-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
- φωτογραφίες
- ποια πίστα;
- τι event;
- οδήγησες;
- λάστιχα;
αυτές οι λεπτομέρειες λείπουν για αρχή
νομίζω το έγραψα στης Ford το θέμα, Sonoma... trackday for semi-professional race driving licence holders...
ήταν slick
-
camaro ss & ford mustang gt500...
νομίζω ότι έκλεισα και το μόνο που μένει τώρα είναι την Δευτέρα η ZR1...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
camaro ss & ford mustang gt500...νομίζω ότι έκλεισα και το μόνο που μένει τώρα είναι την Δευτέρα η ZR1...
Camaro ZL1 χρειαζεται για να 'κλεισεις'... Δεν μπορει να μην βρεις καποιο test drive εστω...
H SS ειναι πολυ mainstream για τα Ευρωπαικα δεδομενα... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εμένα πάλι μου το είχαν δώσει για 1-2 γύρους στον Καρτόδρομο, αμέσως μετά από βόλτα με το δικό μου Miata και ήταν καταναγκαστικά έργα. ESP που δεν έβγαινε, μούτρα και τιμόνι μηδέν. Αλλά προφανώς δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του αυτοκινήτου, μην το κακολογώ άδικα. Απλά μην το χαρακτηρίζετε σπορ, γιατί πώς να είναι το καημένο;Μαλλον το είχε βαλει προαιρετικα γιατι τα ελληνικα ph1 δεν είχαν ESP κι επισης είχαν ταμπουρα πισω
-
- φωτογραφίες
- ποια πίστα;
- τι event;
- οδήγησες;
- λάστιχα;
νομίζω το έγραψα στης Ford το θέμα, Sonoma... trackday for semi-professional race driving licence holders...
ήταν slick
Καλά ρε Κωνσταντίνε, με τρολλάρεις; Πάω στο θέμα της Ford και όλο που βλέπω είναι αυτό. Εδωπέρα εγώ πριν κάνα δίμηνο έγραψα όλο αυτό το κατεβατό, επειδή πιστεύω ή μάλλον ξέρω πως το αμάξι το αξίζει και ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη φάση. Κομπλέ review όσο μπορώ, με φωτογραφίες και όλα. Εννοείται δεν έχω την παραμικρή απαίτηση να κάτσεις να γράψεις τέτοιο κατεβατό, αλλά ρε παιδί μου ξεκίνα γράφε ένα ποστ και όπου σε βγάλει. Άμα δεν έχεις χρόνο, γράφτο όταν βρεις. Εδώ στο τόπικ του Scirocco γράφεις μισή σελίδα ποστς αν ένα σωληνάκι έχει μισό χιλιοστό διατομή περισσότερο στο φέισλιφτ μοντέλο ξέρω γω, ενώ στο παρόν 5 λέξεις για ολοήμερο trackday με Roush 427R. Ποτς γένεν αυτό;
Για όσους δεν γνωρίζουν: 427 είναι η χωρητικότητα του μοτέρ σε κυβικές ίντσες, σε κυβικά αυτό σημαίνει 7000.
Και πάει να τη γλυτώσει με 5 λέξεις.
Ορμάτε του. -
Πραγματικά
Αν είναι έτσι θα γράφουμε: 'οδήγησα την Μ3 του Μάνου. Πεντέλη. Γ@μησε (και δεν είχε slick)'
Δώσε ποστ-σεντόνι και φωτό στο λαό
-
Το τελευταίο χιουνται αξεντ, με 8000km στο οδομετρο
(+) δυνατός κλιματισμός
Αυτο...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
ΠραγματικάΑν είναι έτσι θα γράφουμε: 'οδήγησα την Μ3 του Μάνου. Πεντέλη. Γ@μησε (και δεν είχε slick)'
Δώσε ποστ-σεντόνι και φωτό στο λαό
πέρα απ´το σχόλιο σου... τα λόγια είναι περιττά σε μερικές περιπτώσεις. Όταν ίσως βρεθείς σε παρόμοια φάση να με καταλάβεις αλλά σίγουρα θα γράψω κάτι όταν επιστρέψω, τώρα απολαμβάνω την ζωή εδώ και δεν έχω διαθέσιμο χρόνο για πολλά πολλά...
οκ;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
- φωτογραφίες
- ποια πίστα;
- τι event;
- οδήγησες;
- λάστιχα;
ήταν slick
Καλά ρε Κωνσταντίνε, με τρολλάρεις; Πάω στο θέμα της Ford και όλο που βλέπω είναι αυτό. Εδωπέρα εγώ πριν κάνα δίμηνο έγραψα όλο αυτό το κατεβατό, επειδή πιστεύω ή μάλλον ξέρω πως το αμάξι το αξίζει και ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη φάση. Κομπλέ review όσο μπορώ, με φωτογραφίες και όλα. Εννοείται δεν έχω την παραμικρή απαίτηση να κάτσεις να γράψεις τέτοιο κατεβατό, αλλά ρε παιδί μου ξεκίνα γράφε ένα ποστ και όπου σε βγάλει. Άμα δεν έχεις χρόνο, γράφτο όταν βρεις. Εδώ στο τόπικ του Scirocco γράφεις μισή σελίδα ποστς αν ένα σωληνάκι έχει μισό χιλιοστό διατομή περισσότερο στο φέισλιφτ μοντέλο ξέρω γω, ενώ στο παρόν 5 λέξεις για ολοήμερο trackday με Roush 427R. Ποτς γένεν αυτό;
Για όσους δεν γνωρίζουν: 427 είναι η χωρητικότητα του μοτέρ σε κυβικές ίντσες, σε κυβικά αυτό σημαίνει 7000.
Και πάει να τη γλυτώσει με 5 λέξεις.
Ορμάτε του.οι γνώστες γνωρίζουν... είναι bored out!...
θα γράψω, όχι τώρα όμως, είμαι στο τρέξιμο όλη μέρα και το απολαμβάνω... Από κοντά ομως καλύτερα... όταν με το καλό επιστρέψω
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Camaro ZL1 χρειαζεται για να 'κλεισεις'... Δεν μπορει να μην βρεις καποιο test drive εστω...
H SS ειναι πολυ mainstream για τα Ευρωπαικα δεδομενα...οδήγησα λοιπόν σήμερα και το mainstream σου ευρωπαίε! χαχα! το άλλο ξέχνα το... πιο εύκολα βρίσκεις Maserati test drive παρά αυτό...
-
σήμερα πήγα και θα ξαναπάω βόλτα, αφού το έχω νοικιάρικο αυτή την φορά, το Camaro SS...
πρώτες εντυπώσεις... παέι ευθέια... χαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ... καικ γρήγορα μάλλιστα... λατρεύω το σχήμα του, γυρίζω και το βλέπω όπου κι αν σταματάω... έχω κατενθουσιαστεί! γαμάτο!
-
τρέμω απο αγωνία πάντως, κακά τα ψεματα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τρέμω απο αγωνία πάντως, κακά τα ψεματα.πάρε κανά ηρεμιστικό...
-
σήμερα πήγα και θα ξαναπάω βόλτα, αφού το έχω νοικιάρικο αυτή την φορά, το Camaro SS...πρώτες εντυπώσεις... παέι ευθέια... χαχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ... καικ γρήγορα μάλλιστα... λατρεύω το σχήμα του, γυρίζω και το βλέπω όπου κι αν σταματάω... έχω κατενθουσιαστεί! γαμάτο!
λοιπόν, αναλυτικότερα γιατί μου τα πρήξατε...
το αυτοκίνητο, όπως και κάθε άλλο αμερκλάνικο, είναι σαφώς κατώτερο σε εσωτερικό διάκοσμο και ποιότητα υλικών από κατηγορία Polo και πάνω... Πάραυτα η εργονομία του είναι καλή, με καλούς χώρους για δυο ενήλικες συν δύο παιδιά, καλό κληματιστικό, καλά φώτα αλλά όχι τόσο όσο ένα καλό xenon ή led, καλούς καθαριστήρες, καλά θερμαινόμενα καθίσματα, άνετα για μεγάλα ταξίδια αλλά άχρσητα για στροφές, κακή αίσθηση του επιλογέα ταχυτήτων(έχει σημασία και στα αυτόματα φίλτατοι), καλή εως μέτρια ορατότητα αλλά αρκετά καλή για γρήγορη οδήγηση όταν τα βλέμματα επικεντρώνονται εμπρός και λίγο αριστερά-δεξιά από τις κολλόνες, λίγοι αποθηκευτικοί χώροι μέσα, μέτριοι πίσω...
και τώρα στα ουσιαστικά, επιτάχυνση επιβράδυνση καλή εως πολύ καλή, με μια παράξενη υστέρηση στο πρώτο πάτημα του γκαζιού, λες και αναρωτιέται το αυτοκίνητο αν είναι σίγουρος ο οδηγός ότι θέλει να επιταχύνει.... αλλά μετά... βροοουμ... το πετάλι του φρένου έχει σχετικά κακή αίσθηση με οποίοδήποτε ευρωπαικό σπορτίβικο μοντέλο, και δεν μιλάμε για συγκρίσεις με αυθεντικά σπορ αυτοκίνητα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πατάς φρένο και δεν γίνεται κάτι δραματικό, η προοδευτικότητα είναι καλή αλλά όταν πλησιάζει σε ακινητοποίηση ξαφνικά αλλάζει και γίνεται πιο απότομο το φρένο... γενικά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε σε αυτό το σημείο... Όμως, ο κινητήρας είναι όλα τα λεφτά, με καλή γραμμικότητα, αστείρευτη ροπή, και καλή σχετικά με άλλα αμεκλάνικα δυνατά μοντέλα κατανάλωση... βέβαια η αλήθεια είναι ότι δεν το πάταγα αφού μόνο όταν κατέβαινα Santa Cruz είχε κάποιο ενδιαφέρον ο δρόμος αλλά εγώ χάζευα την θέα του, ίσως, ομορφότερου παραλιακού δρόμου της Αμερικής, του ?highway one! Με την επιστροφή είδα κάτι σχετικά άσχημο, όταν τσίμπισα με μια carrera 996 και άρχησα να την ακολουθώ, αρχικά, ενώ είναι σχετικά μαλακό για ευρωπαικά δεδομένα στην απόσβεσή του, δεν με ενοχλούσε ή με φόβιζε αλλά όταν πλησιάσαμε τα 80μίλια το αυτοκίνητο, μέσα σε αλλεπάλληλες στροφές, με πολύ όμως καλή κλίση ασφάλτου για να σε βοηθάει να πεις στην στροφή, τερμάτιζε τις αναρτήσεις του, είτε την μια μπροστινή ή τις δύο εξωτερικές της στροφής.... πολύ άσχημο αυτό... οπότε μου άναβαν τα λαμπάκια...
σε κάτι πιο ρομαντικό, ο ήχος του είναι ωραίος αλλά προτιμάω του Ford, και είναι αρκετά ήσυχο αεροδυναμικά σε ταξίδι όπως και αρκετά μονωμένο από θόρυβο κύλισης αλλά δεν είναι και Mercedes ε;...
δεν ξέρω αν άφησα κάτι αλλά είστε ευπρόσδεκτοι να με ρωτήσετε αν κάτι σας ήρθε στο μυαλό... είναι πρωί ακόμη εδώ και μόλις ξύπνησα... σήμερα θα ανέβω Lake Tahoe...
φιλιά σε όλους... εύχομαι να τα πούμε σύντομα από κοντά παλιοπαρέα...
Υ.Γ.: ήταν χειροκίνητο αυτό που οδήγησα, πράγμα κακό αφού οι αλλαγές είναι άθλιες όπως επίσης το τιμόνι του δεν έχει καμία ιδιαίτερη άισθηση...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
H SS ειναι πολυ mainstream για τα Ευρωπαικα δεδομενα...ναι, μπερδεύτηκα... πάει τώρα... τα λεφτά πέταξαν... και δεν υπάρχει νοικιάρικο τέτοιο τελικά...
-
Οδήγησα:
-Honda HRV
-VW Transporter
-Toyota Yaris
HRV:μου φάνηκε σαν παιχνίδι!ευκολοδήγητο αυτοκίνητο που σε γενικές γραμμές μυ έδωσε θετική εντύπωση.Το μόνο αρνητικό που εντόπησα είναι ότι η τετρακίνηση έμπαινε πολύ εύκολα!
Τransporter:Το οδηγάω κάθε μέρα..Αυτό που έχω να επαινέσω είναι το τιμόνι!!!ΚΟΒΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!μπορώ να το παρκάρω πιο άνετα και από ένα μικρό!μηχανή σκυλί!ήδη μετράει 2.000.000 χιλιόμετρα!!!!
Yaris:για την πόλη είναι σχεδον εντυποσιακό(επαινώ Toyota!!πολύ σπάνιο για μένα)!Δεν μ'άρεσε οι ενδείξεις που είναι στο κέντρο του ταμπλω,τις θέλω μπροστά μου όπως όλα τα αυτοκίνητα.Λίγο ψόφιο στην εθνική αλλά πολύ οικονομικό! -
έχει κανείς εμπειρία απο NSΧ ;;;
-
Ο γνωστός test driver του φόρουμ θα σε ενημερώσει και για το παλιό, αλλά και για το νέο ακόμα και σε σχέση με την νέα Enzo.
-
έχει κανείς εμπειρία απο NSΧ ;;;εντάξει, κλασικά εικονογραφημένα...
η κοπέλα που βγαίνω εδώ έχει ένα μαύρο του 2005, δηλαδή την έκδοση με τα type R δυναμικά χαρακτηριστικά αλλά το normal look, σε Acura φυσικά έκδοση αφού έτσι ερχόνταν στην Αμερική τότε και το είχα δύο ολόκληρες ημέρες on n off... μπορώ να πω με κάθε ειλικρίνεια ότι είναι η πιο ενδιαφέρουσα εμπειρία μου ποτέ με αυτοκίνητο...
θα γράψω σύντομα ένα αναλυτικό γιατί πάλι σήμερα θα κάνουμε μια βόλτα παραλιάκα στον Highway 1...
είναι σε μαύρο και είναι πολύ όμορφο!!!!
-
Πρεπει να εισαι ο πρωτος εδω μεσα που το οδηγαει και θα γραψει κατι, περιμενουμε αναλυτικο review για ενα οδηγικο ονειρο των απανταχου γιαπωνεζοφιλων
Οδήγησα....