-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.
fiat stilo?
Πιο ολιγολογος δεν μπορω να γινω .
Εισαι λακωνικος τυπος οπως και να το κανουμε
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
.
fiat stilo?
H τελεία στα ιταλικά λέγεται Punto.
-
Διεγράφη προσωπική-προσβλητική-flame bait δημοσίευση. Για ποιό λόγο προκαλείς ? [Mod]
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
.
fiat stilo?
Σωστά. Αλλά και Stilo είναι η γραφίδα. Οπότε, δεν είναι και τόσο άσχετο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
.
fiat stilo?
Σωστά. Αλλά και Stilo είναι η γραφίδα. Οπότε, δεν είναι και τόσο άσχετο!
μπα ήμουν στο γραφείο, έγραψα γρήγορα κ μπερδεψα τα μοντέλα
punto εννοούσα. άλλωστε το grande έχει κ μια κόκκινη τελεία στο λογότυπο, που είναι ταυτοχρονα κ το κεφάλι του 'οδηγού'
-
οδηγώ το κλιο του 93 που πηρα για τη δουλειά εδώ κ ένα μήνα. παρατηρήσεις
- τί ωραία οδική συμπεριφορά έχει! μαλακό, λες χάλια θα στρίβει ΑΛΛΑ πως το κάνει κ μπαινει τελείως ρυθμίσιμα κ χωρίς να σε δυσκολεύουν οι κλίσεις κ η μεταφορά βάρους? υποθέτω μετράει το μικρό κ χαμηλό κέντρο βάρους. πουστηδες γάλλοι
- αθόρυβο, από διάφορους τριγμούς με πολύ καλή ποιοτητα συναρμογής. δεν το περίμενα
- τα καθίσματα είναι μίνι σε ότι αφορά το ύψος της πλατης. διάβαζα σε τεστ της εποχής πως είναι μικρά αλλά είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μικρά κ έχω ύψος 1.78 μόνο
- τα φρένα θέλουν δύναμη για να πιασουν. αλλά μάλλον φταιει το συγκεκριμένο αμάξι
- ο 1200αρης είναι μόνο για αστική χρήση. μόνο θόρυβο κάνει όσο ανεβαίνουν οι στροφές ενώ ταχύτητα ταξιδιού είναι τα 100
-
ίμπιζα έχεις chemic? είδες το φως το αληθινό
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ίμπιζα έχεις chemic? είδες το φως το αληθινόεντυπωσιάστηκα γιατί συγκρίνω τη συμπεριφορά του κλιο με σουιφτ της εποχής κ σταρλετ του 95 με τα οποια έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα που επίσης είχαν μαλακές αναρτήσεις. εντυπώσεις για αμάξια που κατά 80% έχουν αποσυρθεί 20 χρόνια μετά
τουλάχιστον κ με 300 ευρώ που το πήρα, αν βρω καμιά έρημη στροφή στα μεσόγεια όπου κινούμαι με τη δουλειά, χαμογελώ με το κλιο, ενώ όταν το έπαιρνα πίστευα ότι απλά θα μετακινούμαι βαριεστημένα -
Ντάξει τώρα συγκρίνεις ιαπωνιά κουτιά με ένα απο τα πιο καλοστημένα μικρά εκείνης της εποχής.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
σταρλετ του 95Επίσης στρίβει καλύτερα από Model T... Κλοπή εκκλησίας να συγκρίνεις Κλιο 1 με τέτοια αίσχη της αυτοκίνησης.
-
Ανάρτηση και στήσιμο γενικώς των Ρενώ αξίζει πολύ, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους (ικανούς και έντιμους) μηχανικούς για τα μαζέματα του μπουρδέλου.
Το έχω ξαναγράψει κάπου, και θα το ξαναπώ: Το Ρενώ δεν είναι πρόβλημα, αν πηγαίνεις στο 'Ρόμβο' σέρβις, στα Γλυκά Νερά. -
Αν είναι τόσο καλοί οι άνθρωποι, θα τους δοκιμάσουμε. Άρτι αποκτηθέν (Coyot inspired language! ) Renault Clio TCE 1.2 Rip Curl, από τον αδερφό, θα χρειαστεί κάποια στιγμή ένα καλό συνεργείο (καθότι δεύτερο χέρι).
-
Αυτα ειχανε θεματα με πολλαπλασιαστες?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αυτα ειχανε θεματα με πολλαπλασιαστες?Όχι
-
Είχαν παρουσιάσει ένα ψιλοπροβληματάκι με το πολύ χαμηλό ρελαντί τους, εξαιτίας του οποίου κάποιες φορές έσβυνε, αλλά τίποτα σπουδαίο.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αν είναι τόσο καλοί οι άνθρωποι, θα τους δοκιμάσουμε. Άρτι αποκτηθέν (Coyot inspired language! ) Renault Clio TCE 1.2 Rip Curl, από τον αδερφό, θα χρειαστεί κάποια στιγμή ένα καλό συνεργείο (καθότι δεύτερο χέρι).σαν διαολάκι θα πρέπει να στριβει
-
Ο evgenios ,μελος μας και συμφοιτητης μου, μου λεγε καποτε οτι προτιμα το 1.2 tce οταν θελει να ευχαριστηθει και να παιξει απο το προσωπικο του και πολυ πειραγμενο GP tjet..
-
Εμένα πάλι μου το είχαν δώσει για 1-2 γύρους στον Καρτόδρομο, αμέσως μετά από βόλτα με το δικό μου Miata και ήταν καταναγκαστικά έργα. ESP που δεν έβγαινε, μούτρα και τιμόνι μηδέν. Αλλά προφανώς δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του αυτοκινήτου, μην το κακολογώ άδικα. Απλά μην το χαρακτηρίζετε σπορ, γιατί πώς να είναι το καημένο;
-
Το συγκρινεις με το mx???
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Εμένα πάλι μου το είχαν δώσει για 1-2 γύρους στον Καρτόδρομο, αμέσως μετά από βόλτα με το δικό μου Miata και ήταν καταναγκαστικά έργα. ESP που δεν έβγαινε, μούτρα και τιμόνι μηδέν. Αλλά προφανώς δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του αυτοκινήτου, μην το κακολογώ άδικα. Απλά μην το χαρακτηρίζετε σπορ, γιατί πώς να είναι το καημένο;Ούτε και της πίστας...
Οδήγησα....