-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Δεν θα με ενοχλούσε αν νομότυπα του είχαν ρίξει το προβλεπόμενο πρόστιμο, όμως οι μαγκιές και οι εκφοβισμοί δεν έχουν καμία θέση. Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα δεν θα τολμούσαν να κάνουν τίποτε πέρα από τα προβλεπόμενα και αν δεν κάνω λάθος αποτελεί πειθαρχική παράβαση η κατάχρηση εξουσίας. Αντε βέβαια να το αποδείξεις...Υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Σε άλλο φόρουμ ένας πιτσιρικάς χτες έγραψε ότι με το παπί του έπεσε σε μπλόκο που έγραφαν όλα τα μηχανάκια με αλλαγμένη εξάτμιση! Προσοχή, χωρίς καθόλου μέτρηση στάθμης θορύβου, απλώς μοίραζαν κλήσεις σε όποιον δεν είχε την εργοστασιακή εξάτμιση!
-
αυτοι θελουν να γραψουν πολλους γρηγορα για να πανε σπιτι τους..
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Υπάρχουν και πολύ χειρότερα. Σε άλλο φόρουμ ένας πιτσιρικάς χτες έγραψε ότι με το παπί του έπεσε σε μπλόκο που έγραφαν όλα τα μηχανάκια με αλλαγμένη εξάτμιση! Προσοχή, χωρίς καθόλου μέτρηση στάθμης θορύβου, απλώς μοίραζαν κλήσεις σε όποιον δεν είχε την εργοστασιακή εξάτμιση!
Χαχαχ κ μενα μου ειχε τυχει να μου πουν οτι θα με γραψουν γι'αυτο το λογο οταν ημουν πιτσιρικας αλλα το ηξερα οτι πρεπει να μετρησουν για ηχορυπανση κ πηραν τα 3
βεβαια οταν ξεψαρωσα σταματησα την κακη συνηθεια να.. σταματαω στα μπλοκα με μηχανακι ή μηχανηπαντως τι να λεμε τωρα... οι τσεοι σταματανε τα μαγκακια με τις παπιες που το μεγαλυτερο εγκλημα που μπορει να'χουν κανει στη ζωη τους ειναι να καπνισαν μαριχουανα ή να εκλεψαν κανα χαρτονομισμα των 5 euros απ'το πορτοφολι της μαμας ενω κατι εγκληματιες νονους της νυχτας με καγιεν και φιμε τζαμια δεν τολμανε να τους σταματησουν.
ΖΝ σχολη...
-
αυτους με τα παπακια δεν χρειαζεται να εχουν οργανο να μετρησουν τον θορυβο,κανουν ειδη τοση φασαρια που καμια φορα μουρχεται να πλακωσω κανεναν στις κλωτσιες.
δεν μπορει να περναει απο διπλα σου νταλικα και να μην σε ενοχλει στα αυτια και ξαφνικα να περναει ο παπιας και να κοντευεις να παθεις εμφραγμα.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυτους με τα παπακια δεν χρειαζεται να εχουν οργανο να μετρησουν τον θορυβο,κανουν ειδη τοση φασαρια που καμια φορα μουρχεται να πλακωσω κανεναν στις κλωτσιες.αμ αυτους με κατι παναρχαια αυτοκινητα που ρυπαινουν το περιβαλλον; δε χρειαζεται ΚΤΕΟ κ καρτα καυσαεριων, ειναι ολα euro -1 , με τη μια κληση!
-
μπορούν επίσης να γράφουν όποιον φαίνεται ότι πηγαίνει υπερβολικά γρήγορα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μπορούν επίσης να γράφουν όποιον φαίνεται ότι πηγαίνει υπερβολικά γρήγορακαλα αυτο πολυ δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο θα μου πεις...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα αυτο πολυ δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο θα μου πεις...
κοιτα, μπορουν σιγουρα να γραφουν οσους εχουν γρηγορα αυτοκινητα και μηχανες. γιατι το πηρες το s3 κυριος; βαλε ενα κοφτη στα 120 παλιοεγκληματια!
-
δλδ τα παλια χρονια που δεν ειχαν μηχανηματα δεν εβαζαν κλησεις;
θα περασω εγω διπλα απο τον μπατσο με 200 και αυτος νομιζετε δεν μπορει να με γραψει; -
δλδ τα παλια χρονια που δεν ειχαν μηχανηματα δεν εβαζαν κλησεις;
θα περασω εγω διπλα απο τον μπατσο με 200 και αυτος νομιζετε δεν μπορει να με γραψει;Χωρίς ραντάρ; Τα @@ μου θα πάρει...
-
μαλιστα,τακουσα κιαυτο.
το πολυ πολυ να σε γραψει για επικυνδινη οδηγηση,οχι οτι δεν μπορει για υπερβολικη ταχυτητα αλλα ετσι το λεω μπας και πιασεις το νοημα.
-
το πολυ πολυ να σε γραψει για επικυνδινη οδηγηση,οχι οτι δεν μπορει για υπερβολικη ταχυτητα αλλα ετσι το λεω μπας και πιασεις το νοημα.Καλά, εσύ στήσε και κώλο.
-
γιατι εσυ δλδ τι θα κανεις,θα τους μαλωσεις;
ακου φιλε απο την στιγμη που εισαι παρανομος θα υποστεις τις συνεπειες.
-
γιατι εσυ δλδ τι θα κανεις,θα τους μαλωσεις;ακου φιλε απο την στιγμη που εισαι παρανομος θα υποστεις τις συνεπειες.
-
Δεν θα τους μαλώσω, απλά θα πάρω τα στοιχεία τους και θα τους τρέχω μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι.
-
Δεν είμαι παράνομος όσο δεν υπάρχουν αποδείξεις. Αν με γράψει αστυνομικός για υπερβολική ταχύτητα επειδή έκοψε με το μάτι ότι τρέχω, βλέπε 1. Τόσο απλά._
-
-
μαλιστα.
να σε ρωτησω κατι.
τυχαιο παραδειγμα.
αν σε δει να οδηγεις χωρις να φορας ζωνη ,μπορει να σε γραψει ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
-
μαλιστα.να σε ρωτησω κατι.
τυχαιο παραδειγμα.
αν σε δει να οδηγεις χωρις να φορας ζωνη ,μπορει να σε γραψει ΝΑΙ Η ΟΧΙ;
Ναι, αλλά αυτό είναι αντικειμενικό.
Το αν είμαι πάνω από το όριο ή όχι (χωρίς τη χρήση ραντάρ) είναι υποκειμενικό και δεν μπορεί να με γράψει.
Δύσκολο;
-
Αυτο λεει ο Κ.Ο.Κ
με λιγα λογια μπορουν να σε γραψουν και χωρις συσκευη.
-
τις αρμόδιες αστυνoμικές αρχές και με ειδικές συσκευές.>Αυτο λεει ο Κ.Ο.Κ
με λιγα λογια μπορουν να σε γραψουν και χωρις συσκευη.
Και σου είπα τι θα πάρουνε...
-
μαλιστα,τακουσα κιαυτο.το πολυ πολυ να σε γραψει για** επικινδυνη οδηγηση**,οχι οτι δεν μπορει για υπερβολικη ταχυτητα αλλα ετσι το λεω μπας και πιασεις το νοημα.
υπαρχει και αυτη η 'παραβαση' που τους λυνει τα χερια..για ταχυτητα χωρις ρανταρ με το κοντερ τους μονο μπορουν να σου κλασουν τα @@
πανε οι εποχες που τη στηναν στην αρχη και στο τελος ενος τουνελ και μετρουσαν τα sec
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
καλα αυτο πολυ δυσκολο, αλλα οχι ακατορθωτο θα μου πεις...
κοιτα, μπορουν σιγουρα να γραφουν οσους εχουν γρηγορα αυτοκινητα και μηχανες. γιατι το πηρες το s3 κυριος; βαλε ενα κοφτη στα 120 παλιοεγκληματια!
αυτοι που εχουν γρηγορες μηχανες τους γραφουν και φευγουν (πολλοι δεν φορανε καν πινακηδες), μονοι οι κακομοιρηδες με τα παπια την πληρωνουν..
εγω παντως το εχω σκεφτει να την κανω, αλλα φοβαμαι για το τι θα γινει αν με πιασουν..
αντιθετα ξερω περιπτωσεις ατομων που βγαζουν πινακιδες σε μηχανες, ντυνονται πετσακες και δε σταματανε καν στα διοδια..κανουν ετσι το ταξιδακι τους αυτο οσο και αν μου φαινεται αδικο , μαγκια τους
Συμπεριφορές Αστυνομικών--> Λάθη και Σωστά!