Τη Δευτέρα που μας πέρασε είχα την τύχη να οδηγήσω για αρκετές ώρες ένα ολοκαίνουριο Impreza STi Έχοντας οδηγήσει WRX '03, το προηγούμενο STI και EVO IX σχετικά πρόσφατα προσπάθησα να βγάλω κάποια συμπεράσματα (όσο μου επιτρέπεται από τη μικρή μου εμπειρία σε τετρακίνητα θηρία)...
Κατ' αρχήν η δύναμη είναι δεδομένη με τη ροπή να δηλώνει παρούσα παντού...Το τράβηγμα είναι καταιγιστικό (πολύ εύκολα το 140-240 με 6η) με μια πολύ μικρή υστέρηση στο πάτημα του γκαζιού σε σχέση με την ''κλωτσιά'' που τρως στο IX. Πέρα από τις επιλογές του κεντρικού διαφορικού (Auto, Auto + & -, lock και manual) υπάρχουν και τρεις ρυθμίσεις για την απόκριση κινητήρα-γκαζιού (Sport, Sport sharp και Intelligent με το τελευταίο για νορμάλ καταστάσεις και χαμηλότερη κατανάλωση). Προσωπικά επέλλεξα τη ρύθμιση Sport.
Ως προς το στρίψιμο, το αυτοκίνητο είναι πραγματικά απίστευτο (σιγά το νέο) αλλά σε σχέση πάντα με το ΙΧ γέρνει περισσότερο χωρίς να τρομάζει, και εξακολουθεί όπως και τα προηγούμενα Σουμπαρού να βγάζει (πολύ λιγότερα) μούτρα στη φάση εισόδου στην στροφή όπου το πίσω μέρος επεμβαίνει για να τα φέρει όλα ''στη θέση τους''...Αυτά στη θέση auto καθώς δεν τόλμησα να πειραματιστώ στο manual φοβούμενος την ουρά...
Επίσης η ανάρτηση δεν κουράζει στην εντός πόλης χρήση όπως και ο συμπλέκτης που είναι αρκετά μαλακότερος από ενός ΙΧ.
Στο εσωτερικό τώρα, είναι σίγουρα το πιο ποιοτικό made in japan όπλο αν και η οθόνη πολλαπλών λειτουργιών θέλει εξοικείωση! Τα καθίσματα θεϊκά χωρίς να κουράζουν και η θέση οδήγησης τρομερή!
Εξωτερικά αν και το απλό Impreza (και το WRX) δε μου αρέσουν καθόλου εμφανισιακά, το συγκεκριμένο μπορώ να πω πως με ''έφτιαξε'' πριν μπω μέσα...
Τέλος μου φάνηκε για τα δεδομένα του αυτοκινήτου πολύ ''αθόρυβο'' από μέσα, κάτι που προσωπικά δε με ενοχλεί καθόλου.
Αυτά τα ολίγα και ευελπιστώ σε επανάληψη εν ευθέτω χρόνω μήπως και εμπεδώσω κάποια πράγματα....