-
λοιπον βρηκα και τα ρεζερβουαρ γιατι ειμαι και πολυ γαματος
τα quattro εχουν 60 και τα δικινητα 55
(ανεξαρτητως εκδοσης , κυβικων, βενζινης ή diesel)αυτο δεν ξερω γιατι γινεται
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
λοιπον βρηκα και τα ρεζερβουαρ γιατι ειμαι και πολυ γαματοςτα quattro εχουν 60 και τα δικινητα 55
(ανεξαρτητως εκδοσης , κυβικων, βενζινης ή diesel)αυτο δεν ξερω γιατι γινεται
Θελει και ρωτημα μεγαλε? επιδη τρωνε τ΄αντερα τους τα τετρακινητα γενικως...τωρα 5 λιτρα βενζινη τι διαφορα κανουν δεν ξερω
-
χαχα οχι ρε συ....σκεφτεσαι να το εκαναν για αυτο????υποψιαζομαι λογω σωληνας εξατμησης και πισω διαφορικου να εχει αλλαξει θεση η εξατμηση και να εξικονομισαν και 5 λιτρα απο ρεζερβουαρ ..
-
Μήν το λές. Τα πέντε στα 55 λίτρα είναι περίπου +9% αύξηση.Κάνει διαφόρα.
65λίτρα νομίζω πως θα ήταν το ιδανικό αλλά εντάξει -
Ο χρήστης link20 έγραψε:
Μήν το λές. Τα πέντε στα 55 λίτρα είναι περίπου +9% αύξηση.Κάνει διαφόρα.
65λίτρα νομίζω πως θα ήταν το ιδανικό αλλά εντάξειναι αλλα με αυτην την λογικη οσο ανεβαινουν τα κυβικα και τα αλογα και η καταναλωση θα πρεπει το ιδιο μοντελο να εχει μεγαλυτερο ντεποζιτο απο εκδοση σε εκδοση ....
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
χαχα οχι ρε συ....σκεφτεσαι να το εκαναν για αυτο????υποψιαζομαι λογω σωληνας εξατμησης και πισω διαφορικου να εχει αλλαξει θεση η εξατμηση και να εξικονομισαν και 5 λιτρα απο ρεζερβουαρ ..ισχύει.
Το МPS το 6άρι έχει μικρότερο ντεπόζιτο ελέω διαφορικών απ το απλό. -
Μολις γυρισα απο βολτα με AUDI R8 V8 FSI 6ταχυτο!!! με τα 420 αλογα. πιασαμε τα 260χλμ με αναρτηση στη θεση sport.... ηταν τελεια εμπειρια.... ευρυχωρο και με καλη μονωση..... Θα το ξαναοδηγησω αυριο μαλλον....θα βαλω και φωτο ηταν πορτοκαλι!!!! εξω αλλα και μεσα τα δερματα... το ταμπλο μαυρο με γαζι πορτοκαλι νομιζω ..... φρενα απιστευτα..... επετρεπαν ελιγμους αναμεσα στους αλλους σε απιστευτο ρυθμο.....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μολις γυρισα απο βολτα με AUDI R8 V8 FSI 6ταχυτο!!! με τα 420 αλογα. πιασαμε τα 260χλμ με αναρτηση στη θεση sport.... ηταν τελεια εμπειρια.... ευρυχωρο και με καλη μονωση..... Θα το ξαναοδηγησω αυριο μαλλον....θα βαλω και φωτο ηταν πορτοκαλι!!!! εξω αλλα και μεσα τα δερματα... το ταμπλο μαυρο με γαζι πορτοκαλι νομιζω ..... φρενα απιστευτα..... επετρεπαν ελιγμους αναμεσα στους αλλους σε απιστευτο ρυθμο.....To 'εξαρι' κουμπωνε ωραια με την 'γυμνη' χτενα?
(Πορτοκαλι μεσα-εξω? ) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Μολις γυρισα απο βολτα με AUDI R8 V8 FSI 6ταχυτο!!! με τα 420 αλογα. πιασαμε τα 260χλμ με αναρτηση στη θεση sport.... ηταν τελεια εμπειρια.... ευρυχωρο και με καλη μονωση..... Θα το ξαναοδηγησω αυριο μαλλον....θα βαλω και φωτο ηταν πορτοκαλι!!!! εξω αλλα και μεσα τα δερματα... το ταμπλο μαυρο με γαζι πορτοκαλι νομιζω ..... φρενα απιστευτα..... επετρεπαν ελιγμους αναμεσα στους αλλους σε απιστευτο ρυθμο.....
To 'εξαρι' κουμπωνε ωραια με την 'γυμνη' χτενα?
(Πορτοκαλι μεσα-εξω? )Ειχε αλλαγες με χειριστηρια στο τιμονι.......
-
ωραιο ειναι το πορτοκαλι , δε το χα ξαναδει
υπαρχει κανεις που να το χει παρει χειροκινητο αυτο το αυτοκινητο? αμαν ολοι με τα αυτοματα
-
ωραιο ειναι το πορτοκαλι , δε το χα ξαναδειυπαρχει κανεις που να το χει παρει χειροκινητο αυτο το αυτοκινητο? αμαν ολοι με τα αυτοματα
Εμένα δε μου αρέσει.
Το θεωρώ υπερβολικό ρε σεις...χάθηκε κάτι ποιο φυσιολογικό σαν χρωματάκι?
Όπως και στο S3 δε μου άρεσε ποτέ αυτό το πορτοκαλί (που είναι και πανάκριβο).
-
στο s3 ουτε και μενα μου αρεσει, αλλα στα ζουπερκαρ παντα ημουν υπερ των εκκεντρικων επιλογων σε χρωμα
νεοπλουτος με λαχανι ή κεραμιδι ή κιτρινο ή αντε στη καλυτερη κοκκινο αυτοκινητο
το R8 μου θα ηταν κοκκινο
-
Μάλλον ήθελε με το χρωματάκι να μοιάσει ακόμα περισσότερο σε lambo
Είχε και αυτοκόλλητο 'όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω lambo' ?
Που θέλω να καταλήξω... δεν του πάει καθόλου
-
δεν του παει οπως στις λαμπο σε καμια περιπτωση
-
Ωραίο είναι και ποτοκαλί , αν και σε TTs & s3 πάει καλύτερα .
-
το R8 μου θα ηταν κοκκινοWannabe Italian κι εσυ; get in line...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Wannabe Italian κι εσυ; get in line...
Kαι εγω ή σε κοκκινο θα το χτυπαγα -για να αναστατωνω καμμια φορα περνωντας απο
Maranello τους κατοικους -, η σε γκρι σκουρο με ταμπα δερμα για σικ τρομοκρατια! -
Kαι εγω ή σε κοκκινο θα το χτυπαγα **-για να αναστατωνω καμμια φορα περνωντας απο
Maranello τους κατοικους ** -, η σε γκρι σκουρο με ταμπα δερμα για σικ τρομοκρατια! -
Kαι εγω ή σε κοκκινο θα το χτυπαγα -για να αναστατωνω καμμια φορα περνωντας απο
Maranello τους κατοικους -, η σε γκρι σκουρο με ταμπα δερμα για σικ τρομοκρατια!Πριν προχωρήσεις σε αγορά προτείνω να συμβουλευτείς τη Κυρία Βακαλάου για το στυλιστικό κομμάτι της αγοράς.
Τουλάχιστον βρε παιδάκι μου να είσαι 'in' όσον αφορά τους χρωματισμούς.
-
@Nikos320si
Εχεις δικιο...Που παω ο αφελης.
Οδήγησα....