-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Υ.Γ. Αυτο το emoticon προσεχε που και σε ποιον το βαζεις...
μαρεσεις
-
-
-
Ξανακλώτσα αν μπορείς...
-
Ναι ρε ξανακλωτσα!!!!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ναι ρε ξανακλωτσα!!!!
Ρε Γιώργαρε εμείς βάζουμε classic action heroes και εσύ μου βάζεις τον κόκκινο, τον ροζ και το κακό συναπάντημα Power Ranger.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι ρε ξανακλωτσα!!!!
Ρε Γιώργαρε εμείς βάζουμε classic action heroes και εσύ μου βάζεις τον κόκκινο, τον ροζ και το κακό συναπάντημα Power Ranger.
Δε ξερω αυτοι μου ηρθαν κατευθειαν!Μην παρεξηγεις αρχιζει η παραζαλη απο τον πυρετο!
-
γιωργακη διαβασες σημερα τα μαθηματα σου;
-
Πώς φαίνεται η διαφορά ηλικίας ε;;;
Αν έβλεπε η κόρη μου το φόρουμ... θα ποστάριζε τον Νέμο ή τον Μπόμπ Σφουγγαράκη! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Πώς φαίνεται η διαφορά ηλικίας ε;;;
Αν έβλεπε η κόρη μου το φόρουμ... θα ποστάριζε τον Νέμο ή τον Μπόμπ Σφουγγαράκη! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ποιο παρτυ;;;; -
Birdy num num... το σκίσαμε στο (αλλά έχει πλάκα και μου αρέσει! )
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Φίλη έκανε πάρτυ πριν απο μία βδομάδα, το κράτησε μέχρι τις 6 το πρωί, δεν έμφανίστηκε αστυνομία.
Τις προάλλες, εμφανίστηκαν αστυνομικοί στη πόρτα του διαμερίσματος της στις 11 μιση το βράδυ και ζήτησαν τα στοιχεία της γιατί κάποιος αστυνομικός, κάτοικος της περιοχής, της έκανε μήνυση επειδή είχε πολύ δυνατά τη μουσική.Μήπως συνιθίζει να βάζει δυνατά τη μουσική και οι γείτονες της τα έχουν μαζεμένα?
-
Αυτό δεν το ξέρω, αλλά λογικά θα μου το είχαν μεταφέρει μαζί με τα υπόλοιπα γεγονότα, γιατί πάνω στη συζήτηση το ρώτησα και αυτό. Όταν ξαναμιλήσω με τα παιδιά θα το ρωτήσω.
Αν πάντως συνηθίζει να βάζει δυνατά μουσική και της έχει ξανακάνει παρατήρηση η αστυνομία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, λογικό θεωρώ να καταλήξει να της κάνει μήνυση κάποιος που δεν αντέχει πλέον. -
συνεχεια στο viewtopic.php?f=5&t=38174
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!