-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
'(επαγγελματίας διαφθορέας )Γι αυτό είσαι ο ήρωάς μου
'Το πατάμε βλέπω, ε; Σας άκουγα από κάτω που στρίγγλιζαν τα λάστιχα'.
'Τώρα αν σας πω όχι, θα πω ψέμματα'
'Καλώς, μπορείτε να φύγετε'Βάλε ημισλίκ λάστιχα. Δέν στριγγλίζουν όσο και να τα πιέζεις και επιπλέον θα μπαίνεις με +20 στις στροφές
-
Και στο χιονοδρομικό θα είσαι ο μόνος που θα κάνεις σκι με το αυτοκίνητο
-
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
' Όχι'
'Έχετε συλληφθεί ποτέ;'
'Θα έπρεπε;Δεν καταλαβαίνω που βρίσκεις το απίστευτο στην ερώτηση.
Είναι στάνταρ ερώτηση στις περισσότερες Αστυνομίες του κόσμου.
Αργότερα μπορεί να ελέγξουν τα στοιχεία σου και αν δουν ότι είσαι σεσημασμένος αρχίζουν να έχουν υποψίες που τους είπες ψέμματα ...Είμαστε φοβεροί σαν λαός !
Απ' την μια θέλουμε Αστυνομία, και απ' την άλλη ΟΦΕΙΛΟΥΝ να γνωρίζουν ότι εμείς είμαστε νομοταγείς πολίτες !
Που να δείτε τι κάνουν οι σοβαρές Αστυνομίες στις θεωρούμενες πολιτισμένες χώρες... -
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
-κανα τσιγαρο εχεις μεσα?(ψαχνωντας το ντουλαπακι)
-davidoff,θελετε?
-(με συνομωτικο υφος)οχι απο αυτα,απο τα 'αλλα'ρε βλαμμενε,και να ειχα,σιγα μη σου εδινα!
γιατι ρε μοναχοφαη;
-
Εμένα οι γερμανοί μου είχαν πει
¨if you have sth give it to me now, it s not good for you' -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Βάλε ημισλίκ λάστιχα. Δέν στριγγλίζουν όσο και να τα πιέζεις και επιπλέον θα μπαίνεις με +20 στις στροφέςΠοια τα μειονεκτήματα τους; Να υποθέσω ότι σε βρεγμένο δεν θα πηγαίνουν μια;
-
Έλλην ρώτησε Αμερικανό αστυνομικό (ξέρετε αυτά τα δίμετρα ντερέκια) στην Βοστώνη γιατί είχε χαθεί, και με το που κατάλαβε αυτός ότι είναι ξένος βάζει το χέρι στην θήκη του πιστολιού του, του ζητά ευγενικά το διαβατήριό του, και κατόπιν του εξηγεί...
Φυσικά κατόπιν 11 Σεπτεμβρίου ! -
Kαι;
Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι, ακόμα και σε πιο inland πολιτείες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kαι;Ευτυχώς δεν είναι όλοι έτσι, ακόμα και σε πιο inland πολιτείες.
My point είναι ότι δεν με έχει αντιμετωπίσει ποτέ έτσι Έλλην αστυνομικός (ίσως να μην παραπέμπω σε κακοποιό ) ενώ στο Αμέρικα μπορεί να σου συμβεί.
Αν δεν σταματήσεις δικαιούται να σε πυροβολήσει ο άλλος, ενώ στο εντελώς άλλο άκρο άκουγα χθες στον Alpha την δημοσιογράφο να ρωτά έναν της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων γιατί ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν διαρρήκτη που μπήκε να τον ληστέψει.
Ευτυχώς δεν είμαστε Αμερική, αλλά ας μην δυσανασετούμε και από μιά ερώτηση.
Ο αστυνομικός δεν υποχρεούται να μας γνωρίζει... -
Βάλε ημισλίκ λάστιχα. Δέν στριγγλίζουν όσο και να τα πιέζεις και επιπλέον θα μπαίνεις με +20 στις στροφές
Ποια τα μειονεκτήματα τους; Να υποθέσω ότι σε βρεγμένο δεν θα πηγαίνουν μια;
Θες λαστιχα καθε 3-4 μηνες
Το αμαξι χανι ενα 20% απο το γκαζι του
Το κοστος τους ειναι περιπου 40-50% αυξημενο σε σχεση με τα απλα λαστιχα σε αυτην την διασταση.
Στο βρεγμενο υπαρχουν αρκετα σεμι που ειναι απιστευτα καλα (πιο καλα και απο καπια νορμαλ επονυμα λαστιχα τα παλιο γιοκοκλαμα Α539 ας πουμε)
Τελος και αυτα στριγκλιζουν!
Α, επισης απο καποια χλμ και πανω βγαζουν ενα βουητο που σου σπάει τα νευρα
Ειναι πιο βαρια απο τα νορμαλ λαστιχα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
-κανα τσιγαρο εχεις μεσα?(ψαχνωντας το ντουλαπακι)
-davidoff,θελετε?
-(με συνομωτικο υφος)οχι απο αυτα,απο τα 'αλλα'ρε βλαμμενε,και να ειχα,σιγα μη σου εδινα!
γιατι ρε μοναχοφαη;
σε στρουμφακι ρε συ?δεν το πεταγα στη λεκανη καλυτερα?
-
Θυμάμαι 18 χρονών ψαρωμένος μέχρι εκεί που δεν πάει, φρέσκος οδηγός, γυρνάω με άλλα 3 φιλαράκια από χαλκιδική και μας σταματάνε στα Ν.Μουδανιά μετά τη γέφυρα!
Μας βγάζουν έξω από το αυτοκίνητο και αρχίζουν το ψαχτήρι, εν τω μεταξύ εγώ με κοντομάνικο, Δεκέμβρη μήνα να έχω δαγκώσει το π@@λί μου και ο μπάτσος στην κοσμάρα του να με ρωτάει τι έχω πάρει και τρέμω έτσι!
Φτάσαμε στο τέλος να αρπάζουν το πορτοφόλι ενός φίλου και να μας απειλούν με αγριοφωνάρες 'εάν βρω σκόνη θα σας γαμήσω'!Από τα ωραία σκηνικά που μπορεί να ζήσει ένας πιτσιρικάς με το που πάρει το δίπλωμα και πέσει σε έναν απλό έλεγχο
Για λίγο καιρό όποτε μου έκανε σήμα μπατσαρία να σταματήσω ένα ελαφρύ καρδιοχτύπι το ένιωθα είναι η αλήθεια, αλλά με τον καιρό απόσο κατάλαβα θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση για να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν να το 'παίζουνε'!Ανάλογα και στην Καστοριά όπου πηγαίνω συχνά και ουκ ολίγες φορές με έχει σταματήσει για έλεγχο συνοριοφυλακή, έχουν μάθει μετά από τόσα ψαχτήρια ότι στο πορτ μπαγκάζ το μόνο που έχω είναι ντομάτες και πιπεριές (μόνο που ποτέ δεν θα μάθουν τι έχουν μέσα τους )
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εμένα οι γερμανοί μου είχαν πει
¨if you have sth give it to me now, it s not good for you'εγω απαντησα για πλακα... dude...you're too late... we got back from amsterdam two days ago....
αλλα τους επαιζα φωτα ποιο πριν, με 240 με CL65AMG στην autoban... οποτε οτι και να τους ελεγα.... -
double post
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Θυμάμαι 18 χρονών ψαρωμένος μέχρι εκεί που δεν πάει, φρέσκος οδηγός, γυρνάω με άλλα 3 φιλαράκια από χαλκιδική και μας σταματάνε στα Ν.Μουδανιά μετά τη γέφυρα!
Μας βγάζουν έξω από το αυτοκίνητο και αρχίζουν το ψαχτήρι, εν τω μεταξύ εγώ με κοντομάνικο, Δεκέμβρη μήνα να έχω δαγκώσει το π@@λί μου και ο μπάτσος στην κοσμάρα του να με ρωτάει τι έχω πάρει και τρέμω έτσι!
Φτάσαμε στο τέλος να αρπάζουν το πορτοφόλι ενός φίλου και να μας απειλούν με αγριοφωνάρες 'εάν βρω σκόνη θα σας γαμήσω'!Από τα ωραία σκηνικά που μπορεί να ζήσει ένας πιτσιρικάς με το που πάρει το δίπλωμα και πέσει σε έναν απλό έλεγχο
Για λίγο καιρό όποτε μου έκανε σήμα μπατσαρία να σταματήσω ένα ελαφρύ καρδιοχτύπι το ένιωθα είναι η αλήθεια, αλλά με τον καιρό απόσο κατάλαβα θέλουν ανάλογη αντιμετώπιση για να καταλάβουν πότε πρέπει να σταματήσουν να το 'παίζουνε'!Ανάλογα και στην Καστοριά όπου πηγαίνω συχνά και ουκ ολίγες φορές με έχει σταματήσει για έλεγχο συνοριοφυλακή, έχουν μάθει μετά από τόσα ψαχτήρια ότι στο πορτ μπαγκάζ το μόνο που έχω είναι ντομάτες και πιπεριές (μόνο που ποτέ δεν θα μάθουν τι έχουν μέσα τους )
3 φιλους μου τους ειχαν σταματησει οταν ηταν νεοι οδηγοι , τους βαζουν εναν εναν σε βανακι, τους λενε να ξεβρακωθουν , να σηκωσουν τα μπαλακια τους...
εκει να δεις φρικη
πρεπει καποιον να εψαχναν, γιατι αυτο δεν ειναι συνηθισμενο μπλοκο σε παραλιακη
-
Παίζει μεγάλο ρόλο το πως θα τους συμπεριφερθείς, όπως και η εμφάνιση και η ηλικία σου. Εμένα χθες ούτε το δίπλωμα/ταυτότητα δεν μου ζήτησαν.
-
εμενα παντως οι μπατσοι εκτος απο θεματα παραβασεων του κοκ δε με εχουν ενοχλησει ποτε..τον πατερα μου απο την αλλη τον εχουν χιλιοψαξει
μηπως τα γενια θυμιζουν τρομοκρατη?
-
Και μαλλον η περιγραφη ηταν οτι αυτους που ψαχνανε ειχε 3 αρχιδια
Παλαιοτερα στην γειτονια μου το ξεβρακωμα γινοτανε μεσα στ οδρομο, παλι καλα που τους τα κατεβασαν μεσα σε βανακι
-
Φίλος και μάλιστα πολύτεκνος (με Seat Alhambra 7θέσιο και τέσσερα παιδιά μέσα) κινείται σε επαρχιακή οδό κοντά στη Θεσσαλονίκη με όριο 80χλμ. Πηγαίνει με περίπου 90 και τον σταματάνε... Το χειρότερο είναι ότι τον ψαρώνουν ότι δικαιουνται ότι θα του πάρουν το δίπλωμα. Τελικά του κάνουν τον καλό και τον αφήνουν να φύγει 'άγραφος', αφού βλέπουν την ...οικογένεια ολόκληρη μέσα, μερικά παιδιά να κλαίνε φοβισμένα!
Ο άνθρωπος δεν γνώριζε τα δικαιώματά του για να τους βάλει στη θέση τους. Δηλ. ότι το πρόστιμο για μέχρι 20χλμ. υπέρβαση ορίου ταχύτητας είναι 40 ευρώ (δια δύο αν το πληρώσεις έγκαιρα), και ότι σε καμία περίπτωση δεν προβλέπεται αφαίρεση διπλώματος για τέτοια μικρή παράβαση ΚΟΚ.Δεν θα με ενοχλούσε αν νομότυπα του είχαν ρίξει το προβλεπόμενο πρόστιμο, όμως οι μαγκιές και οι εκφοβισμοί δεν έχουν καμία θέση. Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα τολμούσαν να κάνουν τίποτε πέρα από τα προβλεπόμενα και αν δεν κάνω λάθος αποτελεί πειθαρχική παράβαση η κατάχρηση εξουσίας. Αντε βέβαια να το αποδείξεις...
-
Ας ερθουν εμενα να μου πουν να τους δειξω τα τετοια μου και θα τα δουν μετα χαρας...μετα θα τους ρωτησω με τροπο εαν ερεθιστηκαν σεξουαλικα και εαν γενικως την βρισκουν ετσι οι αστυνομικοι
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!