-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Νομίζω και στις BMW είναι έτσι.3 ποστ πιο πανω του Onyx.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στα νορμαλ αυτοκινητα (δεν μιλαω για supercars ουτε για κατασκευες των 100Κ €), το TCT ειναι το μονο αυτοματο που εχει τον μοχλο να ανεβοκατεβαζει σωστα;Νope, και στο 508 πχ έτσι είναι.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Νομίζω και στις BMW είναι έτσι.
3 ποστ πιο πανω του Onyx.
Μιλάω για τις καινούριες με το 8αρι κιβώτιο.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Νομίζω και στις BMW είναι έτσι.
3 ποστ πιο πανω του Onyx.
Μιλάω για τις καινούριες με το 8αρι κιβώτιο.
Ναι. Είναι πλεόν απο τα 'διορθωμενα'.
-
οι χωροι στο ψ3 που ακριβως βρισκονται εννοουμε για τους 2 μπροστινους επιβατες?
το σχεδιο του μου αρεσε απο τοτε που βγηκε, η εκτελεση του υπολοιπου απο τη σιτροεν δε με ενθουσιασε...για το συγκεκριμενο ψ3 του φανκυ να σημειωθει οτι εχει τη μανα του και τον πατερα του πανω (τιμη δε θυμαμαι σαν καινουριο) και αμφιβαλλω αν κυκλοφορουν πανω απο 2-3 τετοια στο ελαντα
το συγκεκριμενο με τον 1.6 και το αυτοματο ακομα στεκεται με ενα 7 στα 10 για μενα...οποιος εχει την ατυχια να πεσει στις χαμηλοτερες εκδοσεις....kalo kouragio
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι χωροι στο ψ3 που ακριβως βρισκονται εννοουμε για τους 2 μπροστινους επιβατες?Εσύ εισαι ψηλος ... οχι αυτο στενο!
... οτι εχει τη μανα του και τον πατερα του πανω (τιμη δε θυμαμαι σαν καινουριο) και αμφιβαλλω αν κυκλοφορουν πανω απο 2-3 τετοια στο ελαντα
Αυτο πραγματι ειναι εντυπωσιακό!
-
C3 ειναι απο τις λιγες citroen που δεν ετυχε να οδηγησω.. Σα συνεπιβατης ομως εχω να θυμαμαι ποσο πολυ τουλαχιστον μπροστα δινει την αισθηση αυτοκινητου μεγαλυτερης κατηγοριας λογω των μεγαλων γυαλινων επιφανειων..Ειχες την αισθηση πολυ αερα-χωρου γυρω σου.. Και πισω μια χαρα ειναι.. Το 1600 κανει κηδειες στην ευθεια καθοτι ελαφρυ και 110 αλογα ειναι αυτα.. Ενα τυπικο αμαξι ειναι κατα τ αλλα..Συμπαθητικο εμφανισιακα αλλα οχι ερωτευσιμο οπως η πρωτη c4 coupe
-
Για το C3, έχω εικόνα οδηγικά μόνο από από το 1400-75 ίππων. Τραγικό από όπου και αν το δεις!
-
Και το 1100 τραγικότερο ... στις λιγες στιγμές που λειτουργούσε σωστά.
Ο πολυφορεμενος ομως 1,6 του έδινε δυνατοτητες. Αυτος κινούσε και αξιοπρεπεστατα μεγαλύτερης κατηγορίας αμαξια της PSA. -
I'll second that για το 1100. Χάλι μαύρο.
-
1.100 δηλαδή το ίδιο μοτέρ με τα Saxo/106 αλλά σε πιο βαρύ αμάξωμα... Oh mon dieu...
-
Να μη μιλήσουμε καλύτερα και για κλίσεις/πλεύσεις...
-
Θες;
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
1.100 δηλαδή το ίδιο μοτέρ με τα Saxo/106 αλλά σε πιο βαρύ αμάξωμα... Oh mon dieu...o 1100αρης στο 106 ήταν μια χαρά
-
Ναι ρε συ αυτό λέω, άλλο στα Saxo/106 και άλλο στο C3.
-
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Ναι ρε συ αυτό λέω, άλλο στα Saxo/106 και άλλο στο C3.στο ψ3 λογικά θα ήταν φιμωμένος για ρύπους ...
όταν είχα το 106 είχα οδηγήσει ένα 206 κουικσιλβερ (τα τελευταία) με θεωρητικά το ίδιο μοτέρ... ο τρόπος που ανέβαζαν τα 2 μοτέρ στροφές ήταν λες και μιλάγαμε για διαφορετικά σύνολα -
Με υγραέριο να δεις πώς ανεβάζει...
-
υπάρχει και το pluriel για τους γνώστες
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
οι χωροι στο ψ3 που ακριβως βρισκονται εννοουμε για τους 2 μπροστινους επιβατες?+1
Για να κάτσουν άνθρωποι πίσω (με πόδια, όχι σαν εκείνους που χωράνε άνετα σε c2), πρέπει ο μπροστινός να ξύνει γόνατο στο ογκώδες ταμπλό. Φταίει και η διαμόρφωση των καθισμάτων, με πιο λεπτά καθίσματα θα ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα. Φορές που χρειάστηκε να μπει άνθρωπος άνω του 1.90, όπως ο πρώην οδηγός του, το αυτοκίνητο γινόταν αυτομάτως 3θεσιο.το σχεδιο του μου αρεσε απο τοτε που βγηκε, η εκτελεση του υπολοιπου απο τη σιτροεν δε με ενθουσιασε...
Μι του. Σαφώς όμορφο σχέδιο σε σχέση με τα τότε της κατηγορίας και αντέχει στο μάτι ακόμα. Η εκτέλεση έδειχνε ότι σε αρκετά πράγματα βιάστηκαν ή απλώς δεν ήθελαν να κόψουν πωλήσεις από το 206.
για το συγκεκριμενο ψ3 του φανκυ να σημειωθει οτι εχει τη μανα του και τον πατερα του πανω (τιμη δε θυμαμαι σαν καινουριο) και αμφιβαλλω αν κυκλοφορουν πανω απο 2-3 τετοια στο ελαντα
το συγκεκριμενο με τον 1.6 και το αυτοματο ακομα στεκεται με ενα 7 στα 10 για μενα...οποιος εχει την ατυχια να πεσει στις χαμηλοτερες εκδοσεις....kalo kouragio
21K περίπου έβγαινε αν το αγόραζε κάποιος έτσι. Μια χαρά το συγκεκριμένο, αλλά 1.1, 1.4 και χωρίς τση Παναγιάς τα μάτια, δεν το διάλεγα με ή χωρίς κυβέρνηση.
-
οδηγησα αυτο το 308 νοικιαρικο για 500χλμ. Αθηνα Μυκηνες Λουτρακι Ναυπλιο κ.λ.π. φορτωμενο αλλα και αδειο.. ασφαλτο και χωματινη διαδρομη!! ειχε 65000+ χλμ. Δεν προβληματισε καθολου τον οδηγο αλλα ηταν αδιαφορο οδηγικα. πηγε και 'ανεβηκε' οπου χρειαστικε απροβληματιστα χωρις να καιει πολλα ειδικα με χαμμηλες ταχυτητες ... μεχρι 110..
επισης οδηγησα και ενα Qashquai.. 4κουνητο με ηλιοροφη και δερματα μεσα (τα καθισματα δλδ!!) ανεβηκαμε στα Πισσια γεματοι και δεν μας απογοητευσε. ηταν ομως λιγο βαρυ ισως για το μεγεθος του. το ταμπλο απλα πολυ παλιας σχεδιασης. ομως ηταν 'αριστο εργαλειο' και στην ασφαλτο αλλα και στο χωματινο κομματι μετα την Περαχωρα.
Επιτελους οδηγησα και το JUKE της οικογενειας που ειχε κανει ηδη 2000χλμ. Πολυ ελαφρυ τιμονι για τα γουστα μου και πολλες κλισεις το αμαξωμα... ακομα και στη θεση σπορ. Ταμπλο και ψηφιακα πολυ εντυπωσιακα για τους ενδιαφερομενους με πολλες πληροφοριες αν καποιος ενδιαφερεται... θελει μαλλον αλλα αμορτισερ..αμεσα. Για το τιμονι μαλλον δεν γινεται κατι. ισως για αυτο θα βγαλλουν το Νισμο... Οχι το R βεβαια. Για τα λεφτα του για την οικογενειακη χρηση μια χαρα..... για διασκεδαστικη οδηγηση οχι ετσι οπως ειναι..
οποτε η επιλογη - προτιμηση πεφτει παλι στο Κουπερακι S του 2006 με αλλαγμενη την τροχαλια και ηχο ολο σφυριγμα λογω φιλτροκουτιου... σταθερη αξια... και ευχαριστηση.
Οδήγησα....