Γ. Αυτο το emoticon προσεχε που και σε ποιον το βαζεις...
μαρεσεις
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!