-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
είναι άτοπο να λέμε οτι ενα 1.8 δεν σχεδιάστηκε για ταξίδι........... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
είναι άτοπο να λέμε οτι ενα 1.8 δεν σχεδιάστηκε για ταξίδι..............και με 3λιτρο Ζ4 να κανεις ταξιδι,παλι θα βλαστημας...
...roadster+roadrip δεν πανε μαζι...εκτος αν εισαι 25... -
ταξιδι με Ζ4 Ε89 και 17αρα... θα παθεις πλακα
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
είναι άτοπο να λέμε οτι ενα 1.8 δεν σχεδιάστηκε για ταξίδι...........
...και με 3λιτρο Ζ4 να κανεις ταξιδι,παλι θα βλαστημας...
...roadster+roadrip δεν πανε μαζι...εκτος αν εισαι 25...Εγώ πάντως με Ζ4 2.5 Ε85 μια χαρά κάνω ταξίδια. Και με 19ρες. Και είμαι 37.
-
Ο χρήστης vaggman έγραψε:
είναι άτοπο να λέμε οτι ενα 1.8 δεν σχεδιάστηκε για ταξίδι...........
...και με 3λιτρο Ζ4 να κανεις ταξιδι,παλι θα βλαστημας...
...roadster+roadrip δεν πανε μαζι...εκτος αν εισαι 25...Δηλαδή τα έφτιαξαν για πουλ μουρ στο Μπουρναζι; ;;;;;
Το πανί δεν είναι λαμαρινα αλλά μην τα ισοπεδωνουμε έτσι εύκολα.. .... -
Δεν ισοπεδωσα τπτ...κανε το ιδιο ταξιδι με το Ζ4/mx5/mr2/MG(με το τελευταιο δε θα πας και πολυ μακρια... ),και κανε το ιδιο ταξιδι με μια 320/Α4/avensis,και πες μετα τι κανει πιο ξεκουραστο το ταξιδι...
Σιγουρα η Z4 ειναι μια κλαση+ πανω απο τα υπολοιπα στο ταξιδι,αλλα δεν παυει να ειναι softop,με κοντο μεταξονιο,χαμηλη με sport καθισματα και θεση οδηγησης...ειναι και θεμα συνηθειας...οταν ειχα μονο το mx5 θεωρουσα οτι ειναι χιλιομετροφαγος...μετα αναθεωρησα...περασαν και καμια 10ρια χρονακια... -
Mα καλά τόσο δύσκολο και ανυπόφορο στηνοδήγηση το mx-5 1.8 κιόλλας, δηλαδή δεν ταξιδεεύεις άνετα εθνική με 5η και 120, τι να πώ προσωπικά μου αρέσει σαν αμάξι γι αυτό που είναι δυσκολεύομαι να πιστέψω τα γραφώμενα, όσο για την z4 πιστεύω οτι ταξιδεύει ανετότατα, και όσο αφορά τα ηλικιακά όρια είμαι 40 κάτι και κάνω ανετότατα το Αθήνα Θεσσαλονίκη νε την spider μου 916 3,0, ανετότατα όμως anyway το ραλλάκι με group n είναι ίσως λίγο βάρβαρο για ταξίδι αλλά είναι απολαυστικό
-
Στην Εθνική με 120 δεν έχω καταφέρει να πάω για πάνω απο 10 λεπτά...
Μόνο στην Α.Ο. μερικες φορές. -
Με ότι θες ταξιδεύεις. Και με 50ράκι έχω κάνει άπειρες φορές το γύρω της Σιθωνίας. Το ίδιο και οι τουρίστες το καλοκαίρι.
Με το ΜΧ-5 έχω πάει Θεσσαλονίκη-Πειραιάς-Σαντορίνη. Θεσσαλονίκη-Αθήνα με μπλόκα αγροτών. Ok. Μόλις έφτασα σκεφτόμουν να το φορτώσω στο τρένο και να γυρίσω με αεροπλάνο.
Τα ίδια και χειρότερα με το Z3 1.9 παλαιότερα. Δεν είναι αυτοκίνητα για ταξίδια.
Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρει ο ποπολάρος είναι πραγματικότητα. Το έχω γράψει και πιο παλιά στο τοπικό του ΜΧ5. Έχει Θεοποιηθεί ένα κατά τα άλλα πολύ καλό και τίμιο ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Όσο το αντιμετωπίσεις έτσι, τότε δυσκολεύομαι να σκεφτώ καλύτερο σε αντίστοιχα χρήματα. Βέβαια στην επόμενη γενιά βελτιώθηκαν κατά πολύ ακαμψία-καθίσματα-γενικότεροι θόρυβοι. -
Toυ βάζεις ένα hard top όταν είναι να ταξιδέψεις και τέλος. Πως κάνετε έτσι; Aλήθεια πόσο έχει αυτό;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Βέβαια στην επόμενη γενιά βελτιώθηκαν κατά πολύ ακαμψία-καθίσματα-γενικότεροι θόρυβοι.της επομενης γενιας ετυχε να το οδηγησω για καμια 10 χλμ και μετα από τα 80χλμ/ωρα ακουγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ από κυλιση-αεροδυναμικοτητα κλπ. μεσα στη καμπινα.
ποσο χειροτερο ηταν το προηγουμενο δηλαδή? -
Ρε έχετε ακούσει Ρ Ζέρο 235/35-19 και 305/30-19 να ταξιδεύουν πάνω σε αντιολισθητική (ανοιχτής αποχέτευσης, αν θυμάμαι καλά τους μηχανικούς του φόρουμ) σαγρέ άσφαλτο;
Η καλύτερη μέθοδος περιορισμού ταχύτητος... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Βέβαια στην επόμενη γενιά βελτιώθηκαν κατά πολύ ακαμψία-καθίσματα-γενικότεροι θόρυβοι.
της επομενης γενιας ετυχε να το οδηγησω για καμια 10 χλμ και μετα από τα 80χλμ/ωρα ακουγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ από κυλιση-αεροδυναμικοτητα κλπ. μεσα στη καμπινα.
ποσο χειροτερο ηταν το προηγουμενο δηλαδή?Κουραστικό από το 5λεπτο...
Να μην ξεχνάμε βέβαια και πόσοι οδηγούν μηχανές. Σε σχέση με αυτές, το μχ είναι λιμουζίνα. Οπότε τα όρια ανοχής του κάθε επιβάτη είναι διαφορετικά. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ρε έχετε ακούσει Ρ Ζέρο 235/35-19 και 305/30-19 να ταξιδεύουν πάνω σε αντιολισθητική (ανοιχτής αποχέτευσης, αν θυμάμαι καλά τους μηχανικούς του φόρουμ) σαγρέ άσφαλτο;
Η καλύτερη μέθοδος περιορισμού ταχύτητος...αυτα ειναι αθορυβα,που να δεις τα p zero corsa,τι γινεται.Μιλαμε για τρολευ
με τα 888 παντως το δικο μου κανει πολυ θορυβο στην γυαλισμενη ασφαλτο.Οταν ειναι σαγρε μειωνεται ο θορυβος.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Η καλύτερη μέθοδος περιορισμού ταχύτητος...αυτα ειναι αθορυβα,που να δεις τα p zero corsa,τι γινεται.Μιλαμε για τρολευ
με τα 888 παντως το δικο μου κανει πολυ θορυβο στην γυαλισμενη ασφαλτο.Οταν ειναι σαγρε μειωνεται ο θορυβος.
...μιας και η κουβεντα γυρισε στα βασανιστηρια... ο χειροτερος συνδυασμος βολτας (δεν μιλαμε καν για ταξιδι...),ηταν mx-5 με coilover σε σκληρη ρυθμιση,με R888 και silent blocks πολυουρεθανης σε χειμερινη βολτα...
Τα 888 (hard γομα στις παλιες σειρες...),το χειμωνα ηταν σαν να οδηγουσα το αυτοκινητο των flintstones... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ρε έχετε ακούσει Ρ Ζέρο 235/35-19 και 305/30-19+1
Τα φοράω στο c3 και είναι θάνατος. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε έχετε ακούσει Ρ Ζέρο 235/35-19 και 305/30-19
+1
Τα φοράω στο c3 και είναι θάνατος.Δεν είναι αθόρυβα; γιατί σκέφτομαι να τα βάλω στο σιβίκ.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ρε έχετε ακούσει Ρ Ζέρο 235/35-19 και 305/30-19
+1
Τα φοράω στο c3 και είναι θάνατος.Φορας στο C3, Pzero? και ειναι και θανατος?
-
1600 κυβικά είναι και έχει πολλά ... πράσινα άλογα!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Οδήγησα....